2011 Ekim Anneleri

Aynen benimde alt kısımlarında kırmızı damar gibi şeyler çıktı. Şimdilik az ama daha önlerinde epey zaman var. Çatlaklar geliyorum diyorlar. Onlarda haklı napsınlar birden 2 beden büyüdüler. Aman napalım yaaa...

progestanı ilk aldıgım zamanlar yataktan zar zor kalkıyodum şimdi bagışıklık kazandım galiba uyuyamıyorum
oglumda maşallah kasları çalıştırıyo içerde eşimle karşılıklı koltuklarda yatarken ikimizde aynı anda tekmeleri izledik bugun
artık o kadar uzaktan bile belli oluyorrr

kızlar ben uyuyorum. Herkese bebişileriyle rahat, mutlu, huzurlu bir uyku diliyorum Allahtan...
Yarın görüşürüz inş.

yaa kızlarr bu saatlerde ben acayip kaşınmaya başlıyorum,bacaklarım ikollarım ,karnım ,popişim ,kaşınmaktan uyuyamıyorum valla .ç.uyuyana kadar kolonya süre süre bi hal oluyorum yaa:44::44::44::44:

kolonyaya dadanma canım nede olsa içinde alkol var geceleri yatmadan bir duş al olmazsa eczaneden talk pudralar var ilaçlı zararsız onlardan kullan

Günaydıııın. İyi haftalar olsun inşallah. Rabbim, Hayırlısıyla bu haftayı da kazasız belasız atlatmayı nasip etsin hepimize...

Günaydın mutlu bir hafta diliyorum herkese şimdi geçmişe gidiyorum bakalım hafta sonu neler yazışmışsınız...

Kader arkadaşım benim:2: Yaa çalıştığıma şükrettim inanır mısın? Evde oturmak ne sıkıcı bişii yaa. Hamileliğin başından beri en fazla 2-3 defa evde kalmışımdır. Heralde ondandır çok sıkıldım. Kendimi işe güce verdim. Akşam 10da işler bitince "bari yarının yemeğini hazırlayayım" dedim, iyi oldu. Her zaman yapamadığım uğraştırıcı bi yemek yaptım bende. Gidince yemeğim hazır olacak oh bea.
Bu arada komiktir dün akşam yemeği bende hazırlamadım. Benim karnım acıkmamıştı, kocişi de sallamadım. Kıvrandı durdu acıktım diye Hiiiiç tınlamadım

İyi geceler arkadaşlar, bugün düğünümüz vardı, her şey çok güzel geçti... Elbisemi ekliyorum...

Eki Görüntüle 212617 Eki Görüntüle 212618

Aytencim elbisen de sende çok güzel görünüyorsunuz. Maşallah, hiç de hamile gibi görünmüyosun fotoda.
selam kızlarrr... geçmişe bakmadan sizle göbücanımı paylaşmak istedim :))Eki Görüntüle 212632 Eki Görüntüle 212633 Eki Görüntüle 212634

Sanse hamişliğin hakkını vermiş. Helal sana. Ama sadece göbüş var gibi. Onun dışında abes duran bir yerin yok.

Edacım sallanan sandalyene bayıldım. He odaya da bi çeki düzen ver artık yahu. Halısını ser, rafları doldur dimi ama. Ne bekliyon daha??

saolasın rumuzum daha güzelleri senin olsun ...
daha alışverişini yapmadık kısmetse temmuzun ilk haftası çıkınca alıcam halı perde ve aksesuarlarını ayben (gökkuşağı) bu hafta tatile gidiyor aybaşında döncek beraber çıkcaz alışverişe inşallah

ee keyifler nasıl bakalım görüşmeyeli en son cuma günü msj yazarken pc attı beni, sonrada kociş geldi giremedim. Zaten haftasonu çok bakamıyorum ben, ama sanırım asayiş berkemal maşallha bol bol resimler eklenmiş heralde, boş kalınca bi geçmişe dönerim ben

Edaaa odanız güzel olmuş canım, rüzgarım gönensin içinde inş

Aytencim şimdi yazıyorum ama sen okursun nasıl olsa:) düğününüz hayırlı o9lsun canım, Allah daim etsin mutluluklarını yeni çiftimizin. Sende çok hoş olmuşsun, seni öyle görüncee kendimden utandım ayol, ne salmışım ben yakışmış elbisen

Rumuzz bende bu hafta triplerdeyim hep, ne olcaksak.. Üstelik kocada bunu ciddiye almaya başladı cumartesi gecesi yatmaya yakın aslında normalde hiç takmıcam bişey dedi, bende baya bi taktım bunu tabi ya da işin bahanesiydi idyelim hüngür hüngür ağladım... sonra beyimizde gelmiş ciddi ciddi konuşuyor benimle, bi sürü bişeyler dedi en son ya gitsene sen ben rahatça ağlıcam şurda dedim hayır yani bana nutuk atacağına bi öp sarıl tamam, hem sen hem ben yorulmam dimi. Ayrıca pazar sabahınada program yapmıştık, yattı tabi sabaha ikimizde nane uyanınca.. Ağız tadıynan bi küstürtmüyordai benden üstün çıktı adamcağız neyse az dolaşıp pazara uğradık, eve gelince yine aynıydık.. baktım o tirplere girmiş benden fazla, acıktımda diyemiyor:) eğer dedim barışmıyorsan sana yemek filan yok.. işte öyle yani, benimde sizden farklı bi haftasonum olmadı yani rumuzcum, sonra da konuştum beni ciddiye alma bu haldeyken hormanlardan vesaire diye, aman adamlarda bıktı heralde kaç aydır bu dengesizliğimizden çok mu uzun yazdım ya destan olmuş

Biz kızımla kahvaltı hazırladık yemeyeye başlamadan önce teyzelerine günaydın demek istedi
Günaydınnnn İyi haftalar

ayy kızlar yazmayı unutmuşum, eşimin yeğenlerine ufak tefek hediyeler aldık dün.. hepside kız kız alışverişide pek keyifli oluyormuş:)
wenisde yine kampanya vardı, 50 liralık alışverişe 25 lira bedava/ 75 liraya 75 lira hediye.. baya iyi oldu aldıklarımız yarı fiyatına geldi.. Aldığımız bebişler henüz bi kaç aylık olunca, doğum hediyesi gibi içlerine çamaşır yerine tulum aldım. Baskılı, çiçekli olanlar çok uyguna geldi böyle olunca 5 tl filandı yani.. daha şık durdu bence, iyi etmiş miyim bi bakın istersenizzz...

Son düzenleme:
herkesler geçmişe daldı galiba.. o zaman bende çıkıyım.. bugün sonunda bismillah deyip başlıcam temizliğime oturma odamızdan.. camından başlayım sabah serinliğinde, eşim gelincede yardım etcek:) hadi bana dua edin

kolay gelsin canım dikkatli yap işlerini aralarda dinlenmeyi unutma Wenice indiriminden benimde haberim var bende almak istedim bişeyler ama çıkamadım netten bakabildim ama fazla bişey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…