2011 Ekim Anneleri

ankaralılar yarın akşam iş çıkışı ikea da buluşuyormuyuz bir buluşma ayarlayamadık nasıl olsa :60:
bu arada eda yok bu gün haberi olan var mı?

bir aksilik olmazsa ben gidiyorum. evde buluşucaz eşimle. yemek yiyip, arabayı alıp çıkıcaz. saat 8 civarı orda oluruz herhalde :46: gerçi kociş yan çizmeye başladı, ilk gün çok kalabalık olur haftasonu gidelim diyor, ben de haftasonu kalabalık olur haftaiçi gidelim diyorum ama benim dediğim olcak :41: yıllardır bu günü bekliyorum diyorum inanmıyor bana yaa :) gezmeye götürmeme durumu topikten kocama mı bulaştı ne oldu :) huy değiştiriyor bu saatten sonra. :4:
edoşun işi çok herhalde canım. ara ara aşağıda görünüyor. muhtemelen işi çok, içi gidiyor ama yazma imkanı bulamıyor gibi. bu sık gidip gelmelerden bunu anladım ben :)

saol leynam yazdığını görünce hemen geldim zaten kimseyi meraklandırmıyayım diye,ama dediğim gibi çok tatsızım, ablamla tartıştık telefonda birbirimizi çok kırdık ilk defa bu kadar ağladım üzüldüm ...
hatta yarım sigara bile içtim çok kızgın ve kırgınım :(
ama şimdi daha iyim sakinleştim oğlum saolsun hiç tekmelemediği kadar tekmeleyip beni kendime getirdi...

a haaa:27:
bende dün eşimle tartıştım ağladım ağladım dediğin gibi tekmeler tekmeler üstüne hatta o tekmeledikçe ben daha çok ağladım ayy kuzular yaa demekki etkileniyorlar off:5:
barışırsınız o senin ablan herşeyden geçiliyorda aileden geçilmiyor kızsanda sövsende yok onlardan yakınımız yok bizim...

herkze merhaba nasılsınız kızlar benmı canım cok sıkkın.. cok bunaldım artık..:(2. evlılık yıl donumum 2. kez berbat evlılık yıldonumu gecırdım..

sigara içmek yasak. sadece patronumuz günde bir tane o zıkkımdan içiyor. hala ofiste kokusu gitmemiş yaaaa :41:

.

Benim patronumda arada bir içiyor. Hele ilk 3 ay o puro kokusu beni mahvetmişti. Şimdi havalar iyi olduğu için bahçede içiyorlar ama yine de tiksiiyorum. Ama sigara içmiyor ya buna şükrediyorum

o kadar da katı olma koprinacığım insanın elinde olmuyor bazen bırakmak.. tamam biraz abartmış günde 10 tane çok ama alışkanlık işte insanın başına gelmeden bilinmiyor..

Doğru söylüyosun canım alışkanlık. Çoğu kimse severek içmiyor zaten. Allah kurtarsın isteyipte bırakamayanları. Benim babam 40 yıldn sonra bıraktı. Artık nefesalamıyordu, 2 kere anjio oldu ve en son artık uyku problemi yaşayınca Allaha şükür bıraktı. Daha önce de bırakmak istemiş becerememişti. Hatta anjio dan çıktıktan 1 gün sonra hastabakıcıya rüşvet verip wc de sigara içmiş bir tiryakiydi.
kızlar aranızda egzersiz yapmaya baslayan var mı?
ben cok duzensiz de olsa ebru sallının hamile pilatesi cd sini aldım top ve lastik de aldim. arada yapıyorum. sırt agrılarıma cok iyi geliyor. duzenli yapabilsem daha iyi olcak.
bir de kilo olarak herkes ne kadar artışta? ben 58 le baslamıstım 57 ye düstüm ilk 3 aydaki bulantılardan. sonra hızla cok ivmeli kilo almaya basldım. su an 65 kiloyum. buna biraz canım sıkılıyor. sizin kilolarınız nasıl?

