2011 Ekim Anneleri

Hayırlı cumalar güzel anneler ve melekleri,nasılsınız?
Biz iyiyiz hamd olsun kasık ağrım var bugün biraz bi de münüşümün yan kısımları ağırıyo kaç gündür. böyle olan var mı aramızda??

Zehracım geçmiş olsun. yat dinlen, dikkat et kendine ve bebeğine. dediğin gibi hiç bir şey bizden ve bebeklerimizden değerli değil.

Annemler gelecekler bugün çoooook mutluyuz oğlum tepikleyip duruyo azcık azcık anneannesini özlemiş zaar.
kızkardeşim eskişehir'deydi. ilk kez görecek göbişimi bakalım ne tepki verecek. abim de geliyo hiç bi şey demez herhalde bebek için utangaçtır çünkü :)))

Ben çok korkuyorum kullanamıyorum..Eşim çok ısrar ediyo ama cesaretim kaçtı. Ehliyet ilk aldığım zamanlar bana arabayı vermedi ben de inat ettim sonra. Şimdi de korkuyorum. Bi de ankara trafiği berrbattt...Nasıl aşıcam ben bu korkuyu?

slm hatunlar nasılsınız bakiim keyifler nasıl????
kötü bi gece geçirdim sayılır dün hastane yemek biraz temizlik derken baya yorulmuştum kafamı yastığa koyar koymazda gitmişim saat 4 falan bacağıma giren krampın acısıyla nasıl çığlık atarak uyandım allah biliyo ilk defa bu kadar şiddetli ve uzun sürdü adamda korktu yataktan sıçradı oda karnımı tutuyo noldu iyimisin falan diye dedim karnımı bırak bacağıma bak kaskatı kesildim ya çok kötüydü

benide arayan yoktu ben gittim
bazı dr lar aşıyı gerek görmüyor hastaya bırakıyor tercihi
istersen aile hekimine bir git canım

bugün yaptıramayınca doktorumu aradım ne zamana kadar süresi diye sordum. 18-24 arası dedi. sen de elini çabuk tut hatta bugün tin tin git hadi.

Neden olmadın çağırmadılarmı yada gitmedinmi sen?

aile hekimliğinden hemşire evime kadar gelmişti sonra doktorum ilaç kullandıgım için şuanda gerek yok demişti
bende eşim izinli oldugu gün gideriz diye gitmedim ama benim koca kafalı kocam her izin gününde arkadaşlarıyla gezmelere gittiği için gidemedim
pazartesi günü gideyim ne yapam:18::18::18::18::18::18:

Selam filizcim sana da hayırlı cumalar. biz iyiyiz. sabah aşıya gittik, yaptıramadan geldik. haftaya bi daha gitcez.
kasık ağrım sabahları yataktan kalkarken oluyor, çok sık değil ama. yavaş yavaş, ağır çekim hareketlerle kalkıyorum, küçük adımlarla ilerleyince çok ağrımıyor. sonrasında da gün içinde çok hareketsiz oturursam ağrıyor. onun haricinde münüş ağrım da yok canım.
ohh ne güzel tam bir aile saadeti olacak desene :) gözün aydın şimdiden keyifli zamanlar diliyorum. dayısı bişe demez ama yeğenini görmek için cannnn atar annesi. benim erkek kardeşlerimle kaynımda öyle. hatta kayınpederim de. sanki kendilerini leylekler getirdi :)

Benim bulantılarım tam anlamı ile 16. hafta bittiğinde kesildi hi bitmeyecek sanmıştım sanırım hard disk rumuz deniz ve ben en geç kurtulan olduk bulantıdan ama 20 li haftalarda tekrar kendisini ufaktan bri gösteriyor.. Tuvalete gelince hiç bitmiyor şimdi gecede en az 1 defa kalkıyorum... Senin haftalarında 2,3 defa kalkıyordum su içmeklede çok alakalı gece yatarken su içme... Hamilelğin en keyifli anı bence ilk kalp atışını duyduğun ve ilk hareketi hissettiğin andıbide sanırım doğduğunu gördüğümüz an olucak inşallah tabi :)

Kız sen ne sabırlı şeysin böyle, çok yumuşak başlısın belliki.. Önüne gelen sana yükleniyor... Yazık kuzum ya...

sıkma canını tatlım.. biz daha 13-14lük analarız..
yine de ankara nın trafiği istanbuldan bin kat iyi :) öyle düşünüp kendini rahatlat.

