Kıslar hani İstanbul ekim anneleri olarak bir buluşma gerçekleştirecektik ne oldu belirlenen tarih çoktan geçti kimseden sesde yok buluşbilsek birazcık daha kaynaşsak
kuzu ya ben ne dedim hemende yanlış anlamışsınSadece farkında bile değilim o kadar kızçemiz olduğundan ona şaşırdım Senin kızdan başkasını gözümüz görüyomu bizim Biz senin kızçenin büyüyüp kendi kararını vermesini beklicez
kıslar hani istanbul ekim anneleri olarak bir buluşma gerçekleştirecektik ne oldu belirlenen tarih çoktan geçti kimseden sesde yok buluşbilsek birazcık daha kaynaşsak
kaynanam geldi ama beni sinir etti kapıdan girerken şarımsak yemişş
Ya bu kadın hamile oldugumu bile bile bunu nasıl yapıyo yaaaaaa
öff bütün camlarımı açtım elimde dergi çok sıcak deyip havamı değişiyom
Bebişimizin cicilerini gösterdim insan yalandanda olsa çok güzel falan der
o kadar şey çıkardım bir tanesine bişi demedigögüs pedini göstermedim
arkama koydum çantayı toplarken o arkandaki ney didi gözler maşallah araba farı gibi
Tabiiii bununla sınırlı kalmadı hastalıklarından bahsetti bende lafını kesip
annem 4 gündür hastanede yatıyor dedim umursamadı
Eee nesi varmışdedim böyle böyle yatsın yatsın
Ulaaaa ne diyim şimdi çok kısstımmm heeeeeeeeeeeeee
Annemi aramamış bile onu geçtim eşim annesine annemin hasta oldugunu hastanede
yattıgını söylememiş bile onun teyzesi hastanede yatarken haftada 1 ziyarete gidiyoduk
insanın babası olmayınca herkes küçük görüp eziyorr
keske benimde babam başımda olaydıda bazı konularda değerimizi yitirmeyeydik
Tişikkürlerrr
ben o işe kalkıştım ama altından kalkamadım orgsnize olmak zor herkes ayrı ayrı yerlerde ...
Sanırım en mantıklısı bi semt söylencek ve orası kesinlikle değişmicek gelen oraya gelcek gelemeyen için mekan değiştirilirse 1 kişi için daha 1 kişi için daha derken mekan değiştirmekten buluşulmuyoSen orgsnize et beni de liste başı yap neresi olursa gelirim bacım
öyle bişi olacaktı ama benim eşim izin vermedi bebek yukarı çıkana kadarda izin vermicek sanırsam
ben o işe kalkıştım ama altından kalkamadım orgsnize olmak zor herkes ayrı ayrı yerlerde ...
Sanırım en mantıklısı bi semt söylencek ve orası kesinlikle değişmicek gelen oraya gelcek gelemeyen için mekan değiştirilirse 1 kişi için daha 1 kişi için daha derken mekan değiştirmekten buluşulmuyoSen orgsnize et beni de liste başı yap neresi olursa gelirim bacım
:82:
Sineeem ablama 2. hamileliği diye aşı yapmadılar. Senin de 2. bebikin dimi? Bana çok saçma geldi, ablama 2. bebiki diye aşı yapmamaları. Aceba hangisi doğru kii:44:
bende bu tarz bırsey yasamıstım canını sıkma cunku haketmıyor senın canını annenı onemsemeyenlerı sende onemseme senın annenın hastalıgına kıymet vermeyenlerın sende hastalıklarına kıymet verme bak ozaman nasıl bozuluyor sen annenle ve bebısınle ılgılen gerısını bosver canımkaynanam geldi ama beni sinir etti kapıdan girerken şarımsak yemişş
ya bu kadın hamile oldugumu bile bile bunu nasıl yapıyo yaaaaaa
bebişimizin cicilerini gösterdim insan yalandanda olsa çok güzel falan der
arkama koydum çantayı toplarken o arkandaki ney didi gözler maşallah araba farı gibi
tabiiii bununla sınırlı kalmadı hastalıklarından bahsetti bende lafını kesip
eee nesi varmışdedim böyle böyle yatsın yatsın
ulaaaa ne diyim şimdi çok kısstımmm heeeeeeeeeeeeee
annemi aramamış bile onu geçtim eşim annesine annemin hasta oldugunu hastanede
yattıgını söylememiş bile onun teyzesi hastanede yatarken haftada 1 ziyarete gidiyoduk
canım benımde babam vefat edelı 3 yıl olcak ama abim babam gibi arkamızda gerçi karşındakı kişinin insanlığıyla alakalı bir durum anlayışlı olmak hastanede yatan annenı gıdıp gecmıs olsun demek hal hatır sormak
boşver takma herkes kendı yaptıklarını görücek ve öbür dünyada ona göre yargılancak
hayatım tetnoz asısı 10 sene koruyor yanı 10 senede 1 yapılıyor muhtemelen ablan dogum yapalı 10sene olmamıstır ondan yapmamıslardır bana saglık ocagı sordu ılkınde yaptırdınmı dıye telefon edıp bende yaptırmadım dedım onun ıcın cagırdı benı ılkınde yaptırmama nedenımde lısede yaptırdıgım asının zamanı gecmemıstı usendım gıtmeye nasılsa koruyoda ddıye yaptırmadım
rumuzcum ben hala ısmını bılmıyorum bu arada :)Hımmm demek ondaaan. Tamam çok teşekkür ederimmm canımsın.
yarın ayrıntılı ultrasonum var inş. ben de sizler gibi güzel haberlerle gelirim.
hem iki gündür yaşadıklarımı da sorarım doktora.
bugün okulda bi arkadaş neden ferruma başlamadın dedi. herkes kullanıyo mu şu anda ??