Ben doğumdan önce düzenli pilates yapıyordum. Kanamam olunca bıraktım. Şimdi sadece yürüyüş sonrası bacak açma yapıyorum. zaten benim bebek rahata alışmış sanırım ki yürüyüş bile yapsam hemen kasılıyorum. Ama dr izin verdi ya 35 dk kasıla kasıla yürüyüş yapıyorum. Karnım ortadan 2ye çatlıcak gbi oluyor ama yürüyüşten sonra uzanınca geçiyor. E hal böyle olunca pilates yapmaya korkuyorum.

ya kızlar bişi soracam ayağınıza sabahları kramp giriyor mu?
çok berbet bi durum bu yaa.sanki felçli gibi oluyorum ben bazı sabahlar:5::5::5::5::5::5::5:

Muz yeeee.Hergün 1 orta boymuz yemzsen ileride sadece sabah değil, uykunda da kasılmaların olacak. O yüzden şimdiden kalsiyum ve potasyum almalısın. Potasyum da en fazla muzda bulunuyor.

leynam burdayım canım okuyorum ziyaretçi olarak canım sıkkın çokça katılıp ağzınızın tadını bozmim dedim bugünlük böle idare edin beni :31:

Yeşilim ne olduuuu. Hayırdır inşallah:53:

Son düzenleme:
bir aksilik olmazsa ben gidiyorum. evde buluşucaz eşimle. yemek yiyip, arabayı alıp çıkıcaz. saat 8 civarı orda oluruz herhalde :46: gerçi kociş yan çizmeye başladı, ilk gün çok kalabalık olur haftasonu gidelim diyor, ben de haftasonu kalabalık olur haftaiçi gidelim diyorum ama benim dediğim olcak :41: yıllardır bu günü bekliyorum diyorum inanmıyor bana yaa :) gezmeye götürmeme durumu topikten kocama mı bulaştı ne oldu :) huy değiştiriyor bu saatten sonra. :4:
edoşun işi çok herhalde canım. ara ara aşağıda görünüyor. muhtemelen işi çok, içi gidiyor ama yazma imkanı bulamıyor gibi. bu sık gidip gelmelerden bunu anladım ben :)

bizimkilerde yan çizecek gibi ama ben çok istiyorum bizde 6 gibi orada oluruz muhtemelen burdan konuşuruz yarın gitmeler kesinleşirse orada buluşur ayaküstü bir sohbet ederiz
edoş biraz üzgünmüş bizi de üzmek istememiş buralarda...

bizimkilerde yan çizecek gibi ama ben çok istiyorum bizde 6 gibi orada oluruz muhtemelen burdan konuşuruz yarın gitmeler kesinleşirse orada buluşur ayaküstü bir sohbet ederiz
edoş biraz üzgünmüş bizi de üzmek istememiş buralarda...

tamam gelince ararım seni, görüşürüz :3:

Eki Görüntüle 213760
inşallah becerebilmişimdir:44:
becermişsin çok da güzel olmuş maşallah bebeğinle sana
bu arada elbiseni de çok beğendim söylemeden geçemiciiimmm
herkze merhaba nasılsınız kızlar benmı canım cok sıkkın.. cok bunaldım artık..:(2. evlılık yıl donumum 2. kez berbat evlılık yıldonumu gecırdım..

ne oldu hayatım güzel geçecekti yemekler hafif müzikler falan ne oldu da kötü oldu :(

