2011 Ekim Anneleri

slm kızlar iyi haftalar. biz de haftasonu peri kızım için en gereksiz!! seyleri aldık. ama napim. çok hevesleniyorum görünce. daha bebişimin bi zıbını bile yok ama bu resimdekileri varr.:)) gerci fiyatları da uygun olduğu için aldık. babası benden hevesli ona kalsa 5 yaşına kadar gardrobunu düzecek de ben tutyorum. patikleri 5er tl ye aldım. internette markafonide kampanya vardı. hepsni 6 -9 ay aldım. biliyorum fazla giymiycek. ayağından çıkcak vs. ama bi resmini çeksem yeter onlarla. sonra araba takarım, anahtarlık yaparım, biblo gibi kullanıırm:)) çok güzeller napim.şapkasını da 10 tl aldık. polar. sweetler de 20 tl civarıydı. ankarada 365 avm de en üst kattaki çocuk mağazasında %30-50 arası indirim var.
dün de babalar gününde kzıımla babasına çiçek yolladık. içine de not yazdık. çok şaşırdı kapıda çiçekçiyi görünce. notu da okuyunca ikimiz de ağladık. çok güzel bi günmüş bugün. en anlamlı gün bugün bence diye diye ortalarda gezdi tüm gün. hemen annesini arayıp anne kzıım bana çiçek göndermiş biliyomusun dedi:))))))

ayyy salak herüfff sıkıyosa taşısın bakalım bir bebek kolay bişeymi sanıyomuş cebinde cüzdan taşımaya benzemez diyeydin
o halde koşturmanımı bekliyomuş uyuz oldum heeeeeeeeeeeee

ya gebeliğin haftasına göre fiyat artıyo demişti birisi bernaaa daha önce girdin ya sen detaylıya bu seferde aynı fiyatımı verdin yoksa dahamı az verdin:26:

ben ilkinde 160 verdim doktor sonuçların altına 20 haziranda tekrar bakılacak yazmıştı o yüzden bu sefer hiç para vermedim walla

canıom kız sen dışarı çıkacaktın çıkmadın mı...bacım serinlikte git.oğluşun çatlar bu sıcakta

kocişte akşama çık dedi bakalım hava sanki serin gibi zaten gidecegim yer çok uzak değil yenibosnadayım şirinevlere gidicem kapıdan bincem minibuse dönerken yüricem ama hava çok sıcaksa çıkmam

neyse kuzucukların annelerii ben çıkıyorum hava serinmiş kociş msj attı anca hazırlanırım
öpüldünüzzzzzzzzzzz

Ah be canım kendini ne kadar yoruyosun sen? Tatildi, yüzmeydi, ziyaretti... Yurtdışına da çık tam olacak. 2.Oğluş kesinleşti demekki. Rabbim sağlıkla kucağımıza versin inşallah.

Kızının cicişleri hayırlı olsun present. Bu haftasonu kocasıyla trip savaşına girmeyen biri varmış demkki. İyi bariii

kolandamı kontrollerini yapıyosun canım dr kim? benim doktorum orda aynur hanım..

Haftasonu detaylı ultrasona gittik arkadaşlar. kızımı gördüm detayları soranlara aşağıda görebildiğim kadarıyla aktarıyorum.

canım. hadi prensesini anlat bize. napıyodu ne ediyodu.
ay ben de oğluşumu özledim haftaya randevu alayım da göreyim canımı.

Çoğunlukla uyuyuordu miniğim Filizcim. çok hareketli bir saatine denk getiremedik. o yüzden biraz buruk geçti benim için. daha çok hareket görmek istiyordum. video kaydımız var, az sonra ekliycem inşallah görebilirsin canım. görememe ihtimaline karşın biraz bahsedeyim :) Uyuyordu meleğim. Yüzünü hepppp sakladı, iki elini yumruk yapıp yüzünün önüne boksörler gibi almış, korunaklı şekilde yatıyordu teyzesi. yüzünü çok göremedik o yüzden ayaklarının fotosunu verdi bize doktorumuz :) Boyu, kilosu, organları her şeyi çok iyi gelişmiş maşallahı var bitanemin. Sen de en kısa zamanda görür bizim gibi mutlu olursun inşallah canım. Bir sonraki kontrolümüz bir ay sonra...

DENİZİM ÇOK ŞÜKÜR İYİSİNİZ MELEĞİNLE BİRLİKTE ÇOK YORMAYIN KENDİNİZİ TAMAMMI

Çok şükür eslemcim gayet iyiyiz. sen nasıl oldun? kasık ve makat batman devam ediyor mu?

Hosbuldum canım :) ilgilendiğin için tsk ederim. Keyifler iyi çok şükür biraz yol yorgunuyum hala. Denizcim sen nereye gidiyosun kontrollerin için?

