- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
valla geçen ay anneler günüydü kendileri bana hiiiç bişicikler almadı ..bende almıcam ...ama istediği bişeyi intermnetten almasınaizin verdim yeter o ona
Allah Allah niyeki acaba ,yani ben aynı zamanda aile hekiminede gidiyorum o 20 haftada gel dedi ,doktoruma söyledim ,oda ben seni zamanı gelince yönlendircem dedi vede yönlendirdi ,yaptırma falan diyen olmadı ,ama yanılmıyosam eleni de ben yaptırmıycam diyodu
yaaa bence hiiç aralarına girme canım ,annene deki sen oğullarını aramıyomusun onuda ara oda seni arar ..benim annemde bazen musa hiç aramıyo bizi diyo ,tabi ben kayın validemle bitişik oturduğum için eşim diyemiyo sende benim annemi ara diye ..kii zaten uzak olsakta ben arardım kendisini,armasam bile eşim bukadar tepki vermezdi ..ben diyorum eşime ,hele şu annemi ara hal hatır et bakiim diyoruum ,bazen ailerimi ,falan arattırıyorum ,hiç bişey demiyo ,eşin biraz abartmış bencede...
ayy ne güzel kocan seni düşünmüş kız ,niye üzüldün ağladın okadar ,ben olsam getirde yiyim deridm ,gerçi evde var o benden önce bitiriyoobelki seninkide sen istemeyince alamıyo ve kendiside yiyemiyo diye kızmıştır
bence bu tepkiler tamamen hormonal canım ...asıl sorun bende ...
kayın validemle bitişik oturuyorum ,40 yaşındada bi kaynım var evde ,zırt bırt benle kavga ediyo yok masayı toplamadın ,yok anneme yardım etmedin ,ama kendi karısına laf yok ,bende geçende açtım ağzımı yumdum gözümü valla ..ondan sonrada adımımı basmadım o eve ,kaynanam zavallı gelip çağırıp duruyo ,halada konuşmuyorum kendisiyle ,kocamada söylüyorum şu abin bana kaynanadan beter ,beni gidip savuncaksın diyorum ,oda zavallı o benim babam yerinde ne diyebilirim aşkım diyo sen muhatap olma ben gerekeni söylücem dedi ama ben abisinin hırsını kendisinden fazlasıyla çıkartmıştım zaten ...yazık kocama ,bazen acıyorum valla....
kötü bişey yoktur inşallah canım sende kötüsünü düşünmekontrol günümde sorucam zatenkomşum bu bebeğin başı deyince tecrübesilik işte bende kızımın kafasını yutmuş midem deyip dolanıyorum yani, hep aynı yerde ama 24 saat aynı acıyı yaşamıyorum mesela bugün öğlenden sonra o sertlik acı verdi 1,2 saat orada kaldıı sonra birden
rahatladım yokladım sertlik yok olmuş ama akşam saat 22 30 gibi yine aynı yere geldi o sertlik yani devamlı orda değil inşallah başka bişey yoktuır kaldıramam artık bunca şeyden sonra başka bişeyyi ( oldukça sorunlu bi gebelik geçiriyorumda)
bu yazıdakilerle alakalı olabilir mide ağrısı sızısı çekenler olmuştu ama sertlik yaşayan olmamıştı onu bi sor doktorunaAnne Karnında Hafta Hafta Bebek Gelişimi
acaba benim mide sorunum 22.haftadaki yazıyla alakalı olabilrimi arkadaşlar.yani mideye yapılan baskıdanbahsedilmişte paylaşmak istedim sizlerle ööfff o elime gelen sertlik kızımın kafası değilse neeeeeee:84::84::84:
Birde doktor eldiveni var Kura çeker gibi görmeden yolucaz artıkAman aman sakın deneme mihrimah. 1. si normal insanlar için bile sağlığa zararı varmış.2. si jiletten bir farkı yokmuş. Ben diyorum ya çok dertliyim bu konuda diye, onu da araştırmıştım 2 sene önce.
Tüy dökücü kremdeki kimyasaldan dolayı ise hiiç önerilmiyor.
