Ben emla kullanırken acayip rahattım zararı yoksa son 3 ayımda tekrar kullanmayı düşünüyorum gerçi doktorum bana zararı yok demişti ama yine de tereddüt ediyorum. Of çok kötü oldu ama yaaa acil ağdaya da başlamam gerek
Evet o zaman tam saati yeri netleştirelim kesin olsun bir de telefon numaralarımız gerekir sanırım
saat 1 balon cafe denmişti sanırım bence iyi......
zehracım geçen hafta sen yoktun bizde kızlarla toplanıp bulusalım dedik yarın kadıköyde buluşucaz sende gelsene
Ben emla kullanırken acayip rahattım zararı yoksa son 3 ayımda tekrar kullanmayı düşünüyorum gerçi doktorum bana zararı yok demişti ama yine de tereddüt ediyorum. Of çok kötü oldu ama yaaa acil ağdaya da başlamam gerek
Günaydın canım.Ay çok güldüm demek 2 kişi kolundan tutardı haa:86:
Ya bizimki bebelikten beri her yıl tatile giden birisi. Tatil zamanı gelince afakanlar basıyor onu. Huyunu bildiğimden bana sarmasın diye git dedim. Zaten 3 haftadır hiç tadımız yok. Kendisini benim yüzümden kısıtlanmış hissetmesin diye git demiştim. Ama o da tadını çıkardı. Hiç bir şey öenmli değil, yeter ki sağlıkla sıhhatle gitsin gelsin. Biraz buruğum ama kötü ayrılıyoruz. Hiç alttan almıyor, bende gururuma yediremiyorum alttan almıyorum. Ama yazarken bile gözlerim doluyor, şimdiden çok özledim onu.Bu hafta da ben senin gibiyim herşeye zırlıyorum laf aramızda.
Evet öyle giderdim tüm sülalemin dilindeyimdir bu konuda :) Rumuz iyi etmişsin huzursuzluk çıkacağına gitsin ama canım bence gergin ayrılmayın ya, boşver gururu şimdi hamilesin, o gelmiyosa sen ona sarıl bebeğin için, ağlayabilidğin kadarda ağla sarılınca rahatlarsın içinde açılır... :) Bende yanlız kalmak itemediğim kötü hissedeceğimibildiğim için istemedim gitmesini... 9 gün hemencecik geçiverir bizde burda çene çalarız akşamları...
Oyy oy ne diyelim canım. Tencere dibin kara, benim ki senden kara misali. Dünya bizim etrafımızda dönmüyordu ama dimi Hanzade.
Evet ama hastalık ap ayrı bişio zaman dönmeli canım aaaa
Yapma ya...:18: Son umudum oydu
evet tatlım orası aslında arabayı almasan daha rahat edersin cnm sizin ordan otobüs fazla sürmüyo bide duraktan bineceğin için oturursun yarın çok sıcak olmayacakmış zaten bu arada hep geleceksin diye konustumHımmm aslında olabilir deee kadıköy de arabayı nereye koyarım bir de balon cafe balonun olduğu yerde mi? Elif sen bana özelden telini atsana ben eşimle de bir konuşayım aramız limoni şimdi bir şey der gelicem derim gelemem sözümden caymış olmiim. Sen bana telini ver ben sana akşam ulaşırım
kızlar bende gelmek istiyorum ama bakalım ,yarınki durumuma bağlı ,bide akşam uzuun bir yola çıkacağım için otobüs tren olayına girmiyim diyorum ,bunun içinde duygudan ses bekliyorum ...
bu arada kahvaltımı yaptım ,birazdan ağda yapcam bütün vücur ,şimdi konsantre ve motive olmak için biraz ütü yapcamyaa sizce şu göbek deliğinin etrafındaki tüyleri almamda bi sorun olurmuu?:18:
merabalar
cok fena grıp oldum 2 gundur durmadan yatıyorum ama allah sukur bugun daha ıyım
bı gecmıse goz atım gelıcem umarım herkez ıyıdır
merabalar
cok fena grıp oldum 2 gundur durmadan yatıyorum ama allah sukur bugun daha ıyım
bı gecmıse goz atım gelıcem umarım herkez ıyıdır
tmm cnm duygu gelince yazar zaten ama gel ya 1 2 saat oturursun valizin hazır olursa zaten e bide gece yola çıkacaksınız e bide bütün gün kocan uyuyacak gelmezsen eğer keşke gitseydim diye için içini yer
(ikna kabiliyetim nasıl ama ???)
Ya canım ben 1 aydır epilatöre geçtim tekrar. Kanamam olunca jilete dönmüştüm. Aman Allahım nasıl hemen kuvvetlenmişler. Şimdiden başlayayım da tekrar zayıflasınlar dedim ama yarım yamalak bişi oldu.:78: Çare bulmam lazım. Doktoruma soruyum da alayım, bir de ben deneyeyim belki bende işe yarar.
evet tatlım orası aslında arabayı almasan daha rahat edersin cnm sizin ordan otobüs fazla sürmüyo bide duraktan bineceğin için oturursun yarın çok sıcak olmayacakmış zaten bu arada hep geleceksin diye konustum
Hoşgeldin canımm. Ne olsun bizde iiyiz. Bi vukuat yok Allaha şükür. Kızlar yarın kadiköyde buluşacaklar. Onun ayarlamasını yapıyorlar. Hazır kocada yok, atlayıp İstanbula gitmek vardı ama...
Epilatörden korkuyorum ben ya etini kıstıran koparanlar falan oluyormuş o yüzden hiç denemedim bile ağda daha iyi en azından 6-7 hamlede kesin çözüm
Eliifff imkansız bunun bir gelişi bir de dönüşü var 45 dk dan 1.5 saat otobüste ayy yokBen seni çaldırdım bu arada sonu 39 lu olan numara beniiimmmm
hanzade senin sesin niye çıkmıyo bakim sen gelmeyecekmisin yoksa
hanzade senin sesin niye çıkmıyo bakim sen gelmeyecekmisin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?