2011 Ekim Anneleri

Merhaba arkadaşım sen bizi sürekli takip ediyosunuz ama hiç bişey yazmıyosun Neden bizimle konuşmuyosun??:26:
Konuş bizimleeeeeeeeeeeeee

doğum günün kutlu olsun iremcim. Gülfem'inle nice uzun senelere inş.
[ı]saol canım allah razı olsun,gelecek sene kızımla kutlarız ınsaallah..

iremcim doğumgünün kutlu olsun tatalım
[ı]

tesekkur ederım elatın rabbım guzel gunlerde tekrar bulusmayı nasıp etsın..

doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnn nice mutlu senelere bebişinle inşallah

[ı]duygu allah razı olsun hayatım..cokkkkk tessekkur ederımm..

Son düzenleme:
ya kızlar ben bu alışveriş konusunda hergün fikir değişiyorum....şimdi ekimde doğuracağız ya Allah kısmet ederse, 5-6 ay çıkarmazsak pusetle o zaman travel sistem almakmı doğru değilmi....eğer doğru değilse tek elle açılanlardan mı almalı beklemelimi? 2 sorun oda takımı, yatak mobilyemi olmalı park yataklı, bebek ilk 3-4 ay yanımızda yatacak acaba başta almamamlımı.....nerdeyse hevesim kaçtı ya...zaten kaç zıbın alıcaz kaç alt kaç tulum...onların kaçı 0-3 aylık olamlı....öf öffff

günaydın kızlarr sadece son sayfaya bakabildim bugün çok yoğunum ama yazmadan edemicem dün inanılmaz duygusal ve triplerdeydim eşimi mahvettim resmen belki evlendiğimiz günden beri ilk defa bu kadar uzatmışımdır bir olayı..babalar günü sebebiyle babama hediye aldık babamlara gittik 2-3 saat onlarda oturduk sonra ya eşimin mezunlar yemeğine gidecektik ya da sitelere bebek odası bakmaya.. sitelerde bebek mobilyası satan sadece 2-3 mağaza açıkmış o yzden vazgeçtik..mezunlar yemeği havasında da pek diildik..sonra eşimin arkadaşları aradı ps oynayalımmı diye(kazık kadar adamlar hala orta okul lise talebeleri gibi oyun peşindeler orası apayrı bi konu)benimki dururmu beni anında satıp eve bıraktı sanki eşek başıyım ben orda insan bi sorar yapmak istediğin bi şey var mı diye..sen hamilesin hiç istirahat etmiyosun evde biraz dinlen dedi(ben salağım ya farkına varamıyorum ne zaman yorgun olduğumun)neysee 2 saat sonra seni alıcam hava serinleyince çıkar dışarıda bi yerlerde otururuz dedi. ben eve gittim ağlamaya başladım zaten..2 saat diyen adam 4 saat sonra arıyo hadi seni sinemaya götüreyim diye(evde kopucak kıyameti biliyo tabi)yok gitmicem dedim o zaman yürüyüşe götüreyim dedi o kadar bunalmıştım ki tamam dedim. evde sofrayı kurdum onu bekliyorum bunu dedikten 1,5 saat sonra geldi yani 21:30 da ben çocuğumla aç bilaç onu bekliyorum..geldikten sonra hem yemek yiyorum hem ağlıyorum benimknde yalakalık diz boyu iltifatlar özürler..neyse sonra yürüyüşe gidemeyiz bu saatten sonra dedi..(sanki ben bekletmişim onu bu kadar saat)ben hışımla eşofmanları çıkardım duşa girdim benimki banyoya geliyo istersen gidelim diyo yürüyüşetabi ağlama krizine girdim sonra o kadar bitap düştüm ki yere oturdum saçımı taradım kurutma makinesiyle kuruturken saçımı, bu geldi zorla kurutma makinesini aldı ben kurutucam diye saçımı o kuruttu..elini uzattı kaldırmak için elimi vermedim kendim kalktım..süt ısıtmış ilaçları getirmiş baş ucuma..sonra tutturdu masaj yapıcam biraz sakinleş diye izin vermedim aradan 1 saat geçtikten sonra çok üzgün olduğuna inandığım için barıştım cezasını da kestim masajımı da yaptırdım en son ps'nın p sini bile söylemicem dedi..bende tamam dedim diyoki bana"aşkım bu hamilelik hormonları seni de mahvetti beni de bi de bunun doğum sonrası var dimi o bunalım kaç gün sürüyo diyo"
yaa kızlar işte böyle eşimin arkadaşları da korkmuşlar benden acaba emoş bize de kızar mı bi kaç gün gözüne gözükmeyelim senin bugün yerinde olmayı hiç istemezdik diyolarmış..eve gelmeden önce yeni doğum yapan bi arkadaşımızn eşiyle karşılaşmışlar kız tabi uyuyamadığı için bebek yüzünden perişan eşi de fosur fosur uyuyo çocukla kavga etmişler çocuk diyomuş evlendiğim güne bin pişmanım sen pişmanmısın diye eşime sormuş yoo ben pişman değilim tavsiye ediyorum hatta evliliği demiş. çocuk :"niye eşin lal mi demiş" eşimin arkadaşları tam tersine emelin bi de yedek dili var ama hala memnun hayatından demişler. acaba eve geldikten sonra sorsalar yine aynı şeyi söylermiydi bilmiyorum tabi
ne kadar uzun yazmışım sizi kocaman öpüyorum

