2011 Ekim Anneleri

amin canım inşallah bu aralar buna çok taktım huysuzluğumunda asıl sebebi bu elimde olmadan gerilip sıkıntı yapıyorum ya bitmediyse diye içim içimi yiyo biliyosun benimki ameliyat olmayı kabul etmemişti kemo-radyoterapi gördü sadece dr %90 şans vermişti ama bilmiyorum işte radyoterapi yaralarının geçmesini bekliyorduk 2 ayı doldurduk çarşamba falan belli olacak durumu
baban içinde çok sevindim cnm allah başımızdan eksik etmesin onları sizinki tamamen bitmişti dimi

Ah annem diyorum ne mübarek kadınmışsın sen, valla annemin kıymetini çok iyi anladım. Hep anne olunca anlarsın derdi olma yolundayız Allahın izniyle ve olunca daha çok anlayacağız sanırım , zaten çok düşkünümdür, çok anneciyimdir. Canım annem benim... Bu arada babalarınıza ne alıcaksınız hatunlar? Herkes kocasından bahsetmiş nankörlerrrrrr siziiii

Ben kocama hediye almayacağım, açıkçası anneler günündede böyle bir beklentim olmadı benim, hediyemde karnımda hamdolsun daha güzelimi var bunun rabbim kucağımdada gösterir umarım :) Eşimede almayacağım... Alanlara ve verenlerede saygım sonsuz herkesin hevesi olur tabi

ebru şallı ile hamilelikte pilates cd'sini aldım. hareketler hamileliğe göre uyarlanmış mesela tam uzanman gerekenlerde yarım uzanıyosun veya yatarak yapılanları oturarak yapıyosun gibi..

iyiymiş o zama o bende bakayım en kısa zamanda benim kaslarıma en uygun spor pilatesti 1.5 sene yaptım şimdi yaptığım hareketler zor geliyo hem ben normal doğum istediğim için beni doğumada hazırlar diye düşünüyorum kendimi daha rahat kontrol edebilirim

Yok yok Hanzade tekrar baktım alıntı yapmamışsın amaaan boş ver silmesemde olur

ayyy keşke babam yaşıyo olsaydı hanzedecim neler almazdım ama şu an verebileceğim en güzel hediye bol bol kuran okuyup dua etmek olur heralde zaten yaşıyo olsaydı ona en güzel hediye olurdu torun haberi yattığı yer nur olsun canım babam...

babana 3 kulhu 1 elham okudum ruhuna hediye olsun nur içinde yatsın inşallah....

ben hayatım boyunca hiç babalar gününü kutlamadım

Ayyyyyyyyyy:84: çok kızdım çok kızdııııım eşimi paralıcam akşama, sabah geç kaldım işe tabi onuda kaldıramadım oda geç kaldı... Demin aradım akşama ne yiyelim diye... Toplantı varmış sıkıntı olmuş, sabah kalkıpta kaldırmamışım filan falaan neeee!!! neticeni kaldırsaydında geç kalmasaydın dedim.. Kahkaha atıyo bide eskiler tarlada doğurup işe devam ediyomuş diyo bana mikrop yaa, oldu ofiste doğurur çalışmaya devam ederim dedim... Geri cevap vermicekmişim, kızıda geri cevap verirmiş, ben naparsam onu yaparmış bu erkek milletine yaranılmaz anacım yaranılmaz hem çalış didin bu halde, akşam yemek düşün... temizlik düşün... hemde şuna bak valla şakası bile sinir bozucu şu son ayları burnundan getiriyimde görsün, doğumdan sonra bebeklere çok düşüyolarmış, bizleri biraz untuyorlarmış varsa yoksa çocuk oluyomuş kızlar bilginize... Bu zamanları iyi değerlendirin...

eeeeee zorlugunu çek gaymagını yisinlerrr hep böyle oluyo vallaaa beni unutan kocayı yolarım haa

anaaaaaammm doguma 121 gün kalmışşşş haziran annelerine baktımda bi kızcagız 41. haftasına gelmiş hala tık yok

evet canım ocak ayında 2 kere ameliyat oldu mart sonu falandı galiba kemo+radyo terapi gördü biteli bi kaç hafta oldu daha tedavinin sonucu nasıl diye bakılmadı 1 ay geçmesi lazımmış az kaldı bizimde umarım yeniden ışın tedavisi görmesi gerekmez benimde babamın yanıkları daha yeni yeni düzeliyor bide babamın sakalları döküldü komple terapinin yan etkisi saçlarına hazırlamıştı kendini kazıtmıştı hatta,sakallarını çok severdi çok üzüldü ama şimdi onada alıştı...sen babanda oldu tedavi etkisi saç yada sakal dökülmesi? baban daha şanslıymış anladığım kadarıyla sadece ışın tedavisi ile %90 gibi bir oran veriliyorsa çok güzel bu inşallah çarşamba hayırlı haberlerle gelirsin canım dua edicem baban için...

Güzel fikir canım. iyi bir sürpriz olur ama ondan önce gelip biri almasın da kapıdan :)
İsimler çok güzel, ben çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…