2011 Ekim Anneleri

Kızlar çok şükür oğlum oynamaya başladı 4.gündü bugün artık çaktırmadım ama öldüm öldüm dirildim ya çok şükür

aksama yemege mısafırım var ,yapılacak dunya kadar utum var:84:,temızlenmesı gereken tozlu bır evım var,sabah uyandıgımdan berıdır gecmeyen bır bogaz agrım var,mardın sıcagında arasından şıpır şıpır ter damlaları akan 2 tene memişim var:92: ,kalk gidelim diyen bır mutfak tezgahım varhalt yeme otur oturdugun yerde dıyen pazar torbalarım var.................................:82::82::82::82::82::82::82:Aman Allahım ne kadar var da var bende yaaaaaaaaa.....ben gıdeyım en ıyısı bı ısın ucundan tutayım...

Kızlar çok şükür oğlum oynamaya başladı 4.gündü bugün artık çaktırmadım ama öldüm öldüm dirildim ya çok şükür

dadlum bundan sonra yetısemeyeceksın tekmelerıne emın ol..benımde cok gec hareketlendı ama gel bana sor sımdı..aney mubarek esıme bı kızsam baslıyo tekmelemeye..bır kahkaha atsam ole hep muhalefet benım kızım anlıcan ..

Konuş tabi anacım bi selam bile versen yeter Bilgilerinide yazda listeye ekliyim ( Yaş-SAT-KAÇ kiloyla hamile kaldığını-şehir-cinsiyet )
Maşallah oğluna Yine de dikkat et canım çokda gezme bide nazar boncuğu tak bi yerine hamilelere çok nazar değermiş
ya gebeliğin haftasına göre fiyat artıyo demişti birisi bernaaa daha önce girdin ya sen detaylıya bu seferde aynı fiyatımı verdin yoksa dahamı az verdin:26:
Ben demiştim canım maltepede bi hastaneden ayrıntılı fiyatı istediğim zaman söylemişlerdi her yer öyle değil daha sonra 110a yaptırdım bende
araniza bende katildimmmmmmmmm
Hoşgeldin sefa getirdin Sende bilgilerini yazarmısın

Hadi gözün aydın. İnsanı ne geriyor dimi hissetmediğin zaman. Geçen gün arkadaşım tam bir gün hissetmedi hiç 27. haftasında. Dr.u aradık, olabilir stres yapmayın hemen dedi. Ama korkuyoruz işte bişeymi oldu diye.

Sana akşam o kadar taktik verdim uygulamadın mı Neyse tekmeyi yemişsin gözün aydın

selam kızlaarr :)) göbücanımı beğenmenize sevindim ,büyük olduğunu söylediklerinde tırsıyorum biraz,tatildede az yiycem zaten doktorum öğlende salatayla geçiştir dedi ...
bugün malatyaya erken gitmeye karar verdim 2 sinde tatilden dönüyoruz 5-6 sı gibide malatyaya geçerim ,10 gün kadar sonra gelirim artık ,hem uçak muçak ,gerçi çok bindim ama kotkarım kasarım kendimi diye evham yaptım ..
Edacım bebeğinin hareket etmesine çok sevindim ,ben hareket hissetmeyince dümdüz biyere uzanıyorum ,elimi karnımda gezdirince hissedip çook mutlu oluyorum ,bide bugün toplantıda arkadaşım çikolata verdi ,1-2 dk .donra benim kız mutluluktan göbek atmaya başladı ,bişi oldu diye korktum
İremcim doğum günün kutlu olsun ,önümüzdeki yaşlarında çocuklarınla ve eşimle mutlu mesut olursun inşallah...
yaa kızlar bide ne duydum ,bi arkadaş dediki hastane çıkışlarının içinden mutlaka birisi sarı olsun ,sarılık oluyoya yeni doğan çocuklar onun atlatılmasında çok iyi geliyomuş...daha ben alışverişe başlamadım ama alcam mutlaka ,hurafe yada değil ,bitanede sarı cicisi olabilir civcivimin

Hep uzun elbise gösterdin ayten en sonunda kısa bir elbise almışsın yakışmışta ama hamile olduğun kesinlikle anlaşılmıyor maşaallah canım size

...

Teşekkür ederim canım...
Eşim uzunlara pek sıcak bakmıyordu, daha önce baktığım yerlerdeki kısalarda lise mezuniyetine gidecek kızlara göre modellerdeydi... Eşim çok beğenince bunu aldık, ben de beğendim tabii...

ayy düğün sonrası bol bol okusaydın kendini.çok güzel olmuşsun.çok beğendim,maaşallah.

sağol canım... beğenilerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
kınada sağ ayağımdaki ayakkabımın bantları koptu, Allahtan belki yağışlı olur hava diye iki ayakkabı götürmüştüm de mağdur olmadım... düğünden bir gün önce de eşim rahatsızlandı amip olabilir dedi doktor, düğün sırasında bile bir ara eve gelmek zorunda kaldı tuvaleti kullanmak için... hala da tam olarak iyileşmedi... nazara mı geldik dedik biz de...

Son düzenleme:

gittim geldimmmmmm kendime heç bişi almadım memişlerim için 1 tane sütyen 1 tanede emzirme sütyeni aldım gögüs pedi aldım
ogluşuma banyo filesi aldım birdeeeeee bunları aldımmmmm

pijama alacaktım 3 lü takım 97 liraymış üstü altı sabahlıgı
anacım kumaşıda incecikkkk hııııhh dedim çıktım sonra beşik baktım
bir magazaya girdim sordum öylesine didim ki küçük beşik istiyorum
adamdaki cevapla resmen serinledim bacım küçük beşiği ne yapacaksın aha burda var 130 tl
3 ay için ne diye alacaksın dedim sizene istesem 5 tane alırım didim çıktım öküzzzzz
nasıl sinir oldum varyaaaaaa hepsi beni buluyoooo

gerçekten seni buluyo kız okut sen kendını

aldıkların müthişş

gerçekten seni buluyo kız okut sen kendını

aldıkların müthişş

sokaga çıkma yasagı uygulıcam vallaa kendime
bir tane gördüm herşeyi içinde 470 lira dedi ama içi dar geldi sanki
düşündüm bunu alırız diye yanındaki magazaya girdim adamdaki tepkiye bak
sananee sanki bedava verecek millet malını satmaya çalışıyor
adam almayayım diye ugraşıyoo
bu arada kıyafetleri aldıgım magazadaki kız 6 aylık hamile oldugumu ögrenince
böle kaldı4 aylık duruyomuşşş bir kadın gördüm sanki üçüz taşıyo ama 1 kızı olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…