2011 Ekim Anneleri

İlahi Miryem. Aynı bennn..
Anacım bunlarda bi tuhaf ağdadan -lazerden korkmuyorlar, minnacık iğneden korkuyorlar.

Tıbbı hiç bir müdahaleden çekinmem ama karşımda ki insan anlayışlı olsun:94:
münüş hayatında bir kez ağda yüzü görmedi şimdiye kadar epilatörle idare ediyordum ne etcem bilemiyorum doğumdan çok ağdadan korkuyorum desem yeridir:18:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar..ben cok hastayım..faranjıtım azdı..kuru kuru öksürdükce karnımın ıcı acıyo..ne ıyı gelır bılen varmı..yoksa doktora gıdıp antıbıyotık ıcıcem mecburen ..bebegım hopluyo sankı ben öksurdukce..genzımde tıkalı kac gundur..offf 40 derece sıcakta bıle hasta olunuyoya sinir oluyorum sinir

Epilatörle bende idare ediyordum ama geçen yaptım çok acıdı. Şeyyy göbekten göremez olmuşum, söylemesi ayıp kanattım epey.Şu emlayı denesem diyorum ben. Kesin zararı yok diyor kızlar ama:26:

Son düzenleme:

Geçmiş olsun. Ama bence doktora git. Faranjit bu, çok kötü yakaladıysa kolay kolay yakanı bırakmaz. C vitamini bol al. Limonata iç, Çilek ye. Bu mevsimde c vitaminin bol olduğu başka meyve sebzeler varsa onları al. Sakın sıcak süt içme.
Sıcak diye cam kapı açık yatıyorsan ondan oluyordur.

Günaydınlar :)

Kızlar iğne fobisi hat safhada olan biri olarak 5 aydır her gün kendi kendime karıncığıma iğne batırıyorum, evlat böylebir şey sanırım.İğne vurulacağım zaman 2 kiş tutardı, sanki ırzıma geçilmiş gibi ağlayarak çıkardım, kaç defa kaçtım saysını bilmem kaç defa eşimle tartıştık kaçtımdiye hatırlamam.. Ama şimdi yavrum sağlıklı olsun diye her gün kendi ellerimle yapıyorum :)

Rumuz göndermeseydin keşke kuzum, insan tek kalıyo benim eşimde bir iki gitsemmi filan falan yaptı, hiç oralı olmadım gidemedi...

deneme içindi...

Valla Rumuzcum iyi yolmamışsın sen niye gitmedin eşinle? Benimki de hastanede kaldığımın hemen ertesi günü beni halasında bırakıp gitti amcasında kaldı kafayı yicektim sinirden. Hiç anlamıyorum insan nasıl merak etmez de gamsız gamsız üstelik bilmediği bir yerde eşini bırakır. Hala da küsüz çaktırmayın

Hayatta hiç iğneden korkmayan ben ilk defa bir iğneden acayip korktum. Elin üzerinden serum bağlıyorlar ya o nasıl pis acıtırmış, o kadar serum aldım ilk defa el üzerinden taktılar daha halen acıyor elimin üstü

Ben acısına filan dayanırım, neler gördüm ağda yanında... Bebek ısıya hassasiyet kazanıyo filan dediler geçen gün çekindim bende, ama ne olursa olsun, doğuma 1 hafta kala yaptırmamız şart. Napçaz böyle göremiyoz edemiyoz oturup kukumuzu göremiyoruz diye ağlarız heralde insanın canı daralır ya..

Geçmiş olsun irem bir kaç gündür yoktun sen, dikkat et beslenmene, vücut direncin düştüğü için hasta olabilirsin.... Bide o sıcaklarda çok daha kötü olur Soğuk yeme sakın suyu bile ılık iç dolaptan bri şey yeme dondurma yeme, doktoruna sor ben eşime zencefil ve bal karıştırıp vermiştim. Bunu uygulayan bir çok hamile okudum kk da ama sen yinede danış.İyi gelmişti..

Son düzenleme:

Aslında damar yolu açarken pek acımıyor ama hemşirenin deneyimli olması önemli.Son serum taktıklarında hemşire damarı bulamadı kollarımı beş yerden deldi baktı olmayacak bende de sabır kalmadı bebek hemşiresini çağırdı kadın anında damarı buldu serumu taktı hissetmedim bile.

Günaydın canım.Ay çok güldüm demek 2 kişi kolundan tutardı haa:86:
Ya bizimki bebelikten beri her yıl tatile giden birisi. Tatil zamanı gelince afakanlar basıyor onu. Huyunu bildiğimden bana sarmasın diye git dedim. Zaten 3 haftadır hiç tadımız yok. Kendisini benim yüzümden kısıtlanmış hissetmesin diye git demiştim. Ama o da tadını çıkardı. Hiç bir şey öenmli değil, yeter ki sağlıkla sıhhatle gitsin gelsin. Biraz buruğum ama kötü ayrılıyoruz. Hiç alttan almıyor, bende gururuma yediremiyorum alttan almıyorum. Ama yazarken bile gözlerim doluyor, şimdiden çok özledim onu.Bu hafta da ben senin gibiyim herşeye zırlıyorum laf aramızda.

Oyy oy ne diyelim canım. Tencere dibin kara, benim ki senden kara misali. Dünya bizim etrafımızda dönmüyordu ama dimi Hanzade.
Ben denedim Emla kremi hiç bir işe yaramadı

Yapma ya...:18: Son umudum oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…