Güzel fikir canım. iyi bir sürpriz olur ama ondan önce gelip biri almasın da kapıdan :)
İsimler çok güzel, ben çok beğendim.
elifim inşallah tedavi süreci başarıyla tamamlanmıştır ve babacın o illetten kurtulmuştur Allah size bağışlasın sevdiklerimizin acısını göstermesin inşallah...
benim babamında ameliyat yeri(boynu)şişti 3 gün önce doktora gittiler iltihaplanmış sıcaklardan oluyomuş sanırım iğne vermişler 3 gündür iğnelerini oluyor çok korkuyorum babama bir şey olucak diye
bu arada babam konuşabilmek için cihaz taktırmaya karar vermiş(kesinlikle taktırmam diyordu) ameliyattan 1 sene sonra takılırmış 6 ay geçmiş bile çok şükür 6 ay sonra cihaz takılacak torunumla beraber öğrenicem konuşmayı yeniden diyor(yazıyor) canım babam benim Allah yokluğunu göstermesin
evet bende baktım hanzade değilmiş alıntı yapan ortalığı karıştırdım
babana 3 kulhu 1 elham okudum ruhuna hediye olsun nur içinde yatsın inşallah....
eeeeee zorlugunu çek gaymagını yisinlerrr hep böyle oluyo vallaaa beni unutan kocayı yolarım haa
ayyy keşke babam yaşıyo olsaydı hanzedecim neler almazdım ama şu an verebileceğim en güzel hediye bol bol kuran okuyup dua etmek olur heralde zaten yaşıyo olsaydı ona en güzel hediye olurdu torun haberi yattığı yer nur olsun canım babam...
valla evlendiğimden beri oram agrıyo buram agıyo diye diyee adamı bezdirdim
1 yıla 2 düşük 1 bebik sıgdırdım dogum sancılarım tutsa adam inanmıcak
şimdiden agrım olursa söylemiyom sancılara inanmaz falan
agrı haklarımı doguma ve sonrasına bıraktım inanmaz sonra banyoda dogurmuş vaziyette bulmasın beni
ben bi yemeği halledip geliyorum kızlar :)))
valla evlendiğimden beri oram agrıyo buram agıyo diye diyee adamı bezdirdim
1 yıla 2 düşük 1 bebik sıgdırdım dogum sancılarım tutsa adam inanmıcak
şimdiden agrım olursa söylemiyom sancılara inanmaz falan
agrı haklarımı doguma ve sonrasına bıraktım inanmaz sonra banyoda dogurmuş vaziyette bulmasın beni
maşallah canom size biz üç sende bir taneyi zorla yaptık soranlara çalışıyoruz çalışıyoruz olmuyor diyordum
banyo da doğurmak falan aman Allah korusun ben sancım olusa tuvalete bile gidemem korkudan bebek düşer diye
maşallah canom size biz üç sende bir taneyi zorla yaptık soranlara çalışıyoruz çalışıyoruz olmuyor diyordum
banyo da doğurmak falan aman Allah korusun ben sancım olusa tuvalete bile gidemem korkudan bebek düşer diye
Günü ayı tamam olmuş bebek zor düşer biraz, kolaymı limon kadar delikten karpuz geçirmek
hanzade sanin falına baktım verilmiş sözlerin var ama yerine getirmemişsin bilmem anlatabildimmi?????
Rabbim şifa versin canım babana.. Maşallah en güzel şey moral nu durumda, bebekten güzelde moral olmaz sever sever keyiflenir dedesi :)
amin canım Allah razı olsun
moral olmazmı ne kadar daha yaşarım diyen adam şimdi torunuyla ilgili gelecek planları yapıyor çok şükür, babama ilaç olucak yavrum inşallah
Allah sağlıklı uzun ömür versin, acil şifa versin canım babana. Elifcim senin baban için de diliyorum bunu. Şifa bekleyen herkese gitsin. Torunlarıyla atçılık bile oynasınlar inşallah :)
Rabbim şifa versin canım babana.. Maşallah en güzel şey moral nu durumda, bebekten güzelde moral olmaz sever sever keyiflenir dedesi :)
amin canım Allah razı olsun
moral olmazmı ne kadar daha yaşarım diyen adam şimdi torunuyla ilgili gelecek planları yapıyor çok şükür, babama ilaç olucak yavrum inşallah
canım Allahım şifa versin yardımcınız olsun aşamaların nekadar olduğunu biliyorum
Allah sağlıklı uzun ömür versin, acil şifa versin canım babana. Elifcim senin baban için de diliyorum bunu. Şifa bekleyen herkese gitsin. Torunlarıyla atçılık bile oynasınlar inşallah :)
merhaba güzeller ben geldim babalar günü konusu açılmış eşim bana bişey almadı sadece kutladı ama geçen ay sıkışıktık zaten ben ona sürpriz yapıcam çünkü bu hamilelik döneminde bana fazlasıyla anlayışlı davrandı ve her konuda yardımcı oldu bu kadarını hiç beklemiyodum bende onu ödüllendiricem pazar sabah erkenden kalkıp yürüyüşe gider ondan önce kalkıp kapının önüne hediyesini koyucam nasıl ama görünce şok olsun:)))9
Bu arada bebiklerime iki yeni isim buldum ben buldum çünkü şu ana kadar kimseyle uzlaşamadım bu isimler konusunda ama sizce nasıl ? ZEYNEP ASYA ve ARAS
canım Allahım şifa versin yardımcınız olsun aşamaların nekadar olduğunu biliyorum
Allah razı olsun eslemim çok zor bir süreç inşallah atlatıcaz hepberaber yüksek moralle ...
senin babacığınada Allah rahmet eylesin canım ...
benim tatlı dilli kuzum Allah razı olsun duble prenseslerim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?