2011 Ekim Anneleri

yavrucuk boşverin kaynanaları... ben evleneli 4 yıl oluyor.. 1 kez kaynanam telefon açıp hal hatır sormamıştır.. 2 yıl da beraber yaşadık... ararsa ya çaldırır kapatır.. ya da istediği bişiy vardır.. alo dememle diyeceğini diyip kapatır insanın yüzüne.. put gibi telefonun karşısında kalıyorsun öyle.. güya kontorleri esirgiyormuş ... çalışıyoruz ya.. kendime kontor alırken ona da aynı miktarı alırdım.. ama hiç bir zaman beni aramazdı.. çaldırır kapatırdı.. dibindeki kızlarını arardı.. 2-3 bina yanda oturanları.. biraz kötü gelinimdir belki ama.. inanın rahatsız olduğu zaman bile aramıyorum.. hastalıklarına inanmıyorum da ondan..
boşverin onları.. biz farklı nesiliz, inşallah biz böyle kaynana olmayız.. bir yandan diyorum onlar da birer bayan.. onlar da bir ana.. ama bukadar da olunmaz dimi...

selam kızlar
biliyosunuz yazmıştım daha önce tatildeyix
kaç gündür çok şükür yolundaydı herşey ama bugün hava çok sıcak
aksine bende çok su içmedim bugün
öğlende bi fenalaştım, geldim odaya uyumuşum daha yeni kalktık ama toparladım çok şükür
girip size bi bakiym dedim ama geçmişi okuyabilmek ne mümkün sayfalar geçmiş.
herkesi öptük bebişimle beraber
byee

yaa ben artık çalışmak istemiyoruum.
isteğe bağlı emeklilik istesem çok mu yüzsüz olurum :) sorduklarında da e isstiyoruum desem ayıp mı olur acaba. sonra da bozuntuya vermeyip, ya ben konsepti yanlış anlamışım deyip yırtabilirim belki.
hep gezesim hep gezesim var. atlar yanınıza bile gelirdim, kaçırmazdım bu buluşmayı.
eslem izne ayrılacaktı, son işlerini toparlıyordur. zehra şehir dışına gitcekti sanırım akraba gezmelerinde şimdi, fatoşun bir alışveriş esnasında mağaza sahibi tarafından rehin alındığını düşünüyorum. başka yerlerden de alışveriş yapmasın diye, esnaf dayanışması yapıyor olabilirler.ay çok kötü oldu bu espri, duymayın, görmeyin.
şaka bir yana fatoş da yoğunum diyordu. yormasınlar bizi amaa. yaşasın isteğe bağlı emeklilik

ah denizimmm bende istiyorum o dediğinden isteğimize bağlı değilmi istiyoruz işte
hem yanlış anlayanlar olarak çoğunlukta olursak bakarsın kafalarını karıştırır emekli oluveririz
benimde hep gezesim var hatta hepte gezdiğimden oğlum yorgun düştü 4 gn oynamadı bana iş yerinde dinleniyorum resmen ikimizde emekli olup aynı şehirlerde otursak ne güzel olur sokakta doğuruverir kordonu keser kucağımıza alırrr gezmeye devam ederiz o halde istanbul buluşması kanımca yaş canım en fazla 2 kişi bir araya gelir biri ben olurum ama orası kesin ankarayı organize etmek daha kolay olmuştu ya, o da kısmet olmadı
kızlar bilgi verip kaybolmuşlar heralde kaçırdığım 50-60 sayfalık bi geçmiş vardı orda kaçırdım gözümden
fatoşu tutabilene aşkolsun esnafta tutamaz onu maşallah

ohh ne güzel. hayalini kurduğum şeyleri yapıyosun bizden gizli dimiii.
tatil sayıklıyorum bugün :)
nasıl geçiyor neler yapiyosun??
çok su içmeyişin çok kötü olmuş. daha daha daha çok içmen lazımdı orda.
biz iyiyiz, bıraktığın gibi burası. kötü bir durumla karşılaşmadık çok şükür.
sana iyi tatiller tadını çıkar :) ben de seni ve bebişini öpüyorum.

