2011 Ekim Anneleri

Rabbim şifa versin canım babana.. Maşallah en güzel şey moral nu durumda, bebekten güzelde moral olmaz sever sever keyiflenir dedesi :)

evet bende baktım hanzade değilmiş alıntı yapan ortalığı karıştırdım

al sana o zaman :))) Ay kıyamadım dur öpimde geçsin hemen

babana 3 kulhu 1 elham okudum ruhuna hediye olsun nur içinde yatsın inşallah....

Hassas arkidişim benim, sende sevabını almışsındır ne güzel.. :)

eeeeee zorlugunu çek gaymagını yisinlerrr hep böyle oluyo vallaaa beni unutan kocayı yolarım haa

Dimi tüm eziyetini çek ağrı sızı korku panik sonra birde unutsunlar bizi

Evet canım bol bol kuran okuyup dua et en güzeli bende ederim inşallah, rabbim merhamet etsin nur içinde uyusun babacın..

valla evlendiğimden beri oram agrıyo buram agıyo diye diyee adamı bezdirdim
1 yıla 2 düşük 1 bebik sıgdırdım dogum sancılarım tutsa adam inanmıcak
şimdiden agrım olursa söylemiyom sancılara inanmaz falan
agrı haklarımı doguma ve sonrasına bıraktım inanmaz sonra banyoda dogurmuş vaziyette bulmasın beni

maşallah canom size biz üç sende bir taneyi zorla yaptık soranlara çalışıyoruz çalışıyoruz olmuyor diyordum
banyo da doğurmak falan aman Allah korusun ben sancım olusa tuvalete bile gidemem korkudan bebek düşer diye

ben bi yemeği halledip geliyorum kızlar :)))

Ne yapıcaksın bizede söyle bizede söyleeee :)

Doğum sancıların tutunca kesinlikle inanır O sancılar şimdiki ufak sancılara benzemiyor canım, hatta napıcağını şaşırıp bocalayabilir şok olur filan falan :)

Günü ayı tamam olmuş bebek zor düşer biraz, kolaymı limon kadar delikten karpuz geçirmek

Son düzenleme:

maşallah maşallah kimse inanmıyodu bu kadar kolay hamile kalmama insanlar sasırıyodu
hürrem gibiyim maşallaaahhh 2 ayda bir hamile kalıyorum dogumdan sonra sıkı bi korunma şart ne olur ne olmazzz
patır patır dogururum yok kızzz o sancılar başlasa banyoya gidemem ki oldugum yerde kalırım

kızlar ya bugünde ayın tutulma ihtimali varmı yoksa benim jetonummu geç düştü
kendimi mutsuz yorgun (hasta) hissediyorum oğlumda 2 gündür hiç kıpırdamıyo
gene kendime nazar deydirdim ben galiba hüngür hüngür ağlıyasım var

Allah sağlıklı uzun ömür versin, acil şifa versin canım babana. Elifcim senin baban için de diliyorum bunu. Şifa bekleyen herkese gitsin. Torunlarıyla atçılık bile oynasınlar inşallah :)

benim tatlı dilli kuzum Allah razı olsun duble prenseslerim benim

bende başından beri aras ismini düşünüştüm bebeişime eşimde arası çok beğendi.aras ismine karar verdik.şimdi yanına ikinci bi isim arıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…