Geriye 3 seçenek kalıyor ağda, makine, jilet. Seç beğen al canım:44:
O bana hiç bişey almadı ne doğum günümü hatırladı ne anneler gününde hediye aldı Bende geçen gün babalar günü geliyo ne istersen ne alıyım sana dedim bide yüzsüzce bi tane penye al dedi tabi ben bi açtım ağzımı istediğine pişman oldukızlar pazar günü babalar günü kocalarınıza hediye alacakmısınız bebişimden babasına diye
Çok sağolunduygucumm sitemizin kurucusu kızım da ben de çok teşekkür ederiz...sen de iyiki varsın ve bu topiği kurup hepimizi bir araya getirmişsin
Alıntı yapsalarda yapmasalarda kaldıramıyosun sanırım çünkü ben beşik resimlerini eklerken aynı resmi iki defa koymuştum birini kaldırmaya uğraşmıştım ama olmadıAma kimse alıntı yapmadı ki!
Canım üzme kendini ufacık şeyler için ben gün içinde yaşadıklarımı yazsam nasıl dayanıyosun dersiniz Sinirlendiğim üzüldüğüm anda sanki kızım anne ben burdayım senin yanındayım der gibi tekmelemeye başlıyo onunla konuşup sakinleşmeye çalışıyorumgünaydın kızlarrr hayırlı cumalar...
artık su dogum bir an önce gelsin dogurup kucagıma almak istiyorum
yoksa bu bebegimede bişey olacak korkusu başladı bende artıkkkkkkkkkkkkkkk
dün gece annemi aradım saat 12 falandı ben neşeli şen şakrak konuşurken
annem başladı kocan hiç mi merak etmiyor insan arar kız aldılar bizi unuttular diye
saydırmaya başladı kii gecen hafta aramış eşim annemi telden de duyulmuş neyse
ben kapattım teli eşim sordu söylemedim eşim başladı bana bagırmaya sende benim annemi arama
yeter artık her arayışlarında huzurumuzu kaçırıyolar diye bende sustum banyoya gittim duş alayım diye
açtım muslugu oturdum başına aglamaya başladımeşimde peşimden gelmiş beni öyle görünce
ben senin üzülmeni istemiyorum yazık günah karnında bebeginle seni üzüyorlar daha öncede oldu
bebegimizi kaybettik dedi ben banyomu yaptım yattım geldi sarıldı öptü ortada kaldım resmen
annem sürekli arayıp beni üzüyor gece 4 e geliyordu uyudugumda
dogursam da sütüm kesilir diye korkuyorum offf offf şu mubarek gündee beni üzdüler yaaa
bişey demiyorum biri eşimmm biri annem mutlu olmak yasak bana
benim aşkım bana çiçek almıştı yanağıma öpücükleri kondururken elini karnıma koyup anneler günümü kutlamıştı kızımız bunları beğendi demişti....
bizde yarın kızımla babacığa bakarız artık ufak bişeyler, almasak olmaz o beni hatırladı çünkü
Birde doktor eldiveni var Kura çeker gibi görmeden yolucaz artık
O bana hiç bişey almadı ne doğum günümü hatırladı ne anneler gününde hediye aldı Bende geçen gün babalar günü geliyo ne istersen ne alıyım sana dedim bide yüzsüzce bi tane penye al dedi tabi ben bi açtım ağzımı istediğine pişman oldu
Canım üzme kendini ufacık şeyler için ben gün içinde yaşadıklarımı yazsam nasıl dayanıyosun dersiniz Sinirlendiğim üzüldüğüm anda sanki kızım anne ben burdayım senin yanındayım der gibi tekmelemeye başlıyo onunla konuşup sakinleşmeye çalışıyorum
benim aşkım bana çiçek almıştı yanağıma öpücükleri kondururken elini karnıma koyup anneler günümü kutlamıştı kızımız bunları beğendi demişti....
bizde yarın kızımla babacığa bakarız artık ufak bişeyler, almasak olmaz o beni hatırladı çünkü
benim eşimde bana çok güzel bir yüzük aldı anneler gününde aslında o hiç sevmez böyle zoraki günleri hediyeleri ben içimden geldiğinde yapmak isterim diyor ama olsun soranlara ne diycez :)))
ayrıca sizinki de bayağı bir romantik olmuş çiçeğin yeri de bir başka oluyor hani...
