2011 Ekim Anneleri

canım tüy dökücü dediğini gördüm hemen yazayım dedim sakın tüy dökücü kullanma içinde ne kimyasal var bilmioruz bebeğe zarar verebilir sen en iyisi jiletle hallet

oyyy oyyy jiletlede göremiyorum pek artık bi tarafımı kescem haa.

hamam otu denen bi ot varya o damı olmaz kızlar çok iğrenç kokuyor aynı hamam gibi

ayyy hep temiz kalmak zorundayız o zamanlar. Ama bana dünyaları verseler yinede ağdacıya gidemem. Allah bir kolaylığını sağlar inş. :78:

4 haftada 3 kilo
ay ben öliyim o zaman 1 ayda 3,5 kilo aldım

böyle devam ederse görür valla tatlım ama kendi içinde zor çok kilo alanların doğumuda zor oluyomus.....
benim drum kiloyla ilgili hiç bişey demiyo bana hep ben soruyodum ona adam baktı ben zaten dikkat ediyorum hiç sorma gereği bile duymuyo ben söylüyorum kilo aldım falan diye....
bu arada tatlım ayten şimdi kayserinin tadını keyfini çıkarıyordur ben elif

10 kilomu
benimde senden aşağı kalır yanım yok ben azar işittim bolca yemeklerimde kısıtlandı86:)bakalım sana ne diyecek
eskiden ye ye diye zorlayan eşim şimdilerde önümden yemekleri alıyor

her ay 1 kiloyla gidiyordum ama son ay tartıldığımda hamile kaldığım kiloyla aramda 10 kg cık vardı.

pazartesi kontrolüm ne diycek bilmiyorum :44:

kuzum onların lazım zamanına emin ol daha çokkk var...biz aldık emaneti hamdolsun

selam kızlar yıne ce dıyıp kacıcaz rapor verelım dedık dun aksam evımıze geldık butun hafta kapalı havuzdaydım son gun acık havuza gıdıyım dedım gıtmez olaydım yuzerken nasıl olduysa haslanmısım oldum uyuyamadım kollarım pısmıs et gıbı carsafa yapısıyodu o sekılde yola cıktım oturup kalkamadım bıle kollarım kulaklarım karnım sırtım bacaklarım pıstı resmen omuzlarım kulaklarım sırtım ve gogusumun ustu su topladı gıttıgıme gıdıcegıme pısman oldum otelıde yemeklerınıde begenmedım zaten yag kokusundan gırılmıyordu zaten bın pısman geldım dun aksam esım heryerımı kremledı oylece yumusak bı battanıye ustunde uyuydum bepanten cok ıyı geldı acım azaldı en azından ustumu gıyıp hareket edebılıyorum cunku hareket dahı edemıyordum gerılıyodu tenım camasırları yıkıyorum sımdı esım aksam ıstanbula gıdıcem kayınvaldeme ıyı hıssedersem ve yetısebılırsem bende gıdıcem 7 saat fılan suruyo kendımı ıyı hıssedıyorum suan ama sonrasında yorucu olurmu bılmıyorum annemde rahatsızlandı kullagı ıltıhaplanmıs bı oglum tadını cıkardı onu kremlemıstım hep kapkara bısey oldu sarısın bıde cok yakıstı bıden haberler bu kadar suan ıyıyım herkes ıyıdır umarım hepınızı cok opuyorum camasır asıcam sımdı :80:

hamam otu denen bi ot varya o damı olmaz kızlar çok iğrenç kokuyor aynı hamam gibi

uff bende artık göbeğimden göremiyorum çünkü midemle göbeğim birleşti artık :)) son seferde epey biyerimi kestim ve çok acıdı. normalde makine kullanıyordum ama bende şuan herkez gibi jilet ( ağda benim için kabus normal zamanda beceremiyorumki şimdi becerebileyim.. aldırayım diycem ama çok utanırım yapamam. yani herkezden utanırım oyüzden yapamam ama şimdilerde jileti bırakırsak doğuma kadar toparlanır en azından minik minik çıkma sorunumuz olmaz. yani ağda yaptırmalı ama kime ? şuan aklıma en iyi eşim geliyor ama yani oda bilemiyorum ama biçare daha düşündüm bi ayna alsak koysak böylece kendimizde yapabiliriz en azından makineyle alabilirm bunu deneyip başarısız olursam eşimden yardım istiycem giidp elaleme göstericeme eşime gösteririm hiç değilse...

hay maşallah kaç kilo ile sonlandırır gebeliğini tahmin edemiyorum.ben kendimi 25 kilo almış düşünemiyorum kaplumbağa gibi görünürüm sanırım

ben hamile kalmadan önce lazere başlamıştım 2 seans gidebildim hamile kalınca yapılmıyormuş mecbur şimdi ağdaya devam ediyorum bu arada o 2 seansta boşa gitti hormonlarım sağolsun

aaaa walla ben seni hep ayten diye biliyodum elifçim işte sağır duymaz yakıştırır diye boşuna dememişler. :))) demekki karıştırmışım çok özür dilerim.... utandım şimdi bisaniye leynayıda kübra diye biliyorum hadi onuda yanlış bileyimde daha çok utanayım...

ayy ayy ne zormuş yauu. allah yardımcımız o lsun :86:

Bu konuyla ilgili daha üretici fikirlerimiz olursa, paylaşalım :86:

Son düzenleme:

Aman aman sakın deneme mihrimah. 1. si normal insanlar için bile sağlığa zararı varmış.2. si jiletten bir farkı yokmuş. Ben diyorum ya çok dertliyim bu konuda diye, onu da araştırmıştım 2 sene önce.
Tüy dökücü kremdeki kimyasaldan dolayı ise hiiç önerilmiyor.
Geriye 3 seçenek kalıyor ağda, makine, jilet. Seç beğen al canım:44:

ben hamile kalmadan önce lazere başlamıştım 2 seans gidebildim hamile kalınca yapılmıyormuş mecbur şimdi ağdaya devam ediyorum bu arada o 2 seansta boşa gitti hormonlarım sağolsun

Bu gebelik hormanları bende hep ters etkiler yaratıyor vücudumda tüğ kalmadı döküldü gitti

geçmiş olsun cnm ya oğluna dikkat ettinde kendine niye dikkat etmedin bakayım su falanda toplamış kendinle zorunmu vardı be güzelim anestol diye bi krem var hamileyken kullanılıyomu bilmiyorum ama biraz uyuşturucu etkisi var iyi gelir dra bi sor istersen bide soğutuucu serinletici spreyler var onlardan sür biraz dikkat et kendine

4 haftada 3 kilo
ay ben öliyim o zaman 1 ayda 3,5 kilo aldım

Ölme leynam. Ya acaba belirli 1 ayda öyle mi oluyor. Bende geçen ay 3 kilo aldım ama bu ay 700 gr filan aldım. O da tartıda bi gidip bi geliyor. Halbuki bu ay söylemesi ayıp tatlıları götürdüm.Yiyemediğim 5 ayın acısını çıkardım resmen Ama yürüyüşe başladım, onun faydası da olabilir belki bilemiiciim.

yok kız özür dileme aşk olsun utanacak ne var hard disc varya ayten o leynayıda doğru biliyorsun
hem bende senin adını bilmiyorum nickin fatoya ya fatma yada fatoş diye tahmin ediyorum o kadar

makinayla, jileti alayım o zaman bide Dr eldiveni

ayy bende ciddi ciddi başladım yürüyüşe. Her gün 1 saat yürüyüorum akşam serinliğinde felan. faydasını görürmüyom acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…