Merhaba arkadaşım sen bizi sürekli takip ediyosunuz ama hiç bişey yazmıyosun Neden bizimle konuşmuyosun??:26:
Konuş bizimleeeeeeeeeeeeee
ee keyifler nasıl bakalım görüşmeyelien son cuma günü msj yazarken pc attı beni, sonrada kociş geldi giremedim. Zaten haftasonu çok bakamıyorum ben, ama sanırım asayiş berkemal maşallha bol bol resimler eklenmiş heralde, boş kalınca bi geçmişe dönerim ben
Edaaa odanız güzel olmuş canım, rüzgarım gönensin içinde inş
Aytencim şimdi yazıyorum ama sen okursun nasıl olsa:) düğününüz hayırlı o9lsun canım, Allah daim etsin mutluluklarını yeni çiftimizin. Sende çok hoş olmuşsun, seni öyle görüncee kendimden utandım ayol, ne salmışım benyakışmış elbisen
Rumuzz bende bu hafta triplerdeyim hep, ne olcaksak.. Üstelik kocada bunu ciddiye almaya başladıcumartesi gecesi yatmaya yakın aslında normalde hiç takmıcam bişey dedi, bende baya bi taktım bunu tabi ya da işin bahanesiydi idyelim hüngür hüngür ağladım... sonra beyimizde gelmiş ciddi ciddi konuşuyor benimle, bi sürü bişeyler dedi en son ya gitsene sen ben rahatça ağlıcam şurda dedim hayır yani bana nutuk atacağına bi öp sarıl tamam, hem sen hem ben yorulmam dimi. Ayrıca pazar sabahınada program yapmıştık, yattı tabi sabaha ikimizde nane uyanınca.. Ağız tadıynan bi küstürtmüyordai benden üstün çıktı adamcağız neyse az dolaşıp pazara uğradık, eve gelince yine aynıydık.. baktım o tirplere girmiş benden fazla, acıktımda diyemiyor:) eğer dedim barışmıyorsan sana yemek filan yok.. işte öyle yani, benimde sizden farklı bi haftasonum olmadı yani rumuzcum, sonra da konuştum beni ciddiye alma bu haldeyken hormanlardan vesaire diye, aman adamlarda bıktı heralde kaç aydır bu dengesizliğimizden çok mu uzun yazdım ya destan olmuş
İyi geceler arkadaşlar, bugün düğünümüz vardı, her şey çok güzel geçti... Elbisemi ekliyorum...
Eki Görüntüle 212617 Eki Görüntüle 212618
kızlar az önce 2. ayrıntılı ultrasonumuza girdik oğlumla. ilkinde benim kanamamdan dolayı 17. haftada girmiştik o yüzden tekrar girdik.Allaha şükür oğlumum herşeyi çook iyi.benimde plesantam sonunda yukarı çıkmış.doktorum artık kanama durur dedi yavaş yavaş yürümeyede başlayabilirsin dedi.çoook mutluyum artık göbişimi gere gere gezcez oğluşumlaha bu arada oğlum 31 cm ve 585 grammm [/QUOTE
Gözün aydın.böyle sağlıkla devam etsin inşallah.oğluna da maaşallah
kızlar az önce 2. ayrıntılı ultrasonumuza girdik oğlumla. ilkinde benim kanamamdan dolayı 17. haftada girmiştik o yüzden tekrar girdik.Allaha şükür oğlumum herşeyi çook iyi.benimde plesantam sonunda yukarı çıkmış.doktorum artık kanama durur dedi yavaş yavaş yürümeyede başlayabilirsin dedi.çoook mutluyum artık göbişimi gere gere gezcez oğluşumlaha bu arada oğlum 31 cm ve 585 grammm
çok sevindim canımmmm maşallahh ogluşunaaaa
senindemi eşi asagıdaydııı :26::26::26:bende 16. haftamda girmiştim detaylıyaaa heyooo bir kere daha girebilirim dimekkiii
evet cnm 7.haftamdan beri kanamam var eşi aşagıda olduğu için sende girebilirsin tabiki zatan ilkinde küçük diye hiiç bişeycik anlamamıştım ama bunda doya doya oğluma baktımm
herkeslere merhabaaa, nasılsınızzzz
ya kocalar hep aynı trip atarsın,yalvar yakar,,, sonra zaman geçer yine aynı
en azından benim ki öle,,, kötü niyetden değildir diye avunuorumm işteee..
kısslar bu ayrıntılı ultrs kaça yaptınız bnm hastane 321 tl istıooo , bide şeker tarama testi yapcak mışş..çk dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?