günaydın kızlar hoşgeldinzi.. elif, espresso
bu arada endloslovecim göbiciğin hayırlı olsun, bu haftayı güle güle kullan.. ay ne güzel her hafta başka başka göbişimiz oluyormaşallh sizeee
ona krem surdum acık havuza gıdıyo dıye ben gıtmıyordum son gun gırdım acık havuza nasılsa yuzucem guneslenmıycem dedım ama terasta oldugundan sanırım bırde tuzlu su oldugundan bu hale geldım bol bepantensurdum acım azaldı ama su toplayan yerler duruyosoyledıgın kremı ve spreyı sorucam canım cok saol cok sukur acım baya azaldı ama :)geçmiş olsun cnm ya oğluna dikkat ettinde kendine niye dikkat etmedin bakayım su falanda toplamış kendinle zorunmu vardı be güzelim anestol diye bi krem var hamileyken kullanılıyomu bilmiyorum ama biraz uyuşturucu etkisi var iyi gelir dra bi sor istersen bide soğutuucu serinletici spreyler var onlardan sür biraz dikkat et kendine
günaydın kızlar gece baya korktum kanı görünce büyük tuvaletimi yaparken zorlamadan oldu herhalde..gece durmadan kalkıp akıntıma baktım kan varmı diye şükürler olsun yok...bugün içim rahatlasın diye sağlık ocağına bebeğin kalp sesini dinlemeye gidicem..
canommm çok teşekkür ederim maaşallah hepsi çok tatlıymış bebişinin güzel cicilerini de Allah hayırlı iyi günlerde giymeyi nasip etsin inşallahslm kızlarrr bugun kocişle gezdik tozdukogluşuma yeni ciciler aldık
azar azar almaya başladık bir tanede beşik begendikkk önümüzdeki ay almayı düşünüyoruzz
bunlarda yeni cicileriiiii
Eki Görüntüle 211474 Eki Görüntüle 211471
Eki Görüntüle 211472 Eki Görüntüle 211473
emell dogum gunun kutlu olsun
ne utanması hayatım ne var bunda doğru biliyorsun benim adım kübra bende bazen karıştırcak gibi oluyorum isimleri ama olursada hormonlardandıraaaa walla ben seni hep ayten diye biliyodum elifçim işte sağır duymaz yakıştırır diye boşuna dememişler. :))) demekki karıştırmışım çok özür dilerim.... utandım şimdi bisaniye leynayıda kübra diye biliyorum hadi onuda yanlış bileyimde daha çok utanayım...
günaydın kızlar gece baya korktum kanı görünce büyük tuvaletimi yaparken zorlamadan oldu herhalde..gece durmadan kalkıp akıntıma baktım kan varmı diye şükürler olsun yok...bugün içim rahatlasın diye sağlık ocağına bebeğin kalp sesini dinlemeye gidicem..
advocate85 nice senelere.sevdiklerinle beraber.
bu arada sabah sinirimi bozan 8. kilomda olabilir(( ya ben 20 mi olcam biterken ya..ekmeği çıkardım mennümden..akşamlarıda yürüycem artık...yoksa fil olacam ya
böyle devam ederse görür valla tatlım ama kendi içinde zor çok kilo alanların doğumuda zor oluyomus.....
benim drum kiloyla ilgili hiç bişey demiyo bana hep ben soruyodum ona adam baktı ben zaten dikkat ediyorum hiç sorma gereği bile duymuyo ben söylüyorum kilo aldım falan diye....
bu arada tatlım ayten şimdi kayserinin tadını keyfini çıkarıyordur ben elif
advocate85 canımmmmmmmm doğum günün kutlu olsun
ona krem surdum acık havuza gıdıyo dıye ben gıtmıyordum son gun gırdım acık havuza nasılsa yuzucem guneslenmıycem dedım ama terasta oldugundan sanırım bırde tuzlu su oldugundan bu hale geldım bol bepantensurdum acım azaldı ama su toplayan yerler duruyosoyledıgın kremı ve spreyı sorucam canım cok saol cok sukur acım baya azaldı ama :)
Edutcum ben sağlıkçı falan değilim ama diyetisyenimle geçirdiğim 6 ayda öğrendiğim en önemli şey "Diyette ekmeğin asla kesilmemesi" oldu. Hamile bayanın günde 6-9 dilim ekmek yemesi lazım. Ama tabi öğünde 2 -3 dilim olarak. Yoksa çoğunu 1 öğünde yememek lazım. Şöyle ki, eğer ekmeği kesersen vücut beyine msj yolluyor "karbonhidrat alımı azaldı, kıtlık başlıyor, gelen enerjiyi verimli kullan yağa çevir diye" Ekmekte tercihin kepekli yada tam buğday ekmeği olursa vücut daha geç acıkıyor. O yüzden mümkünse beyaz ekmek tüketme.
Her gün mutlaka 90 gr (4 köfte büyüklüğünde) et tüket. Ara öğünlerde meyve ye ki meyve yemek kilo aldırmaz verdirir. Ama meyveyi abartmamak lazım. her öğün arası 1 porsiyon ( 1 küçük elma, 12 kiraz 2 parmak kalınlığında yarım ay şeklinde karpuz 1 porsiyon eder) yemek lazım. Meyve nasıl kilo veridirir dersen şöyle ki ; Aldığın meyve atıyorum 80 cal ise, vücut bunu sindirmek içi 100 cal harcar ve depodaki enerjiyi kullanmış olursun. Bu da kilo verdirir.
Diyet demek yememek değil aksine herşeyden azar azar yemek demektir. Atıyorum canın tatlı bişey istedi. mesela baklava. 1 dilim baklava yediğin öğün, 2 dilim ekmek yemeyeceksin. 4 bisküvi yediysen (burçak veya petibör tavsiye edilen) o öğün veya gelecek öğün 1 dilim ekmek yemeyeceksin.
Ay çok yazdım ama yanlış beslenip bebiklerimiz besinsiz kalmasın, annelerin morali bozulmasın. dimi
çok teşekkürler mirandacım güzel dileklerin için öpüyorum seni
duygucumm sitemizin kurucusu kızım da ben de çok teşekkür ederiz...sen de iyiki varsın ve bu topiği kurup hepimizi bir araya getirmişsinCanım doğum günün kutlu olsun İyi ki doğdun iyi ki varsın(ız) Bebişinle birlikte nice nice mutlu yıllara
normalde hemoroidim yok ama büyük ihtimal zorlamadan olduhemoroid varsa ordan akmıştır kan canım?
ne utanması hayatım ne var bunda doğru biliyorsun benim adım kübra bende bazen karıştırcak gibi oluyorum isimleri ama olursada hormonlardandır
canım o kan büyük ihtimalle zorlamadan olmuştur totoda minik bir gerilme yırtılma oldu belkide ama sen gittiğinde doktora söyle mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?