HRS kadın hastalıkları ve doğum hastanesine gidiyorum. pahalılığı dışında her şeyinden memnunum.

ayy ayy kocaman olmuşş kızınnnn maşallahhhhhhhhhherşeyin güzel geçmesine çok sevindim canımmm

Teşekkür ederim canooomm çok sağol. Biz de çok sevindik, çok şükür canım. Sana ve oğluna da maşallah. Kızz gece gece neler konuşmuşsunuz öyle, öldüm gülmekten. Allah iyiliğinizi versin e mi :)

Sagol canim cevapladigin icin... bu hrs tam olarak nerde? Bide 400tl cok degil mi ya? Siz burda her ultrasona girdiginizde bu kadar para mi ödüyosunuz yoksa?

Kuğulu parkı geçtikten sonra cinnah caddesine çıkarken sağda, güneş sokakta no:14 telefonu : 0312 457 66 00. evet çok. ama ankara genelinde uzman ücretleri bu şekilde. perinatoloji uzmanı baktık biz, o yüzde de fazla oldu. her ultrasona girdiğimizde bu kadar veremeyiz canım :) ssk anlaşması var hastanemin, 62 tl her kontrolümüz. tahlillerden fark alıyorlar. ama özel işlemler, tarama testleri yüksek fiyatlı haklısın.

Maşallah gelinine dünürüümmm :) Cd aldım ilk kez :) iki üç gündür mütemadiyen izliyoruz her gelene izletiyoruz :) görmemişler gibi olduk biz ama gerçekten görmedik ne yapalııım muayene öncesi ve sonrasında yaptığımız konuşmalarla, doktorun anlatımları, bizim sormalarımızla birlikte 45 dk kadar sürdü canım. Çok hareketli değildi benim kuzum uykuluydu, mayışıyordu, rahatsız edilmek istemiyordu. ultrason cihazı ile karnıma pat pat vurdu dr, ellerini çeksin diye ama ıııh, yüzünü net göremedik. bacak bacak üstüne atmıştı. yüzünü net göremediğmiz için ayaklarının fotosuyla kandırdı bizi doktor Çoookk güzel bir foto, onu da koyucam. Kayınpederim "yaa bu kızın ayakları çoook büyük" diyor gözlükle bakmadığı için bacak kısmını da ayak olarak görmüş :) Normal olduğuna zor ikna ettik :) Her şeyiyle sağlıklı benim kızım, duyurulur hahahah :)
Çok detay haberi veremedik ama olsun, nasıl olsa sağlıklı olduğunu duydum. gerisi çok önemli değil canım haklısın. öpüyorum seni de, oğlumu da.

deniz gelmiş güzel haberlerle gelmiş maşallah benim pamuğuma müsait olunca tüm ayrıntılarını yaz olurmu bide resim falan koy

Geldik elifim, çok şükür güzel haberlerle geldik. Çok iyiydi güzel kızım annesi gibi uykucu olacak sanırım. Hep uyuyor çok uyuyor. e ne demişler uyusun da büyüsün diyyyy mii :) O yüzden çok güzel büyümüş bitanem nerdeyse yarım kg olmuş. yerim onun koca ayaklarını, tombul kollarını. ekleyebilirsem bir video, ekleyemezsem bir foto koyucam ama yüz görümlüğü değil ayak görümlüğü olacak bu foto :)

denizim prensesine maşallah tontiş olucak galiba rüzgardan önde gidiyoo kilosu(gramı) hoş aramızda çok yok bide benimki malum içerde vicut çalışıyo normal sanırım

Senin oğlun spormen canım dikkat ediyor boyuna kilosuna maşallah. benim kızım sürekli uyuyor, o yüzden yata yata büyüyor ne yapsın yavrum :) Öpüyorum sizi.

Ben de bayılıyorum bu enerjisine, oğlu da kendisi gibi hareketli maşallahları var ana oğulun :) Ama kendini çok yoruyor o ayrı.
Ben sizin oğlanlardan önde gitmesini çok uyumasına, hareketsiz olmasına bağlıyorum rumuzum. aa böyle olmaz ama. en kısa zamanda egzersizlere başlıyoruz. Yoksa oğlanlar bizi beğenmeyecek :) Ben de onların annelerinin hepsine birden küsücem :)

teşekkür ederim Affettim bile Bak bende sana çiçek aldım ama benimkiler beleş kk dan topladım

Teşekkür ederiz duygu teyzemiz.
olur olmaz zamanlarda hareketlenme mevzuunuza çok güldüm :)

Uyanıklık değil canıııım, benimkisi heves heves.Deniz duymasın kimi hamile görsem ve kız deseler hemen talip oluyom. Sanırım kaynana olmak istiyormuşum da haberim yokmuş

Anlayışla karşılarım rumuzcum, her erkek annesinin içinde bir tane kaynana semra vardır herhalde :) Ben de şimdiden nasıl bir kaynananası olur diye düşünmüyor değilim. İnşallah annesine benzer o yönden şanslı olur. üzmesinler yavrumu. üzmeyin heee :)

