Neden olmadın çağırmadılarmı yada gitmedinmi sen?
Bana ilk aylarda kanamam olduğu için 20 gün yasakladı bende çok tedirgin oldum korka korka kullandım mecburen işe gelmek için, şimdi rahatım otomatik olduğu için zorlanmıyorum .... ilk başlarda takıyordum ama şimdi kemer takmıyorum açıkçası:78: sıkar bebeği diye korkuyorum yabirtane çıkma emniyet kemeri ucu aldırdım eşime onu takıyorum ötmüyor ikide bir... Bana 28. haftadan sonra kullanmamamı söyledi karnımız direksiyona çok yakın olucakmış değmesi ani fren kasılma gibi hareketler erken doğuma sebebiyet verir dedi. Bende zaten korkuyorum koltuğu çekebildiğim kadar geriye çektim bu defada biraz kollarım sırtım ağrıyor ama herşeye rağmen dolmuştan bin kat iyidir çok şükür böyle bir şansımız var.. Eşime bu konuda minndettarım çok korkuyordum onun zoruyla aldım ehliyeti, özel hoca tuttu ders aldım filan, sonrada arabasını elinden aldım
benide arayan yoktu ben gittim
bazı dr lar aşıyı gerek görmüyor hastaya bırakıyor tercihi
istersen aile hekimine bir git canım
bugün yaptıramayınca doktorumu aradım ne zamana kadar süresi diye sordum. 18-24 arası dedi. sen de elini çabuk tut hatta bugün tin tin git hadi.
Hayırlı cumalar güzel anneler ve melekleri,nasılsınız?
Biz iyiyiz hamd olsun kasık ağrım var bugün biraz bi de münüşümün yan kısımları ağırıyo kaç gündür. böyle olan var mı aramızda??
Zehracım geçmiş olsun. yat dinlen, dikkat et kendine ve bebeğine. dediğin gibi hiç bir şey bizden ve bebeklerimizden değerli değil.
Annemler gelecekler bugün çoooook mutluyuz oğlum tepikleyip duruyo azcık azcık anneannesini özlemiş zaar.
kızkardeşim eskişehir'deydi. ilk kez görecek göbişimi bakalım ne tepki verecek. abim de geliyo hiç bi şey demez herhalde bebek için utangaçtır çünkü :)))
Ya ben hala çılgın gibi tuvalete gidiyorum ne zaman geçecek buuuuGece kalkıp durmaktan usandım. Hani artık rahim yukarı çıkıyodu hani artık habire tuvalete gitmicektim ((
Bi de bugün hem bulantı hem de midem deliniyo sankim...İkisi bi arada maşallah...
Hamileliğin keyfi nasıl sürülüyo ben anlamadım ki:)))))
ay canofıkramısın nesin sen ya :)
kendi kendime gülüyorum dükkanda :) gelen geçen bakıyor valla :) tü tü tü nazar değmesin sana
teyze ve kızı da nasılsa 1 geceliğine geliyorlar boşver... gidecekler nasılsa
kaynanamla otururken... memleketinden bir kadın ankaraya hacettepeye yatırılmıştı.. kadının kızı oğlu kocası geldiler yüzsüzlükle 20 gün bizde kaldılar.. zaten çalışıyordum akşam gelip hizmetlerini yapıyordum.. kaynana da evden kaçıyordu arkadaşına gidiyordu.. biz eşimle krizler geçiriyorduk evde.. gittiler oh be dedik.. kışa bu sefer kadınla kocası geldiler.. her gün hastaneye bilmemne için gidilecekmiş.. 12 gün falan kaldılar.. ööğk geldi resmen.. kayınımda izine gelmişti.. ev karman çormandı.. kalabalıktı.. püüf..
eğer bir gece kalacaklarsa... açıp açıp şu mesajımı oku rahatla :)
Ben çok korkuyorum kullanamıyorum..Eşim çok ısrar ediyo ama cesaretim kaçtı. Ehliyet ilk aldığım zamanlar bana arabayı vermedi ben de inat ettim sonra. Şimdi de korkuyorum. Bi de ankara trafiği berrbattt...Nasıl aşıcam ben bu korkuyu?
