Dün biri kaynanamı özledim diyemi yazmıştı neeAyy güldüğüme bakma babayla ilgisi yok bizde varda ne farkı var... Bencede geri dur sende arama sorma ilgilenme, ne yaparsan yap yaranamassın çünkü üzüldüğünle kalırsın oğlun olunca onunla ilgilenirsin, gitme sende hiç gerek yok bu kadar el üstünde tutmaya, ben telefonlarını bile açmıyorum eşimin akrabalarının son zamanlarda, cebimden aradıklarında özellikle :) Sizinle görüşmek istemiyorum diyorum kısaca anlayana hala aramalarınada şaşıyorum ne yüzsüzlük... Çokta iyi oluyor birtek annesi ararsa konuşuyorum oda ben aramam o beni ararsa konuşurum, çok kıymetli olunuyomuş böyle.. Ne demişler deveyi diken insanı öpen yaranırmış..
bana kaçta nerde olmam gerektiğini söyle yeter canım gelirim tabi hele meydan burnumun dibi
Ama sanırım oraya bende başka katılımcı bulamassın
Kızlar eslem zehra fatoş yok bu arada geldilerde benmi kaçırdım acaba :26:
Şuan ümraniyeye kocamın yanına gidip iş yerini dağıtmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaa ben artık çalışmak istemiyoruum.
isteğe bağlı emeklilik istesem çok mu yüzsüz olurum :) sorduklarında da e isstiyoruum desem ayıp mı olur acaba. sonra da bozuntuya vermeyip, ya ben konsepti yanlış anlamışım deyip yırtabilirim belki.
hep gezesim hep gezesim var. atlar yanınıza bile gelirdim, kaçırmazdım bu buluşmayı.
eslem izne ayrılacaktı, son işlerini toparlıyordur. zehra şehir dışına gitcekti sanırım akraba gezmelerinde şimdi, fatoşun bir alışveriş esnasında mağaza sahibi tarafından rehin alındığını düşünüyorum. başka yerlerden de alışveriş yapmasın diye, esnaf dayanışması yapıyor olabilirler.ay çok kötü oldu bu espri, duymayın, görmeyin.
şaka bir yana fatoş da yoğunum diyordu. yormasınlar bizi amaa. yaşasın isteğe bağlı emeklilik
selam kızlar
biliyosunuz yazmıştım daha önce tatildeyix
kaç gündür çok şükür yolundaydı herşey ama bugün hava çok sıcak
aksine bende çok su içmedim bugün
öğlende bi fenalaştım, geldim odaya uyumuşum daha yeni kalktık ama toparladım çok şükür
girip size bi bakiym dedim ama geçmişi okuyabilmek ne mümkün sayfalar geçmiş.
herkesi öptük bebişimle beraber
byee
kaynanam geldi ama beni sinir etti kapıdan girerken şarımsak yemişş
ya bu kadın hamile oldugumu bile bile bunu nasıl yapıyo yaaaaaa
öff bütün camlarımı açtım elimde dergi çok sıcak deyip havamı değişiyom
bebişimizin cicilerini gösterdim insan yalandanda olsa çok güzel falan der
o kadar şey çıkardım bir tanesine bişi demedigögüs pedini göstermedim
arkama koydum çantayı toplarken o arkandaki ney didi gözler maşallah araba farı gibi
tabiiii bununla sınırlı kalmadı hastalıklarından bahsetti bende lafını kesip
annem 4 gündür hastanede yatıyor dedim umursamadı
eee nesi varmışdedim böyle böyle yatsın yatsın
ulaaaa ne diyim şimdi çok kısstımmm heeeeeeeeeeeeee
annemi aramamış bile onu geçtim eşim annesine annemin hasta oldugunu hastanede
yattıgını söylememiş bile onun teyzesi hastanede yatarken haftada 1 ziyarete gidiyoduk
insanın babası olmayınca herkes küçük görüp eziyorr
keske benimde babam başımda olaydıda bazı konularda değerimizi yitirmeyeydik
Dün biri kaynanamı özledim diyemi yazmıştı neeAyy güldüğüme bakma babayla ilgisi yok bizde varda ne farkı var... Bencede geri dur sende arama sorma ilgilenme, ne yaparsan yap yaranamassın çünkü üzüldüğünle kalırsın oğlun olunca onunla ilgilenirsin, gitme sende hiç gerek yok bu kadar el üstünde tutmaya, ben telefonlarını bile açmıyorum eşimin akrabalarının son zamanlarda, cebimden aradıklarında özellikle :) Sizinle görüşmek istemiyorum diyorum kısaca anlayana hala aramalarınada şaşıyorum ne yüzsüzlük... Çokta iyi oluyor birtek annesi ararsa konuşuyorum oda ben aramam o beni ararsa konuşurum, çok kıymetli olunuyomuş böyle.. Ne demişler deveyi diken insanı öpen yaranırmış..