Selam kızlar nasılsınız
bugün evlilik yıldönümüzdü dün söylemiştimya kocam beni yemeğe götürecek
tebrik ederim canımmmm :38:
ben lcw dan aldım 2 bebişli tshirt.. 1 kapri (kapriyi büyük aldım nedense.. anca 2 ay sonra giyerim) ama fiyatları güzeldi.. normal rayondan da geniş paça kot, gömlek mi desem tunik mi neyse ondan işte :)
gittiğim lcw da fazla renk seçeneği yoktu tshirtlerde.. dedim kesin tüm hamişler almış burdan hepsini :) nette gördüklerimi bulacağımı umarak gitmiştim oysaki :(
bende öyle umarak gittim ama hepsini kapmış diğer hamişlerrrr:1::1:
ben sabah 9 dan beri iş yapıyorum yeni bitti oturup ağlıcam nerdeyse yorgunluktan:59: başkalarının yaptığı içime sinmiyo napim:1::1::1:
neeee kızım seni döferimmmm tek tek yavaş yavaş yapsanaaa :57:
ağlama ağlama akşam eve gidince dinlenirsin sen söyle bakıyım bebeğe kardeş yapıcakmısın ?
ben yapıcammmmmmmmmmmmmm:60::60:
taze taze çekildik teyzoşlar 24+4 :62::62::62:

Eki Görüntüle 213724
eneeee maşallahhhhhhh :nazar::nazar:
canom hoşgeldin bacım:3::3::3::3::3:
ben hoşgeldimdeee sen yoksun gızzzzzz:1:
Eki Görüntüle 213760
inşallah becerebilmişimdir:44:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:elbisede yakışmışşşşşşşşşşşşşşş

becermişsin çok da güzel olmuş maşallah bebeğinle sana
bu arada elbiseni de çok beğendim söylemeden geçemiciiimmm

ne oldu hayatım güzel geçecekti yemekler hafif müzikler falan ne oldu da kötü oldu :(

kkoskoca bı hıc.. ınsan bı yemege goturu razıydım yanı ama hıcbısey yapmadık evde oturduk kutlamadık bıle:( oyle bı odun kocam var yanı:(

ohh bee sonunda benimle de ilgilenen oldu :D sağlık ocağından sizi arayıp duruyorlardı aşı için, sonunda beni de aradılar :) kontrole çağırdılar, aşı yapacaklarmış bi de. cuma günü gidicem. ağrırsa ağrısını haftasonu çekiim diye. biz de aşıcılar kervanına katılıyoruz kızımla.

a haaa:27:
bende dün eşimle tartıştım ağladım ağladım dediğin gibi tekmeler tekmeler üstüne hatta o tekmeledikçe ben daha çok ağladım ayy kuzular yaa demekki etkileniyorlar off:5:
barışırsınız o senin ablan herşeyden geçiliyorda aileden geçilmiyor kızsanda sövsende yok onlardan yakınımız yok bizim...

ah leynam ahhh ne diyeyimki dışı seni içi beni yakar inşallah bi gün bir araya gelirizde uzun uuzun anlatırım :31:

saol leynam yazdığını görünce hemen geldim zaten kimseyi meraklandırmıyayım diye,ama dediğim gibi çok tatsızım, ablamla tartıştık telefonda birbirimizi çok kırdık ilk defa bu kadar ağladım üzüldüm ...
hatta yarım sigara bile içtim çok kızgın ve kırgınım :(
ama şimdi daha iyim sakinleştim oğlum saolsun hiç tekmelemediği kadar tekmeleyip beni kendime getirdi...

üzülme cnm ağlama sen :((( bak oğluşun bile tepki vermiş üzülmesin benim annem diye

kkoskoca bı hıc.. ınsan bı yemege goturu razıydım yanı ama hıcbısey yapmadık evde oturduk kutlamadık bıle:( oyle bı odun kocam var yanı:(

:84:
üzme kendini boşver sıkma canını desem deee üzülüyorsun ama bu sene böyle olmuş seneye inşallah senin gönlüne göre geçirirsiniz...

:84:
üzme kendini boşver sıkma canını desem deee üzülüyorsun ama bu sene böyle olmuş seneye inşallah senin gönlüne göre geçirirsiniz...

ok canım bu adamdan bısey olmaz gecen senede karnım burnumdaydı ılk evlılık yıldonumumuz du halısahaya mac ızlemeye gıttı hıcbısye olmaz bu adamdan

Back
X