ferrum u ben bıraktım..zaten saglık ocagında vermsılerdı doktorum hıc ılac vermedı bana bunca zaman..bırakmamın sebebıde ınanılmaz bagırsak sancısı cektırmesı ve karın agrısı..ayrıca gaitada sımsıyah gelıyodu..bıraktım rahatladım vallahı..
ferrum demir ilacı sanırım. onu değil ama gyno ferro sanol alıyorum ben, iki günde bir. eleviti her gün alıyorum. buna rağmen yorgunluk bitkinlik çok oluyor. yatarken alıyorum, belki o yüzden gündüz dinç olamıyorum :) hoş gece de başım yastığa değmeden havada uyuyorum :)
demiri kabızlık çektiğim için her gün içmesen olur dedi dr, zaten demir değerim normal çıkıyor onun için gerek görmedi.
kola kola kola dediniz canımı istettiniz hava çok sıcak dışarı çıkıp almak zore geldi bende patates ekmek siparişi verdim yanına kola tüm suçlu sizsinizzz
:82:
Bende çalışmak istemiyom bendeee. Ama evde napcamı da bilemiyorum. Aslında şimdi tam ağırlaşmamaışken alışveriş yapardık, stresi atardık iyi gelirdi dimiiii. Kızlar aklıma bişi geliyooo. Doktor bizi hemen temmuzda 32 haftalık yazıverse de erkenden doğum iznine çıksak ne güsel olur dimiii.
Hehe doğurcaksak olur ama doğurmucaksak ben eşimi yerim evde can sıkıntısından yazık olar :) Haftada bri kaç günde olsa gelmem lazım.. Hergün zaten gezemicez.. Ayy son zamanlarımı ağlayarak geçirmekten çok tırsıyorum.. Bide şey düşündüm nasip olursa son zamanlarımızda gece uyuyamıcaz ya, yanlız kalmayız herkes topikteolur geyik yaparız geceleri , beraber ağlaşırızYok yok ben cidden ağlamaya takılı kaldım sanırım haha:)
selam güzeller :)
umarım bebişlerle birlikte iyisiniz, yeni aşı vurundum, tetanozu, ve kolum çok ağrıyor.
bebişim iyiymiş, heryolunda dedi dr, ağzını açıp bir de dil çıkarttı bize...babası çok show'una bayıldı :)
haftasına göre herşey ok, kafası göbek deliğime çok yakın, oraya biraz bastırınca acıdı...yerim ben onu yaaa :)
maşallah diyeyim de tüm bebişlerimize, onlar bizim için çok değerli, Allah bize bağışlasın...
canım eşi aşagıda ya o yukarı çıkıyomuş risk azalıyormuş o zaman rahatlicakmışşşİlla ki oyun bozanlık yapacaklar yani.Bebeğin yukarı çıkması ne demek:26:
Önümüzde ki cumartesi öğle sonrası olsa 25 haziran Cumartesi.Starbucks olabilir mesela meydan.
Bana her yer uyar isterseniz avrupa yakasında belirleyelim bir yer şimdiden iki kişi olduk bile
Kuzum bunun babanın olmamasıyla hiç bir alakası yok. Her zamanki kaynana tribi bu. Oğlan annesi oldukları için kendilerini ayrıcalıklı sanıyolar. Gelin evlendi mi, tek ilgili eşinin ailesine olsun istiyolar. Hep onlar hasta, hep onlar aciz, hep onlarla ilgilenilecek!!
Hatta bence eşin söylemiştir de , kaynanan bilmezlikten gelmiştir.
Sakın sen öle kaynana olma!
Allah nasip ederse, inş yerine getirebilirsem, ne kız annesiyim diye geride durucam, ne erkek annesiyim diye öne atılıcam. Kız-erkek değil evlat olarak görürsek sanırım onlar gibi olmayız.
illa ki oyun bozanlık yapacaklar yani.bebeğin yukarı çıkması ne demek:26:
önümüzde ki cumartesi öğle sonrası olsa 25 haziran cumartesi.starbucks olabilir mesela meydan.
Bana her yer uyar isterseniz avrupa yakasında belirleyelim bir yer şimdiden iki kişi olduk bile
canım günaydın, aşının ilk dozumu yoksa 2.mi, tetanoz aşısı değilmi? korkma.. ben hafta sonu dr gittim oğlumuz çok şükür iyi, sağlıklı, yatıyodu, 600 gr olmuş, 28 cm boy olmuş, eli yüzü burnu ufak dedi, minyon yüzlü bi çoçuk dedi, dedim annesine babasına çekmiş,sen ne yapıyosun, bebiş nasıl ?
bana kaçta nerde olmam gerektiğini söyle yeter canım gelirim tabi hele meydan burnumun dibi
Ama sanırım oraya bende başka katılımcı bulamassın
Dün biri kaynanamı özledim diyemi yazmıştı neeAyy güldüğüme bakma babayla ilgisi yok bizde varda ne farkı var... Bencede geri dur sende arama sorma ilgilenme, ne yaparsan yap yaranamassın çünkü üzüldüğünle kalırsın oğlun olunca onunla ilgilenirsin, gitme sende hiç gerek yok bu kadar el üstünde tutmaya, ben telefonlarını bile açmıyorum eşimin akrabalarının son zamanlarda, cebimden aradıklarında özellikle :) Sizinle görüşmek istemiyorum diyorum kısaca anlayana hala aramalarınada şaşıyorum ne yüzsüzlük... Çokta iyi oluyor birtek annesi ararsa konuşuyorum oda ben aramam o beni ararsa konuşurum, çok kıymetli olunuyomuş böyle.. Ne demişler deveyi diken insanı öpen yaranırmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?