2011 Ekim Anneleri

slm size doktor niye yasaklamıstı ki iliskiyi? düsük tehlikesiyse coktan gecmistir.
bence o kadar kısıtlamayın webde bas bas bagırıyor olabilir diye. sadece biraz daha dikkatli o kadar. dedigin gibi kadın oldugunu unutuyor insan yoksa. ben sadece aralıklarını uzattım o kadar :):76::76::76::76:

selam kızlar...
Sonunda bitirdim temizliği yaşasııııın. halılarım gelmedi hala ya. evi de bi sersem bir yıl elimi oynatmam artık ev için.
Gerçi oğlumu çok yordum bu hafta. dünden beri az az tepikliyo kuzum.

bu beden temizliği konusu ilk aylar iyice zor gelmsiti bana. özellikle bebek altta durdugu icin paket bölgesine ne yapacagımı bilememistim. simdi orayı makineyle hallederken asıl dha önce hic olmadıgı halde deli gibi kıllanmıs göbegime ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım erkek bebek bekleyenlerin hepsinde oldu mu bu? göbek bölgesinde kıllanma olayı? ben agda dusunsem sıcakken yapılcagı icin bebek artık sıcak soguga karsı da hassas ya yazık cır belki diye yapamıyorum. kocam bebek icin göbüşüme ellerken utanıyorum kıllı diye. :) ne ypsam öneriniz varmı? makine hic yapmam sesi cok rahatsız eder oglusumuzu.

ev temizliği de ayrı bir dert bir gun yapayım diye baslıyorum terden ölüyorum sonra hasta yatıyorum. zaten dip temizlik hak getire aylardır hic yok. altı üstü bir süpürge ve yer silme o kadar. ortalıgı toprlama bulasıkları makineye diz camasırları makineye at cıkar as, kuruları yerlestir felan. bu bile cok yorabiliyor. ben de temizlik alıcam ama 100 liraya bulmustum ben de. maddi olarak zorlandgm icin cagıramaım bu ay cagırıkrm belki

ayyyy kızlar eşlerinizden utanmayın lütfen.biz 2 senelik evliyiz.ilk başlarda eşimden nasıl utanıyordum anlatamam.ama şimdi hiç utanmıyorum.göbeğimdeki tüyler aklıma takılıyordu hamileliğimin ilk aylarında ondada eşim bana çok destek oldu.bebeğimiz var orda sen her halinle güzelsin vs...bişiler dedi hep.ayrıca dr.umuz daha ilk randevumuzda eşime dönüp 7.aya kadar cinsellik serbest dedi.benimkini göreceksiniz gözleri parladı.şimdide maşallah 2 güne bir oluyor iş.gerçi bende pek istek yok ama oluyor bi şekilde:97::97::97::97::97:

arkadaşlar hangi şehirde yaşıyosunuz ya okadar fiyat veriyorlar.çok fazlaymış yaaa....90-100 tl falan çokmuş yaaa....bizim buralarda tüm ev 70 tl.hatta yerine göre 50 ye gelen bile var

eşini tebrik ediyorum canım sağolsun benim eşimde öyle hep destekçimdir kolum belim çatladı ben triplere girdim tabiiolsun karıcım sen her halinle güzelsin hem kolay mı kızımızı taşıyosun diyo aşkım benim ya kıyamam ona

günaydınnn kızlarrr gece ölüm şehri diye bir film izledim daha dogrusu yarısını izledim küçük kardeşine araba çarptı falan tabi ben aglakk başladım aglamaya saat 4 e geliyodu bi baktım liseli olan kızz erkek arkadaşıyla fik fik yapacak sinirlenip kapattım küçücük çocuklara bile filmlerde bunu yaptıran yönetmenleri dövesim varrrrr

evet canım bendede çok oluyor normalmiş bu haftalarda ben bazen sadece çamaşırlarım için makine bile açıyorum yani o kadar çok akıntım oluyorr

valla ilerisini bilemem ama şuanda ben utanırım zaten bize fik fik olayı yasak bir kaç hafta önce gittiğimde dr kesin olarak yasakladı 6. aya girdik giricez 3 keremi fik fik oldu nee kardeş olduk kardeşşşşşbebişim için herşeye razıyım bennnnnn

ayyy fotoşşş o cicilereee bayıldımmmmmmmmmmmm önden düğmeli geceliği nerden buldun kızzzzzzzz maşallah çok güzellerrrrr

Son düzenleme:

elenicim o zaman bu senin eşin için; bu da benim eşim için desteklerinden dolayı

Canım ben geçen hafta aldım duvar+ cam 80 tl verdim. ama bütün evin duvarlarını sildi ve çok içime sindi.
90 normal yani.

ya ben de düşünüyorum ama karar veremedim bi türlü.
sansenin dikme fikri güzel de nasıl olur bilmem ki

canım aynı durumdaydım senle. hatta evi eşim süpürüyodu ben viledayla alıyodum hamileliğin başından bu yana. ama havalar sıcakladı. bi de bu aylar rahat aylarımız dedim iyice ağırlaşmadan yapayım8-9. ayda totomuzu zor kaldıracaz yerden.
maddi olarak zorluyo biraz benim hala düğün borçlarım var ama sıktım valla biraz. yılda bi kez duvar sildiricem zaten. olsun artık o kdar napim

Kızlar merhaba :) umarım hepiniz çok iyisinizdir!Ankara' da yaşayan arkadaslar, bana önerebileceginiz iyi bir jinekolog var mı? Yurtdışından geldim su an Ankaradayim ve ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Canım benim kanamam oldu 8-11-14. haftalarda. İlk kanamam çok aşırı idi. Rahim duvarımda kanamalı alan vardı. Ondan sonra bi daha kanamam olmadı ama yine de korkuyoruz. Dr. da yasak kalktı falan demedi, bizde soramadık. Dediğin gibi kadın olduğumu unuttum.

