2011 Ekim Anneleri

yaaaa ne vardı bır mucıze olsaydı ve ben su son senemde son sınavımda su arapcadan gecmıs olsaydım...:84:cok canım sıkıldı yaa hepsınden gecmısım ama arapca FF of offffffffffffffff seneye nasıl gecıcem ben bu dersı..bır ders yuzunden harc yatır mezun olama bıde...arapca ölsün istıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm:95::95::95::95::95::95::95:

Merhaba arkadaşım sen bizi sürekli takip ediyosunuz ama hiç bişey yazmıyosun Neden bizimle konuşmuyosun??:26:
Konuş bizimleeeeeeeeeeeeee

Merhaba hanımlar yazmaya vakit bulamadım bir türlü 25 haftalık hamileyim bende kızım olacak sıkıntılarımız hep aynı sürekli okuyorum işyerim pek müsait olmadığından yazamıyorum ama bundan sonra yazmaya çalışırım hepimize mutlu ve sağlıklı hamilelikler diliyorum

kızlarrr dün kanz dan hastane çıkışı aldık kızımıza çokkk güzellll

fatoş un battanıyesınıde cıvılde gördüm aldım hemen bır de unnadoda alt açma mınderı vardıya 34 tl ayıcıklı onuda cıvılden aldım ama 32 lıraydı bırı burda demıstı cıvıl de 17 tl dıye ama yanlış hatırladı galıbaa

çok mutlu olduk kızımıza ciciler alınca artık gözüm bebek odasında onu alsamda aldıklarımı yerlestırsem ama önce oda-nın boyanıp yapılması gerek

Vay bea millet toptan triplerdeymiş anacım. Ama buna trip demeyelim yaa. Hepinizin sebeplerini okudum da haksız olan kimse görmedim. Advocate ve iremi performasları karşısında kutluyorum. Bu arada okudukça anlıyorum ki benimkinin gözü pek bi açık. Anacım sen hem beni 2-3 haftadır biryere götürme hem de küsünce "bugün babalar günü, beni babalar gününde üzüyomusun?" diye sen de bana küs. Yok ben bunun acısını çooook fena çıkarıcam. :95:

günaydın hatunlarrrrr nasılsınız bakayımmmmmm bugun uzunca bir aradan sonra saat 11 de uyandım
kocama kahvaltı hazırlayayım diye ama nasılım varyaa resmen yataktan sürünerek kalktım
yatak odasına gittim soruyorum kahvaltını ne zaman hazırlayayım diye anaaa bi baktım yatakta yatıyorum15 dk da öyle mıyıştım
bide gece rüyamda kocaman bir testi altın buldum cil cil kendi annemi hacca gönderiyodum sonra maviş bir bebek odası hazırladım
oglum 2 yaşındaydı sarışın kıvır kıvır saçları vardııkesin totom açıkta kaldıı dün gecede tansiyonum düştü çok değildi ama biraz abarttım kocacım
pek ilgi göstermedi diye abarttımgecenin 2 sinde uyandırdım naz yapam didim1:

herkeslere merhabaaa, nasılsınızzzz
ya kocalar hep aynı trip atarsın,yalvar yakar,,, sonra zaman geçer yine aynı
en azından benim ki öle,,, kötü niyetden değildir diye avunuorumm işteee..
kısslar bu ayrıntılı ultrs kaça yaptınız bnm hastane 321 tl istıooo , bide şeker tarama testi yapcak mışş..çk dimiii

kızlar az önce 2. ayrıntılı ultrasonumuza girdik oğlumla. ilkinde benim kanamamdan dolayı 17. haftada girmiştik o yüzden tekrar girdik.Allaha şükür oğlumum herşeyi çook iyi.benimde plesantam sonunda yukarı çıkmış.doktorum artık kanama durur dedi yavaş yavaş yürümeyede başlayabilirsin dedi.çoook mutluyum artık göbişimi gere gere gezcez oğluşumla ha bu arada oğlum 31 cm ve 585 grammm

