benimde valla sarkınmaya başladılarr taş gibiydimm taşşşş oldum hamursütyenimden taşıyolar valla alt kısımları kızarmaya başladı sanki kırmızı damar gibi çatlakmı oluyo neee geçmişinde bu kadar büyümediler kiii şaşırdı gariplerimmm
yaa kızlarr bu saatlerde ben acayip kaşınmaya başlıyorum,bacaklarım ikollarım ,karnım ,popişim ,kaşınmaktan uyuyamıyorum valla .ç.uyuyana kadar kolonya süre süre bi hal oluyorum yaa:44::44::44::44:
benim de başta 26 ekimdi şimdi 31 ekim dedi doktor. kasıma da kayabilir biz topiğin en miniklerinden olacaz galiba
İyi pazarlar dicem ama anlaşılan seninde benden farkın yok canm.. Pazarın pek iyi geçmemiş... benim canımda çok sıkkın, bende aynı senin gibiyim eşim yorgun ve uyuyamamış evet gerçekten yorgun olabilir ama kaç haftadır evdeyim oda kaç haftadır mesaide çok gerildim artık. Oda çıkmadı ırın kırın etti...kendim çıktım 3 saat gezdim nerdeyse alışveriş yaptım, ama rahatlamadım... Şimdi evdeyim ve konuşmuyorum.. Akşam yemeğide hazırlamadım, hazırlamayıda düşünmüyorum...
teyzoşlar iyi akşamlarroğlumun odasının şeklini değiştirdik rafını taktık sallanan sandalye aldık işte şimdiki hali
İyi geceler arkadaşlar, bugün düğünümüz vardı, her şey çok güzel geçti... Elbisemi ekliyorum...
Eki Görüntüle 212617 Eki Görüntüle 212618
selam kızlarrr... geçmişe bakmadan sizle göbücanımı paylaşmak istedim :))Eki Görüntüle 212632 Eki Görüntüle 212633 Eki Görüntüle 212634
Edacım sallanan sandalyene bayıldım. He odaya da bi çeki düzen ver artık yahu. Halısını ser, rafları doldur dimi ama. Ne bekliyon daha??
herkesler geçmişe daldı galiba.. o zaman bende çıkıyım.. bugün sonunda bismillah deyip başlıcam temizliğime oturma odamızdan.. camından başlayım sabah serinliğinde, eşim gelincede yardım etcek:) hadi bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?