canım tüy dökücü dediğini gördüm hemen yazayım dedim sakın tüy dökücü kullanma içinde ne kimyasal var bilmioruz bebeğe zarar verebilir sen en iyisi jiletle hallet
Ya benim ablamın doğumu ani oldu. Sabah wc için uyanmış,klozete giderken bi bakmış bacaklarından aşağı sular akıyor.Hatta banyoda kay kay yapa yapa(su kaygan oluyomuş) klozete ulaşmış, tuvaletini yapmış tabi bu arada suyu da akıyormuş. Hemen bacak arasına bişeyler tıkıştırıp, enişteyi uyandırmış. Apar topar hastaneye gitmişlerdi. Daha da 37. haftadaydı. Düşünsene suyun akarken temizlik falan yapmak aklına gelir mi?
ilahi aytenn haftasıyla orantılı gidiyormuş haaaa :))) desene 40 da görücek bu gidişle.... ayyy bende buaya kadar almamıştım ama farkı bu ay kapattım bu 4 haftada 3 kilo aldım. aman canım 23. haftana girmişin 3 kilo almışın çokmu diyenler var ama önemli olan toplamda aldığım değil 4 haftada nasıl olduda 3 kilo birden almayı başardım ki doktorum ayda 1 kiloya kadar izin veriyor şimdilik yani ben 3 e katlamışım( eğer dikkat etmezsem son üç ayda bende 25 i görürüm gibi geliyor ama dikkatte edemiyorum bile bile yiyorum ufff yaaaa....
ilahi aytenn haftasıyla orantılı gidiyormuş haaaa :))) desene 40 da görücek bu gidişle.... ayyy bende buaya kadar almamıştım ama farkı bu ay kapattım bu 4 haftada 3 kilo aldım. aman canım 23. haftana girmişin 3 kilo almışın çokmu diyenler var ama önemli olan toplamda aldığım değil 4 haftada nasıl olduda 3 kilo birden almayı başardım ki doktorum ayda 1 kiloya kadar izin veriyor şimdilik yani ben 3 e katlamışım( eğer dikkat etmezsem son üç ayda bende 25 i görürüm gibi geliyor ama dikkatte edemiyorum bile bile yiyorum ufff yaaaa....
10 kilomu
benimde senden aşağı kalır yanım yok ben azar işittim bolca yemeklerimde kısıtlandı86:)bakalım sana ne diyecek
eskiden ye ye diye zorlayan eşim şimdilerde önümden yemekleri alıyor
Azcık dikkat etde öyle asabını filan bozma tatlım, sonra enişteye çıkıyor fatura.. onlar bize lazımbende ilk başlarda bişi yemiyordum adam üzülüyordu yazık halime, şimdi önümden alacak nerdeyse bebiş yarım kilocukmuş olan sana gidiyor diyo tabi ben tınnn geçen ay bende abarttığımı fark edince moralim bozulmuştu ama son dr kontrolünden sonra sanırım psikolojikmen kendimi frenliyorum
oyyy oyyy jiletlede göremiyorum pek artık bi tarafımı kescem haa.
hamam otu denen bi ot varya o damı olmaz kızlar çok iğrenç kokuyor aynı hamam gibi
bu sabah itibari ile 60 ıda görmüş oldum hayatımda ilk defa 60 oldum ve dahada büyüyecek bu kilolar.....
neyse kızım iyi olsunda hem fazla kilo aldım diye dert etmeyin kızlar geçen x topiğinde bi kadını okudum kadın haftasıyla orantılı giidiyo 26. 27. haftada toplamda 25 kilo almış üstelik anladığım kadarıyla bi sağlı problemide yokmuş
böyle devam ederse görür valla tatlım ama kendi içinde zor çok kilo alanların doğumuda zor oluyomus.....
benim drum kiloyla ilgili hiç bişey demiyo bana hep ben soruyodum ona adam baktı ben zaten dikkat ediyorum hiç sorma gereği bile duymuyo ben söylüyorum kilo aldım falan diye....
