Vay beaa. Bize dr 8. haftada yasaklamıştı. Sonra da biz korkumuzdan yapmadık. Doktor yürüyüş ve yüzmeye onay verdi aslında 1 aydır ama fikfik olayını soramadım ben. Bizimki de sormuyor, o da korkuyormuş.Dakikalık heves için sonra pişmanlık yaşamayalım diyor.. Aslında ne kadar dalga geçsek de fik mik diye önemli birşey bence. Karı-koca olduğunun farkına varıyorsun. Bu şekilde evlilik biraz tuhaf oldu sanki. Artık kocamı arzulamıyorum ben,kendimi kadınsı da hissetmiyorum. Eskiden beraber yatardık, şimdi kimin uykusu gelirse o yatıyor. Bir nevi ev arkadaşı olduk gibi geliyor.
selam kızlar...
Sonunda bitirdim temizliği yaşasııııın. halılarım gelmedi hala ya. evi de bi sersem bir yıl elimi oynatmam artık ev için.
Gerçi oğlumu çok yordum bu hafta. dünden beri az az tepikliyo kuzum.
ayyyy kızlar eşlerinizden utanmayın lütfen.biz 2 senelik evliyiz.ilk başlarda eşimden nasıl utanıyordum anlatamam.ama şimdi hiç utanmıyorum.göbeğimdeki tüyler aklıma takılıyordu hamileliğimin ilk aylarında ondada eşim bana çok destek oldu.bebeğimiz var orda sen her halinle güzelsin vs...bişiler dedi hep.ayrıca dr.umuz daha ilk randevumuzda eşime dönüp 7.aya kadar cinsellik serbest dedi.benimkini göreceksiniz gözleri parladı.şimdidemaşallah 2 güne bir oluyor iş.gerçi bende pek istek yok ama oluyor bi şekilde:97::97::97::97::97:
evet canım bendede çok oluyor normalmiş bu haftalarda ben bazen sadece çamaşırlarım için makine bile açıyorum yani o kadar çok akıntım oluyorrkızlar günaydın sabah komşunun matkap sesiyle uyandım sinir olup kalktım..bu arada 23 haftamıza girdikbişey sorucam sizde bazen çok akıntı oluyormu çamaşırnızı ıslatacak kadar bende oluyorda merak ettim..çamaşır sık değiştirir oldum
ayyyy kızlar eşlerinizden utanmayın lütfen.biz 2 senelik evliyiz.ilk başlarda eşimden nasıl utanıyordum anlatamam.ama şimdi hiç utanmıyorum.göbeğimdeki tüyler aklıma takılıyordu hamileliğimin ilk aylarında ondada eşim bana çok destek oldu.bebeğimiz var orda sen her halinle güzelsin vs...bişiler dedi hep.ayrıca dr.umuz daha ilk randevumuzda eşime dönüp 7.aya kadar cinsellik serbest dedi.benimkini göreceksiniz gözleri parladı.şimdidemaşallah 2 güne bir oluyor iş.gerçi bende pek istek yok ama oluyor bi şekilde:97::97::97::97::97:
eşini tebrik ediyorum canımsağolsun benim eşimde öyle hep destekçimdir kolum belim çatladı ben triplere girdim tabii olsun karıcım sen her halinle güzelsin hem kolay mı kızımızı taşıyosun diyo aşkım benim ya kıyamam ona
Canım ben geçen hafta aldım duvar+ cam 80 tl verdim. ama bütün evin duvarlarını sildi ve çok içime sindi.kızlar aranızda temizliğe bayan alan oldumuu ben camlarımı sildirmek istiyorum
bir arkadaşa söyledim tanıdıgı varmış normalde 50 ye sadece camları siliyomuş 6 camım var bana 45 olurmuşşş
tüm evide 90 a temizlermiş sizce fiyat nasıl:26:
fiyatı yanlış yazmışım
ya ben de düşünüyorum ama karar veremedim bi türlü.İyi akşamlar kızlar... Baya şeyler konuşulmuş yine, hepsini okumam mümkün değil ama :84: İnternetten şimdi hamile yastığı baktım. Artık geceleri zorlanmaya başladım. Belki işe yarar diye düşündüm ama 50 tlcik. Daha ucuzunu gören var mı???
