sen daha kotu yanmıssın canımya ben su ıcınde yandım enazından :) hasemayla denıze gırdım oda bı sefer :) bosa almısım hasemayı havuza bıkını ve mayoyla gırdım bu yandıgımda bıkını gıymıstım su toplayan yerler acıyo dogeryerler azaldı gıbı umarım gecer
mantıııııı
cnm takılma lütfen
evet alıcam inşallah babama kayınpederime enişteme en güzelini de eşime
ne alacaksın peki tatlım banada fikir versene :)))
mayısta doğum günü vardı eşimin bağlama aldım bu sefer daha masrafsız bir şey olur geçen reklamlarda duymuştum rodi de 2 alana 2 bedava ymış eşimle enişteme alsam babamla kayınpederiminki bedavaya gelicek ama bakmam lazım güzel şeyler varmı pantolon tshirt yelek olabilir...
pazartesi günü babamın hastane maratonu tekrar başlıyo verdikleri 2 aylık süreyi bitirdik çok şükür inşallah tetkikleri temiz çıkarda bizde rahat bi nefes alırız inşallah bitmiştir şu illet o kadar korkuyorum ki ya bitmediyse diyeonun için pazar günü babama daha özel bişeyler yapmak istiyorum morali iyi olmalı keyfi yerinde olmalı ama bulamıyorum bişey yardım edin kızlar !!!
Canım evet açmak doğru değil ama mecbur kalınca yapçak bişi yok eşime açamam ben yada bir arkadaşıma filan açamam yani :)) En iyisi bu işi yapan ehli kişiler zaten, bende son ay gidicem... sonra lazere gidicem işte, imkanın varsa doğum sonrası lazere git leyna 3 ayda bir gidiyorsun 4-5 seansta işin bitiyor ... Ama tabi hamilelik ilaç ve hormonlar durumu biraz değiştiriyor.. Yinede iyiki gitmişim yoksa daha içler acısı bir halim olurdu :))) Hamileliğimden beri 1 defa ihtiyaç hissettim 5 ay içinde, 5 ayda ancak çıktı az az bacaklarımı makinayla aldım, kukumu her duşta jiletle.. Koltuk altımda yok zaten bitti ve çıkmadı daha çok şükür.. Şimdi temmuz sonunda ve birde Eylül sonunda yaparım bitti gitti :)
hanzadecim gerçekten çok büyük rahatlık lazer ben de koltuk altıma ve bacağıma yaptırmıştım ama hamile kalınca yarım kaldı. paket bölgesine çocuk doğurmadan yaptırmaya cesaret edemedim ne olur ne olmaz diye ama bi şey söylicem bacak bölgesini de keşke jiletle devam etsen makine yine eski haline getirmez mi kökten aldığı için??
endleeslove maaşallah ne kadar tatlı bi hamile olmuşsun karnın da epeyce çıkmış tatlımBenim karnım normalden daha büyük yeğenim öğretmeni de hamile aynı haftalarda sayılırız kadın benim karnımı görünce şok olmuştu :)
Eki Görüntüle 211697 Eki Görüntüle 211698
kızlar bu ıkı takımı cok begendım almaı dusunuyorum.. yanlız bu cıleklı takımın pembesı mı moru mu olsun karar veremedım... bana yardımcı olurmusunuz.. :):)
internet sitesinden neden yüklüyorsun ki ben mesaj yazarken altta eklenti ekleden ekliyorum masaüstünden alıyorum değişik bir uygulama sanırım sizinki ben bilemedim neyse göremesemde maşallah diyim o zaman göbüşün çok güzelmiş
ay canımm inşallah bitmiştir hastalığı rabbim iyilik sağlık versin bence pazar günü babanla geçir dışarda kahvaltıya gidin mesela sizin bir arada olmanız hoş sohbetiniz ona en büyük hediye olacaktır bence tabii bunun yanında sevdiği hoşuna gidecek küçük bir şey de alabilirsin...
leynacım bu arada sen nasılsın tatlım geçmişi tam okuyamıyorum ipin ucu kaçtı ama sanırım bi sıkıntı olmuş canım hayırdır inşallah???
