• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

kkoskoca bı hıc.. ınsan bı yemege goturu razıydım yanı ama hıcbısey yapmadık evde oturduk kutlamadık bıle:( oyle bı odun kocam var yanı:(

üzülme cnm 2 senedir bizde kutlayamadık muhtemelen bu sene gene kutlayamayacağız....
hem belki hafta sonuna bişey ayarlıyordur sürpriz olsun diye de bişey dememiştir

Ben çıkıyorum güzeller. Topiğimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor, yarına kadar hava açılır inşallah sabahla birlikte güneşi açar yeniden. Hepinize iyi akşamlar mmuckss :) :54:

saol leynam yazdığını görünce hemen geldim zaten kimseyi meraklandırmıyayım diye,ama dediğim gibi çok tatsızım, ablamla tartıştık telefonda birbirimizi çok kırdık ilk defa bu kadar ağladım üzüldüm ...
hatta yarım sigara bile içtim çok kızgın ve kırgınım :(
ama şimdi daha iyim sakinleştim oğlum saolsun hiç tekmelemediği kadar tekmeleyip beni kendime getirdi...

Edaaaa. Sigara içmee. Bak ne güzel bırakmıştın. Üzülme de kıyamam sanaa. Sen bizim topikimizin neşesisin. Sen böyle olursan bizim yüzümüzü kim güldürecek.:71: Bunlar sanaa, uzat yanağı bide :54: ohh geçti geçtiii.

herkze merhaba nasılsınız kızlar benmı canım cok sıkkın.. cok bunaldım artık..:(2. evlılık yıl donumum 2. kez berbat evlılık yıldonumu gecırdım..

Ahahah abi kesin odunluk ayına denk geldik. Bak hele şu kocişlerin haline. :47:

ohh bee sonunda benimle de ilgilenen oldu :D sağlık ocağından sizi arayıp duruyorlardı aşı için, sonunda beni de aradılar :) kontrole çağırdılar, aşı yapacaklarmış bi de. cuma günü gidicem. ağrırsa ağrısını haftasonu çekiim diye. biz de aşıcılar kervanına katılıyoruz kızımla.

Ben aslanım, ben kaplanım de git. Hiiiiçbişicik olmuyo. Herkesin bünyesi farklı ama benim bünyem cici de:52: Ha bide elinden geliyosa yeni aşı şişesi açtır.

Ben çıkıyorum güzeller. Topiğimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor, yarına kadar hava açılır inşallah sabahla birlikte güneşi açar yeniden. Hepinize iyi akşamlar mmuckss :) :54:

kara bulutmuu:26::26::26::26::44::44::44::44::44:

güle gülee iyi akşamlarrrrr

Son düzenleme:
meryemcim hepsi birbirinden güzel Allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin inşallah..tatlım özellikle bu üzerinde pati resmi olanı çok beğendim nerden aldın canım??

Civilden almıştım ama sezon sonu ürünüydü aynısını bulman zor olur aynı takımdan iki tane var istersen bir takımı hediye gönderebilirim:49:

sağolun kızlar iltifatlarınızla moralim yerine geldi valla....
sanki benim göbeğim hiç çıkmayacak hiç kilo almayacağım gibi bişey dedim ben millete yok bundan sonra çabuk büyürmüş karnım çok kilo alırmısım kız annesi çirkinleşirmiş yüzümde lekeler de çıkacakmış çatlayıp patlarmışım vs vs. içimi karartmaya başlamışlardı :63::63::63:

Edaaaa. Sigara içmee. Bak ne güzel bırakmıştın. Üzülme de kıyamam sanaa. Sen bizim topikimizin neşesisin. Sen böyle olursan bizim yüzümüzü kim güldürecek.:71: Bunlar sanaa, uzat yanağı bide :54: ohh geçti geçtiii.

Ahahah abi kesin odunluk ayına denk geldik. Bak hele şu kocişlerin haline. :47:

Ben aslanım, ben kaplanım de git. Hiiiiçbişicik olmuyo. Herkesin bünyesi farklı ama benim bünyem cici de:52: Ha bide elinden geliyosa yeni aşı şişesi açtır.

canım dostlarım beniiim çok seviyorum sizi ablamı sevdiğimden çok :1:
ohhh mis gibi öpücüğümüde kaptım şifa gibi geldi vallahiii rumuzuuuuuuuuuuuuuumm

sağolun kızlar iltifatlarınızla moralim yerine geldi valla....
sanki benim göbeğim hiç çıkmayacak hiç kilo almayacağım gibi bişey dedim ben millete yok bundan sonra çabuk büyürmüş karnım çok kilo alırmısım kız annesi çirkinleşirmiş yüzümde lekeler de çıkacakmış çatlayıp patlarmışım vs vs. içimi karartmaya başlamışlardı :63::63::63:

ayy o milleti bize yolla saçlarını başlarını yolalımmmmmmm çok biliyolarrr kendi çirkinliklerini gebeliğe baglamışlar:63::63::63::63::63:

Eda Canom'un buluşmaya gelmeye azıcık niyeti var yakalamışken hadi ikna edelim:13:

oy meryemim ne vaktim ne enerjim var yeminle zincirli kuyuda çalışan bi arkadaşım servisle gidiyo eve o kadar takatsizimki koşarak çıkıp servise yetişmem lazım evden girerim akşam onun kanına ben :23:

Back
X