Esımın dedıklerı cıktı sanırım,suyu cok soguk ıcıyorum dıye hastalanacaksın damarların buzusur dıyodu..:44:bogazım şişmiş..gecer dedım ama yok sankı catlayıp kanıyacak bademncıklrım..:26:

teyzoşlar iyi akşamlarr oğlumun odasının şeklini değiştirdik rafını taktık sallanan sandalye aldık işte şimdiki hali
Rüzgarın odası çok güzel ve farklı olmuş canım. Sallanan sandalye bende istiyorum fiyatıda çok uygunmuş güle güle kullanın. Birde pek tatlı çıkmışın fotoda herzamanki gibiii..

İyi geceler arkadaşlar, bugün düğünümüz vardı, her şey çok güzel geçti... Elbisemi ekliyorum...
Eki Görüntüle 212617 Eki Görüntüle 212618

Hep uzun elbise gösterdin ayten en sonunda kısa bir elbise almışsın yakışmışta ama hamile olduğun kesinlikle anlaşılmıyor maşaallah canım size

selam kızlarrr... geçmişe bakmadan sizle göbücanımı paylaşmak istedim :))Eki Görüntüle 212632 Eki Görüntüle 212633 Eki Görüntüle 212634
Canım maşaallah ama ben diğer kızlar gibi düşünmüyorum bence göbeğin henüz çok çıkmamış. Benim midemle göbeğim birleşti :)) kendime bakınca senin göbüşün gözüme küçük bile geldi :))

Canom, iç çamaşırı ve gecelik satan mağazalarda kolaylıkla bulabilirsin tatlım lohusa geceliklerini. Orda Kırmızı mağazası varsa çok güzel lohusa modelleri var ama biras pahalı malesef.
Buarada direk daldım kusdura bakmayın kızlar hepinize günaydınnnnn...

valla canım kendıme bakınca senın az bıle yaptıgını farkettım..dun esım ıkındıden once yuruyusten geldık sen dınlen ben 1 saate gelırım yemek yer dısarı cıkarız dedı..1 saate gectı yok,kan sekerım dustu evde ekmek yok1 saat sonra arıyorum mesgule atıyor ,arıyorum mesgule atıyor ıyıce dellenndım tabı..aradı 5 dak sonra eger dedım 1 2 dakıka ıcınde evde oolmazsan eve gelme dedım sankı ısık hızıyla geldı..bı yalakalıklar bır ıltıfatlar ..agzıma gelenı saydım..bende salaklık ıcımde bebegım kıpır kıpır delırdı aclıktan bız senı beklıyoruz sen haketmıyosun dedım..git susadım su getır bana dedım sofradayalvardı af dıledı,,ayaklarımı öptu hakkını helal et yolda arkadasa takıldım lafa tuttu dıye..etmıyorum kıvran dur dedımyemegımı yedım..sofrayı kaldırttım ,cayı koydurttum,cevızımı fındıgımı kırdırttım,yedıkten sonra ben dısarı gıdıyorum dedım takıldı pesıme..sonra amann dedım affedeyım...ınsanlık bende kalsın :82::82:

