- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ben rüyamda kadın dogumcuya gidiyorum asistan beni içeri alıyor soyun diyor bende üztten mi alttan mı bakacaksınız diyorum üstten diyor neyse ben uzanıyorum sedyeye karnıma insülin ignesi batırıyor 4 kere acımıyor ama 4. de igneyi kırdım sonra bana tmm kalkabilirsin diyor diyorum ki ee bebegimi göremedim bir daha ki sefere diyor çıkıyorum ücretini ödicem ne kadar diyorum 50 krş diyorben 1 lira verip üstü kalsın diyorum galiba oglumu özledim bennnnn
banada öyle geldi senin bebişini görme zamanın gelmiş yinede hayırdır inşallah diyelim canom dimi
Kizlar vitamin haplari aliyomusunuz? Ben haplarimi unutmusum yanima almayi... ve burda satilmiyor o haplar galiba. A-Z ye bütün vitaminler ve balik yagi kapsülü aliyordum... buna benzer en yakin hangi hap var ki? Öff soru yagmuruna tuttum bende sizi bugün kusura bakmayin
selam arkadaslar nasilsiniz
ya birsey danisacaktim size yurtdisindayim temmuzun 16 da kaynim evleniyor gelin diye israr ediyolarbende cok istiyorum hele esimin ici gidiyor ama beni yalniz birakip itmek istemiyor benide goturmek istiyor 15 gunlugune acaba gitsemmi ucak yolcuugu falan tehlikeli olurmu
ay en son 6 haziranda gittik 2 hafta olmuş bana 1 ay gibi geldiiallahtan tekmeleri çok sık yoksa kafayı yerdim ben
1 hafta daha dayanayımda öyle giderim artıkınnnn
doktorunu arayıp sormalısın canım tehlikeli durum yoksa neden gidemeyesin ki
bizde geldikkkkkkkkkk
geceki muhabbettine baya güldüm bende kızlar gecenin kahramanlarına tebrik koyuyorum canınıza sağlık
fatoşumm pamuk kızın güle güle giysin cicilerini canım benim maşallah neredeyse bitirdiniz alışverişi benim oğluşun odası var daha donu yok ne komik
denizim prensesine maşallahtontiş olucak galiba rüzgardan önde gidiyoo kilosu(gramı) hoş aramızda çok yok bide benimki malum içerde vicut çalışıyo normal sanırım
biz dün yoğunduk oğluşla cuma günleri hep yoğun olur zaten bide o arada yeni arkadaşa iş anlatma çabası derken akşamı ettik... sevgili biricik patronum ahmet abinin doğum günüydü hep beraber ona süpriz bir parti hazırladık akşam yemeye çıktık şirketçenekyenildi içildi bol kahkahalar atıldı güzel bir akşamdı(geceden bir kaç foto yayınlıycam p.tesi ) gece 02.00 de evdeydik nasıl yorulmuşsam bugün 13:00de uyandım eşim işe gitmiş gelmiş kahvaltı hazırlamış beni uyandırıyo kahvaltımızı yaptık geçmişe baktım geldim şimdide eşim kestiriyo horul horul bende evi toparlıyayım biraz
allah kavuştursun cnm bnm bende amaaan fazla gidemem dr a ayda bir yeter diyordum ama özlüyor insan gerçekten bir ara nerdeyse her hafta dr daydım
yok yook elbette sadece onlar değil. senin zaten her halukarda okuduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz onun için saymadım canım benim.sana çiçek aldım, bak çok para verdim hahahh affet beni :)
ahh ahh aynı dertten muzdarip bu bacınada kollarını aççç o kadar arkadaşım var evlenince resmen değiştiler bir ben böyle kaldım
ilk kez dün gece banyoda çıplak aglarken yakaladı beni çok utandımaglıyorum ama sağımı solumu kapamaya çalışıyorum bugun eşim ilk kez seni çıplak gördüm dedi gülermisin aglarmısın
Bende anneme yaptırıcam makinesi var internette şeklide var para vermeye gerek yokyaaa bence diktiriledebilir öyle şeylerr ..anaaam topiğin cimrisimi oldum nediirr,ama napıyım bukadar basit şeylere bukadar para istemeleri çok canımı sıkıyo yai..bi kumaş alıp kalıp çıkarıp ben bile elimle dikerim onlardan yanii..bence git bi terziye danış ,10-15 e mal edersin ,hatta dikiş mak . olan bi tanıdığın varsa süpper olur
bende düşünüyorum öyle bişeyler yapmayı ,kafamdan planlamalara başladım şimdiden..
Ağda yaptırmayı düşünen milletin bir üyeside benim hatta dün gece bu muhabbetler burda geçerken biz kocişle ağda partisi yapıyodukwuuu inanamıyorum ,gece gece nasıl hikayeler bunlar yaa..o derece yaniii..ee gösteriverseydin azcık ucundan yaaa..mmillet ağda yaptırmasyı temizletmeyi düşünüyo ,bu zamanda zoru başarmışınız kızlarr
Adam hayal kırıklığına uğrasın yani Sen gösterme gösterme doğururken yamulmuş halini göster gördüğüne görüceğine pişman olsuun Ben yıllarca bunu mu merak etmişim der herhaldecanım bizde fik fik anında ışık hep kapalı oluyor çok görmek istiyosa doguma girsin
Çok güzelller canım güle güle yıkansın giyinsin inşallahGünaydınnn Kızlarr
kızımın bikaç cicisini koyuyorum bakalım beğenicekmisiniz teyzoşları ....