Denizcim ayrıntılı ultrasonun iyi geçmiş, çok sevindim canım maaşallah pamuk kızına

Teşekkür ederim fatoşcum çok naziksin. Çok şükür iyi geçti. Bütün testlerimizi atlattık hayırlısıyla sonuna kadar böyle gideriz inşallah hepimiz. Sana ve güzel kızına da maşallah canım öpüyorum sizi.

teyzoşlar iyi akşamlarr oğlumun odasının şeklini değiştirdik rafını taktık sallanan sandalye aldık işte şimdiki hali

Ay ay ayy maşallah çok güzel olmuş. İçini süsleyip püsle, bi öyle görelim bi de rüzgarımızı uyurken çek koy öyle görelim inşallah canım güle güle kullanın.

selam kızlarrr... geçmişe bakmadan sizle göbücanımı paylaşmak istedim :))Eki Görüntüle 212632 Eki Görüntüle 212633 Eki Görüntüle 212634

Çok güzel bir hamile olmuşsun sanseecim maşallah ikinize de.

Yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun irem mutlu yıllar. inşallah gülfemle kutlarsınız seneye.

.../...
çok oldu sanırım, kusura bakmayın çenem düştü. malum 3 gündür yokum bitti sandınız dimiiii :) bitmedi daha,doktorla konuştuklarımızın detaylarını da anlatıcam daha.

evet okudum geçmiştekileri. kızlar sonuna kadar haklısınız. az bile yapmıssınız. bizim neler çektiğimizi bilmiyolar bilmeyi bırak yüzde onunu bile kaldıramazlar. benimkiyle bu aralar aramız iyi. ama benim de bazı hareketleri sinirimie dokunmuyo değil. bazenn tutyorum bazen koyveriyorum gidiyo. hepimizie sabır diliyorum başka diycek bişi bulamıyorum:)

Merhaba kızlar... Çok sıcak burası çokkk... Napacağız bu yaz, Allah yardımcımız olsun.

Çok sevindim haberlerine Berna,geçmiş olsun, bir daha kan görmeyelim hiçbirimiz. İnsanı çok yıpratıyor. Gezin bakalım artık oğluşunla...

Kızının cicişleri hayırlı olsun present. Bu haftasonu kocasıyla trip savaşına girmeyen biri varmış demkki. İyi bariii

present topiği kurtardı valla. dün ben de girdim öyle bir savaşa. hem de eşim kabahatsizken hala çok üzgünüm. anlatıcam. off bi anlatsam şunları yaa. yazıcam ama bi rahat bırakmıyolar ki. işim çok bugün.

ayy denizcim atlamışım detaylı ultrasonunu kusura bakma detaylın iyi geçmiş ama sanırım..hrs deki dr.a mı gittiniz canım?

Estağfrullah emelcim ne kusuru.
evet çok şükür iyi geçti canım. hrs ye gitmedik. Prof Özgür Deren e gittik. Senin durumundan bahsettim hemşiresine, hemen hatırladı :) aa evet ne büyük talihsizlikti, cihazımız bozuldu çok mahçup olduk çok üzüldük dedi :) Bir de bizde bozulmasın şimdi dedim. Neyse ki bozulmadan bitirdik.

Denizzzz maşallah canım prensesine ve sana bende istiyorum artık detaylı bu cumartesi doktor amcamızın acil ameliyatı çıkmış görünemedik bu cumartesine kaldı

Edaaa çok cici olmuş odanız maşallah. Bizde bu pazar bebek odalarına baktık çok keyifliydi. bir kaç model beğendim onlardan biri olacak. Ama o keyifin sonunda bende eve geldiğimde eşimle tartıştım Sıcaklardan daha bi değişti ruh halimiz sanırsam.

İremmm doğum günün kutlu olsunnn

Kızlar h.sonu muhabbetinizi okudum allah iyiliğinizi versin emi. Çok eğlendim okurken.

Son düzenleme:

ben gıttıgım hastaneyı arayı 50 ytl oldugunu ogrenmıstım detaylının fakat gecen hafta yaptırmaya gıttıgımde muayene ucretı olan 12 ytl dısında ucret talebınde bulunulmadı...yanı vermedım ektra bır para detaylı ıcın...

Yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun irem mutlu yıllar. inşallah gülfemle kutlarsınız seneye.

saol canım tesekkur ederım ..amın

.../...
çok oldu sanırım, kusura bakmayın çenem düştü. malum 3 gündür yokum bitti sandınız dimiiii :) bitmedi daha,doktorla konuştuklarımızın detaylarını da anlatıcam daha.[/QUOTE]

araniza bende katildimmmmmmmmm

hosgeldın canım kendıne bı cızelge yaparsan senı ve bebısını daha yakınen tanıma fırsatımız olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…