pazartesi günü babamın hastane maratonu tekrar başlıyo verdikleri 2 aylık süreyi bitirdik çok şükür inşallah tetkikleri temiz çıkarda bizde rahat bi nefes alırız inşallah bitmiştir şu illet o kadar korkuyorum ki ya bitmediyse diyeonun için pazar günü babama daha özel bişeyler yapmak istiyorum morali iyi olmalı keyfi yerinde olmalı ama bulamıyorum bişey yardım edin kızlar !!!
anam ne geçmişmiş mübarek, oku oku bitmiyor ne çok çene yapıyonuzçok şükür bitti gibi, mayışmadan az laflayım dedim
endless canım geçmiş olsun, demek ki pimpiriklenmek iyi bi yerde bak dr göründüğün iyi olmuş..
emelll doğum günün kutlu olsun, demek sende bizdensinben zorla kutlattım herkese bak, hatta bi yaş büyük yazmışım kendimi şımarıklığımdan
yavruyla berbaer nice güzel yaşlara eriştirsin mevlam
İrem sana da geçmiş olsun canım. Ay o gün bende öyleydim, ne çektiğini anlayabiliyorum. Gündüz bağırsaklar çoştu ama gece daha bi fenaydım. wc ye giderim bişi yok, olduğum yere yığılacak gibi oldum kaç defa.. En son sen gibi Ya Rabbi şifa dediğimi bide eşimin bana okuduğunu hatırlıyorum.Şükür uyandığımda geçmişti. Bu arada cimcimene maşallh, çarşamba da biz gidiyoruz, bizde sizin gibi güzel haberlerle döneriz inş.
leynaa ekmeğin üstüne şekerli yoğurdu bende çok severdim, ayy canım çekti..
endleeslove maaşallah ne kadar tatlı bi hamile olmuşsun karnın da epeyce çıkmış tatlım
Bakalım bu koca göbeğimden nasıl bir bebek çıkıcak?Sıska,kara kuru
deyiver gitsin patrona. Göndermezsen seni yolarım bak ona göre de. Altını hiiiç sorma. Paramız olduğunda 1 er 1 er alıp saklamıştık. 3 tane kaldı şimdi. tam 3 düğünümüz kaldı, onlara saklıyozz.
Edutcum ben sağlıkçı falan değilim ama diyetisyenimle geçirdiğim 6 ayda öğrendiğim en önemli şey "Diyette ekmeğin asla kesilmemesi" oldu. Hamile bayanın günde 6-9 dilim ekmek yemesi lazım. Ama tabi öğünde 2 -3 dilim olarak. Yoksa çoğunu 1 öğünde yememek lazım. Şöyle ki, eğer ekmeği kesersen vücut beyine msj yolluyor "karbonhidrat alımı azaldı, kıtlık başlıyor, gelen enerjiyi verimli kullan yağa çevir diye" Ekmekte tercihin kepekli yada tam buğday ekmeği olursa vücut daha geç acıkıyor. O yüzden mümkünse beyaz ekmek tüketme.
Her gün mutlaka 90 gr (4 köfte büyüklüğünde) et tüket. Ara öğünlerde meyve ye ki meyve yemek kilo aldırmaz verdirir. Ama meyveyi abartmamak lazım. her öğün arası 1 porsiyon ( 1 küçük elma, 12 kiraz, 2 parmak kalınlığında yarım ay şeklinde karpuz 1 porsiyon eder) yemek lazım. Meyve nasıl kilo veridirir dersen şöyle ki ; Aldığın meyve atıyorum 80 cal ise, vücut bunu sindirmek içi 100 cal harcar ve depodaki enerjiyi kullanmış olursun. Bu da kilo verdirir.
Diyet demek yememek değil aksine herşeyden azar azar yemek demektir. Atıyorum canın tatlı bişey istedi. mesela baklava. 1 dilim baklava yediğin öğün, 2 dilim ekmek yemeyeceksin. 4 bisküvi yediysen (burçak veya petibör tavsiye edilen) o öğün veya gelecek öğün 1 dilim ekmek yemeyeceksin. Olay budur. Kalori hesabı zor gibi görünse de hayatına 1 kere bu hesabı ve yer değiştirme metodunu girdirirsen bir daha unutmuyosun.
Ay çok yazdım ama yanlış beslenip bebiklerimiz besinsiz kalmasın, annelerin morali bozulmasın. dimi
kızlar pazar günü babalar günü kocalarınıza hediye alacakmısınız bebişimden babasına diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?