çok hoş gözüküyosuun. maşallah ikinize de.
elbiseni nerden aldınlcw, c&a filansa hazır bakıyorken ona da bakim
![]()
saol cnm geçen sene almıştım y-londondan almıştımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok hoş gözüküyosuun. maşallah ikinize de.
elbiseni nerden aldınlcw, c&a filansa hazır bakıyorken ona da bakim
![]()
kkoskoca bı hıc.. ınsan bı yemege goturu razıydım yanı ama hıcbısey yapmadık evde oturduk kutlamadık bıleoyle bı odun kocam var yanı
![]()
üzülme cnm ağlama sen(( bak oğluşun bile tepki vermiş üzülmesin benim annem diye
rumuzum denizim iyim çok şükür kendime geldim tekmelerle![]()
kardeşim asabımı bozunoyuz ama böyle.... bebek nerde bebeeeeeeeeeeek???????????![]()
![]()
saol leynam yazdığını görünce hemen geldim zaten kimseyi meraklandırmıyayım diye,ama dediğim gibi çok tatsızım, ablamla tartıştık telefonda birbirimizi çok kırdık ilk defa bu kadar ağladım üzüldüm ...
hatta yarım sigara bile içtim çok kızgın ve kırgınım
ama şimdi daha iyim sakinleştim oğlum saolsun hiç tekmelemediği kadar tekmeleyip beni kendime getirdi...
herkze merhaba nasılsınız kızlar benmı canım cok sıkkın.. cok bunaldım artık..2. evlılık yıl donumum 2. kez berbat evlılık yıldonumu gecırdım..
ohh bee sonunda benimle de ilgilenen oldusağlık ocağından sizi arayıp duruyorlardı aşı için, sonunda beni de aradılar :) kontrole çağırdılar, aşı yapacaklarmış bi de. cuma günü gidicem. ağrırsa ağrısını haftasonu çekiim diye. biz de aşıcılar kervanına katılıyoruz kızımla.
Ben çıkıyorum güzeller. Topiğimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor, yarına kadar hava açılır inşallah sabahla birlikte güneşi açar yeniden. Hepinize iyi akşamlar mmuckss :)![]()
kardeşim asabımı bozunoyuz ama böyle.... bebek nerde bebeeeeeeeeeeek???????????![]()
![]()
meryemcim hepsi birbirinden güzel Allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin inşallah..tatlım özellikle bu üzerinde pati resmi olanı çok beğendim nerden aldın canım??
kıyamammmm öpimmiiii![]()
Edaaaa. Sigara içmee. Bak ne güzel bırakmıştın. Üzülme de kıyamam sanaa. Sen bizim topikimizin neşesisin. Sen böyle olursan bizim yüzümüzü kim güldürecek.Bunlar sanaa, uzat yanağı bide
ohh geçti geçtiii.
Ahahah abi kesin odunluk ayına denk geldik. Bak hele şu kocişlerin haline.
Ben aslanım, ben kaplanım de git. Hiiiiçbişicik olmuyo. Herkesin bünyesi farklı ama benim bünyem cici deHa bide elinden geliyosa yeni aşı şişesi açtır.
öpppp hemde sulu sulu öppp(dişsiz babanem gibi )sevgiye ihtiyacım var :)
sağolun kızlar iltifatlarınızla moralim yerine geldi valla....
sanki benim göbeğim hiç çıkmayacak hiç kilo almayacağım gibi bişey dedim ben millete yok bundan sonra çabuk büyürmüş karnım çok kilo alırmısım kız annesi çirkinleşirmiş yüzümde lekeler de çıkacakmış çatlayıp patlarmışım vs vs. içimi karartmaya başlamışlardı![]()
Eda Canom'un buluşmaya gelmeye azıcık niyeti var yakalamışken hadi ikna edelim:13:
Eda Canom'un buluşmaya gelmeye azıcık niyeti var yakalamışken hadi ikna edelim:13:
ediiiiiiiiiiiinn ediiiiiiiiiiiiiiiinn
ama önce kocamı ikna edinnn![]()