2011 Ekim Anneleri

ben rüyamda kadın dogumcuya gidiyorum asistan beni içeri alıyor soyun diyor bende üztten mi alttan mı bakacaksınız diyorum üstten diyor neyse ben uzanıyorum sedyeye karnıma insülin ignesi batırıyor 4 kere acımıyor ama 4. de igneyi kırdım sonra bana tmm kalkabilirsin diyor diyorum ki ee bebegimi göremedim bir daha ki sefere diyor çıkıyorum ücretini ödicem ne kadar diyorum 50 krş diyorben 1 lira verip üstü kalsın diyorumgaliba oglumu özledim bennnnn

1 ay önce dogum yapan komsumun canı sıkılmış camdan sana geleyim konuşuruz dedi
tmm dedim ortalıgımı toparladım ne gelen vaaaaaaaaaaaaaarrr ne gidenn
aradım eee gelmiyomusun dedim kocam bebek aglar rahat edemezsin dedi izin vermedi dedi
ay o kadar kızdım kiii 2 haftalıkken bebek pikniğe götürdüler akşama kadar sokaklarda kaldılar
karşı komşusuna izin vermiyor valla ayıp yaaa çok kızdımmm beni çagırdı sen gel diye bende ocagımda
yemek var bakarız dedim ocakta yemek yok bende gitmem

banada öyle geldi senin bebişini görme zamanın gelmiş yinede hayırdır inşallah diyelim canom dimi

bizde geldikkkkkkkkkk
geceki muhabbettine baya güldüm bende kızlar gecenin kahramanlarına tebrik koyuyorum canınıza sağlık
fatoşumm pamuk kızın güle güle giysin cicilerini canım benim maşallah neredeyse bitirdiniz alışverişi benim oğluşun odası var daha donu yok ne komik
denizim prensesine maşallah tontiş olucak galiba rüzgardan önde gidiyoo kilosu(gramı) hoş aramızda çok yok bide benimki malum içerde vicut çalışıyo normal sanırım

biz dün yoğunduk oğluşla cuma günleri hep yoğun olur zaten bide o arada yeni arkadaşa iş anlatma çabası derken akşamı ettik... sevgili biricik patronum ahmet abinin doğum günüydü hep beraber ona süpriz bir parti hazırladık akşam yemeye çıktık şirketçenek yenildi içildi bol kahkahalar atıldı güzel bir akşamdı(geceden bir kaç foto yayınlıycam p.tesi ) gece 02.00 de evdeydik nasıl yorulmuşsam bugün 13:00de uyandım eşim işe gitmiş gelmiş kahvaltı hazırlamış beni uyandırıyo kahvaltımızı yaptık geçmişe baktım geldim şimdide eşim kestiriyo horul horul bende evi toparlıyayım biraz

banada öyle geldi senin bebişini görme zamanın gelmiş yinede hayırdır inşallah diyelim canom dimi

ay en son 6 haziranda gittik 2 hafta olmuş bana 1 ay gibi geldii allahtan tekmeleri çok sık yoksa kafayı yerdim ben
1 hafta daha dayanayımda öyle giderim artıkınnnn

selam arkadaslar nasilsiniz
ya birsey danisacaktim size yurtdisindayim temmuzun 16 da kaynim evleniyor gelin diye israr ediyolar bende cok istiyorum hele esimin ici gidiyor ama beni yalniz birakip itmek istemiyor benide goturmek istiyor 15 gunlugune acaba gitsemmi ucak yolcuugu falan tehlikeli olurmu

ohhh ohhhh yarım kiloyu aşmış senin pıtırcıkkk uzun boylu olcak belkide benimkide 27 cm dedi doktor maşallah bebikinee[/QUOTE]

EHEHEH babası da uzun ondandır

ben megadyn pronatal kullanıyorum.sağlık ocakları ücretsiz veriyor

doktorunu arayıp sormalısın canım tehlikeli durum yoksa neden gidemeyesin ki

ay en son 6 haziranda gittik 2 hafta olmuş bana 1 ay gibi geldii allahtan tekmeleri çok sık yoksa kafayı yerdim ben
1 hafta daha dayanayımda öyle giderim artıkınnnn

allah kavuştursun cnm bnm bende amaaan fazla gidemem dr a ayda bir yeter diyordum ama özlüyor insan gerçekten bir ara nerdeyse her hafta dr daydım

Ya eda bayılıyorum sana yaaa. Maşallah, ne enrjik kızsın sen yaa Allah nazarlardan saklasın edoşum.
Ha bu arada bizim müstakbel gelin bizim oğlanlardan önce gidiyor haklısın. Bizim bebikler bi doğuyomuş kara kuru bişey. Denizin kızçesi ikisini de beğenmiyomuş Olur mu olur. Yedek gelin adayı mı baksam ne:44: Hanzadeeeee, senin kız kaç gr dı?

