elifim inşallah tedavi süreci başarıyla tamamlanmıştır ve babacın o illetten kurtulmuştur Allah size bağışlasın sevdiklerimizin acısını göstermesin inşallah...
benim babamında ameliyat yeri(boynu)şişti 3 gün önce doktora gittiler iltihaplanmış sıcaklardan oluyomuş sanırım iğne vermişler 3 gündür iğnelerini oluyor çok korkuyorum babama bir şey olucak diye
bu arada babam konuşabilmek için cihaz taktırmaya karar vermiş(kesinlikle taktırmam diyordu) ameliyattan 1 sene sonra takılırmış 6 ay geçmiş bile çok şükür 6 ay sonra cihaz takılacak torunumla beraber öğrenicem konuşmayı yeniden diyor(yazıyor) canım babam benim Allah yokluğunu göstermesin
kızlar aldığım beşik şuanda 284 tl ye düşmüş anlık fıyatt olarakkk alıcaksanız kaçırmayınnn ben 299 dan aldım ama yüze 5 lık ındırımım vardı
PEMBE-PATİK AHŞAP GÜRGEN BEŞİK BEYAZ İNCİ SUNAR GittiGidiyor.com'da #40840049
ebru şallı ile hamilelikte pilates cd'sini aldım. hareketler hamileliğe göre uyarlanmış mesela tam uzanman gerekenlerde yarım uzanıyosun veya yatarak yapılanları oturarak yapıyosun gibi..
Ben alıntı yapmamışım endleslove... Sen nerede baktın? Söylede varsa düzelteyim sil sende... Senin sonraki mesajından alıntı yapmışım ama onda resim yok ve düzenleme panelide yok. Ama bu düzenleme paneli alıntıyla ilgilimi? Alıntı olmasada bazen ben göremiyorum paneli...
Ah annem diyorum ne mübarek kadınmışsın sen, valla annemin kıymetini çok iyi anladım. Hep anne olunca anlarsın derdi olma yolundayız Allahın izniyle ve olunca daha çok anlayacağız sanırım , zaten çok düşkünümdür, çok anneciyimdir. Canım annem benim... Bu arada babalarınıza ne alıcaksınız hatunlar? Herkes kocasından bahsetmiş nankörlerrrrrr siziiii
Ben kocama hediye almayacağım, açıkçası anneler günündede böyle bir beklentim olmadı benim, hediyemde karnımda hamdolsun daha güzelimi var bununrabbim kucağımdada gösterir umarım :) Eşimede almayacağım... Alanlara ve verenlerede saygım sonsuz herkesin hevesi olur tabi
Yok yok Hanzade tekrar baktım alıntı yapmamışsın amaaan boş ver silmesemde olur
ayyy keşke babam yaşıyo olsaydı hanzedecim neler almazdım ama şu an verebileceğim en güzel hediye bol bol kuran okuyup dua etmek olur heralde zaten yaşıyo olsaydı ona en güzel hediye olurdu torun haberi yattığı yer nur olsun canım babam...
Ah annem diyorum ne mübarek kadınmışsın sen, valla annemin kıymetini çok iyi anladım. Hep anne olunca anlarsın derdi olma yolundayız Allahın izniyle ve olunca daha çok anlayacağız sanırım , zaten çok düşkünümdür, çok anneciyimdir. Canım annem benim... Bu arada babalarınıza ne alıcaksınız hatunlar? Herkes kocasından bahsetmiş nankörlerrrrrr siziiii
Ben kocama hediye almayacağım, açıkçası anneler günündede böyle bir beklentim olmadı benim, hediyemde karnımda hamdolsun daha güzelimi var bununrabbim kucağımdada gösterir umarım :) Eşimede almayacağım... Alanlara ve verenlerede saygım sonsuz herkesin hevesi olur tabi
ben hayatım boyunca hiç babalar gününü kutlamadım
Ayyyyyyyyyy:84: çok kızdım çok kızdııııım eşimi paralıcam akşama, sabah geç kaldım işe tabi onuda kaldıramadım oda geç kaldı... Demin aradım akşama ne yiyelim diye... Toplantı varmış sıkıntı olmuş, sabah kalkıpta kaldırmamışım filan falaanneeee!!! neticeni kaldırsaydında geç kalmasaydın dedim.. Kahkaha atıyo bide eskiler tarlada doğurup işe devam ediyomuş diyo bana mikrop yaa, oldu ofiste doğurur çalışmaya devam ederim dedim... Geri cevap vermicekmişim, kızıda geri cevap verirmiş, ben naparsam onu yaparmış bu erkek milletine yaranılmaz anacım yaranılmaz hem çalış didin bu halde, akşam yemek düşün... temizlik düşün... hemde şuna bak valla şakası bile sinir bozucu şu son ayları burnundan getiriyimde görsün, doğumdan sonra bebeklere çok düşüyolarmış, bizleri biraz untuyorlarmış varsa yoksa çocuk oluyomuş kızlar bilginize... Bu zamanları iyi değerlendirin...
:26: canom afedersin üzülme canım ya hay dilimeee
amin canım inşallah bu aralar buna çok taktım huysuzluğumunda asıl sebebi bu elimde olmadan gerilip sıkıntı yapıyorum ya bitmediyse diye içim içimi yiyo biliyosun benimki ameliyat olmayı kabul etmemişti kemo-radyoterapi gördü sadece dr %90 şans vermişti ama bilmiyorum işte radyoterapi yaralarının geçmesini bekliyorduk 2 ayı doldurduk çarşamba falan belli olacak durumu
baban içinde çok sevindim cnm allah başımızdan eksik etmesin onları sizinki tamamen bitmişti dimi
babana 3 kulhu 1 elham okudum ruhuna hediye olsun nur içinde yatsın inşallah....
merhaba güzeller ben geldim babalar günü konusu açılmış eşim bana bişey almadı sadece kutladı ama geçen ay sıkışıktık zaten ben ona sürpriz yapıcam çünkü bu hamilelik döneminde bana fazlasıyla anlayışlı davrandı ve her konuda yardımcı oldu bu kadarını hiç beklemiyodum bende onu ödüllendiricem pazar sabah erkenden kalkıp yürüyüşe gider ondan önce kalkıp kapının önüne hediyesini koyucam nasıl ama görünce şok olsun:)))9
Bu arada bebiklerime iki yeni isim buldum ben buldum çünkü şu ana kadar kimseyle uzlaşamadım bu isimler konusunda ama sizce nasıl ? ZEYNEP ASYA ve ARAS
ay tutulmasında ne oluyokiiii:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?