2011 Ekim Anneleri

ben de doktorundan fırça yemiş bi hamiş olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki.en son gidişimizde doktor söylemeden ben sordum kilomu.iyi sorun yok dedi.günde 1 saat yürüyeceksin diyor bana doktorum yaaaben yarım saat yürüsem belim ağrıyorhiç bir saat falan yürüyemem kusura bakmasın

budur işteeee ne güzel relax olmak lazım yaaa

günaydın kızlarrr hayırlı cumalar...
artık su dogum bir an önce gelsin dogurup kucagıma almak istiyorum
yoksa bu bebegimede bişey olacak korkusu başladı bende artıkkkkkkkkkkkkkkk
dün gece annemi aradım saat 12 falandı ben neşeli şen şakrak konuşurken
annem başladı kocan hiç mi merak etmiyor insan arar kız aldılar bizi unuttular diye
saydırmaya başladı kii gecen hafta aramış eşim annemi telden de duyulmuş neyse
ben kapattım teli eşim sordu söylemedim eşim başladı bana bagırmaya sende benim annemi arama
yeter artık her arayışlarında huzurumuzu kaçırıyolar diye bende sustum banyoya gittim duş alayım diye
açtım muslugu oturdum başına aglamaya başladım eşimde peşimden gelmiş beni öyle görünce
ben senin üzülmeni istemiyorum yazık günah karnında bebeginle seni üzüyorlar daha öncede oldu
bebegimizi kaybettik dedi ben banyomu yaptım yattım geldi sarıldı öptü ortada kaldım resmen
annem sürekli arayıp beni üzüyor gece 4 e geliyordu uyudugumda
dogursam da sütüm kesilir diye korkuyorum offf offf şu mubarek gündee beni üzdüler yaaa
bişey demiyorum biri eşimmm biri annem mutlu olmak yasak bana

amin cnm çok sağol güzel dileklerin için

battınız desene cnm yaaa

canım çok geçmiş olsun yaa hastanede kalman falan gerekmiyor mu peki tedbiren? varsın hareketsiz kal tatlım zaten biraz hareketlerini kısıtla bence...biz çok şükür iyiyiz bi sıkıntı yok teyzesi

Canom üzülme yaa. Annenin patavatsızlığı olmuş accık. Malesef ki insan kendine eder ne ederse. Oyüzden üzülme ve aklına kötü şeyler getirme. Bebeğine de sana da bişey olmayacak Allahın izniyle.

canım yaaa lütfen üzme kendini.annen ilgi bekliyor.malum yaşlanıyorlar.duygusallaşıyorlar.onları idare etmemiz gerek.eşin bağırdığından dolayı yaptığı hatayı anlamış gelmiş gönlünü almış.bir anlık sinir işte gelip geçiyor.ben de dün gece çok ağladım.beni de eşim sinir etti.sözde kızını düşünüyor.ama beni üzerek yapıyor bunu.neymiş efendim ben hiç kuruyemiş yemiyormuşum!!!!!!!!!!!!.bebeğimize dikkat etmiyor muşum.hiç yoktan gece gece sinir etti beni.ben de ağladımama bebeğim üzülüyor diye daha beter oldum.kendime kızdım.bugünde dün gecenin hesabını sordum ona.özür diledi olay tatlılığa bağlandı.sudan yere gecem zehroldu

battınız desene cnm yaaa

aynen elifcim ama mecburen gidicez ve takıcaz evde çeyrekle yarım altın var(eşim benim zulamdan isterse vericem istemezse sesimi çıkarmıycam kenarda köşede bulunsun)ama bileziği satın alıcaz tabi neyseee artık bebeğimle göbek atıp deşarj oluruz düğünlerde napalım

dünüm o kadar güzel geçtikii bebişimiz için alışveriş yaptık 3 yıl önce gittiğimiz balıkçıya gittik aynı masamıza oturduk geçmişi andık
eve geldik olanlara bak insan üzülüyor yaşlanıyorlar ama insafsız oluyorlar üzülmek yasak bana ama umrunda değil oyy oyy ogluşum bütün gece tekmeledi annem üzülme der gibiii