Canooom sana niye yasak?

Canım Deniz ankarada ve şuan sitede. Sanırım geçmişi okuyor. Okuyunca yazar o sana. Demek döndün , hoşgeldin canım. Keyifler nasıl?

huuhuuu :) bizz gelldiikk.
ayrıntılı ultrasonumuz vardı girdik geldik teyzoşlar. her şey yolunda çok şükür iyiyiz.
evde büyük temizlik var. bakayım ne olmuş bitmiş. bir de teyzeye yemek yapayım acıkmıştır biz de acıkırız bir saate.
gelirim ara ara. kendinize iyi bakın görüşürüz öptüm sizi.

:))))) ay alemsiniz canom ve tuğba çok güldük oğluşumla teşekkür ederiz

benim de göbek baya tüylendi. erkek çocuklarda olur diyoar ama bilemiyecem.
ben de eşimden utandım başta ama sağ olsun hiç dert etmedi rahatlattı beni. oğluşumuz var orda bi iki kıl tüyden ne çıkar ki dedi.

Canım Deniz ankarada ve şuan sitede. Sanırım geçmişi okuyor. Okuyunca yazar o sana. Demek döndün , hoşgeldin canım. Keyifler nasıl?

Selam canımmm.
Yok geçmişe bakamadım ama benim mesajımın üstünde hemen seninki vardı gözüme çarptı. geçmişe akşam veya gün içinde bakıcam inşallah.
Ben iyiyim rumuzcum gidip geldik çok şükür her şey yolunda. büyümüş tontonum 405 gr olmuş ama boyunu hatırlamıyorum şuan. organ gelişimi vs hepsi iyiymiş. maşallah pamuğuma.
pinax hoşgeldin. ben hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum. dr ömer beyi tavsiye ediyorum.
detaylı ultrason hrs de yapılıyor ama oradaki uzman radyolog, doktorumuz bize kendi doktoru olan umut/utku? beyi tavsiye etti kendi hocaları prog dr özgür deren'in perinatolioji uzmanı olduğunu, dilersek ona da gidebileceğimizi de söyledi. biz de hocaya gittik bugün. ikisi de cinnah caddesinde, detaylıdan çıkıp sonucu kendi doktorumuza götürdük hemen. yakınlık avantajı da oldu. yalnız bugün her ikisi de yarım gün çalışıyor. fiyat konusuna gelince, ikisi de aynı. ikisnde de fiyat aynı, daha uygun olanı tercih edemedik. 400 tl yapıyor ikisi de. daha uygun yapan yer pek yok galiba, eyüp ekicinin adını duyacaksındır o da hemen hemen aynı ama doktorumuz önermiyor onu. kolay gelsin canım öpüyorum.

canım. hadi prensesini anlat bize. napıyodu ne ediyodu.
ay ben de oğluşumu özledim haftaya randevu alayım da göreyim canımı.

kIZLAR NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN CANOMLA TUBİŞE BRAVO BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜNÜZ ALLAHDA SİZİ GÜLDÜRSÜN EMİ SİZİ GİDİ UTANGAÇLAR SİZİ:))9999

CNM BENDE SANA KATILIYORUM HİÇ UTANMAM VE MESELA GÖBEK TÜYLERİ KONUSUNDA BENDE TEREDDÜTDE KALDIM EŞİM BANA DEDİKİ SAKIN DOKUNMA ZATEN DOĞUMDAN SONRA DÖKÜLÜYO DİYOSUN DEDİ YANİ EVLİLİKTE KARŞINDAKİNİN SENİ HER HALİNLE SEVEBİLMESİDİR OLAY BENCE NE YANİ ŞİMDİ EŞLERİNİZ BİTAKIM NEDENLERDEN DOLAYI BAKIMSIZ OLSA SEVMEYECEKMİSİNİZ HER ZAMAN MİS GİBİ PARFÜM KOKULU TIRAŞLI GÜZEL GİYİNMİŞ DİYEMİ SEVİYOSUNUZ EŞLERİNİZİ BİZLERDE ONLARIN EVLATLARINI TAŞIYORUZ BAZI ŞEYLERE SABREDECEKLER HALİYLE

dENİZİM ÇOK ŞÜKÜR İYİSİNİZ MELEĞİNLE BİRLİKTE ÇOK YORMAYIN KENDİNİZİ TAMAMMI

Hosbuldum canım :) ilgilendiğin için tsk ederim. Keyifler iyi çok şükür biraz yol yorgunuyum hala. Denizcim sen nereye gidiyosun kontrollerin için?

kızzlar bizim bebiş 600 gr olmuş ve boyu 30 cm... haftasına göre sanki uzun gibi geldi bana :))

doktor seyahat için bir problem olmaz dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…