2011 Ekim Anneleri

Kıslar hani İstanbul ekim anneleri olarak bir buluşma gerçekleştirecektik ne oldu belirlenen tarih çoktan geçti kimseden sesde yok buluşbilsek birazcık daha kaynaşsak

Yok canım benim, genel erkek annesi yapısını anlamaya çalışayım dedim yanlış anladım onu da beceremedim bu durumda iyi ki kız annesi olmuşum
ahh o güzel gözlerinizi severim sizin. tamam, bekleyelim ve görelim zaman bize ne gösterecek :)
hakikaten bu ne kadar çok kızçe yahuu. maşallahımız varmış. ben de popüleriz zannediyordum, meğerse çok kızımız varmış, şımaramıycaz şimdi

kıslar hani istanbul ekim anneleri olarak bir buluşma gerçekleştirecektik ne oldu belirlenen tarih çoktan geçti kimseden sesde yok buluşbilsek birazcık daha kaynaşsak

ben o işe kalkıştım ama altından kalkamadım orgsnize olmak zor herkes ayrı ayrı yerlerde ...
Sanırım en mantıklısı bi semt söylencek ve orası kesinlikle değişmicek gelen oraya gelcek gelemeyen için mekan değiştirilirse 1 kişi için daha 1 kişi için daha derken mekan değiştirmekten buluşulmuyo Sen orgsnize et beni de liste başı yap neresi olursa gelirim bacım

canım benımde babam vefat edelı 3 yıl olcak ama abim babam gibi arkamızda gerçi karşındakı kişinin insanlığıyla alakalı bir durum anlayışlı olmak hastanede yatan annenı gıdıp gecmıs olsun demek hal hatır sormak

boşver takma herkes kendı yaptıklarını görücek ve öbür dünyada ona göre yargılancak

helal bana ya organize kelimesini 2 kere aynı şekilde yanlış kullanmışım büyük başarı

öyle bişi olacaktı ama benim eşim izin vermedi bebek yukarı çıkana kadarda izin vermicek sanırsam

İlla ki oyun bozanlık yapacaklar yani.Bebeğin yukarı çıkması ne demek:26:

Önümüzde ki cumartesi öğle sonrası olsa 25 haziran Cumartesi.Starbucks olabilir mesela meydan.
Bana her yer uyar isterseniz avrupa yakasında belirleyelim bir yer şimdiden iki kişi olduk bile

:82:

Sineeem ablama 2. hamileliği diye aşı yapmadılar. Senin de 2. bebikin dimi? Bana çok saçma geldi, ablama 2. bebiki diye aşı yapmamaları. Aceba hangisi doğru kii:44:

hayatım tetnoz asısı 10 sene koruyor yanı 10 senede 1 yapılıyor muhtemelen ablan dogum yapalı 10sene olmamıstır ondan yapmamıslardır bana saglık ocagı sordu ılkınde yaptırdınmı dıye telefon edıp bende yaptırmadım dedım onun ıcın cagırdı benı ılkınde yaptırmama nedenımde lısede yaptırdıgım asının zamanı gecmemıstı usendım gıtmeye nasılsa koruyoda ddıye yaptırmadım

bende bu tarz bırsey yasamıstım canını sıkma cunku haketmıyor senın canını annenı onemsemeyenlerı sende onemseme senın annenın hastalıgına kıymet vermeyenlerın sende hastalıklarına kıymet verme bak ozaman nasıl bozuluyor sen annenle ve bebısınle ılgılen gerısını bosver canım

yok canım benim babam vefat etmedi senin başın sağolsun ama bizim hayatımızda değil kendine düzen kurdu yaşıyor
annem izmirde ne ben gidebiliyorum ne bişi yapabiliyorum en azından arayıp bi geçmiş olsun demek gerekmezmiii
ben hastalanınca hergün ararım onları ama onlar çok zoruma gitti bundan sonra çok beklerler aramamıı

Kuzum bunun babanın olmamasıyla hiç bir alakası yok. Her zamanki kaynana tribi bu. Oğlan annesi oldukları için kendilerini ayrıcalıklı sanıyolar. Gelin evlendi mi, tek ilgili eşinin ailesine olsun istiyolar. Hep onlar hasta, hep onlar aciz, hep onlarla ilgilenilecek!!
Hatta bence eşin söylemiştir de , kaynanan bilmezlikten gelmiştir.
Sakın sen öle kaynana olma!
Allah nasip ederse, inş yerine getirebilirsem, ne kız annesiyim diye geride durucam, ne erkek annesiyim diye öne atılıcam. Kız-erkek değil evlat olarak görürsek sanırım onlar gibi olmayız.

Hımmm demek ondaaan. Tamam çok teşekkür ederimmm canımsın.

Ferrum değil adı yanlış yazdım, denizin dediği gibi gyno ferro sanol canım :)

Vitaminler dışkıda renk değişikliği yapıyor .. Ama bak sen bence doğru dürüst yemiyosun, et ürünleri filan hiç yok hemde Bu vitaminler sadece hamilelik için değil, doğum sonrası içinde çok gerekli canım...Kabızlık çoğumuzda yaptı malesef ama mecbur alıyoruz. Doğum sonrasına hazırlık :)

Bende aynen böyleyim işte anlamıyorum hem düzenli beslendiğimi düşünüyorum hem ilaçlarımı tıkı tıkına satine göre alırım. Ama aynı halsizlik yorgunluk bendede mevcut çok garip...

kola kola kola dediniz canımı istettiniz hava çok sıcak dışarı çıkıp almak zore geldi bende patates ekmek siparişi verdim yanına kola tüm suçlu sizsinizzz

Bende aynılarını söyledim sorumlusu sesin karışmam :))

bende şimdi aşı olup geldim kolum ağrımıyor inş başlamaz ağrısı valla senin ne zaman başladı ağrımaya?cumada bebişimi görmeye gidicez inş

canım eşi aşagıda ya o yukarı çıkıyomuş risk azalıyormuş o zaman rahatlicakmışşş

haklısın bacım ama ben böyle kaynana olmicam benim gelinim çooookk şanslı olacak kendi kızım gibi görücem dünürlerimi adam yerine koyup hep arıcammm

bana kaçta nerde olmam gerektiğini söyle yeter canım gelirim tabi hele meydan burnumun dibi
Ama sanırım oraya bende başka katılımcı bulamassın

Kızlar eslem zehra fatoş yok bu arada geldilerde benmi kaçırdım acaba :26:

ilk dozum he buarada sağlık ocağındaki ebe bir daha 6 ay sonra olursun dedi yani hamilelikte 2.dozumu olmucam..maşaallah oğluna bende bu cuma görücem inş çok özledim 1 ay oldu yabizde anne baba olarak minyonuz hatta eşimin ayak numarası 39 düşün yani bakalım bebek nasıl bişey olucak

bana kaçta nerde olmam gerektiğini söyle yeter canım gelirim tabi hele meydan burnumun dibi
Ama sanırım oraya bende başka katılımcı bulamassın

Kimler nerede oturuyor bilemiyorum ki.
Merkezi bir yer belirleyelim kahvaltı yemek şart değil bir kahve içimlik sohbetimiz olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…