çiş konusuna gelince.. gebelik.org'ta oku bizim haftaları :) bak ne diyo kaan amcamız..
vucüt gece kalkmaya alışmak için sık sık wc ye kaldırıyor bizi.. bebek doğunca gece de emzireceğimiz için.. uyku düzenimizi ona göre ayarlıyor bebiş doğmadan..
iyi hoş çok güzel de.. uyku diye bişiy kalmıyor ki anam.. ve artık saate bakar oldum ..
gece örn 23,30-00,00 da yatmadan wc gidiyorum.. 02,05 wc, bazen 3,30- bazen 4,15 yine wc.. sonra 6,15te yine wc.. eşimi 7,30da işe gönderdikten sonra yine wc.. kendimde 9,30da kalkıyorum dükkana gelmek için ozaman yine wc.. gün içinde de 2.. 2 bucuk saat arayla tuvaletteyim.. bıktım artık

ayyy çok seviniyorum ,kutluyorum ehliyetten hemen sonra araba kullanan bayanları
eşinide kutluyorum
bende şu kemeri araştırsam çok iyi olacak ,yoksa ötmesi beni çıldırtıyor

ben 1 yada 2 kere kalktım gece wc ye ama gün içinde tuvalette zamanım geçiyodu markete falan çıktıgımda merdivenleri münüşümü tutarak çıkıyodum altıma yapmim diye

Ya Allah Bismillah diyeceksin dalacaksın trafiğe, ben anlatsam ölürsün gülmekten nasıl öğrendiğimi :)))) Ankara trafiği berbatmı bilmiyorum ama İstanbula gelde trafik görsün gözün :) ilk başlarda kaskatı oluyorsun direksiyona yapışıyosun kitleniyosun ama o kadar basit ki aslında, insana çarpmadığın sürece sorun yok, bir iki vukuatın çizmen takman oluyo ama en fazla 1 ay sonra sistemi öğrenince istediğin yere gidiyosun en önemlisi trafikte korkmamak birde özel hocadan bu işin ehlinden alıcaksın dersini kocandan akrabandan filan değil :) insanı stres yapıyorlar ama onlarda haklı tabi ama bu hakkı onlara araba kullanmayı öğrendikten sonra veriyorsun o ayrı bir şey :)

Son düzenleme:

ahh canımmm çok geçmiş olsunnn magnezyum kullanıyomuydun sennn

ne kadar geç yaptırırsan acın o kadar geç başlar boş ver :))) benim çok acımıştı canım diğeri ayın 8 inde. bakalım o nasıl olcak.
münüşüm kaç zamandır ağırıyo. geçen hanzade demişti yukarı çekilmem mi ne oluyomuş. inş. benim de öyledir.
ben çok özlüyorum ailemi. dışarda okudum, dışarda evlendim hiç bu kadar koymazdı ama bu hamilelik başlayalı beri bi tuhaf oldum seslerini duyuyyorum gözlerim doluyo. geçen gece uzandım yatağa düğünde annemin ağladığı sahne geldi gözümün önüne hüngür hüngür ağladım. iyice manyaklaştım anlayacağın :)) bu haftasonu güzel geçecek inş. hasret giderecez.

benim de çok bulantım oldu (((( hatta bu hafta bile 2 kez çıkardım. beni es geçmeyiniz.(övünülecek neyi varsa :)))

Kız sen ne sabırlı şeysin böyle, çok yumuşak başlısın belliki.. Önüne gelen sana yükleniyor... Yazık kuzum ya...

