çokk kötüyüm
oğlum raporlu olduğu halde ,diğer yazılılarıda hesaba katmayıp karnesine 1 vermişler
canımdan bezdirdi bu okul
düzeltilirmi aceba?öğretmenlerin hepsi okula toplandı
Mesaj düzenleyebilmek için belirli bir süremi var?sabah eklediğim resimleri silemiyorum mesaj düzenleme paneli yoook:26:
yok kız özür dileme aşk olsun utanacak ne var hard disc varya ayten o leynayıda doğru biliyorsun
hem bende senin adını bilmiyorum nickin fatoya ya fatma yada fatoş diye tahmin ediyorum o kadar
Mesaj düzenleyebilmek için belirli bir süremi var?sabah eklediğim resimleri silemiyorum mesaj düzenleme paneli yoook:26:
Aaaa çok üzüldüm canım. Niye böyle oldu ki? Hangi okumuş bu yaaa. Başlarına geçir okulu, olur mu öyle şey yaaa
şeyma canım seni unuturmuyum hiçişlerimiz yoğun ondan dolayı her zaman vakit bulamıyorum topiğe girmeye, ama herşey yolunda çok şükür Nazar , oğlumuz olacak inşallah, yarın dr var, şeker yüklemesi için, inşallah iyi haberler alırız, sen napıyosun bakim arkidiş, bebiş nasıl Nazar
evet alıcam inşallah babama kayınpederime enişteme en güzelini de eşimekızlar pazar günü babalar günü kocalarınıza hediye alacakmısınız bebişimden babasına diye
normalde hemoroidim yok ama büyük ihtimal zorlamadan oldu
sağlık ocağına gidicem bugün onamı söylesem çünkü kendi doktoruma randevum haftaya cuma ama bişey olsa devamı gelirdi dimi?
ben Talasdayım canım
eşim beni göndertmedi,halledemezlerse bakacağım
ama kafam durdu,hiç kusmayan ben habire çıkartıyorum
ben Talasdayım canım
eşim beni göndertmedi,halledemezlerse bakacağım
ama kafam durdu,hiç kusmayan ben habire çıkartıyorum
Eveeet var öle bişey. Bende göbüşümü eklicektim,baktım zaman geçince mesaj düzenleme paneli yok oluyor, eklemedim.
çok teşekkür ederim canım benimCANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE SENELERE.
advocade dogum gunun kutlu olsun 3 gun sonrada benım dogum gunum..
aa sen de mi ikizler burcusun çok teşekkürler filizcim hep beraber inşallahdoğum günü kutlu olsun burçdaşım nice senelere bebeğinle inş.
advocate85 mutlu yıllaaaarrrrr
Ama kimse alıntı yapmadı ki!
ne utanması hayatım ne var bunda doğru biliyorsun benim adım kübra bende bazen karıştırcak gibi oluyorum isimleri ama olursada hormonlardandır
mantııııııya nasıl almayayım kilo kayseride yazınca aklıma mantı geldi düşün artık..keşke olsa da yesek
cnm takılma lütfenevettt benim adım fatoş... ama seninle bu kadar sohbet ediyoruz ben ismini yanlış hatırlıyorum neyse artık karıştırmam bidaha elif :)))
evet alıcam inşallah babama kayınpederime enişteme en güzelini de eşime
ne alacaksın peki tatlım banada fikir versene :)))
yaptı canım hanzade miydi acaba benim mesajımdan sonra birisi alıntı yaptı adını hatırlayamıyorum şimdi iyi bak sen
sinem sen haşemoyla girmedinmi havuza içine geçiriyormu sıcağı:44:
geçmiş olsun onun acısını iyi bilirim bende bir yaz sıcağında öğlen 12 güneşinde şemsiyesiz korunmasız güneşin altında uyuyakalmıştım deniz kenarında 1 saat bir allahın kulu da gelip kaldırmadı ahhh ne yandım günlerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?