benim çok agrım oldu eşi de aşagıda oldugu için doktor yasakladı tedbir amaçlı 2 düşüğüm oldu kanama olabilir dediCanım benim kanamam oldu 8-11-14. haftalarda. İlk kanamam çok aşırı idi. Rahim duvarımda kanamalı alan vardı. Ondan sonra bi daha kanamam olmadı ama yine de korkuyoruz. Dr. da yasak kalktı falan demedi, bizde soramadık. Dediğin gibi kadın olduğumu unuttum.
Canooom sana niye yasak?
ayy ayy kocaman olmuşş kızınnnn maşallahhhhhhhhhSelam canımmm.
Yok geçmişe bakamadım ama benim mesajımın üstünde hemen seninki vardı gözüme çarptı. geçmişe akşam veya gün içinde bakıcam inşallah.
Ben iyiyim rumuzcum gidip geldik çok şükür her şey yolunda. büyümüş tontonum 405 gr olmuş ama boyunu hatırlamıyorum şuan. organ gelişimi vs hepsi iyiymiş. maşallah pamuğuma.
pinax hoşgeldin. ben hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum. dr ömer beyi tavsiye ediyorum.
detaylı ultrason hrs de yapılıyor ama oradaki uzman radyolog, doktorumuz bize kendi doktoru olan umut/utku? beyi tavsiye etti kendi hocaları prog dr özgür deren'in perinatolioji uzmanı olduğunu, dilersek ona da gidebileceğimizi de söyledi. biz de hocaya gittik bugün. ikisi de cinnah caddesinde, detaylıdan çıkıp sonucu kendi doktorumuza götürdük hemen. yakınlık avantajı da oldu. yalnız bugün her ikisi de yarım gün çalışıyor. fiyat konusuna gelince, ikisi de aynı. ikisnde de fiyat aynı, daha uygun olanı tercih edemedik. 400 tl yapıyor ikisi de. daha uygun yapan yer pek yok galiba, eyüp ekicinin adını duyacaksındır o da hemen hemen aynı ama doktorumuz önermiyor onu. kolay gelsin canım öpüyorum.
kızzlar bizim bebiş 600 gr olmuş ve boyu 30 cm...haftasına göre sanki uzun gibi geldi bana :))
doktor seyahat için bir problem olmaz dedi :))
Selam canımmm.
Yok geçmişe bakamadım ama benim mesajımın üstünde hemen seninki vardı gözüme çarptı. geçmişe akşam veya gün içinde bakıcam inşallah.
Ben iyiyim rumuzcum gidip geldik çok şükür her şey yolunda. büyümüş tontonum 405 gr olmuş ama boyunu hatırlamıyorum şuan. organ gelişimi vs hepsi iyiymiş. maşallah pamuğuma.
pinax hoşgeldin. ben hrs kadın doğum hastanesine gidiyorum. dr ömer beyi tavsiye ediyorum.
detaylı ultrason hrs de yapılıyor ama oradaki uzman radyolog, doktorumuz bize kendi doktoru olan umut/utku? beyi tavsiye etti kendi hocaları prog dr özgür deren'in perinatolioji uzmanı olduğunu, dilersek ona da gidebileceğimizi de söyledi. biz de hocaya gittik bugün. ikisi de cinnah caddesinde, detaylıdan çıkıp sonucu kendi doktorumuza götürdük hemen. yakınlık avantajı da oldu. yalnız bugün her ikisi de yarım gün çalışıyor. fiyat konusuna gelince, ikisi de aynı. ikisnde de fiyat aynı, daha uygun olanı tercih edemedik. 400 tl yapıyor ikisi de. daha uygun yapan yer pek yok galiba, eyüp ekicinin adını duyacaksındır o da hemen hemen aynı ama doktorumuz önermiyor onu. kolay gelsin canım öpüyorum.
Sagol canim cevapladigin icin... bu hrs tam olarak nerde? Bide 400tl cok degil mi ya? Siz burda her ultrasona girdiginizde bu kadar para mi ödüyosunuz yoksa?
kızlaaarrr alıntıyla cevaplamayı neden beceremiyorum acaba bir izahı olan varmıı hani alt alta diziyosunuz ya altınada kendi yorumunuzu ekliyosunuz bir tane ekliyorum yazıyorum sonra bir tane daha nasıl ekliyicem ki anlamadım
hayır cnm sadece ayrıntılı ultrason bu fiyat normal ultrasona muayeneye gittiğinde doktorun bakıyor zaten birde ayrıntılı için heryerde aynı fiyat değil tabi ama deniz araştırmıştı sanırım ve en iyisine gitmişti yanlış değilsem
huuhuuu :) bizz gelldiikk.
ayrıntılı ultrasonumuz vardı girdik geldik teyzoşlar. her şey yolunda çok şükür iyiyiz.
evde büyük temizlik var. bakayım ne olmuş bitmiş. bir de teyzeye yemek yapayım acıkmıştır biz de acıkırız bir saate.
gelirim ara ara. kendinize iyi bakın görüşürüz öptüm sizi.
canım alıntı ile cevapla yazan yerin yanındaki kutucuga tıkla
sagol cnm :) valla biraz fazla geldi bana nebilim.... Buraya gelmeden bi hafta önce ben ayrintiliya gittim almanya da ama 3 boyutlu degil... hersey yolundaydi. O zaman ben sadece 3 boyutlu normal ultrason yaptirim bari.cok tsk ederim cevapladiginiz icin.
böyle tek bir alıntı yapabiliyorum ama alt alta alıntı yapamıyorum
o zaman nasıl anlatsam ki dur becerebilecekmiyim
şimdi kimin yazısını alıntı yapmak istiyorsan alıntı ile cevap verin yanındaki kutuya tıkla sonra başka arkadaşın yazısındaki kutuya tıkla
anlatamadım sanırsam
Kizlar vitamin haplari aliyomusunuz? Ben haplarimi unutmusum yanima almayi... ve burda satilmiyor o haplar galiba. A-Z ye bütün vitaminler ve balik yagi kapsülü aliyordum... buna benzer en yakin hangi hap var ki? Öff soru yagmuruna tuttum bende sizi bugün kusura bakmayin
Kizlar vitamin haplari aliyomusunuz? Ben haplarimi unutmusum yanima almayi... ve burda satilmiyor o haplar galiba. A-Z ye bütün vitaminler ve balik yagi kapsülü aliyordum... buna benzer en yakin hangi hap var ki? Öff soru yagmuruna tuttum bende sizi bugün kusura bakmayin
Canım vitamin hapı olarak çoğumuz elevit kullanıyoruz. Bir de ferevit var ama doktorlar onu çok yazmıyor. Benim dr um sadece elevit verdi. Balık yağı kapsülü falan almıyorum. Ama haftada 1 balık tüketmeye çalışıyorum.
aaaaa buldum canom buldum yaaa alıntıyla cevaplanın yanındaki + kutucuğuyla cevaplamam lazımmışya ne kadar da basitmiş yahu kendimden utandım şimdi bir daha yaa ama şu + yı hiç görmemiştim orda yenimi koydular :82: hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?