kızlar ben geldımmm...detaylı ultarsonumuzu yaptırdık..40 dk cıvarı surdu...21 hafta 6 gunluk bebegım 400 gram mıs..kalbıne,beynıne,bobreklerıne bakılabılecek ve kesın sonuc veren hemen heryerıne defalarca kere baktı..dudaklarına agzına yavrum balık gıbıydı agzını kapatıp acıyordu sureklı.ılk anlarda oyle guzel bır poz verdıkı aman allahım dedık hepımız bu denlı net olur kası gozu ellerı burnu dudakları..tam o sırada cıhaza resım almak ıcın doktor bastı ve cıhazın kapalı oldugunu farkettık .defalarca denedı daha sonra ama kızm resmen arkasını döndu ve ıkı elıylede yuzunu kapadı..doktor resmen cekmeyın der gıbı arkasını donduu dedı.:))boyumuzu ölcemedı cunku bacakları sureklı kıvrık duruyordu..bıraz mınyon bır bebek olucak dedı..ne annesı ne babası kılolu hantal bır bebek olmıcak dedı...esım bı ara aaaa agzına bakın dedı doktor hanım gulerek o bobreklerı dedı :))cok gulduk..kızım hıc durmadı..cok saglıklı en ufak bır sorunu gorunmuyor hersey yolunda dedı..kızlar ben o kadar sıtres yapmısım kı sedyede yatarken bısey cıkacakmı dıye cunku sureklı döndürüp döndürüp beynıne kalbıne baktı pantolunumu cekerken kalcamın ıslak oldugunu farkettım..stresten resmen ter döktüm..doktor benım neden sureklı aynı seylere bakıyosunuz dıyecegımı tahmın etmıs olmalıkı beyın ve kalp kesın sonuc verıyor o sebeple bakıyorum dedı..
öyle ıste arkadaslar..ha buarada ben detaylı yaptırdım ama bana soylenen 50 ytl lık ucret alınmadı..nıye oldugu konusunda da en ufak bır fıkrım yok..kendımce gırıs yaptırıken normal muayene seklınde randevu aldım dıye yorumluyorum ...neyse ıyıde oldu aksama bebesıme yatırım yapıcam onunla ..
bu arada ısrarla smılle koyamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm sayın yetkılıler duyun sesımı duyun feryadımı...
he bıde bugun canomu hıc goremedım merak ıcındeyım..canommmmmmmmmmmmmmmm
kızlar beşiği aldıkk artık inşallah memnun kalırımm kızım onu almaya karar verdıgımden berı oynuyo zıllı ıstedıgını yapmazsakk surat bır karıs olcak nazlı olcak herhalde
rüşvetçi kızım zaten hep yemek yerken oynuyordu şimdıye kadarr beşiğini aldık artık ona yeter bı kaç gun :))bu gaz
PEMBE-PATİK AHŞAP GÜRGEN BEŞİK BEYAZ İNCİ SUNAR GittiGidiyor.com'da #40840049
slm kızlarrr bugun kocişle gezdik tozdukogluşuma yeni ciciler aldık
azar azar almaya başladık bir tanede beşik begendikkk önümüzdeki ay almayı düşünüyoruzz
bunlarda yeni cicileriiiii
Eki Görüntüle 211474 Eki Görüntüle 211471
Eki Görüntüle 211472 Eki Görüntüle 211473
emell dogum gunun kutlu olsun
geçmişin tozlu raflarına daldım ve bakın kendimle ilgili neler çıkardım :)))
2 li teste kadar baktım hepsi daha dün gibi nerelerden nerelere gelmişiz okurken bi tuhaf oldum kızlar ya
benimde daha demin büyük tuvaletimi yaparken zorladım herhalde sonra paçeteme az bişey kan sürüldü nerden sürüldüğünüde anlamadım zorladığım için gelmiştir dimi..korktum kanı görünce
Günümüz aydın olsun hanımlar.. Hayırlı bereketli, şifa ve rahmet dolu bi cuma olsun güzellikler getirsin inş...