üzülme kız boşver yesinler birbirlerini onlar seni düşünmüyoda senmi onları düşünücen sen sadece bebişini düşün boşver

evde bi cd koyup oynasan daha az maliyetli olacak sana yakın akraba olunca mecbur yapıyosun işte inş. bebişin doğunca onlarda sana takar da ödeşmiş olursunuz

oğluşun maşallah ballı lokma gibi annesi.o hep seninle.senin yanında.hele bi doğsun büyüsün hep destek olacak sana

sinem hangi otele gittin

canım beraya gıttım hıc memnun kalmadım daha onceden gelenlerde zaten busene kalıtesını dusurdugunu soyluyorlardıoyle bıyagda kızarma yapıyolarkı bırak yemeyı gırılmıyo bıle sadece pastaları guzeldı peynırlerını bıle begenmedım havuz ve yemek artı bısey yok yoruldum ac kaldım sonuc olarak otel olayı yorucu ve cocuklular ıcın zor daha oncede burccluba gıtmıstım artık tovbe otellerın yemeklerı kotu kosusturmaca sureklı kahvaltıya kostur havuza sonra yıkan oyle yemegı sonra havuz sonra aksam yemegı pestılım cıktı neyse armutlu daha ıyıydı bu arada orda calısan bırı aslında ahcının ıyı oldugunu ama otel sahıplerının ucuz almasını ıstedıgını soyledı sucukları salamları sanırım su 1 2 lıralıklardadı neyse kısacası tavsıye etmıyorum

canom takma kafana guzum..soylensın soylensın dursunlar..anaların babaların huyu olmus yaslanınca evlatlarından dem vurmak bılmezmısın..ben evlenelı 6 ay oldu annem benı 2 kere aradı daha ..bende onu sık sık aramam 15 gun de 20 gunde bır belkı..kımse benden ve esımden yana beklentıye dusmesın sesımı duymak nasıl oldugumu ogrenmek ısteyen ınsan benı kendı arar..

kızlar pazar günü babalar günü kocalarınıza hediye alacakmısınız bebişimden babasına diye
valla geçen ay anneler günüydü kendileri bana hiiiç bişicikler almadı ..bende almıcam ...ama istediği bişeyi intermnetten almasınaizin verdim yeter o ona

kızlar doktorum tetenoz aşısını vurulma diyor napim sizce
Allah Allah niyeki acaba ,yani ben aynı zamanda aile hekiminede gidiyorum o 20 haftada gel dedi ,doktoruma söyledim ,oda ben seni zamanı gelince yönlendircem dedi vede yönlendirdi ,yaptırma falan diyen olmadı ,ama yanılmıyosam eleni de ben yaptırmıycam diyodu

yaaa bence hiiç aralarına girme canım ,annene deki sen oğullarını aramıyomusun onuda ara oda seni arar ..benim annemde bazen musa hiç aramıyo bizi diyo ,tabi ben kayın validemle bitişik oturduğum için eşim diyemiyo sende benim annemi ara diye ..kii zaten uzak olsakta ben arardım kendisini,armasam bile eşim bukadar tepki vermezdi ..ben diyorum eşime ,hele şu annemi ara hal hatır et bakiim diyoruum ,bazen ailerimi ,falan arattırıyorum ,hiç bişey demiyo ,eşin biraz abartmış bencede...

ayy ne güzel kocan seni düşünmüş kız ,niye üzüldün ağladın okadar ,ben olsam getirde yiyim deridm ,gerçi evde var o benden önce bitiriyoo belki seninkide sen istemeyince alamıyo ve kendiside yiyemiyo diye kızmıştır
bence bu tepkiler tamamen hormonal canım ...asıl sorun bende ...
kayın validemle bitişik oturuyorum ,40 yaşındada bi kaynım var evde ,zırt bırt benle kavga ediyo yok masayı toplamadın ,yok anneme yardım etmedin ,ama kendi karısına laf yok ,bende geçende açtım ağzımı yumdum gözümü valla ..ondan sonrada adımımı basmadım o eve ,kaynanam zavallı gelip çağırıp duruyo ,halada konuşmuyorum kendisiyle ,kocamada söylüyorum şu abin bana kaynanadan beter ,beni gidip savuncaksın diyorum ,oda zavallı o benim babam yerinde ne diyebilirim aşkım diyo sen muhatap olma ben gerekeni söylücem dedi ama ben abisinin hırsını kendisinden fazlasıyla çıkartmıştım zaten ...yazık kocama ,bazen acıyorum valla....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…