bu arada tatlım ayten şimdi kayserinin tadını keyfini çıkarıyordur ben elif
uff bende artık göbeğimden göremiyorum çünkü midemle göbeğim birleşti artık :)) son seferde epey biyerimi kestim ve çok acıdı. normalde makine kullanıyordum ama bende şuan herkez gibi jilet( ağda benim için kabus normal zamanda beceremiyorumki şimdi becerebileyim.. aldırayım diycem ama çok utanırım yapamam. yani herkezden utanırım oyüzden yapamam ama şimdilerde jileti bırakırsak doğuma kadar toparlanır en azından minik minik çıkma sorunumuz olmaz. yani ağda yaptırmalı ama kime ? şuan aklıma en iyi eşim geliyor ama yani oda bilemiyorum ama biçare daha düşündüm bi ayna alsak koysak böylece kendimizde yapabiliriz en azından makineyle alabilirm bunu deneyip başarısız olursam eşimden yardım istiycem giidp elaleme göstericeme eşime gösteririm hiç değilse...
oyyy oyyy jiletlede göremiyorum pek artık bi tarafımı kescem haa.
hamam otu denen bi ot varya o damı olmaz kızlar çok iğrenç kokuyor aynı hamam gibi
ben hamile kalmadan önce lazere başlamıştım 2 seans gidebildim hamile kalınca yapılmıyormuş mecbur şimdi ağdaya devam ediyorum bu arada o 2 seansta boşa gitti hormonlarım sağolsun
selam kızlar yıne ce dıyıp kacıcaz rapor verelım dedık dun aksam evımıze geldık butun hafta kapalı havuzdaydım son gun acık havuza gıdıyım dedım gıtmez olaydım yuzerken nasıl olduysa haslanmısım oldum uyuyamadım kollarım pısmıs et gıbı carsafa yapısıyodu o sekılde yola cıktım oturup kalkamadım bıle kollarım kulaklarım karnım sırtım bacaklarım pıstı resmen omuzlarım kulaklarım sırtım ve gogusumun ustu su topladı gıttıgıme gıdıcegıme pısman oldum otelıde yemeklerınıde begenmedım zaten yag kokusundan gırılmıyordu zaten bın pısman geldım dun aksam esım heryerımı kremledı oylece yumusak bı battanıye ustunde uyuydum bepanten cok ıyı geldı acım azaldı en azından ustumu gıyıp hareket edebılıyorum cunku hareket dahı edemıyordum gerılıyodu tenım camasırları yıkıyorum sımdı esım aksam ıstanbula gıdıcem kayınvaldeme ıyı hıssedersem ve yetısebılırsem bende gıdıcem 7 saat fılan suruyo kendımı ıyı hıssedıyorum suan ama sonrasında yorucu olurmu bılmıyorum annemde rahatsızlandı kullagı ıltıhaplanmıs bı oglum tadını cıkardı onu kremlemıstım hep kapkara bısey oldu sarısın bıde cok yakıstı bıden haberler bu kadar suan ıyıyım herkes ıyıdır umarım hepınızı cok opuyorum camasır asıcam sımdı :80:
Emelcim mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler diliyorum
4 haftada 3 kilo
ay ben öliyim o zaman 1 ayda 3,5 kilo aldım
aaaa walla ben seni hep ayten diye biliyodum elifçim işte sağır duymaz yakıştırır diye boşuna dememişler. :))) demekki karıştırmışım çok özür dilerim.... utandım şimdi bisaniye leynayıda kübra diye biliyorum hadi onuda yanlış bileyimde daha çok utanayım...
Aman aman sakın deneme mihrimah. 1. si normal insanlar için bile sağlığa zararı varmış.2. si jiletten bir farkı yokmuş. Ben diyorum ya çok dertliyim bu konuda diye, onu da araştırmıştım 2 sene önce.
Tüy dökücü kremdeki kimyasaldan dolayı ise hiiç önerilmiyor.
Geriye 3 seçenek kalıyor ağda, makine, jilet. Seç beğen al canım:44:
Ölme leynam. Ya acaba belirli 1 ayda öyle mi oluyor. Bende geçen ay 3 kilo aldım ama bu ay 700 gr filan aldım. O da tartıda bi gidip bi geliyor. Halbuki bu ay söylemesi ayıp tatlıları götürdüm.Yiyemediğim 5 ayın acısını çıkardım resmenAma yürüyüşe başladım, onun faydası da olabilir belki bilemiiciim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?