ilahi aytenn haftasıyla orantılı gidiyormuş haaaa :))) desene 40 da görücek bu gidişle.... ayyy bende buaya kadar almamıştım ama farkı bu ay kapattım bu 4 haftada 3 kilo aldım. aman canım 23. haftana girmişin 3 kilo almışın çokmu diyenler var ama önemli olan toplamda aldığım değil 4 haftada nasıl olduda 3 kilo birden almayı başardım ki doktorum ayda 1 kiloya kadar izin veriyor şimdilik yani ben 3 e katlamışım( eğer dikkat etmezsem son üç ayda bende 25 i görürüm gibi geliyor ama dikkatte edemiyorum bile bile yiyorum ufff yaaaa....
Ya benim ablamın doğumu ani oldu. Sabah wc için uyanmış,klozete giderken bi bakmış bacaklarından aşağı sular akıyor.Hatta banyoda kay kay yapa yapa(su kaygan oluyomuş) klozete ulaşmış, tuvaletini yapmış tabi bu arada suyu da akıyormuş. Hemen bacak arasına bişeyler tıkıştırıp, enişteyi uyandırmış. Apar topar hastaneye gitmişlerdi. Daha da 37. haftadaydı. Düşünsene suyun akarken temizlik falan yapmak aklına gelir mi? O yüzden her daim ak pak olmamız gerekiyor. Jiletle bu çok düşük bir ihtimal.
Ha dikkat ederim ama o gün denk gelmez, ak pak olmazsam da kısmet der, gerilmem. Canımdan ve bebeğimden kıymetli değilya.
advocate85 doğum günün sanırım canım ben kaçırmışım.
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle, ailenl veeee yolda gelen minik kuşunla nice senelere inş.
amin cnm çok sağol güzel dileklerin içinNe kadar zor bir dönem geçiriyorsunuz çok iyi anlıyorum.Her tetkik sonucundan sonra doktorun gözlerinin içine bakarak yalvarır gibi iyi şeyler duymayı beklemek....umarım tedavi sürecini en kısa zamanda sağlıkla atlatırsınız.
Ailece piknik yapabilirsiniz acık hava babanızın en sevdikleriyle birlikte olmak iyi gelir hep birlikte eğlenin bol bol fotoğraflar çekin her fırsatda daha sıkı sarılıp onu nasıl da çok sevdiğinizi ima edin.
yaa kızlar bizim de bi 25 haziran da bi de 9 temmuzda gideceğimiz iki düğün var birine yarım birine bilezik götürücez uff altın almış başını gidiyo napıcaz bilmiyorum bi de kuzenimin bebeği var ona da bi çeyrek takmak lazımneyse Allah büyük...
doğumgünün kutlu mutlu olsun canım...bebeğinle sağlıklı bir ömür geçir inşallah
advocate85 doğum gününmüş.nice sağlıklı güzel günler senle ve ailenle olsun inşallah
evet canım ama daha iyiyim şimdi ağrım hafif hafif oluyor bazen ama sürekli değil yalnız çok hareketsiz kadığımı düşünüyorum bacaklarım belim ağrıyor burdan kadınlar kulübüne laf yetiştircem diye oturduğum yerden wc ye gitmeye bile üşeniyorum
sen nasılsın bir sıkıntın yok değil mi?
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar...
artık su dogum bir an önce gelsin dogurup kucagıma almak istiyorum
yoksa bu bebegimede bişey olacak korkusu başladı bende artıkkkkkkkkkkkkkkk
dün gece annemi aradım saat 12 falandı ben neşeli şen şakrak konuşurken
annem başladı kocan hiç mi merak etmiyor insan arar kız aldılar bizi unuttular diye
saydırmaya başladı kii gecen hafta aramış eşim annemi telden de duyulmuş neyse
ben kapattım teli eşim sordu söylemedim eşim başladı bana bagırmaya sende benim annemi arama
yeter artık her arayışlarında huzurumuzu kaçırıyolar diye bende sustum banyoya gittim duş alayım diye
açtım muslugu oturdum başına aglamaya başladımeşimde peşimden gelmiş beni öyle görünce
ben senin üzülmeni istemiyorum yazık günah karnında bebeginle seni üzüyorlar daha öncede oldu
bebegimizi kaybettik dedi ben banyomu yaptım yattım geldi sarıldı öptü ortada kaldım resmen
annem sürekli arayıp beni üzüyor gece 4 e geliyordu uyudugumda
dogursam da sütüm kesilir diye korkuyorum offf offf şu mubarek gündee beni üzdüler yaaa
bişey demiyorum biri eşimmm biri annem mutlu olmak yasak bana
rumuzcum çok teşekkür ederiz gerçekten çok faydalı bi bilgi olmuş benim de çevremde diyetisyene gidenler var ve gerçekten onlar için de aynen bu mantık geçerli
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar...