Günaydıın
ben geldim ama kaçıcam hemen. selam verip gideyim, işlerimi bitirip gelicem inşallah gün içinde. özledim sizi. haftasonunu okuyamadım çok merak ediyorum sizi. herkes iyidir umarım. çok öpüyorum sizi. aa bi de cd mizi getirdim, yüklebilirsem kızımı göstericem size teyzoşlar. görüşürüz kendinize iyi bakıınn mmuckks bay bayy.

iremcimmm yavrun, eşin, ailen ve dostlarınla nice mutlu yıllara canım.. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.. iyiki doğmuşsun tatlım

saol canım ALLAH razı olsun..herkesten uzak hemde cooookkkkkkkkkk uzaklarda bır dogum gunuydu..oylekı aksam esım sana dedı bır pasta alayım basbasa kutlayalım yok dedım canım ıstemedı...umarım onumuzdekı sene kızımmmm gülfemımle onun annemmmmmmmm sozlerının arasında pastamım mumlarını uflemek nasıp olur..herkesten uzak olsamda herseylerımle beraber..

doğum günün kutlu olsun canım, ailenle huzurlu mutlu bir hayat geçir inşallah

Gününüz aydın olsun, güzel bir hafta olsun hepimize inşallah. Geçmişten başladım ama baktım bitecek gibi değil bir selam vereyim dedim.

aaa evet canım ben gerçekten senin yanında az yapmışım o zaman bizimki ucuz kurtulmuş bak gördün mü içime oturdu şimdi
iyi yapmışsın iremcim hamileyiz mazeretimiz var

aaa evet canım ben gerçekten senin yanında az yapmışım o zaman bizimki ucuz kurtulmuş bak gördün mü içime oturdu şimdi
iyi yapmışsın iremcim hamileyiz mazeretimiz var

canım sıkıldıgında ölüyorum dese gozum gormuyor..sakınlesemıyorum ve kustugumde aylarca küs kalabılırım..bunu oyle ıyı bılıyorkı alttan almaktan baska alternatıfı yok..garıbım ne edeyım..hele gecende yuok yere sen bana temızlıkte yardım etmıyon dıye ben bır agla bır agla bıde küs..krız gecırdım yattıgım yerde sakınlestıremıyor benı su ıcırıyor..askım kendıne gel dıye ugrasıyor yok..saatlerce agladım nefesım kesıldı korktu kalk doktora gıdelım dıye tuttudu..yanıma yattı agladı agladıııaffettım sonra ıste..

canım kızınla eşin sana yeterler de artarlar bile hele kızın dünyalara bedel...inşallah seneye pastanın mumlarını kızınla beraber üflersiniz

canım kızınla eşin sana yeterler de artarlar bile hele kızın dünyalara bedel...inşallah seneye pastanın mumlarını kızınla beraber üflersiniz

ayyy kızıyorum falan ama benım esımden ve karnımdakı candan baska kımsem yok...analı babalı öksuz gorurler benı tanıyanlar benı hep..gercekten de oyledır..rabbım onları benden almasın hayat damarım onlar benım..oyy canım kocam delırtıyo falan benı ama ölürüm yoluna..

kesınlıklee sebamedd neler alıcağımı seçtim bile
slm tatlım ben henüz almadım ama alırsam chicco veya sebamed düşünüyorum herkes onlardan memnun..
benım bütün yeğenler sebamed le büyüdü
benim de başta 26 ekimdi şimdi 31 ekim dedi doktor. Kasıma da kayabilir biz topiğin en miniklerinden olacaz galiba
bizdee en miniklerdenizz yarın 21 haftamız bitiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…