nasılsınız ya, ay kaç gündür doğru düzgün giremeyince kendimi yabancı gibi hissettimne var ne yok hiç bilmiyorum. Dün sabah siteye girmemle hain pc min beni atması bir oldu.. Sonrada mide yanmasından yattım biraz, koçiş gelince hadi dışarı çıkalım dedi. Hiç keyfim, tadım yoktu ama iyi geldi. Biraz alışveriş yaptık, bu defa babamız içindi daha çok:) azcıkda bana, sonra güzel bi yemek yedik. Yalnız benim ayaklar isyan etmişti, bende ayakkabılarımı çıkarıp, sandalyede bağdaş kurdum oldukça nezih bi yerdi ama kimse görmemiştir heralde, aman görselerde takmıcaktım dinlenmiştim valla:82: siz nasıl dayanıyorsunuz bütün gün, Allah yardımcınız olsun. Neyse işte biraz daha dolanıp eve geldik ayaklarım cidden şişmişti, ilk defa.. Ama geçen gün ki kadar yorgun hissetmedim kendimi, para harcayınca bütün stresimde geçti ondandı galiba ah biz kadınlar:89: Neyse işte bizden böyle haberler, bu arada bizim ayrıntılıda çarşamba günüymüş ben daha ayın 27sinde sanıyordum yanlış anlamışım demek ki. Geçmişe gidecemde neresinden başlıcamı şaştım valla Kahvaltımızı yaparken göz atıyım azcık bari
Var mı bakalım kuzuyla bizi merak edip soranhadi siz gelince görüşürüüzzz
günaydınlarr herkesee.....hayırlı cumalarr.rabbim bizlere ve bebeklerimize sağlık ve huzur versin.bebeklerimizi sağlıkla ,huzurla kucağımıza almayı nasip eylesin.dualarda buluşalımm.. benim içinde dua edin olurmuu....
Ya herkes öyle diyor makine daha zor diye ama makinemden mi, benim psikolojimden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Söylemesi ayıptır, 1 kere denemiştim de ağda orada kalmıştıAğlaya ağlaya zor paklamıştım. Sonra ki denemem elime aldığım ağda ile çekiştirmek olmuştu ki bunda da kendime harikiri yapıyorum sanmıştım ve kan ter içinde geçen 3-4 saatin ardından ancak bitmişti. Sonrasında çektiğim boyun ağrısı ise cabasıydı. Çok dertliyim bu mevzuda çoook.
çokk kötüyüm
oğlum raporlu olduğu halde ,diğer yazılılarıda hesaba katmayıp karnesine 1 vermişler
canımdan bezdirdi bu okul
düzeltilirmi aceba?öğretmenlerin hepsi okula toplandı
aslında benimkide öyle evlilik yıldönümümüzde doğum günümde falan pek hediye almaz kendide beklemez ben başlarda alıyordum baktım o bana almıyo bende artık ona almıyorum o alırsa alıyorum geçinip gidiyoruz kendi çapında daha başka romantiklikleri var benim kocamın zaten öyle olmazmı bazen bi söz bi bakış dünyaları vermezmi insana......
napıyon sen kuzum yaaaaa??? çok kızdım sana vallaaaoff ya offokumıcam bırdaha dıyorum yıne merak edıyorum okuyorum su premature bebek sayfalarını,erken dogum yapanları,bebeklerınde sorun olan annelerı..mahfedıyor benı arkadaslar ya..ınanılmaz uzuluyorum..helede dun sabah cektıgım karın agrısından sonra Allahım dedım nasıl gecıcek 9 ay bı an kalbımden hamıle kaldıgım ıcın pısmanlık gectı Allah benı affetsın:26:..sımdı o annelerın bebeklerın hallernı okudukca daha bı utanıyorum ..sankı ben ne cekmıssem .. o sayfaları okudukca karnım agrıyor kramplar gırıyor..Allahım ne zormus ne emek ıstermıs annelık yenı yenı farkına varıyorum canım yandıkca..
evde bi cd koyup oynasan daha az maliyetli olacak sanayakın akraba olunca mecbur yapıyosun işte inş. bebişin doğunca onlarda sana takar da ödeşmiş olursunuz
emel ben sana bişey sorucam sen geçen pilates cdsi almıştın dimi nasıl yapmaya başladınmı ????
aynen canım öyle de işte benim ki de züğürt tesellisi...bu gideceklerimiz akraba da değil ikisi de eşimin lise arkadaşı..onların bize düğünde taktıklarını bizde şimdi onların düğününde takıcaz..
tatlım 2 defa cd den yaptım sonra hareketlerin büyük kısmını öğrenip dizi izlerken kendi kendime yaptım...ama son zamanlarda o kadar yoğun ve yorgun oluyorum ki bi daha tekrarlayamadım..güzel bi cd ama tavsiye ederim elifcim insanı hem fiziksel hem psikolojik açıdan rahatlatıyo...
İnanamıyorum iş yerinden KK yı açtııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?