2011 Ekim Anneleri

ya vay arkadaş herkesin yorumlarını geçmiş olsun dileklerini alıntı yaptım güya ne olduki bunlara şimdi hay allahım yaaa hamileliğin beceriksizlik yapma gibi bir etkiside varmıydı yoksa bu bana özel bir durummu acaba
tünaydınlar herkese bu arada
ben tekrar deniyicem bu beceriksizliğimi yenmem gerek ben akıllı bir kadındım ne oldu bana böle

benim çok agrım oldu eşi de aşagıda oldugu için doktor yasakladı tedbir amaçlı 2 düşüğüm oldu kanama olabilir dedi
ayy ayy kocaman olmuşş kızınnnn maşallahhhhhhhhhherşeyin güzel geçmesine çok sevindim canımmm
kızzlar bizim bebiş 600 gr olmuş ve boyu 30 cm... haftasına göre sanki uzun gibi geldi bana :))

doktor seyahat için bir problem olmaz dedi :))

ohhh ohhhh yarım kiloyu aşmış senin pıtırcıkkk uzun boylu olcak belkide benimkide 27 cm dedi doktor maşallah bebikinee

Sagol canim cevapladigin icin... bu hrs tam olarak nerde? Bide 400tl cok degil mi ya? Siz burda her ultrasona girdiginizde bu kadar para mi ödüyosunuz yoksa?

kızlaaarrr alıntıyla cevaplamayı neden beceremiyorum acaba bir izahı olan varmıı hani alt alta diziyosunuz ya altınada kendi yorumunuzu ekliyosunuz bir tane ekliyorum yazıyorum sonra bir tane daha nasıl ekliyicem ki anlamadım

Sagol canim cevapladigin icin... bu hrs tam olarak nerde? Bide 400tl cok degil mi ya? Siz burda her ultrasona girdiginizde bu kadar para mi ödüyosunuz yoksa?

hayır cnm sadece ayrıntılı ultrason bu fiyat normal ultrasona muayeneye gittiğinde doktorun bakıyor zaten birde ayrıntılı için heryerde aynı fiyat değil tabi ama deniz araştırmıştı sanırım ve en iyisine gitmişti yanlış değilsem

canım alıntı ile cevapla yazan yerin yanındaki kutucuga tıkla

sagol cnm :) valla biraz fazla geldi bana nebilim.... Buraya gelmeden bi hafta önce ben ayrintiliya gittim almanya da ama 3 boyutlu degil... hersey yolundaydi. O zaman ben sadece 3 boyutlu normal ultrason yaptirim bari. cok tsk ederim cevapladiginiz icin.

Maşallah gelinimeeee Canım gözün aydın. Cd alabildin mi? Hareketleri nasıldı? Kaç dk sürdü? Gelince tüüüüm ayrıntıları yaz. Ben çok seviyorum ayrıntılı ultrason ayrıntıları dinlemeyi Mesela Leynanın oğluşu ayağını emiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ayyy ne tatlı bişi. Ara sıra ben de kendi oğluşumu ayağını,elini emerken hayal ediyom. Göremediğim için sadece hayal etmekle geçiniyorum şimdilik.
Ammaaan iyi olsun da varsın görmeyim detaylı detaylı dimi

ealtin tşk ederim cnm bol su içmeye çalışıyorum 2,5 lt içiyorum ama yeterli değil sanırım bende su iç wc git bıktığım için arttırmakta zor geliyor bakalım geçmezse içicem artık 3 3,5 lt falan
deniz valla iyi bir saptama gerçekten sosyal bilinç gibi her kelimeyi okumak zorunda hissediyorum kendimi hayatta okumadan geçemiyorum hayır birde balık hafızalı olmasam okuduklarımıda unutuyorum sonradan halbuki neden o kadar hırs yapıyorsam artık
sansecimm gerçekten anaç bir yönün var senin zaten öğretmen olmandanda belli beni dinlemek istediğin için çok keyiflendim işin zor ama benm anlatacaklarım bitmek bilmez bir daha düşün istersen
duygu tşk ederim evet okumaktan yazamama işi sendede var fark ettim yanlız değilim
hanzade sanada tşk ederim sendede sanse gibi bir anaçlık var ne güzel

eklenti yapmayı becemedim böle yazdım bende napim

rica ederim cnm sen bir doktora başlarsan o seni yönlendirir zaten eğer ayrıntılıya girdiysen sadece sonucu görmek ister sanırım

böyle tek bir alıntı yapabiliyorum ama alt alta alıntı yapamıyorum

o zaman nasıl anlatsam ki dur becerebilecekmiyim
şimdi kimin yazısını alıntı yapmak istiyorsan alıntı ile cevap verin yanındaki kutuya tıkla sonra başka arkadaşın yazısındaki kutuya tıkla
anlatamadım sanırsam

Kizlar vitamin haplari aliyomusunuz? Ben haplarimi unutmusum yanima almayi... ve burda satilmiyor o haplar galiba. A-Z ye bütün vitaminler ve balik yagi kapsülü aliyordum... buna benzer en yakin hangi hap var ki? Öff soru yagmuruna tuttum bende sizi bugün kusura bakmayin

eeee ııımmm ben anlayamadım diyelim daha doğru olur
şimdi bir alıntı yapınca o sayfayı kapatmak isteyince bir pencere çıkıyor çıkmak istediğinizden eminmisiniz diye eminim diyince eklentide gidiyor tabi acabaaa yazmadanmı alıntıları tıklayıp sonramı yazıcam bir deniyelim bakalım

aaaaa buldum canom buldum yaaa alıntıyla cevaplanın yanındaki + kutucuğuyla cevaplamam lazımmış ya ne kadar da basitmiş yahu kendimden utandım şimdi bir daha yaa ama şu + yı hiç görmemiştim orda yenimi koydular :82: hayret

Canım vitamin hapı olarak çoğumuz elevit kullanıyoruz. Bir de ferevit var ama doktorlar onu çok yazmıyor. Benim dr um sadece elevit verdi. Balık yağı kapsülü falan almıyorum. Ama haftada 1 balık tüketmeye çalışıyorum.

ben decavit kullanıyorum ama arkadaşların çoğu elevit kullanıyor (neden sadece ben decavit kullanıyorum peki allah allaah bunu bir sormak lazım dr a) birde calsiyum,ferrum fort(kan için) ve balık yağı kapsülü kullanıyorum bunun yanında bacak kasılma sorunu olan arkadaşlara dr ları magnezyum vermiş

haftada bir kez yemek yetiyormuymuş ki hayır hergün bir ton ilaç içeceğime zorla morla bende yiyim haftada bir altı üstü dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…