Bana ilk aylarda kanamam olduğu için 20 gün yasakladı bende çok tedirgin oldum korka korka kullandım mecburen işe gelmek için, şimdi rahatım otomatik olduğu için zorlanmıyorum .... ilk başlarda takıyordum ama şimdi kemer takmıyorum açıkçası:78: sıkar bebeği diye korkuyorum yabirtane çıkma emniyet kemeri ucu aldırdım eşime onu takıyorum ötmüyor ikide bir... Bana 28. haftadan sonra kullanmamamı söyledi karnımız direksiyona çok yakın olucakmış değmesi ani fren kasılma gibi hareketler erken doğuma sebebiyet verir dedi. Bende zaten korkuyorum koltuğu çekebildiğim kadar geriye çektim bu defada biraz kollarım sırtım ağrıyor ama herşeye rağmen dolmuştan bin kat iyidir çok şükür böyle bir şansımız var.. Eşime bu konuda minndettarım çok korkuyordum onun zoruyla aldım ehliyeti, özel hoca tuttu ders aldım filan, sonrada arabasını elinden aldım
sıkma canını tatlım.. biz daha 13-14lük analarız..
yine de ankara nın trafiği istanbuldan bin kat iyi :) öyle düşünüp kendini rahatlat.
çiş konusuna gelince.. gebelik.org'ta oku bizim haftaları :) bak ne diyo kaan amcamız..
vucüt gece kalkmaya alışmak için sık sık wc ye kaldırıyor bizi.. bebek doğunca gece de emzireceğimiz için.. uyku düzenimizi ona göre ayarlıyor bebiş doğmadan..
iyi hoş çok güzel de.. uyku diye bişiy kalmıyor ki anam.. ve artık saate bakar oldum ..
gece örn 23,30-00,00 da yatmadan wc gidiyorum.. 02,05 wc, bazen 3,30- bazen 4,15 yine wc.. sonra 6,15te yine wc.. eşimi 7,30da işe gönderdikten sonra yine wc.. kendimde 9,30da kalkıyorum dükkana gelmek için ozaman yine wc.. gün içinde de 2.. 2 bucuk saat arayla tuvaletteyim.. bıktım artık
Ben çok korkuyorum kullanamıyorum..Eşim çok ısrar ediyo ama cesaretim kaçtı. Ehliyet ilk aldığım zamanlar bana arabayı vermedi ben de inat ettim sonra. Şimdi de korkuyorum. Bi de ankara trafiği berrbattt...Nasıl aşıcam ben bu korkuyu?
Hayırlı cumalar güzel anneler ve melekleri,nasılsınız?
Biz iyiyiz hamd olsun kasık ağrım var bugün biraz bi de münüşümün yan kısımları ağırıyo kaç gündür. böyle olan var mı aramızda??
Kız filiz aynen öyleyim işte bende sabah dert yanıyodum münüşümün yanları ve sağ kasığım canım ya aynı haftada olmak ne güzel bişi :))
slm hatunlar nasılsınız bakiim keyifler nasıl????
kötü bi gece geçirdim sayılır dün hastane yemek biraz temizlik derken baya yorulmuştum kafamı yastığa koyar koymazda gitmişim saat 4 falan bacağıma giren krampın acısıyla nasıl çığlık atarak uyandım allah biliyo ilk defa bu kadar şiddetli ve uzun sürdü adamda korktu yataktan sıçradı oda karnımı tutuyo noldu iyimisin falan diye dedim karnımı bırak bacağıma bak kaskatı kesildim ya çok kötüydü
Selam filizcim sana da hayırlı cumalar. biz iyiyiz. sabah aşıya gittik, yaptıramadan geldik. haftaya bi daha gitcez.
kasık ağrım sabahları yataktan kalkarken oluyor, çok sık değil ama. yavaş yavaş, ağır çekim hareketlerle kalkıyorum, küçük adımlarla ilerleyince çok ağrımıyor. sonrasında da gün içinde çok hareketsiz oturursam ağrıyor. onun haricinde münüş ağrım da yok canım.
