benim aşkım bana çiçek almıştı yanağıma öpücükleri kondururken elini karnıma koyup anneler günümü kutlamıştı kızımız bunları beğendi demişti....
bizde yarın kızımla babacığa bakarız artık ufak bişeyler, almasak olmaz o beni hatırladı çünkü
merhaba güzeller ben geldim babalar günü konusu açılmış eşim bana bişey almadı sadece kutladı ama geçen ay sıkışıktık zaten ben ona sürpriz yapıcam çünkü bu hamilelik döneminde bana fazlasıyla anlayışlı davrandı ve her konuda yardımcı oldu bu kadarını hiç beklemiyodum bende onu ödüllendiricem pazar sabah erkenden kalkıp yürüyüşe gider ondan önce kalkıp kapının önüne hediyesini koyucam nasıl ama görünce şok olsun:)))9
Bu arada bebiklerime iki yeni isim buldum ben buldum çünkü şu ana kadar kimseyle uzlaşamadım bu isimler konusunda ama sizce nasıl ? ZEYNEP ASYA ve ARAS
merhaba güzeller ben geldim babalar günü konusu açılmış eşim bana bişey almadı sadece kutladı ama geçen ay sıkışıktık zaten ben ona sürpriz yapıcam çünkü bu hamilelik döneminde bana fazlasıyla anlayışlı davrandı ve her konuda yardımcı oldu bu kadarını hiç beklemiyodum bende onu ödüllendiricem pazar sabah erkenden kalkıp yürüyüşe gider ondan önce kalkıp kapının önüne hediyesini koyucam nasıl ama görünce şok olsun:)))9
Bu arada bebiklerime iki yeni isim buldum ben buldum çünkü şu ana kadar kimseyle uzlaşamadım bu isimler konusunda ama sizce nasıl ? ZEYNEP ASYA ve ARAS
ben kocamı özledim galiba neyse bugün erken gelecek hasret gideririz ay tutulmasıda geçti nasıl olsa
Bizde de durumlar iyi, ay tutulması geçti ya
Güzel vakit geçirirsiniz umarım
eslem konuya barnak bastı biliyorum topikten dayak yicem ama oglumun adını düşünmeye karar verdik
sen hangi cd yi aldın cnm bende tekrar başlamak istiyorum bide hareketler normal pilatese göre nasıl ben normal hareketlerin bazılarını yapamıyorum artık göbişimden dolayı
ya bacım aramasın..ben anlamıyorum bu aileleri benim kocam hiç aramaz, kendi ailesinide aramaz..ben ailemi hergün araraım arada kayınvalidemide ararım...o aramıyor diye...annemde sallamaz yani...ne konuşcaklar ki...nasılsın iyiyim sen...kimsede dert etmez...sen üzme kocanı boşvergünaydın kızlarrr hayırlı cumalar...
artık su dogum bir an önce gelsin dogurup kucagıma almak istiyorum
yoksa bu bebegimede bişey olacak korkusu başladı bende artıkkkkkkkkkkkkkkk
dün gece annemi aradım saat 12 falandı ben neşeli şen şakrak konuşurken
annem başladı kocan hiç mi merak etmiyor insan arar kız aldılar bizi unuttular diye
saydırmaya başladı kii gecen hafta aramış eşim annemi telden de duyulmuş neyse
ben kapattım teli eşim sordu söylemedim eşim başladı bana bagırmaya sende benim annemi arama
yeter artık her arayışlarında huzurumuzu kaçırıyolar diye bende sustum banyoya gittim duş alayım diye
açtım muslugu oturdum başına aglamaya başladımeşimde peşimden gelmiş beni öyle görünce
ben senin üzülmeni istemiyorum yazık günah karnında bebeginle seni üzüyorlar daha öncede oldu
bebegimizi kaybettik dedi ben banyomu yaptım yattım geldi sarıldı öptü ortada kaldım resmen
annem sürekli arayıp beni üzüyor gece 4 e geliyordu uyudugumda
dogursam da sütüm kesilir diye korkuyorum offf offf şu mubarek gündee beni üzdüler yaaa
bişey demiyorum biri eşimmm biri annem mutlu olmak yasak bana
seninki harun değilmiydi cnm yanlışmı hatırlıyorum
Hanzade işlerin altında kaldı , deniz de geçmişi bitiremedi sanırsam. Ay ben bugün ne çok konuştum yauuu. İşlere bakim azıcık. ben kaçarrrr
aaaa evet Hanzede alıntı yapmış,şimdi yok buralar da geldiğinde rica ederim
hanzadecim gerçekten çok büyük rahatlık lazer ben de koltuk altıma ve bacağıma yaptırmıştım ama hamile kalınca yarım kaldı. paket bölgesine çocuk doğurmadan yaptırmaya cesaret edemedim ne olur ne olmaz diye ama bi şey söylicem bacak bölgesini de keşke jiletle devam etsen makine yine eski haline getirmez mi kökten aldığı için??