ev temizliği de ayrı bir dert bir gun yapayım diye baslıyorum terden ölüyorum sonra hasta yatıyorum. zaten dip temizlik hak getire aylardır hic yok. altı üstü bir süpürge ve yer silme o kadar. ortalıgı toprlama bulasıkları makineye diz camasırları makineye at cıkar as, kuruları yerlestir felan. bu bile cok yorabiliyor. ben de temizlik alıcam ama 100 liraya bulmustum ben de. maddi olarak zorlandgm icin cagıramaım bu ay cagırıkrm belki
slm size doktor niye yasaklamıstı ki iliskiyi? düsük tehlikesiyse coktan gecmistir.
bence o kadar kısıtlamayın webde bas bas bagırıyor olabilir diye. sadece biraz daha dikkatli o kadar. dedigin gibi kadın oldugunu unutuyor insan yoksa. ben sadece aralıklarını uzattım o kadar :):76::76::76::76:
günaydınnn kızlarrr gece ölüm şehri diye bir film izledim daha dogrusu yarısını izledim küçük kardeşine araba çarptı falan tabi ben aglakk başladım aglamaya saat 4 e geliyodu bi baktım liseli olan kızz erkek arkadaşıyla fik fik yapacak sinirlenip kapattım küçücük çocuklara bile filmlerde bunu yaptıran yönetmenleri dövesim varrrrr
evet canım bendede çok oluyor normalmiş bu haftalarda ben bazen sadece çamaşırlarım için makine bile açıyorum yani o kadar çok akıntım oluyorr
valla ilerisini bilemem ama şuanda ben utanırım zaten bize fik fik olayı yasak bir kaç hafta önce gittiğimde dr kesin olarak yasakladı 6. aya girdik giricez 3 keremi fik fik oldu nee kardeş olduk kardeşşşşş bebişim için herşeye razıyım bennnnnn
ayyy fotoşşş o cicilereee bayıldımmmmmmmmmmmm önden düğmeli geceliği nerden buldun kızzzzzzzz maşallah çok güzellerrrrr
Kızlar merhaba :) umarım hepiniz çok iyisinizdir!Ankara' da yaşayan arkadaslar, bana önerebileceginiz iyi bir jinekolog var mı? Yurtdışından geldim su an Ankaradayim ve ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)
ne bileyim takmış kafayı orama endamını merak etti zaar e oda haklı gerdekte bile görmemiş bu zaman olmuş hala görmemiş bide ben birlikte duşa gireceğimiz zaman münüşün şeklini görmesin diye iççamaşımın içinden ayrı ped koyarım sarıp sarmaladıkça merak uyanıyo galiba onda
yumurta toplamadan çıktığım zaman (tüp bebek tedavisinde yani) anestezili olduğum için baygın olarak odama getirmişler eşim ben giydiririm dmeiş neyseki ben beni odaya getiricek hanımı tanıyordumda tembihlemiştim yok ben iydireyim demiş bizimkide ısrar edememiş tüh kaçırık diye yazıklanmış içten içeeyazık kocama yaaaaa
bu beden temizliği konusu ilk aylar iyice zor gelmsiti bana. özellikle bebek altta durdugu icin paket bölgesine ne yapacagımı bilememistim. simdi orayı makineyle hallederken asıl dha önce hic olmadıgı halde deli gibi kıllanmıs göbegime ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım erkek bebek bekleyenlerin hepsinde oldu mu bu? göbek bölgesinde kıllanma olayı? ben agda dusunsem sıcakken yapılcagı icin bebek artık sıcak soguga karsı da hassas ya yazık cır belki diye yapamıyorum. kocam bebek icin göbüşüme ellerken utanıyorum kıllı diye. :) ne ypsam öneriniz varmı? makine hic yapmam sesi cok rahatsız eder oglusumuzu.
Canım Deniz ankarada ve şuan sitede. Sanırım geçmişi okuyor. Okuyunca yazar o sana. Demek döndün , hoşgeldin canım. Keyifler nasıl?
huuhuuu :) bizz gelldiikk.
ayrıntılı ultrasonumuz vardı girdik geldik teyzoşlar. her şey yolunda çok şükür iyiyiz.
evde büyük temizlik var. bakayım ne olmuş bitmiş. bir de teyzeye yemek yapayım acıkmıştır biz de acıkırız bir saate.
gelirim ara ara. kendinize iyi bakın görüşürüz öptüm sizi.
Hosbuldum canım :) ilgilendiğin için tsk ederim. Keyifler iyi çok şükür biraz yol yorgunuyum hala. Denizcim sen nereye gidiyosun kontrollerin için?Canım Deniz ankarada ve şuan sitede. Sanırım geçmişi okuyor. Okuyunca yazar o sana. Demek döndün , hoşgeldin canım. Keyifler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?