2011 Ekim Anneleri

carolinmiiiikabus görmüşün kız sennnn
anaaaa strese giriyo kadına bak yaa kızım keyfini çıkart ne düşünüyon saçma sapan seyleriii bende snorkel palet kullanırım açıklarda ama heç kaybolmadım endişelenme

Eda çık ordan yakaladım seni

eneee hanzadem vallahi görmedim seni zaten yine geceyi koltukta sızarak bitirdim belki sayfa açık kalmıştır
heee bu arada senin "pok" sandığın kelimenin aslı "pot" kuzum ondan çıktı bu kadar şamata vallahi kazanıda tek başıma kaynatmadım saolsun diğer arkadaşlarımda yardımcı oldu

günaydııııııııııııııııın
bugün oğlumla randevumuz var huuuuu bacılaaaaa bacılaaaa
ay çokta tırsıyorum tetanozda olucuk biz (iğneden ölümüne tırsan yslzytn :18: )

günaydınnnnn tetanozu bugunmu olucunuzzz kızzz
bende çok korkuyom o yüzden hala gidemedim çaktırmaa

selam kızlarr
biz kalktık mamamızı yedik birazdan eminönüne doğru yola çıkıcaz
bakalım havuzlu handa falan neler varmış
dün biraz forum istanbuldaki bebek mağazalarına baktık, chicco'nun travel sistem puseti vardı bi tane onu beğendik bide eminönünde bakıcaz
önümüzdeki ayda herşeyini almayı planlıyoruz allahın izniyle
hadi hoşcakalınn

Anaaa kız eda hiç yakıştıramadım sanaaa. Senin gibi cevval bir hatuna minnacık iğneden korkmak hiiç yakışmıyor. Hadi denizimiz hassas, narin bir hatun, onun tırsmasını anlıyorum da sana noluyooo.

bende aynı durumdayım canım merak etme ,yüzme bilmeyen benim gibi bi hatunun beach clup te ne işi varrr???

Iıı Sansecim bugün eşi kendisini bırakıp 9 günlük tatile çıkan, denizi ve yüzmeyi çoook seven bir hamiş olarak sanırım benden daha fazla deniz ve tatil kelimesini duymak istemeyen bir hatun olamaz.

Hadi al gel, fotoları da buraya koy da gönlümüz gözümüz şenlensin canım

günaydınnnnn tetanozu bugunmu olucunuzzz kızzz
bende çok korkuyom o yüzden hala gidemedim çaktırmaa

evet bugün olucuk 20 haftalıkken gittiğimizde sordun ne zaman yaptırim sağlık ocağı aramadı sormadı dedim 22 haftalıkken burda yaparız dedi :18:
korkunun ecele faydası yok canom haydeeee

benim oglan futbolcu olacakkk işteeeeeeeeeee nereden biliyosun derseniz
hep kafa atıyooobu arada galiba eşi yukarı çıktı sanırsam inşallahh
rahmimin üzerinde hissediyordum tepiklerini artık göbegimde hisseder oldum
ama çok yorulunca yada yürüyünce hemen aşagıdan vuruyoo
niyeki aceppp:26::26azartesi doktora gidecektik vazgeçtik haftaya pazartesi gitcez
ay ne kadar saçma bir anlatım olduuuuu

evet bugün olucuk 20 haftalıkken gittiğimizde sordun ne zaman yaptırim sağlık ocağı aramadı sormadı dedim 22 haftalıkken burda yaparız dedi :18:
korkunun ecele faydası yok canom haydeeee
kız bugun cumartesiiisağlık ocakları hafta sonu kapalııı
Iıı Sansecim bugün eşi kendisini bırakıp 9 günlük tatile çıkan, denizi ve yüzmeyi çoook seven bir hamiş olarak sanırım benden daha fazla deniz ve tatil kelimesini duymak istemeyen bir hatun olamaz.

ayyy kıyamammm sendemiiiiii benide 5 gün bırakıp anasının yanında tatile gitmişti koca kafalı kocam
hemde ben çok hastaykenkarısını bırakıp tatile giden kocaları protesto ediyoruzzz

Anaaa kız eda hiç yakıştıramadım sanaaa. Senin gibi cevval bir hatuna minnacık iğneden korkmak hiiç yakışmıyor. Hadi denizimiz hassas, narin bir hatun, onun tırsmasını anlıyorum da sana noluyooo.

kim cevval hani nerde
bende minnacıkım hem (1.53)
hayatım boyunca hep korktum rumuzum aşamadım gitti bu korkumu ve sana yemin ederim hayatımda şu 5.5 ayda olduğum kadar iğne olmamışımdır (kan alma vs) dipçik gibiyimdir maşallah ilk defa bu sene serumla tanıştım mesela o kadar diyim

ay ben igneyi görünce düşüp bayılırdım ayılır gene bayılırdım doktor bir kere alttan muayene etti dedim igneden daha beteri varmış artık kolumu açıyorum kan alınacagı zaman serum falan ama aşııı:18::18::18::18::18::18::18kuldan çok kaçmışımdır annem yakalayıp geri getirmese olmazdım işe

biz kahvaltıya gidiyoruz oğlumla :)
hastane dönüşü eve gelicez büyük temizlik var gelince yazarım teyzoşlar öpüyoruzzzzzzzz

bende kaçayım bariiii kocamı yataktan kazımam lazım
sabah 7 de kahvaltı yaptım ama acıktım işteeeeeeeeee:84::84::84::84:
görüşürüzzzzzzzzzzzz

Bana ilaçlar bağışıklık yapmış,neredeyse iğnenin acısını hissetmiyorum serum şişesinide kafama dikip içicem yakında

Valla evde 3 gündür terör estiriyorum. Ben demiştim benim yüzümden tatilsiz kalma, git diye. Ama bu kadar uzun gitmesini istememiştim. 9 gün yaaa. 3 şehir gezecek Hayır arabayı da çok hızlı kullanır, en çok da ondan korkuyorum. Hem ben evde yalnız yatamam, korkarım. 9 gün kimi yanım çağırayım kime gideyim.

Canım benim vurulduğum iğneler 100 ü aşmıştır. Çok çabuk hasta olurum ben. Azıcık kendime dikkat etmeyeyim hemen faranjitim azar. İğneden de korkmadığım için doktor antibiyotik yazacak olsa, iğne yaz derim ben. O yüzden alışkınım yane.. Hiiiç acımıyo gibi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…