Emel ben 2 ay önce aldım makinayla o zaman 3 aylıktı ağdayı aniden çekemezdim kanama riskim filan vardı. O yüzden makinayla aldım :) Bir defadan bri şey olmaz umarım gerçi hala tam çıkmadılar çok mutluyum :) Ben 4 seans gittim, bir seansım kalmıştı iğneliye geçip bitirecektik ama hamiş kaldım :) Jilette çok çıkartıyor emelcim kökler kalınlaşıyor, makina kökten alıyor... Kukum jilet kurbanı oldu zatenSağ salim doğum yapalımda kıl tüy dert değil herşeye çare var nasıl olsa :)
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar...
artık su dogum bir an önce gelsin dogurup kucagıma almak istiyorum
yoksa bu bebegimede bişey olacak korkusu başladı bende artıkkkkkkkkkkkkkkk
dün gece annemi aradım saat 12 falandı ben neşeli şen şakrak konuşurken
annem başladı kocan hiç mi merak etmiyor insan arar kız aldılar bizi unuttular diye
saydırmaya başladı kii gecen hafta aramış eşim annemi telden de duyulmuş neyse
ben kapattım teli eşim sordu söylemedim eşim başladı bana bagırmaya sende benim annemi arama
yeter artık her arayışlarında huzurumuzu kaçırıyolar diye bende sustum banyoya gittim duş alayım diye
açtım muslugu oturdum başına aglamaya başladımeşimde peşimden gelmiş beni öyle görünce
ben senin üzülmeni istemiyorum yazık günah karnında bebeginle seni üzüyorlar daha öncede oldu
bebegimizi kaybettik dedi ben banyomu yaptım yattım geldi sarıldı öptü ortada kaldım resmen
annem sürekli arayıp beni üzüyor gece 4 e geliyordu uyudugumda
dogursam da sütüm kesilir diye korkuyorum offf offf şu mubarek gündee beni üzdüler yaaa
bişey demiyorum biri eşimmm biri annem mutlu olmak yasak bana
Hey Allahım niye üzüyor seni bu halinle annen ama olmaz kii....
merhaba güzeller ben geldim babalar günü konusu açılmış eşim bana bişey almadı sadece kutladı ama geçen ay sıkışıktık zaten ben ona sürpriz yapıcam çünkü bu hamilelik döneminde bana fazlasıyla anlayışlı davrandı ve her konuda yardımcı oldu bu kadarını hiç beklemiyodum bende onu ödüllendiricem pazar sabah erkenden kalkıp yürüyüşe gider ondan önce kalkıp kapının önüne hediyesini koyucam nasıl ama görünce şok olsun:)))
Eslem geceden koy hediyeni uyuyakalırsın sabaha :))
Çok güzeller ben çok beğendim..
woooooooooooooowwwww romantizmee bakkkk allah bozmasınnnn
çok doğru söyledin ne güzel anlattın..
allah eşlerimizi bizden ayırmasın huzurumuzu bozmasın
yalnızdım ben anneler günündekocacım şehir dışındaydı ama gelince kutladı sağ olsun. yarın ben de hastane çıkışı hediye bakıcam canım. bir şey istemeyecektir ama alırım yine de. çok güzel bir jest yapmış eşin, mutluluğunuz daim olsun inşallah elifcim. kızınızla birlikte sevginiz daha da büyüsün :Nazar:
pazartesi günü babamın hastane maratonu tekrar başlıyo verdikleri 2 aylık süreyi bitirdik çok şükür inşallah tetkikleri temiz çıkarda bizde rahat bi nefes alırız inşallah bitmiştir şu illet o kadar korkuyorum ki ya bitmediyse diyeonun için pazar günü babama daha özel bişeyler yapmak istiyorum morali iyi olmalı keyfi yerinde olmalı ama bulamıyorum bişey yardım edin kızlar !!!
evet canım 4-5 gün öncesine kadar öyleydi ama sürekli birileri bişey söyleyip durdu
sogudum ben resmen kime desem başka isimmi yok nerden aklınıza geldi falan filan
duyanda müstehcen isim koyduk sanacak töbe töbe
doguma daha var içime sinecek isim aramaya karar verdimyoksa harun çok hoş isim ama
etrafımdaki arkadaşlar aileler konu komşu dalga geçmeye başladılar
endleslove karnın maşallah kocaman olmuş :) 24. hafatda böyle oluyor demek ki. Çok güzel çıkmışsınız ana kız maşallah canım...
Bizde de durumlar iyi, ay tutulması geçti ya
Güzel vakit geçirirsiniz umarım
kızlar aldığım beşik şuanda 284 tl ye düşmüş anlık fıyatt olarakkk alıcaksanız kaçırmayınnn ben 299 dan aldım ama yüze 5 lık ındırımım vardı
biz aldık gibi bişey beşik yatagı koruyucu kılıfı yorganı yastıgı cibinliği 499 tl cikeşim hep sadece beşik 500 e alınırmı çok pahalı diyordu herşeyi içinde olunca temmuzun başında alalım didiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?