slm kızlar
bizim müdüre sinir oluyoruuummmmmmmm
neymiş efendim benim hamilelik dönemimde performansımda düşüş olmuş.eskiden çok çalışkanmışım dasonraları boşlamışım.
delirtti beni salak adam
neyse onu boşverelim sizler nasılsınız.
duygucum kızının tekmelediğini yazmışsın çok hoşuma gitti.desene kızın annemi rahat bırak baba diyor
iremcm ve emelcim dün aynı şeyler ben de oldu.ama tüm suçlu bendim.yazsam burda yaptıklarımı bana kızarsınız o yüzden yazmamyayım diyorum:78::78::78::78::78:
şimdide bişiler atıştırmaya çıkıcam umarım herkes iyidir
ya gebeliğin haftasına göre fiyat artıyo demişti birisi bernaaa daha önce girdin ya sen detaylıya bu seferde aynı fiyatımı verdin yoksa dahamı az verdin:26:
canıom kız sen dışarı çıkacaktın çıkmadın mı...bacım serinlikte git.oğluşun çatlar bu sıcakta
ben ilkinde 160 verdim doktor sonuçların altına 20 haziranda tekrar bakılacak yazmıştı o yüzden bu sefer hiç para vermedim walla
yeşilzeytin rüzgarın odası cokk guzel güle güle büyüsün odasında ınsaallah.oda takımınıda ikea dan mı altın ?
selam kızlar ıstanbuldayız hala sıkıldım neten oglusuma ısım arıyorum yazdımmı bılmıyorum cumartesı konturole gıttım burda cunku yolculukta odem topladım bacagım ayagım felaket sıstı ve hala oyle umarım ıner doktor 100de 200 erkek dedı hala ıumıdım vardı ama artık kalmadı ısım bakıyorumda pek bulamadım yusuf mırac ve taha var aklımda ama tamam bu dedıgım bı ısım yok
bu arada yanık acım gectı sımdıde soyuluyorum derın soyulan yerler acıyo cok sıcak canım sıkılıyo evımı ozledım....
umarım herkes ıyıdır bebıslerde ıyıdır umarım oglum onden gıdıyor bıraz 26 ekım 25 ekım gıbıde dogabılır hayırlısı evıme gıdıyım ılk ısım alısverısımı yapmak sonra evımı temızlıyıp bebıs hazırlıklarıma baslamak oglum kıyafetlerını ayıtlıycam bızden haberler bukadar kayınvaldecım karpuz getırdı yıyım yıne donerım opuyprum hepınızı :80:
Eki Görüntüle 212801 Eki Görüntüle 212802 Eki Görüntüle 212803 Eki Görüntüle 212804
slm kızlar iyi haftalar. biz de haftasonu peri kızım için en gereksiz!! seyleri aldık. ama napim. çok hevesleniyorum görünce. daha bebişimin bi zıbını bile yok ama bu resimdekileri varr.:)) gerci fiyatları da uygun olduğu için aldık. babası benden hevesli ona kalsa 5 yaşına kadar gardrobunu düzecek de ben tutyorum. patikleri 5er tl ye aldım. internette markafonide kampanya vardı. hepsni 6 -9 ay aldım. biliyorum fazla giymiycek. ayağından çıkcak vs. ama bi resmini çeksem yeter onlarla. sonra araba takarım, anahtarlık yaparım, biblo gibi kullanıırm:)) çok güzeller napim.şapkasını da 10 tl aldık. polar. sweetler de 20 tl civarıydı. ankarada 365 avm de en üst kattaki çocuk mağazasında %30-50 arası indirim var.
dün de babalar gününde kzıımla babasına çiçek yolladık. içine de not yazdık. çok şaşırdı kapıda çiçekçiyi görünce. notu da okuyunca ikimiz de ağladık. çok güzel bi günmüş bugün. en anlamlı gün bugün bence diye diye ortalarda gezdi tüm gün. hemen annesini arayıp anne kzıım bana çiçek göndermiş biliyomusun dedi:))))))
cnm ben büyükçekmece kolan hastanesine gidiyorum ben 160tl ayrıntılıya verdim 30 tl de şeker testine
kızlar az önce 2. ayrıntılı ultrasonumuza girdik oğlumla. ilkinde benim kanamamdan dolayı 17. haftada girmiştik o yüzden tekrar girdik.Allaha şükür oğlumum herşeyi çook iyi.benimde plesantam sonunda yukarı çıkmış.doktorum artık kanama durur dedi yavaş yavaş yürümeyede başlayabilirsin dedi.çoook mutluyum artık göbişimi gere gere gezcez oğluşumlaha bu arada oğlum 31 cm ve 585 grammm
canım. hadi prensesini anlat bize. napıyodu ne ediyodu.
ay ben de oğluşumu özledim haftaya randevu alayım da göreyim canımı.