annem başladı kocan hiç mi merak etmiyor insan arar kız aldılar bizi unuttular diye
ben kapattım teli eşim sordu söylemedim eşim başladı bana bagırmaya sende benim annemi arama
yeter artık her arayışlarında huzurumuzu kaçırıyolar diye bende sustum banyoya gittim duş alayım diye
açtım muslugu oturdum başına aglamaya başladımeşimde peşimden gelmiş beni öyle görünce
ben senin üzülmeni istemiyorum yazık günah karnında bebeginle seni üzüyorlar daha öncede oldu
bebegimizi kaybettik dedi ben banyomu yaptım yattım geldi sarıldı öptü ortada kaldım resmen
dogursam da sütüm kesilir diye korkuyorum offf offf şu mubarek gündee beni üzdüler yaaa
battınız desene cnm yaaa
canım yaaa lütfen üzme kendini.annen ilgi bekliyor.malum yaşlanıyorlar.duygusallaşıyorlar.onları idare etmemiz gerek.eşin bağırdığından dolayı yaptığı hatayı anlamış gelmiş gönlünü almış.bir anlık sinir işte gelip geçiyor.ben de dün gece çok ağladım.beni de eşim sinir etti.sözde kızını düşünüyor.ama beni üzerek yapıyor bunu.neymiş efendim ben hiç kuruyemiş yemiyormuşum!!!!!!!!!!!!.bebeğimize dikkat etmiyor muşum.hiç yoktan gece gece sinir etti beni.ben de ağladımama bebeğim üzülüyor diye daha beter oldum.kendime kızdım.bugünde dün gecenin hesabını sordum ona.özür diledi olay tatlılığa bağlandı.sudan yere gecem zehroldu
üzülme kız boşver yesinler birbirlerini onlar seni düşünmüyoda senmi onları düşünücen sen sadece bebişini düşün boşvergünaydın kızlarrr hayırlı cumalar...
aynen elifcim ama mecburen gidicez ve takıcaz evde çeyrekle yarım altın var(eşim benim zulamdan isterse vericem istemezse sesimi çıkarmıycam kenarda köşede bulunsun)ama bileziği satın alıcaz tabi neyseee artık bebeğimle göbek atıp deşarj oluruz düğünlerde napalım
dünüm o kadar güzel geçtikii bebişimiz için alışveriş yaptık 3 yıl önce gittiğimiz balıkçıya gittik aynı masamıza oturduk geçmişi andık
eve geldik olanlara bak insan üzülüyor yaşlanıyorlar ama insafsız oluyorlar üzülmek yasak bana ama umrunda değil oyy oyy ogluşum bütün gece tekmeledi annem üzülme der gibiii
sinem hangi otele gittin
valla geçen ay anneler günüydü kendileri bana hiiiç bişicikler almadı ..bende almıcam ...ama istediği bişeyi intermnetten almasınaizin verdim yeter o onakızlar pazar günü babalar günü kocalarınıza hediye alacakmısınız bebişimden babasına diye
Allah Allah niyeki acaba ,yani ben aynı zamanda aile hekiminede gidiyorum o 20 haftada gel dedi ,doktoruma söyledim ,oda ben seni zamanı gelince yönlendircem dedi vede yönlendirdi ,yaptırma falan diyen olmadı ,ama yanılmıyosam eleni de ben yaptırmıycam diyodukızlar doktorum tetenoz aşısını vurulma diyor napim sizce
yaaa bence hiiç aralarına girme canım ,annene deki sen oğullarını aramıyomusun onuda ara oda seni arar ..benim annemde bazen musa hiç aramıyo bizi diyo ,tabi ben kayın validemle bitişik oturduğum için eşim diyemiyo sende benim annemi ara diye ..kii zaten uzak olsakta ben arardım kendisini,armasam bile eşim bukadar tepki vermezdi ..ben diyorum eşime ,hele şu annemi ara hal hatır et bakiim diyoruum ,bazen ailerimi ,falan arattırıyorum ,hiç bişey demiyo ,eşin biraz abartmış bencede...günaydın kızlarrr hayırlı cumalar...
canım yaaa lütfen üzme kendini.annen ilgi bekliyor.malum yaşlanıyorlar.duygusallaşıyorlar.onları idare etmemiz gerek.eşin bağırdığından dolayı yaptığı hatayı anlamış gelmiş gönlünü almış.bir anlık sinir işte gelip geçiyor.ben de dün gece çok ağladım.beni de eşim sinir etti.sözde kızını düşünüyor.ama beni üzerek yapıyor bunu.neymiş efendim ben hiç kuruyemiş yemiyormuşum!!!!!!!!!!!!.bebeğimize dikkat etmiyor muşum.hiç yoktan gece gece sinir etti beni.ben de ağladımama bebeğim üzülüyor diye daha beter oldum.kendime kızdım.bugünde dün gecenin hesabını sordum ona.özür diledi olay tatlılığa bağlandı.sudan yere gecem zehroldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?