2011 Ekim Anneleri

yalnızdım ben anneler gününde kocacım şehir dışındaydı ama gelince kutladı sağ olsun. yarın ben de hastane çıkışı hediye bakıcam canım. bir şey istemeyecektir ama alırım yine de. çok güzel bir jest yapmış eşin, mutluluğunuz daim olsun inşallah elifcim. kızınızla birlikte sevginiz daha da büyüsün :Nazar:

ben çok begendimmmmmmmmmmmmmmmmm

sürprizinde çok hoş isimlerde çok güzel cnm isimleriyle yaşasın bebişlerin .....

ay anlatmadan geçemicemmmmm
bebik isimlerine bakıyodum nasıl bakıyosam tüm bebek isimleri yazıyomuş
ben onu tüp bebek isimleri diye okudum düşünüyorum saf saf
allah allah sadece tüp bebekleremi konuyo bu isimler diye

sen hangi cd yi aldın cnm bende tekrar başlamak istiyorum bide hareketler normal pilatese göre nasıl ben normal hareketlerin bazılarını yapamıyorum artık göbişimden dolayı

ebru şallı ile hamilelikte pilates cd'sini aldım. hareketler hamileliğe göre uyarlanmış mesela tam uzanman gerekenlerde yarım uzanıyosun veya yatarak yapılanları oturarak yapıyosun gibi..

ya bacım aramasın..ben anlamıyorum bu aileleri benim kocam hiç aramaz, kendi ailesinide aramaz..ben ailemi hergün araraım arada kayınvalidemide ararım...o aramıyor diye...annemde sallamaz yani...ne konuşcaklar ki...nasılsın iyiyim sen...kimsede dert etmez...sen üzme kocanı boşver

Son düzenleme:
seninki harun değilmiydi cnm yanlışmı hatırlıyorum

evet canım 4-5 gün öncesine kadar öyleydi ama sürekli birileri bişey söyleyip durdu
sogudum ben resmen kime desem başka isimmi yok nerden aklınıza geldi falan filan
duyanda müstehcen isim koyduk sanacak töbe töbe
doguma daha var içime sinecek isim aramaya karar verdim yoksa harun çok hoş isim ama
etrafımdaki arkadaşlar aileler konu komşu dalga geçmeye başladılar

Hanzade işlerin altında kaldı , deniz de geçmişi bitiremedi sanırsam. Ay ben bugün ne çok konuştum yauuu. İşlere bakim azıcık. ben kaçarrrr

Sorma rumuzcum öğlen dedim saat 3 oldu ama bitmedide iyice tembelleştim mıy mıy iş yapıyorum :))

aaaa evet Hanzede alıntı yapmış,şimdi yok buralar da geldiğinde rica ederim

Ya ben alıntı yapmadım diye hatılıyorum amaaaaa hemen bakayım kusura bakma dalgınlıkla olmuştur...

woooooooooooooowwwww romantizmee bakkkk allah bozmasınnnn

çok doğru söyledin ne güzel anlattın..
allah eşlerimizi bizden ayırmasın huzurumuzu bozmasın

amin ballarım benim çok sağolun allah hepimize mutlu mesut günler geçirmeyi nasip etsin

elifim inşallah tedavi süreci başarıyla tamamlanmıştır ve babacın o illetten kurtulmuştur Allah size bağışlasın sevdiklerimizin acısını göstermesin inşallah...
benim babamında ameliyat yeri(boynu)şişti 3 gün önce doktora gittiler iltihaplanmış sıcaklardan oluyomuş sanırım iğne vermişler 3 gündür iğnelerini oluyor çok korkuyorum babama bir şey olucak diye
bu arada babam konuşabilmek için cihaz taktırmaya karar vermiş(kesinlikle taktırmam diyordu) ameliyattan 1 sene sonra takılırmış 6 ay geçmiş bile çok şükür 6 ay sonra cihaz takılacak torunumla beraber öğrenicem konuşmayı yeniden diyor(yazıyor) canım babam benim Allah yokluğunu göstermesin

evet bence bi süre denemk lazım tuğsemide ben bulmuştum ama sonradan pek içime sinmedi gerçi eşim hala ısrarlı ama çoğunluk beğenmiyo benim bulduğum isimleri de genelde arkadaşlar falan beğeniyo ama eşim ve kayınvalidemler önceki isimde kararlı bakalım nolcek bekleyip görcez

endleslove karnın maşallah kocaman olmuş :) 24. hafatda böyle oluyor demek ki. Çok güzel çıkmışsınız ana kız maşallah canım...

Ben alıntı yapmamışım endleslove... Sen nerede baktın? Söylede varsa düzelteyim sil sende... Senin sonraki mesajından alıntı yapmışım ama onda resim yok ve düzenleme panelide yok. Ama bu düzenleme paneli alıntıyla ilgilimi? Alıntı olmasada bazen ben göremiyorum paneli...

Son düzenleme:
Bizde de durumlar iyi, ay tutulması geçti ya
Güzel vakit geçirirsiniz umarım

geçenlerde keyfim yerindeydi bende kocişe sardım ilgilendim biraz bi baktım adamın yüzünde güller açıyo özledim benimle böyle ilgilenmeni dedi tamam haklısın ihmal ettim seni bu aralar dedim gelen cevap aynen şöyle
_ Ne bu aralar mı ???? 5 aydır gözünün kızından başkasını gördüğümü var ????

kızlar aldığım beşik şuanda 284 tl ye düşmüş anlık fıyatt olarakkk alıcaksanız kaçırmayınnn ben 299 dan aldım ama yüze 5 lık ındırımım vardı

biz aldık gibi bişey beşik yatagı koruyucu kılıfı yorganı yastıgı cibinliği 499 tl cik eşim hep sadece beşik 500 e alınırmı çok pahalı diyordu herşeyi içinde olunca temmuzun başında alalım didiiii

bununda herseyı ıcındeee bak ıstersen benımkı gelsın kuralım bakalım güzel dersem buna da bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…