2011 Ekim Anneleri

yok valla hediye falan bende almıcam anneler gününde eşim sen daha anne değilsin demişti
teeeeee akşam anneler günümü şöylessine kutlamıştı aynısını bende yapcem

canım canomu asıl üzende bunları yapanın kendi annesi olması kayınvalidesi değil
sende yazık adama bişey deme üzülüyordur arada kalırsa onlar orda olduğunca çok gitme istersen ama kaynanda üzülüyormuş madem onun da gönlünü al

kötü bişey yoktur inşallah canım sende kötüsünü düşünme
bu yazıdakilerle alakalı olabilir mide ağrısı sızısı çekenler olmuştu ama sertlik yaşayan olmamıştı onu bi sor doktoruna
Birde doktor eldiveni var Kura çeker gibi görmeden yolucaz artık
kızlar pazar günü babalar günü kocalarınıza hediye alacakmısınız bebişimden babasına diye
O bana hiç bişey almadı ne doğum günümü hatırladı ne anneler gününde hediye aldı Bende geçen gün babalar günü geliyo ne istersen ne alıyım sana dedim bide yüzsüzce bi tane penye al dedi tabi ben bi açtım ağzımı istediğine pişman oldu
duygucumm sitemizin kurucusu kızım da ben de çok teşekkür ederiz...sen de iyiki varsın ve bu topiği kurup hepimizi bir araya getirmişsin
Çok sağolun
Ama kimse alıntı yapmadı ki!
Alıntı yapsalarda yapmasalarda kaldıramıyosun sanırım çünkü ben beşik resimlerini eklerken aynı resmi iki defa koymuştum birini kaldırmaya uğraşmıştım ama olmadı
Canım üzme kendini ufacık şeyler için ben gün içinde yaşadıklarımı yazsam nasıl dayanıyosun dersiniz Sinirlendiğim üzüldüğüm anda sanki kızım anne ben burdayım senin yanındayım der gibi tekmelemeye başlıyo onunla konuşup sakinleşmeye çalışıyorum

Son düzenleme:
benim aşkım bana çiçek almıştı yanağıma öpücükleri kondururken elini karnıma koyup anneler günümü kutlamıştı kızımız bunları beğendi demişti....
bizde yarın kızımla babacığa bakarız artık ufak bişeyler, almasak olmaz o beni hatırladı çünkü

ya bir yerde okudum yada sizlerden biri demişti anne nasıl hissederse davranırsa bebekte etkilenirmiş
anne mutlu olursa bebek te mutlu olurmuş anne sinirli olursa bebekte sinirli olurmuş benim ki psikopat dogacah heralde

off ya offokumıcam bırdaha dıyorum yıne merak edıyorum okuyorum su premature bebek sayfalarını,erken dogum yapanları,bebeklerınde sorun olan annelerı..mahfedıyor benı arkadaslar ya..ınanılmaz uzuluyorum..helede dun sabah cektıgım karın agrısından sonra Allahım dedım nasıl gecıcek 9 ay bı an kalbımden hamıle kaldıgım ıcın pısmanlık gectı Allah benı affetsın:26:..sımdı o annelerın bebeklerın hallernı okudukca daha bı utanıyorum ..sankı ben ne cekmıssem ..o sayfaları okudukca karnım agrıyor kramplar gırıyor..Allahım ne zormus ne emek ıstermıs annelık yenı yenı farkına varıyorum canım yandıkca..

benim eşimde bana çok güzel bir yüzük aldı anneler gününde aslında o hiç sevmez böyle zoraki günleri hediyeleri ben içimden geldiğinde yapmak isterim diyor ama olsun soranlara ne diycez :)))
ayrıca sizinki de bayağı bir romantik olmuş çiçeğin yeri de bir başka oluyor hani...

kura çeker gibimiii allah ne etmesin seni kızzzzzz

az önce nette gördüm annemi bende ona söylendim valla dedim günah hamileyim ama hiç acımıyosun
söylendim söylendim özür diledi birdaha yapmıcam dedi ama gardımı indirmedim ne olurrrr ne olmazzzz

woooooooooooooowwwww romantizmee bakkkk allah bozmasınnnn

aslında benimkide öyle evlilik yıldönümümüzde doğum günümde falan pek hediye almaz kendide beklemez ben başlarda alıyordum baktım o bana almıyo bende artık ona almıyorum o alırsa alıyorum geçinip gidiyoruz kendi çapında daha başka romantiklikleri var benim kocamın zaten öyle olmazmı bazen bi söz bi bakış dünyaları vermezmi insana......