allah kavuştursun cnm bnm bende amaaan fazla gidemem dr a ayda bir yeter diyordum ama özlüyor insan gerçekten bir ara nerdeyse her hafta dr daydım

evet ya bende neredeyse her hafta doktordaydım agrım çok oluyordu koştura koştura gidiyordum
valla dr a verdiğim parayla ogluma neler alırdım heeama şimdi allaha şükür o zamanlardaki gibi
agrım yok o zamanlar tepiklerini çok az hissediyordum şimdi dr a gerek yok uçan tekmeyi yiyorum
hehhh oglum burada bişi yok diye rahatlıyorum

yok yook elbette sadece onlar değil. senin zaten her halukarda okuduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz onun için saymadım canım benim. sana çiçek aldım, bak çok para verdim hahahh affet beni :)
teşekkür ederim Affettim bile Bak bende sana çiçek aldım ama benimkiler beleş kk dan topladım

Yazık adama herhalde içten içe sevinmiştir ağlama sonunda birazda olsa görebildim diye
Bende anneme yaptırıcam makinesi var internette şeklide var para vermeye gerek yok
wuuu inanamıyorum ,gece gece nasıl hikayeler bunlar yaa..o derece yaniii..ee gösteriverseydin azcık ucundan yaaa..mmillet ağda yaptırmasyı temizletmeyi düşünüyo ,bu zamanda zoru başarmışınız kızlarr
Ağda yaptırmayı düşünen milletin bir üyeside benim hatta dün gece bu muhabbetler burda geçerken biz kocişle ağda partisi yapıyoduk Nasıl sürücem dedi ekmeğe reçel sürer gibi sürücen dedim hemen kaptı Sevdi galiba bu işi ağda donuyo ben demeden dondu bu diyip gidip tekrar ısıtıyo Benimki bitince bende onun koltuk altlarını aldım çok sevdi ohhh ne güzel oldu diyo Daha öncede alıyodum zaten
canım bizde fik fik anında ışık hep kapalı oluyor çok görmek istiyosa doguma girsin
Adam hayal kırıklığına uğrasın yani Sen gösterme gösterme doğururken yamulmuş halini göster gördüğüne görüceğine pişman olsuun Ben yıllarca bunu mu merak etmişim der herhalde
Çok güzelller canım güle güle yıkansın giyinsin inşallah
Aşırı derecede oluyo bende de bi ara durmuştu bez kullanmayı bırakmıştı ama şimdi yine başladım sanki işemişim gibi oluyo
Maşallah yarım kiloya yaklaşmış
kızzlar bizim bebiş 600 gr olmuş ve boyu 30 cm... haftasına göre sanki uzun gibi geldi bana :))
doktor seyahat için bir problem olmaz dedi :))
Ooooo maşallah Bu hızla devam ederse 1 yaşında gibi doğurucan

rumuzum bende sana bayılıyorum kızzz
dün şansımı zorladım sanırım sabah 07 de kalkıp gece 02 de eve geldim yuh yani
hamileliğimden beri c.tesileri en geç 9 da gözüm açılırdı bugün 13 e kadar yattım maşallah kalktığımda her yerim ağrıyodu şimdi eşim kalksın diye ufaktan gürültü yapıyorum hava çok güzel totom koltuğa alışık değil gezesim varr
denizin prensese maşallah ya çok iyi bakıyor kuzu annesi pamuk kızına normal
sen ne uyanıksın sen kızların gramını araştırmaya başladın hemen
bizim kiloların listesini tutacağına minik prenseslerin gram listesini tutta biz oğlan analarıda nasiplenelim kız rumuz

meraba arkadaşlar bnm bi sorunum var acayip midem yanıyo hiç bişey yiyemiyorum soda dediler iyi gelmedi leblebi dediler ııhh. sizin bi bildiğiniz varmı cevaplarsanız sevinirim

Listede ayrıntılıya girenlerin haftalarına göre kilo cm yazıyo ordan bakıpda seçin bence gelinleri

meraba arkadaşlar bnm bi sorunum var acayip midem yanıyo hiç bişey yiyemiyorum soda dediler iyi gelmedi leblebi dediler ııhh. sizin bi bildiğiniz varmı cevaplarsanız sevinirim

valla benim bildiklerimi saydın taze sogan kuru sogan salçalı yemeklerden uzak dur kısa bir süre belki işe yarar bendede vardı sodayla atlattım geçti sonra gene başladı bebek saçlanıyo dediler1 hafta önce geçti inşallah geçerrrrrr

Listede ayrıntılıya girenlerin haftalarına göre kilo cm yazıyo ordan bakıpda seçin bence gelinleri

helal olsun sana kız duygu hiç dikkatimi çekmemişti benim oğluşumunda var
hem bizi bir araya getirdin hemde biz senin sayende bebeleri bir araya getircez
rüzgarda teşekkür ediyor teyzesi

aman allahımmmmmmmm inanamıyorum kendimeeeeeeee resil oldum yaaaaa
hapşurayım dedim ve azcıkkkk altıma kaçırdım oglumun sidikli anası oldumm
dogurayım oglum altına yapınca bende ona gülcemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…