- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
daha duurrr öylebir geçer zamanki deki Carolin i de gördüm rüyamda ,bide oteldekilere çilek suyu ve pilav dağıtıyodum ...korku başa bela anacım ,kocam gider bişey mişey olur ,yüzmede bilmiyom ,hamile hamile oralarda ne halt yerim ben ,resmen tatil stresi sardı beni:18::18:
carolinmiiiikabus görmüşün kız sennnn
anaaaa strese giriyo kadına bak yaa kızım keyfini çıkart ne düşünüyon saçma sapan seyleriii bende snorkel palet kullanırım açıklarda ama heç kaybolmadım endişelenme
Eda çık ordan yakaladım seni
eneee hanzadem vallahi görmedim seni zaten yine geceyi koltukta sızarak bitirdim belki sayfa açık kalmıştır
heee bu arada senin "pok" sandığın kelimenin aslı "pot" kuzum ondan çıktı bu kadar şamata vallahi kazanıda tek başıma kaynatmadım saolsun diğer arkadaşlarımda yardımcı oldu
günaydııııııııııııııııın
bugün oğlumla randevumuz var huuuuu bacılaaaaa bacılaaaa
ay çokta tırsıyorum tetanozda olucuk biz(iğneden ölümüne tırsan yslzytn :18: )
wuuuuuuuuuuuuuu
eneee hanzadem vallahi görmedim seni zaten yine geceyi koltukta sızarak bitirdim belki sayfa açık kalmıştır
heee bu arada senin "pok" sandığın kelimenin aslı "pot" kuzum ondan çıktı bu kadar şamata vallahi kazanıda tek başıma kaynatmadım saolsun diğer arkadaşlarımda yardımcı oldu
günaydııııııııııııııııın
bugün oğlumla randevumuz var huuuuu bacılaaaaa bacılaaaa
ay çokta tırsıyorum tetanozda olucuk biz(iğneden ölümüne tırsan yslzytn :18: )
bende aynı durumdayım canım merak etme ,yüzme bilmeyen benim gibi bi hatunun beach clup te ne işi varrr???
selam kızlarr
biz kalktık mamamızı yedik birazdan eminönüne doğru yola çıkıcaz
bakalım havuzlu handa falan neler varmış
dün biraz forum istanbuldaki bebek mağazalarına baktık, chicco'nun travel sistem puseti vardı bi tane onu beğendik bide eminönünde bakıcaz
önümüzdeki ayda herşeyini almayı planlıyoruz allahın izniyle
hadi hoşcakalınn
günaydınnnnn tetanozu bugunmu olucunuzzz kızzz
bende çok korkuyom o yüzden hala gidemedim çaktırmaa
kız bugun cumartesiiievet bugün olucuk 20 haftalıkken gittiğimizde sordun ne zaman yaptırim sağlık ocağı aramadı sormadı dedim 22 haftalıkken burda yaparız dedi :18:
korkunun ecele faydası yok canom haydeeee
Iıı Sansecim bugün eşi kendisini bırakıp 9 günlük tatile çıkan, denizi ve yüzmeyi çoook seven bir hamiş olarak sanırım benden daha fazla deniz ve tatil kelimesini duymak istemeyen bir hatun olamaz.
Anaaa kız eda hiç yakıştıramadım sanaaa. Senin gibi cevval bir hatuna minnacık iğneden korkmak hiiç yakışmıyor. Hadi denizimiz hassas, narin bir hatun, onun tırsmasını anlıyorum da sana noluyooo.
kim cevval hani nerde
bende minnacıkım hem (1.53)
hayatım boyunca hep korktum rumuzumaşamadım gitti bu korkumu ve sana yemin ederim hayatımda şu 5.5 ayda olduğum kadar iğne olmamışımdır (kan alma vs) dipçik gibiyimdir maşallah ilk defa bu sene serumla tanıştım mesela o kadar diyim
bende kahvaltıya çıkıyom kızlarr ...kaynanam bahçeye kahvaltı hazırlamıışşş
kim cevval hani nerde
hayatım boyunca hep korktum rumuzumaşamadım gitti bu korkumu ve sana yemin ederim hayatımda şu 5.5 ayda olduğum kadar iğne olmamışımdır (kan alma vs) dipçik gibiyimdir maşallah ilk defa bu sene serumla tanıştım mesela o kadar diyim
kız bugun cumartesiiisağlık ocakları hafta sonu kapalııı
ayyy kıyamammm sendemiiiiii benide 5 gün bırakıp anasının yanında tatile gitmişti koca kafalı kocam
hemde ben çok hastaykenkarısını bırakıp tatile giden kocaları protesto ediyoruzzz
kim cevval hani nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?