eksisi gibi değilim artık.. yine saftirikim ama.. lafımı kimseden esirgemiyorum.. ilk başlarda kendi kendimi ezdim.. kimsem yok ankarada.. aman laf edilmesin.. bişey olmasın.. aşırı sabırlıyımdır.. Rabbim de bunu karşılıksız bırakmıyor eminim..
2 yıl kayınvalidemle oturdum kötü gelin oldum.. eltimle kayınımın ozaman 2-3 yıllık ilişkileri vardı.. lise aşkı işte.. ben gelince 1 hafta sonra kudurdular nişan diye.. kayınvalidem de erken dedi ne ettiyse dinleyemedi sözünü.. gelişimden 1 ay sonra yüzükleri taktılar... aile arası bir kutlama oldu.. bu sefer düğün için kudurdular.. (daha askere gitmemişti kayınım)
19 yaşında gitti askere... geldi.. 10gün sonra nikahı kıydılar.. 2 ay sonra düğünü yaptılar :) ama kayınım askerdeyken gelin bize etmediğini bırakmadı.. beni nedense çooooooook kıskandı..eşim çok tersledi onu düzgün davransın diye.. bu sefer iki kardeşi birbirine düşürdü eltim..
şimdi gelip gidiyoruz ama inan içime hiç sinmiyor.. hep herşeyi benden önce olsun istedi.. bebek düşünüyoruz diyince.. ne yaptı ne etti o ay hamile kaldı işte doğurdu da.. ama herkes kendi yuvasına bakmalı.. onu bunu kıskanarak özenerek yaşanmaz..
kaynanamda anca anladı kıymetimi.. ama ona da lafımı esirgemiyorum.. eşime de çeki düzen vermeye sıra geldi :) 4 yıl oldu adam hala evli olduğumuzu algılayamıyor sankim.. herşeye sabır diyorum..

Kız filiz aynen öyleyim işte bende sabah dert yanıyodum münüşümün yanları ve sağ kasığım canım ya aynı haftada olmak ne güzel bişi :))

zaten seni ve sevdayı takip ediyorum aynısı varsa aha diyorum tamam normalmiş. yoksa hemen bi panik alıyo beni :))) aynı günde olmak ne güzel bişi :))
ya ama biz 4 gün geriden takip ediyoruz hala dogum tarihi 30 ekim yazıyo. deniz senin de 30 ekim miydi?

bende araba aldıgı zaman eşim meraklı melehat olarak dedim ki bi kere kullanayım nasıl bişi
bakırköy adliyesinin arkasında boş arazi var oraya götürdü beni bindim eşim başladı anlatmaya şu söyle bu böyle diye
ama ben heyecandan kafa bi milyon olmuş ben gaz yerine frene basınca eşim bagırmaya başladı bana
bıraktım bidaha sürmem dedim aylaaaarrr sonra arabayı satıcam dedi bende son kez kullanayım bari diyerekten eşime konuyu açtım
açmaz olaydım arabaya bindik ben direksiyonda koltugun ucuna oturmuşum yeni gelinler gibive gaza basarken ayagını debriyaj mı ne ondan çekiyomuşun eee anam ne bilim eşim gene başladı bagırmaya adam gibi kullan motoru parçalayacaksın falan hamileyim hormonlar almış başını gidiyoben başladım aglama kullanmıcam işte al arabanı başına çal uzun yol şöförüyümüyüm bennn diye bagırdım falan inmeye çalışıyom adam tuttu beni nasıl geldiysek geri gitcez diye beni aglar vaziyette arabayı kullandırttı pissss bidaha tövbeee parayla adam tutar ögrenirim yoksa kocamı bogarım direksiyon başında

Geçmiş olsun canım olucak artık bunlar yavaş yavaş

ayyy çok seviniyorum ,kutluyorum ehliyetten hemen sonra araba kullanan bayanları
eşinide kutluyorum
bende şu kemeri araştırsam çok iyi olacak ,yoksa ötmesi beni çıldırtıyor

Teşekkür ederim canım :) ama kendimi suçlu hissetim şimdi sana kötü örnek oldum galiba kemer takıyodun şimdi sayemde takmıcaksın Arkadanda geçirebilirsin kemeri, ben terletiyo batıyo diye aldım ama ay gene neler diyorum yaa Sen bana uyma :)

canım çok zararlı bişi değil zaten magnezyum benim doktorum vermek istemişti ben almamıştım ama agrılarım başlayınca dayanamayıp ben istemiştim sen diret zararlı bir ilaç istemiyorsun ki:))

Eşle araba kulanılmaz asla ve kat'a... benim mükemmel bir hocam vardı 3 gün ders aldım 4. gün trafiğe çıktım :) Eşim çok destek oldu ama onunla öğrenemezdim, boşanırıdk :) Hatta öğrnedikten sonra dahi kusursuz olmamı istediği için kapıştık, ve sonunda onu attım arabadan, ciddiyim çenesi durmuyodu çok karışıyodu, ama 28. haftadan sonra kendi ağzımal ona söylicem beraber gidelim diye yaaa başka çarem yok o bırakıp almalı, yoksa bu halimle sürünücem yollarda inşallah kızının hatırına beni sokakta bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…