2011 Ekim Anneleri

çokk kötüyüm
oğlum raporlu olduğu halde ,diğer yazılılarıda hesaba katmayıp karnesine 1 vermişler
canımdan bezdirdi bu okul
düzeltilirmi aceba?öğretmenlerin hepsi okula toplandı

Aaaa çok üzüldüm canım. Niye böyle oldu ki? Hangi okumuş bu yaaa. Başlarına geçir okulu, olur mu öyle şey yaaa

yok kız özür dileme aşk olsun utanacak ne var hard disc varya ayten o leynayıda doğru biliyorsun
hem bende senin adını bilmiyorum nickin fatoya ya fatma yada fatoş diye tahmin ediyorum o kadar

evettt benim adım fatoş... ama seninle bu kadar sohbet ediyoruz ben ismini yanlış hatırlıyorum neyse artık karıştırmam bidaha elif :)))

benimde oğlum olucak inş..bende sen birdaha girmiceksin zannettim benimde haftaya cuma randevum var bakalım bebiş napıyor büyümüşmü..

Hanzade işlerin altında kaldı , deniz de geçmişi bitiremedi sanırsam. Ay ben bugün ne çok konuştum yauuu. İşlere bakim azıcık. ben kaçarrrr

kızlar pazar günü babalar günü kocalarınıza hediye alacakmısınız bebişimden babasına diye
evet alıcam inşallah babama kayınpederime enişteme en güzelini de eşime
normalde hemoroidim yok ama büyük ihtimal zorlamadan oldu

sağlık ocağına gidicem bugün onamı söylesem çünkü kendi doktoruma randevum haftaya cuma ama bişey olsa devamı gelirdi dimi?

evet evet sağlık ocağı da olsa mutlaka söyle bir doktora danışmış olursun hiç değilse...
tabi öyle önemli bir şey olsaydı devam ederdi ama sen yinede söyle ...

ben Talasdayım canım
eşim beni göndertmedi,halledemezlerse bakacağım
ama kafam durdu,hiç kusmayan ben habire çıkartıyorum

ay üzme bacım kendini ya....eğitimci oduğunu söyleyen o kadın utansın.....düzletemezsenizde durumu oğlun üzülmesin gerisini boşver....

ben Talasdayım canım
eşim beni göndertmedi,halledemezlerse bakacağım
ama kafam durdu,hiç kusmayan ben habire çıkartıyorum

canım yaa dur üzülme hemen okulu ara müdürle görüş yanlışlık olduğunu söyle gidemiyorsan bu bir çözüm olabilir belki tüh yaa neden böyle yapmışlar:44:

CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE SENELERE.
çok teşekkür ederim canım benim
advocade dogum gunun kutlu olsun 3 gun sonrada benım dogum gunum..

iremcimm çok teşekkürler canım şimdiden doğum günün kutlu olsun tatlım 2 gün sonra da yine kutlarız
doğum günü kutlu olsun burçdaşım nice senelere bebeğinle inş.
aa sen de mi ikizler burcusun çok teşekkürler filizcim hep beraber inşallah
advocate85 mutlu yıllaaaarrrrr

tuğbacım çok teşekkürler dileğin ve bu güzel pasta için çok güzelmiş

bu arada kızlaaar sonunda çoklu cevap atmayı çözdüm galiba

ne utanması hayatım ne var bunda doğru biliyorsun benim adım kübra bende bazen karıştırcak gibi oluyorum isimleri ama olursada hormonlardandır

evet evet kesin hormonlarımdandır. ayy minnoş kızımda diyodur içerden annem neyi yanlış yapsa sebebi ben oluyorum diye :))) buarada dün yatakta bacaklarım ağrıyıonca muz istedim eşimden ben muz yerken, bi yatakta muz yemediğin kalmıştı onuda yaptın dedi. ama çok hoşuna gitmiş gibi bakıyordu benim oburluklarım ona şimdilik şirn geliyor bakalım doğumdan sonrada beni minik filim diye sevecekmi ?

ya nasıl almayayım kilo kayseride yazınca aklıma mantı geldi düşün artık..keşke olsa da yesek
mantıııııı
evettt benim adım fatoş... ama seninle bu kadar sohbet ediyoruz ben ismini yanlış hatırlıyorum neyse artık karıştırmam bidaha elif :)))
cnm takılma lütfen
evet alıcam inşallah babama kayınpederime enişteme en güzelini de eşime

ne alacaksın peki tatlım banada fikir versene :)))

sen daha kotu yanmıssın canımya ben su ıcınde yandım enazından :) hasemayla denıze gırdım oda bı sefer :) bosa almısım hasemayı havuza bıkını ve mayoyla gırdım bu yandıgımda bıkını gıymıstım su toplayan yerler acıyo dogeryerler azaldı gıbı umarım gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…