DENİZİM ÇOK ŞÜKÜR İYİSİNİZ MELEĞİNLE BİRLİKTE ÇOK YORMAYIN KENDİNİZİ TAMAMMI
Hosbuldum canım :) ilgilendiğin için tsk ederim. Keyifler iyi çok şükür biraz yol yorgunuyum hala. Denizcim sen nereye gidiyosun kontrollerin için?
ayy ayy kocaman olmuşş kızınnnn maşallahhhhhhhhhherşeyin güzel geçmesine çok sevindim canımmm
Sagol canim cevapladigin icin... bu hrs tam olarak nerde? Bide 400tl cok degil mi ya? Siz burda her ultrasona girdiginizde bu kadar para mi ödüyosunuz yoksa?
Maşallah gelinimeeeeCanım gözün aydın. Cd alabildin mi? Hareketleri nasıldı? Kaç dk sürdü? Gelince tüüüüm ayrıntıları yaz. Ben çok seviyorum ayrıntılı ultrason ayrıntıları dinlemeyi Mesela Leynanın oğluşu ayağını emiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ayyy ne tatlı bişi. Ara sıra ben de kendi oğluşumu ayağını,elini emerken hayal ediyom. Göremediğim için sadece hayal etmekle geçiniyorum şimdilik.
Ammaaan iyi olsun da varsın görmeyim detaylı detaylı dimi
deniz gelmiş güzel haberlerle gelmiş maşallah benim pamuğuma müsait olunca tüm ayrıntılarını yaz olurmu bide resim falan koy
denizim prensesine maşallahtontiş olucak galiba rüzgardan önde gidiyoo kilosu(gramı) hoş aramızda çok yok bide benimki malum içerde vicut çalışıyo normal sanırım
Ya eda bayılıyorum sana yaaa. Maşallah, ne enrjik kızsın sen yaaAllah nazarlardan saklasın edoşum.
Ha bu arada bizim müstakbel gelin bizim oğlanlardan önce gidiyor haklısın. Bizim bebikler bi doğuyomuş kara kuru bişey. Denizin kızçesi ikisini de beğenmiyomuşOlur mu olur. Yedek gelin adayı mı baksam ne:44: Hanzadeeeee, senin kız kaç gr dı?
teşekkür ederim Affettim bile Bak bende sana çiçek aldım ama benimkiler beleş kk dan topladım
Uyanıklık değil canıııım, benimkisi heves heves.Deniz duymasın kimi hamile görsem ve kız deseler hemen talip oluyom. Sanırım kaynana olmak istiyormuşum da haberim yokmuş
Denizcim ayrıntılı ultrasonun iyi geçmiş, çok sevindim canım maaşallah pamuk kızına
teyzoşlar iyi akşamlarroğlumun odasının şeklini değiştirdik rafını taktık sallanan sandalye aldık işte şimdiki hali
selam kızlarrr... geçmişe bakmadan sizle göbücanımı paylaşmak istedim :))Eki Görüntüle 212632 Eki Görüntüle 212633 Eki Görüntüle 212634
saol canım ALLAH razı olsun..herkesten uzak hemde cooookkkkkkkkkk uzaklarda bır dogum gunuydu..oylekı aksam esım sana dedı bır pasta alayım basbasa kutlayalım yok dedım canım ıstemedı...umarım onumuzdekı sene kızımmmm gülfemımle onun annemmmmmmmm sozlerının arasında pastamım mumlarını uflemek nasıp olur..herkesten uzak olsamda herseylerımle beraber..
Ah be canım kendini ne kadar yoruyosun sen? Tatildi, yüzmeydi, ziyaretti... Yurtdışına da çık tam olacak. 2.Oğluş kesinleşti demekki. Rabbim sağlıkla kucağımıza versin inşallah.
Kızının cicişleri hayırlı olsun present. Bu haftasonu kocasıyla trip savaşına girmeyen biri varmış demkki.İyi bariii
kızlar az önce 2. ayrıntılı ultrasonumuza girdik oğlumla. ilkinde benim kanamamdan dolayı 17. haftada girmiştik o yüzden tekrar girdik.Allaha şükür oğlumum herşeyi çook iyi.benimde plesantam sonunda yukarı çıkmış.doktorum artık kanama durur dedi yavaş yavaş yürümeyede başlayabilirsin dedi.çoook mutluyum artık göbişimi gere gere gezcez oğluşumlaha bu arada oğlum 31 cm ve 585 grammm
Kızının cicişleri hayırlı olsun present. Bu haftasonu kocasıyla trip savaşına girmeyen biri varmış demkki.İyi bariii
ayy denizcim atlamışım detaylı ultrasonunu kusura bakma detaylın iyi geçmiş ama sanırım..hrs deki dr.a mı gittiniz canım?
herkeslere merhabaaa, nasılsınızzzz
ya kocalar hep aynı trip atarsın,yalvar yakar,,, sonra zaman geçer yine aynı
en azından benim ki öle,,, kötü niyetden değildir diye avunuorumm işteee..
kısslar bu ayrıntılı ultrs kaça yaptınız bnm hastane 321 tl istıooo , bide şeker tarama testi yapcak mışş..çk dimiii
araniza bende katildimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?