ben kaçar bayanlar...
oncekı sayfalarda ayak agrısından ve şişliklerden bahsedılmıs..
ben tuzu kökten kestım arkadaslar son 1 haftadır...oncelerı saman gıbı gelıyor yemek ama alısıyorsunuz zamanla.
ve hamdolsun ayaklarım eskısı kadar agrımıyor artık,bırde arkadaslar her gun olmasada haftada 3 4 gun muhakkak 1 saat yuruyus yapın..
şişliklere ınanılmaz ıyı gelıyor..benım kıler bu gunlerde şişmiyolar nerdeyse dıyebılırım..
yınede şişiyor ama olucak o kadarcık..bol yürüyüş,bol su ve tuzsuz bır hayat dılıyorum doguma kadar..

hoscakalın...

Maşallah irem, daha da iyi olsun inşallah bebeğin. Yarın gidicez biz de, heyecan var bende şimdiden.

Çok beğendim minietek. Güle güle, iyi günlerinde kullansın kızın.
linki eşime gönderdim az önce. o da beğenirse ben de düşünüyorum bu tarz almayı.

çok güzelmiş canom hepsi birbirinden güzel güle güle iyi günlerinde giysin inşallah.

geçmişin tozlu raflarına daldım ve bakın kendimle ilgili neler çıkardım :)))

2 li teste kadar baktım hepsi daha dün gibi nerelerden nerelere gelmişiz okurken bi tuhaf oldum kızlar ya

ahh canım benim. ne güzel anılar bunlar böyle. ben de kendim için bir nostalji turu yapayım daha sonra. günlük tutmadık diye pişman olmayız ilerde. gün be gün hamileliğimizi burda yaşıyoruz, yıllar sonra da okur, hatta çocuklarımıza okuturuz belki :)

tiroid ilacı kullanmaya devam ediyorsan ondan dolayı kabız mı oluyorsun acaba. benim barsak sorunumda tiroid sorunun etkisi var onu biliyorum. daha kötü bir şey olsaydı peçetede az bir miktarla kalmazdı bence sorun yok canım ama doktora gitmeyi, sormayı ihmal etme yine de. gerçi totodan kaynaklansa acısını şuanda da hissedersin. doktora görünmekte fayda var, ihmal etme bence.

Merhaba ahestecim. görüşemiyoruz uzun zamandır, ben de giremiyorum, girsem de çok konuşamıyorum işim çok bugünlerde. ben iyiyim, bebeğim de iyi. büyüyoruz birlikte :) Ben en olarak büyüyorum o hacmen büyüyor teyzesi :) Yoğunluk, yorgunluk dışında bir sıkıntımız yok. Neyse ki bugün cuma, haftasonu dinlenicez inşallah. Çalışanlara Allahtan yardım dilemişsin, teşekkür ederim kendi adıma :) İki ayım kaldı gözüyle bakıyorum, ağustosta izne ayrılıcam ama hangi haftasında olur bilmiyorum henüz. Şimdilik sağlığım elverdiği sürece çalışmayı düşünüyorum. Çarşamba günü gidiyormuşsun ayrıntılıya, bizim biraz erken oldu sanki, yarın gidiyoruz çünkü. geçen hafta normal kontrole gittiğimizde iki hafta içinde yaptırın sonucu göreyim dedi doktorumuz, biz de ilk haftadan gidiyoruz bakalım. her şey yolunda gider inşallah.
Yemeğe gittiğiniz zaman yine menüyü açar açmaz ağlamamışsındır umarım :) ayy aklıma geldikçe gülüyorum hala :) Afiyet bal şeker olsun canım ikinize de. görüşmek üzere öpüyorum seni de yakışıklımı da.

Amin canım. Allah kabul etsin. Ederim elbette.