ohh ne güzel tam bir aile saadeti olacak desene :) gözün aydın şimdiden keyifli zamanlar diliyorum. dayısı bişe demez ama yeğenini görmek için cannnn atar annesi. benim erkek kardeşlerimle kaynımda öyle. hatta kayınpederim de. sanki kendilerini leylekler getirdi :)
Benim bulantılarım tam anlamı ile 16. hafta bittiğinde kesildi hi bitmeyecek sanmıştım sanırım hard disk rumuz deniz ve ben en geç kurtulan olduk bulantıdan ama 20 li haftalarda tekrar kendisini ufaktan bri gösteriyor.. Tuvalete gelince hiç bitmiyor şimdi gecede en az 1 defa kalkıyorum... Senin haftalarında 2,3 defa kalkıyordum su içmeklede çok alakalı gece yatarken su içme... Hamilelğin en keyifli anı bence ilk kalp atışını duyduğun ve ilk hareketi hissettiğin andıbide sanırım doğduğunu gördüğümüz an olucak inşallah tabi :)
Kız sen ne sabırlı şeysin böyle, çok yumuşak başlısın belliki.. Önüne gelen sana yükleniyor... Yazık kuzum ya...
Kız filiz aynen öyleyim işte bende sabah dert yanıyodum münüşümün yanları ve sağ kasığım canım ya aynı haftada olmak ne güzel bişi :))
Ya Allah Bismillah diyeceksin dalacaksın trafiğe, ben anlatsam ölürsün gülmekten nasıl öğrendiğimi :)))) Ankara trafiği berbatmı bilmiyorum ama İstanbula gelde trafik görsün gözün :) ilk başlarda kaskatı oluyorsun direksiyona yapışıyosun kitleniyosun ama o kadar basit ki aslında, insana çarpmadığın sürece sorun yok, bir iki vukuatın çizmen takman oluyo ama en fazla 1 ay sonra sistemi öğrenince istediğin yere gidiyosun en önemlisi trafikte korkmamak birde özel hocadan bu işin ehlinden alıcaksın dersini kocandan akrabandan filan değil :) insanı stres yapıyorlar ama onlarda haklı tabi ama bu hakkı onlara araba kullanmayı öğrendikten sonra veriyorsun o ayrı bir şey :)
slm hatunlar nasılsınız bakiim keyifler nasıl????
kötü bi gece geçirdim sayılır dün hastane yemek biraz temizlik derken baya yorulmuştum kafamı yastığa koyar koymazda gitmişim saat 4 falan bacağıma giren krampın acısıyla nasıl çığlık atarak uyandım allah biliyo ilk defa bu kadar şiddetli ve uzun sürdü adamda korktu yataktan sıçradı oda karnımı tutuyo noldu iyimisin falan diye dedim karnımı bırak bacağıma bak kaskatı kesildim ya çok kötüydü
ayyy çok seviniyorum ,kutluyorum ehliyetten hemen sonra araba kullanan bayanları
eşinide kutluyorum
bende şu kemeri araştırsam çok iyi olacak ,yoksa ötmesi beni çıldırtıyor
ahh canımmm çok geçmiş olsunnn magnezyum kullanıyomuydun sennn
yok cnm dün söylemiştim doktorcuğuma bir ay daha bekleyelim vücudun alışır belki geçmezse veririm demişti akşamına daha beteri oldu zaten benimki ilaca karşı şaşıyorum vitamini kan ilacını nasıl olduda verdi diye :)))
bende araba aldıgı zaman eşim meraklı melehat olarak dedim ki bi kere kullanayım nasıl bişi
bakırköy adliyesinin arkasında boş arazi var oraya götürdü beni bindim eşim başladı anlatmaya şu söyle bu böyle diye
ama ben heyecandan kafa bi milyon olmuş ben gaz yerine frene basınca eşim bagırmaya başladı bana
bıraktım bidaha sürmem dedimaylaaaarrr sonra arabayı satıcam dedi bende son kez kullanayım bari diyerekten eşime konuyu açtım
açmaz olaydım arabaya bindik ben direksiyonda koltugun ucuna oturmuşum yeni gelinler gibive gaza basarken ayagını debriyaj mı ne ondan çekiyomuşun eee anam ne bilim eşim gene başladı bagırmaya adam gibi kullan motoru parçalayacaksın falan hamileyim hormonlar almış başını gidiyo ben başladım aglama kullanmıcam işte al arabanı başına çal uzun yol şöförüyümüyüm bennn diye bagırdım falan inmeye çalışıyom adam tuttu beni nasıl geldiysek geri gitcez diye beni aglar vaziyette arabayı kullandırttı pissss bidaha tövbeee parayla adam tutar ögrenirim yoksa kocamı bogarım direksiyon başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?