Bana ilaçlar bağışıklık yapmış,neredeyse iğnenin acısını hissetmiyorum serum şişesinide kafama dikip içicem yakında
İlahi Miryem. Aynı bennn..
Anacım bunlarda bi tuhaf ağdadan -lazerden korkmuyorlar, minnacık iğneden korkuyorlar.
Tıbbı hiç bir müdahaladen çekinmem ama karşımda ki insan anlayışlı olsun:94:
münüş hayatında bir kez ağda yüzü görmedi şimdiye kadar epilatörle idare ediyordum ne etcem bilemiyorum doğumdan çok ağdadan korkuyorum desem yeridir:18:
gunaydın kızlar..ben cok hastayım..faranjıtım azdı..kuru kuru öksürdükce karnımın ıcı acıyo..ne ıyı gelır bılen varmı..yoksa doktora gıdıp antıbıyotık ıcıcem mecburen ..bebegım hopluyo sankı ben öksurdukce..genzımde tıkalı kac gundur..offf 40 derece sıcakta bıle hasta olunuyoya sinir oluyorum sinir
Valla evde 3 gündür terör estiriyorum. Ben demiştim benim yüzümden tatilsiz kalma, git diye. Ama bu kadar uzun gitmesini istememiştim. 9 gün yaaa. 3 şehir gezecekHayır arabayı da çok hızlı kullanır, en çok da ondan korkuyorum. Hem ben evde yalnız yatamam, korkarım. 9 gün kimi yanım çağırayım kime gideyim.
Günaydın Herkeseeee
Ne var ne yok güzel annelerrrP.tesi işe gidicem bu haftasonumu iyi değerlendirmeliyim
Günaydınlar :)
Kızlar iğne fobisi hat safhada olan biri olarak 5 aydır her gün kendi kendime karıncığıma iğne batırıyorum, evlat böylebir şey sanırım.İğne vurulacağım zaman 2 kiş tutardı, sanki ırzıma geçilmiş gibi ağlayarak çıkardım, kaç defa kaçtım saysını bilmem kaç defa eşimle tartıştık kaçtımdiye hatırlamam.. Ama şimdi yavrum sağlıklı olsun diye her gün kendi ellerimle yapıyorum :)
Rumuz göndermeseydin keşke kuzum, insan tek kalıyo benim eşimde bir iki gitsemmi filan falan yaptı, hiç oralı olmadım gidemedi...
deneme içindi...
Epilatörle bende idare ediyordum ama geçen yaptım çok acıdı. Şeyyy göbekten göremez olmuşum, söylemesi ayıp kanattım epey.Şu emlayı denesem diyorum ben. Kesin zararı yok diyor kızlar ama:26:
Tıbbı hiç bir müdahaleden çekinmem ama karşımda ki insan anlayışlı olsun:94:
münüş hayatında bir kez ağda yüzü görmedi şimdiye kadar epilatörle idare ediyordum ne etcem bilemiyorum doğumdan çok ağdadan korkuyorum desem yeridir:18:
gunaydın kızlar..ben cok hastayım..faranjıtım azdı..kuru kuru öksürdükce karnımın ıcı acıyo..ne ıyı gelır bılen varmı..yoksa doktora gıdıp antıbıyotık ıcıcem mecburen ..bebegım hopluyo sankı ben öksurdukce..genzımde tıkalı kac gundur..offf 40 derece sıcakta bıle hasta olunuyoya sinir oluyorum sinir
günaydın hatunlar kahvaltımızı yaptık kocişi gönderdik geçmişi okuduk ve geldik yarın kimler geliyo kadıköye bakim
Ben denedim Emla kremi hiç bir işe yaramadı
Ben geliyorum,kimseden ses çıkmadı diye ben sus pus olmuştum ama havanın yağışlı olması canımı sıktı
Hayatta hiç iğneden korkmayan ben ilk defa bir iğneden acayip korktum. Elin üzerinden serum bağlıyorlar ya o nasıl pis acıtırmış, o kadar serum aldım ilk defa el üzerinden taktılar daha halen acıyor elimin üstü
Günaydınlar :)
Kızlar iğne fobisi hat safhada olan biri olarak 5 aydır her gün kendi kendime karıncığıma iğne batırıyorum, evlat böylebir şey sanırım.İğne vurulacağım zaman 2 kiş tutardı, sanki ırzıma geçilmiş gibi ağlayarak çıkardım, kaç defa kaçtım saysını bilmem kaç defa eşimle tartıştık kaçtımdiye hatırlamam.. Ama şimdi yavrum sağlıklı olsun diye her gün kendi ellerimle yapıyorum :)
Rumuz göndermeseydin keşke kuzum, insan tek kalıyo benim eşimde bir iki gitsemmi filan falan yaptı, hiç oralı olmadım gidemedi...
deneme içindi...
Valla Rumuzcum iyi yolmamışsın sen niye gitmedin eşinle? Benimki de hastanede kaldığımın hemen ertesi günü beni halasında bırakıp gitti amcasında kaldı kafayı yicektim sinirden. Hiç anlamıyorum insan nasıl merak etmez de gamsız gamsız üstelik bilmediği bir yerde eşini bırakır. Hala da küsüz çaktırmayın
Ben denedim Emla kremi hiç bir işe yaramadı
ben babamın yanına p.tesi gidicem cnm o sebepten dolayı bende geliyorum....
eda, duygu, nidada gelecekti ama genede geldiklerinde onaylasınlar bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?