Bende tam tersi makineye dayanamam rumuzcum, makine tek tek işkenceyle bu süreci uzatıyor bence. ağda en iyisi, en temizi gibi gleiyor bana, hem daha uzun süre kalıcı oluyor sanki. tabi kişiden kişiye, bünyeden bünyeye değişiyordur. ben ağdacıyım sonuna kadar da yapmayı düşünüyorum. yine de emin olmak için yarın gittiğimde sorayım doktoruma.

çokk kötüyüm
oğlum raporlu olduğu halde ,diğer yazılılarıda hesaba katmayıp karnesine 1 vermişler
canımdan bezdirdi bu okul
düzeltilirmi aceba?öğretmenlerin hepsi okula toplandı

İtiraz edebilirsiniz canım çok üzmeyin kendinizi, bir yanlışlık olmuştur belki. Düzeltilir umarım. düzeltmezlerse dava bile açarsınız, çok üzülüp travma yaşamasın çocuğun bu yaşta.

çok doğru söyledin ne güzel anlattın..
allah eşlerimizi bizden ayırmasın huzurumuzu bozmasın

napıyon sen kuzum yaaaaa??? çok kızdım sana vallaaa aklına neden öyle şeyler getiriyosun ,ben bi önceki hamşleliklerimde hep korktum kafama taktım ,manyak gibi ,sonra düştü bebeklerim,bu defa duysam duymnamazlıktan ,görsem görmemezlikten geliyorum ,düşünmüyorum bile kötü bişey olurmu diye ...Allah a sığın dua et ,yapcak başka bişeyimmiz yok ,kısmeti varsa herşekilde geliyo zaten ...gönlünü ferah tutu yeğenimin moralinide bozmaa!!!

bu hediye mnevzuunda bide biz birbirimize hep teknolojik şeyler alıyoruz evde 3 laptop ,2 cep bilgisayarı ve bilimum elektronik eşyalar var :)))zaten kendisi bana sormadan bişey almasın bizahmet ,ben alacakmış gibi hissedince ufaktan söylüyorum ihtiyacımı ,daha iyi oluyo napıyım ,kötü sürprizlerle karşılaşmaktan iyidir

bu arada kızlar siz hamile iç çamaşırı aldınızmı ,fiyatları nekadar ortalama ,benim belimi sıkmaya başladılar ,alcam ufaktan ama dışarda pahalı gibi internetten mi alsam acaba???

evde bi cd koyup oynasan daha az maliyetli olacak sana yakın akraba olunca mecbur yapıyosun işte inş. bebişin doğunca onlarda sana takar da ödeşmiş olursunuz
aynen canım öyle de işte benim ki de züğürt tesellisi...bu gideceklerimiz akraba da değil ikisi de eşimin lise arkadaşı..onların bize düğünde taktıklarını bizde şimdi onların düğününde takıcaz..

emel ben sana bişey sorucam sen geçen pilates cdsi almıştın dimi nasıl yapmaya başladınmı ????

tatlım 2 defa cd den yaptım sonra hareketlerin büyük kısmını öğrenip dizi izlerken kendi kendime yaptım...ama son zamanlarda o kadar yoğun ve yorgun oluyorum ki bi daha tekrarlayamadım..güzel bi cd ama tavsiye ederim elifcim insanı hem fiziksel hem psikolojik açıdan rahatlatıyo...

merhaba güzeller ben geldim babalar günü konusu açılmış eşim bana bişey almadı sadece kutladı ama geçen ay sıkışıktık zaten ben ona sürpriz yapıcam çünkü bu hamilelik döneminde bana fazlasıyla anlayışlı davrandı ve her konuda yardımcı oldu bu kadarını hiç beklemiyodum bende onu ödüllendiricem pazar sabah erkenden kalkıp yürüyüşe gider ondan önce kalkıp kapının önüne hediyesini koyucam nasıl ama görünce şok olsun:)))9

Bu arada bebiklerime iki yeni isim buldum ben buldum çünkü şu ana kadar kimseyle uzlaşamadım bu isimler konusunda ama sizce nasıl ? ZEYNEP ASYA ve ARAS

sen hangi cd yi aldın cnm bende tekrar başlamak istiyorum bide hareketler normal pilatese göre nasıl ben normal hareketlerin bazılarını yapamıyorum artık göbişimden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…