Hanzadem ne yaptılar da seni dellendirdiler bu kadar yaa. Dövüyüm mü onları ha dövüyüm mü??*
yavrucuk boşverin kaynanaları... ben evleneli 4 yıl oluyor.. 1 kez kaynanam telefon açıp hal hatır sormamıştır.. 2 yıl da beraber yaşadık... ararsa ya çaldırır kapatır.. ya da istediği bişiy vardır.. alo dememle diyeceğini diyip kapatır insanın yüzüne.. put gibi telefonun karşısında kalıyorsun öyle.. güya kontorleri esirgiyormuş ... çalışıyoruz ya.. kendime kontor alırken ona da aynı miktarı alırdım.. ama hiç bir zaman beni aramazdı.. çaldırır kapatırdı.. dibindeki kızlarını arardı.. 2-3 bina yanda oturanları.. biraz kötü gelinimdir belki ama.. inanın rahatsız olduğu zaman bile aramıyorum.. hastalıklarına inanmıyorum da ondan..
boşverin onları.. biz farklı nesiliz, inşallah biz böyle kaynana olmayız.. bir yandan diyorum onlar da birer bayan.. onlar da bir ana.. ama bukadar da olunmaz dimi...
E yok sen kötü gelin değilmişin şekerim, kaynanan tuhafmış. Senin aldığın kontörle seni aramıyor. Pes yaniii.
Aslında kaynanalar yavaş yavaş iyi olmaya başladı. Tersine gelinler accık cadılaştı sankiii. Ama insan kendini bildikten sonra kaynanalığı da gelinliği de iyi oluyor. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.
Şuan ümraniyeye kocamın yanına gidip iş yerini dağıtmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kimler nerede oturuyor bilemiyorum ki.
Merkezi bir yer belirleyelim kahvaltı yemek şart değil bir kahve içimlik sohbetimiz olsun yeter
ah denizimmm bende istiyorum o dediğindenisteğimize bağlı değilmi istiyoruz işte
hem yanlış anlayanlar olarak çoğunlukta olursak bakarsın kafalarını karıştırır emekli oluveririz
benimde hep gezesim var hatta hepte gezdiğimden oğlum yorgun düştü 4 gn oynamadı bana iş yerinde dinleniyorum resmenikimizde emekli olup aynı şehirlerde otursak ne güzel olur sokakta doğuruverir kordonu keser kucağımıza alırrr gezmeye devam ederiz o halde istanbul buluşması kanımca yaş canım en fazla 2 kişi bir araya gelir biri ben olurum ama orası kesin ankarayı organize etmek daha kolay olmuştu ya, o da kısmet olmadı
kızlar bilgi verip kaybolmuşlar heralde kaçırdığım 50-60 sayfalık bi geçmiş vardı orda kaçırdım gözümden
fatoşu tutabilene aşkolsun esnafta tutamaz onu maşallah
al bendende o kadar hatta işerinin yanında bir arkadaşının kafasını gözünü patlatmak istiyorum çok sinirliyim gözlerim pörtledi sinirden
git bacım dağıt hatta küs akşamda bizde kalakşamları uyuyamıyorum bu ara sohbeet ederiz
2 hafta üst üste dışarı çıkamadığı için kocasına trip yapanlar sizin evlerede uğrıycam bi ara
4 ayın 3 ayını her haftasonu ''seni bu haftasonu gezmeye götürücem'' diye söz veren, son bir ayıda her gün ''bu akşam erken gelip seni gezmeye götürücem'' diye söz veren bi kocaya inanarak geçirdim. Çokmu salağım acaba ben bu adama neden inanıyorum. Az önce yine aradım 1-2 saate bitiyo işim dedi sizce biticek mi??
Kıslar hani İstanbul ekim anneleri olarak bir buluşma gerçekleştirecektik ne oldu belirlenen tarih çoktan geçti kimseden sesde yok buluşbilsek birazcık daha kaynaşsak
dinlen annesi dinlen. gerçekten çok yoruluyosun, dikkat etmiyosun kendine. bu haftasonu dışarı çıkma yasağı mı uygulasak sana :44: dur ben bunu on numara eniştemle bir görüşeyim. ctesi işe giderken üstüne kapıyı kilitlesin, anahtarını da alıp gitsin. hoş sen bu gezme sevdasıyla camdan bacadan atlar yine gidersin :) dinlen canım dikkat et kendine. rüzgar hareketsiz olunca ben de evhama kapılıyorum, hep iyi olun, olalım.
ankara organizasyonu da olmadı, olamadı. ankara-istanbul karması yapalım diycem onda da bir sen bir ben olcaz galiba :) tüm topiği temsilen görüşürüz artık. katılmak isteyen buyursun tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?