Kızlar çok şükür oğlum oynamaya başladı 4.gündü bugün artık çaktırmadım ama öldüm öldüm dirildim yaçok şükür
Konuş tabi anacım bi selam bile versen yeter Bilgilerinide yazda listeye ekliyim ( Yaş-SAT-KAÇ kiloyla hamile kaldığını-şehir-cinsiyet )Merhaba hanımlar yazmaya vakit bulamadım bir türlü 25 haftalık hamileyim bende kızım olacak sıkıntılarımız hep aynı sürekli okuyorum işyerim pek müsait olmadığından yazamıyorum ama bundan sonra yazmaya çalışırım hepimize mutlu ve sağlıklı hamilelikler diliyorum
Maşallah oğlunakızlar az önce 2. ayrıntılı ultrasonumuza girdik oğlumla. ilkinde benim kanamamdan dolayı 17. haftada girmiştik o yüzden tekrar girdik.Allaha şükür oğlumum herşeyi çook iyi.benimde plesantam sonunda yukarı çıkmış.doktorum artık kanama durur dedi yavaş yavaş yürümeyede başlayabilirsin dedi.çoook mutluyum artık göbişimi gere gere gezcez oğluşumlaha bu arada oğlum 31 cm ve 585 grammm
Ben demiştim canım maltepede bi hastaneden ayrıntılı fiyatı istediğim zaman söylemişlerdi her yer öyle değil daha sonra 110a yaptırdım bendeya gebeliğin haftasına göre fiyat artıyo demişti birisi bernaaa daha önce girdin ya sen detaylıya bu seferde aynı fiyatımı verdin yoksa dahamı az verdin:26:
Hoşgeldin sefa getirdin Sende bilgilerini yazarmısınaraniza bende katildimmmmmmmmm
Kızlar çok şükür oğlum oynamaya başladı 4.gündü bugün artık çaktırmadım ama öldüm öldüm dirildim yaçok şükür
Sana akşam o kadar taktik verdim uygulamadın mı Neyse tekmeyi yemişsin gözün aydınKızlar çok şükür oğlum oynamaya başladı 4.gündü bugün artık çaktırmadım ama öldüm öldüm dirildim yaçok şükür
aksama yemege mısafırım var,yapılacak dunya kadar utum var:84:,temızlenmesı gereken tozlu bır evım var ,sabah uyandıgımdan berıdır gecmeyen bır bogaz agrım var ,mardın sıcagında arasından şıpır şıpır ter damlaları akan 2 tene memişim var:92: ,kalk gidelim diyen bır mutfak tezgahım var halt yeme otur oturdugun yerde dıyen pazar torbalarım var .................................:82::82::82::82::82::82::82:Aman Allahım ne kadar var da var bende yaaaaaaaaa.....ben gıdeyım en ıyısı bı ısın ucundan tutayım...
Hep uzun elbise gösterdin ayten en sonunda kısa bir elbise almışsın yakışmışta ama hamile olduğun kesinlikle anlaşılmıyor maşaallah canım size
...
ayy düğün sonrası bol bol okusaydın kendini.çok güzel olmuşsun.çok beğendim,maaşallah.
Konuş tabi anacım bi selam bile versen yeter Bilgilerinide yazda listeye ekliyim ( Yaş-SAT-KAÇ kiloyla hamile kaldığını-şehir-cinsiyet )
23 yaş 28 aralık 2010 sat 52 ile hamile kaldım 56 kiloyum kızım olacak yaşadığım şehir alanya ismim gülten bu arada kızımın adı zeynep olacak teyzeleri
canlarım nasıl bu.kızımıza almayı düşünüyoruz
Bende bugün netten baktım chiccodan ona benziyor. Bunun markası ne, bu da güzelmiş ve tabiki ne kadar???
pijama alacaktım 3 lü takım 97 liraymış üstü altı sabahlıgı
anacım kumaşıda incecikkkk hııııhh dedim çıktım sonra beşik baktım
bir magazaya girdim sordum öylesine didim ki küçük beşik istiyorum
adamdaki cevapla resmen serinledim bacım küçük beşiği ne yapacaksın aha burda var 130 tl
3 ay için ne diye alacaksındedim sizene istesem 5 tane alırım didim çıktım öküzzzzz
nasıl sinir oldum varyaaaaaa hepsi beni buluyoooo
gerçekten seni buluyo kız okut sen kendını
aldıkların müthişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?