çok sevindim canımmmm maşallahh ogluşunaaaa
senindemi eşi asagıdaydııı :26::26::26:bende 16. haftamda girmiştim detaylıyaaa heyooo bir kere daha girebilirim dimekkiii

makinam dursun dışarı çıkıp kendime pijama ogluşumada ciciler alcam
bu sefer 3 parça almayı düşünmüyorum ne begenirsem alıcam kocam neye ihtiyaç varsa al didi
inşallah sokaklarda bayılıp kalmam

çok sevindim canımmmm maşallahh ogluşunaaaa
senindemi eşi asagıdaydııı :26::26::26:bende 16. haftamda girmiştim detaylıyaaa heyooo bir kere daha girebilirim dimekkiii

evet cnm 7.haftamdan beri kanamam var eşi aşagıda olduğu için sende girebilirsin tabiki zatan ilkinde küçük diye hiiç bişeycik anlamamıştım ama bunda doya doya oğluma baktımm

selam kızlar ıstanbuldayız hala sıkıldım neten oglusuma ısım arıyorum yazdımmı bılmıyorum cumartesı konturole gıttım burda cunku yolculukta odem topladım bacagım ayagım felaket sıstı ve hala oyle umarım ıner doktor 100de 200 erkek dedı hala ıumıdım vardı ama artık kalmadı ısım bakıyorumda pek bulamadım yusuf mırac ve taha var aklımda ama tamam bu dedıgım bı ısım yok
bu arada yanık acım gectı sımdıde soyuluyorum derın soyulan yerler acıyo cok sıcak canım sıkılıyo evımı ozledım....
umarım herkes ıyıdır bebıslerde ıyıdır umarım oglum onden gıdıyor bıraz 26 ekım 25 ekım gıbıde dogabılır hayırlısı evıme gıdıyım ılk ısım alısverısımı yapmak sonra evımı temızlıyıp bebıs hazırlıklarıma baslamak oglum kıyafetlerını ayıtlıycam bızden haberler bukadar kayınvaldecım karpuz getırdı yıyım yıne donerım opuyprum hepınızı :80:

evet cnm 7.haftamdan beri kanamam var eşi aşagıda olduğu için sende girebilirsin tabiki zatan ilkinde küçük diye hiiç bişeycik anlamamıştım ama bunda doya doya oğluma baktımm

ayyy geçmiş olsun canım benimde eşi asagıda allaha şükür kanamam olmadı ama çok agrım oluyordu inşallahhh benimde yukarı çıkmıştır
haftaya pazartesi nisaya başlicam bakalım isterse detaylı girerim ister inşallahhhilkinde bende pek anlamamıştım sadece iskeleti görünüyodu etlenmiştir tombikimm

yeşilzeytin rüzgarın odası cokk guzel güle güle büyüsün odasında ınsaallah.oda takımınıda ikea dan mı altın ?

cnm ben büyükçekmece kolan hastanesine gidiyorum ben 160tl ayrıntılıya verdim 30 tl de şeker testine

slm kızlar
bizim müdüre sinir oluyoruuummmmmmmm
neymiş efendim benim hamilelik dönemimde performansımda düşüş olmuş.eskiden çok çalışkanmışım da sonraları boşlamışım.
delirtti beni salak adam
neyse onu boşverelim sizler nasılsınız.
duygucum kızının tekmelediğini yazmışsın çok hoşuma gitti.desene kızın annemi rahat bırak baba diyor
iremcm ve emelcim dün aynı şeyler ben de oldu.ama tüm suçlu bendim.yazsam burda yaptıklarımı bana kızarsınız o yüzden yazmamyayım diyorum:78::78::78::78::78:
şimdide bişiler atıştırmaya çıkıcam umarım herkes iyidir

ya gebeliğin haftasına göre fiyat artıyo demişti birisi bernaaa daha önce girdin ya sen detaylıya bu seferde aynı fiyatımı verdin yoksa dahamı az verdin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…