Eki Görüntüle 212088 Eki Görüntüle 212104 Eki Görüntüle 212105 Eki Görüntüle 212106 Eki Görüntüle 212107 Eki Görüntüle 212111 Eki Görüntüle 212109 Eki Görüntüle 212110 Eki Görüntüle 212112 Eki Görüntüle 212113 Eki Görüntüle 212103 Eki Görüntüle 212101 Eki Görüntüle 212100 Eki Görüntüle 212089 Eki Görüntüle 212091 Eki Görüntüle 212092 Eki Görüntüle 212094 Eki Görüntüle 212095 Eki Görüntüle 212102 Eki Görüntüle 212097 Eki Görüntüle 212098 Eki Görüntüle 212099 Eki Görüntüle 212114
Aşırı derecede oluyo bende de bi ara durmuştu bez kullanmayı bırakmıştı ama şimdi yine başladım sanki işemişim gibi oluyokızlar günaydın sabah komşunun matkap sesiyle uyandım sinir olup kalktım..bu arada 23 haftamıza girdikbişey sorucam sizde bazen çok akıntı oluyormu çamaşırnızı ıslatacak kadar bende oluyorda merak ettim..çamaşır sık değiştirir oldum
Maşallah yarım kiloya yaklaşmışSelam canımmm.
Yok geçmişe bakamadım ama benim mesajımın üstünde hemen seninki vardı gözüme çarptı. geçmişe akşam veya gün içinde bakıcam inşallah.
Ben iyiyim rumuzcum gidip geldik çok şükür her şey yolunda. büyümüş tontonum 405 gr olmuş ama boyunu hatırlamıyorum şuan. organ gelişimi vs hepsi iyiymiş. maşallah pamuğuma.
pinax hoşgeldin. ben hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum. dr ömer beyi tavsiye ediyorum.
detaylı ultrason hrs de yapılıyor ama oradaki uzman radyolog, doktorumuz bize kendi doktoru olan umut/utku? beyi tavsiye etti kendi hocaları prog dr özgür deren'in perinatolioji uzmanı olduğunu, dilersek ona da gidebileceğimizi de söyledi. biz de hocaya gittik bugün. ikisi de cinnah caddesinde, detaylıdan çıkıp sonucu kendi doktorumuza götürdük hemen. yakınlık avantajı da oldu. yalnız bugün her ikisi de yarım gün çalışıyor. fiyat konusuna gelince, ikisi de aynı. ikisnde de fiyat aynı, daha uygun olanı tercih edemedik. 400 tl yapıyor ikisi de. daha uygun yapan yer pek yok galiba, eyüp ekicinin adını duyacaksındır o da hemen hemen aynı ama doktorumuz önermiyor onu. kolay gelsin canım öpüyorum.
Ooooo maşallahkızzlar bizim bebiş 600 gr olmuş ve boyu 30 cm...haftasına göre sanki uzun gibi geldi bana :))
doktor seyahat için bir problem olmaz dedi :))
Ya eda bayılıyorum sana yaaa. Maşallah, ne enrjik kızsın sen yaaAllah nazarlardan saklasın edoşum.
Ha bu arada bizim müstakbel gelin bizim oğlanlardan önce gidiyor haklısın. Bizim bebikler bi doğuyomuş kara kuru bişey. Denizin kızçesi ikisini de beğenmiyomuşOlur mu olur. Yedek gelin adayı mı baksam ne:44: Hanzadeeeee, senin kız kaç gr dı?
rumuzum bende sana bayılıyorum kızzz
dün şansımı zorladım sanırım sabah 07 de kalkıp gece 02 de eve geldim yuh yani
hamileliğimden beri c.tesileri en geç 9 da gözüm açılırdı bugün 13 e kadar yattım maşallah kalktığımda her yerim ağrıyoduşimdi eşim kalksın diye ufaktan gürültü yapıyorum hava çok güzel totom koltuğa alışık değil gezesim varr
denizin prensese maşallah ya çok iyi bakıyor kuzu annesi pamuk kızına normal
sen ne uyanıksın sen kızların gramını araştırmaya başladın hemen
bizim kiloların listesini tutacağına minik prenseslerin gram listesini tutta biz oğlan analarıda nasiplenelim kız rumuz
meraba arkadaşlar bnm bi sorunum var acayip midem yanıyo hiç bişey yiyemiyorum soda dediler iyi gelmedi leblebi dediler ııhh. sizin bi bildiğiniz varmı cevaplarsanız sevinirim
Listede ayrıntılıya girenlerin haftalarına göre kilo cm yazıyo ordan bakıpda seçin bence gelinleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?