2 hafta üst üste dışarı çıkamadığı için kocasına trip yapanlar sizin evlerede uğrıycam bi ara
4 ayın 3 ayını her haftasonu ''seni bu haftasonu gezmeye götürücem'' diye söz veren, son bir ayıda her gün ''bu akşam erken gelip seni gezmeye götürücem'' diye söz veren bi kocaya inanarak geçirdim. Çokmu salağım acaba ben bu adama neden inanıyorum. Az önce yine aradım 1-2 saate bitiyo işim dedi sizce biticek mi??

dinlen annesi dinlen. gerçekten çok yoruluyosun, dikkat etmiyosun kendine. bu haftasonu dışarı çıkma yasağı mı uygulasak sana :44: dur ben bunu on numara eniştemle bir görüşeyim. ctesi işe giderken üstüne kapıyı kilitlesin, anahtarını da alıp gitsin. hoş sen bu gezme sevdasıyla camdan bacadan atlar yine gidersin :) dinlen canım dikkat et kendine. rüzgar hareketsiz olunca ben de evhama kapılıyorum, hep iyi olun, olalım.
ankara organizasyonu da olmadı, olamadı. ankara-istanbul karması yapalım diycem onda da bir sen bir ben olcaz galiba :) tüm topiği temsilen görüşürüz artık. katılmak isteyen buyursun tabiki.

al bendende o kadar hatta işerinin yanında bir arkadaşının kafasını gözünü patlatmak istiyorum çok sinirliyim gözlerim pörtledi sinirden

noluyor yahu yazık adamlara hepsimi suçlu bu gariban eniştelerimin yoksa hormonlarmı zirve yaptı hatunlarrrr

git bacım dağıt hatta küs akşamda bizde kal akşamları uyuyamıyorum bu ara sohbeet ederiz

Bu akşam son valla Dün gece son kozumu oynadım şantaj yaptım Sen benim istediklerimi yap bende senin isteklerini yapıyım dedim inşallah işe yaramıştır ama bi yerde yanlış yaptım sanırım :26: Önce onun benim istediğim şeyi yapması sonrada benim yapmam gerekiyodu ki bugün istediğim şey olsun Adam alıcağını aldı zaten bi kaç gün idare eder onunla sonrası Allah kerim der

uuyyy :44: durum çok kritik.
elbette salaklık değil, inanmışsın çünkü güvenmişsin eşine. bunda yanlış bir şey yok ama onun yaptığı evet biraz atlatmaca olmuş. sen çıkıp gitmek istediğin yere gitsen bak tıpış tıpış gelecektir ama şimdi gaza getirip yorgan yaktırmayalım sana. işi çıkmıştır, gelecektir biraz daha bekle istersen diycem ama çok beklemişsin zaten.

Kıslar hani İstanbul ekim anneleri olarak bir buluşma gerçekleştirecektik ne oldu belirlenen tarih çoktan geçti kimseden sesde yok buluşbilsek birazcık daha kaynaşsak

CANIM BENİDE LİSTE BASINA YAZ AMA ŞARTLARIM VAR HEHEHE:)) ŞAKA BİR YANA ARABA KULLANMAM KESİNLİKLE YASAK. dAHA ÖNCE HİÇ İSTANBULDA DOLMUŞA OTOBÜSE FALANDA BİNMİŞ DEĞİLİM. YANİ KAYBOLABİLİRİM. OYÜZDEN BULUŞULAN YER METROBÜS DURAKLARINA YÜRÜME MESAFESİNDE BİR YER OLURSA GELİRİM. BİRDE TEK TATİL GÜNÜM OLAN PAZAR GÜNÜ BULUŞUN NEOLURRRR. YOKSA BEN ÇALIŞIYOR OLURUM.

ayy herkesleri telaşlandırıyorum dimi özür dilerim kuzum yaa ama ben hamilelikle beraber gezenti oldum öncesinde üşenirdim gezmeye oğlumdan ötürüü geziyorum kesin
süpersonik arkadaşım benim iyi fikirmiş istanbul-ankara arası bi yer belirliyelim (bide katılım zirve yapıyomuş )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…