2011 Ekim Anneleri

Ya canım ben 1 aydır epilatöre geçtim tekrar. Kanamam olunca jilete dönmüştüm. Aman Allahım nasıl hemen kuvvetlenmişler. Şimdiden başlayayım da tekrar zayıflasınlar dedim ama yarım yamalak bişi oldu.:78: Çare bulmam lazım. Doktoruma soruyum da alayım, bir de ben deneyeyim belki bende işe yarar.

zehracım geçen hafta sen yoktun bizde kızlarla toplanıp bulusalım dedik yarın kadıköyde buluşucaz sende gelsene

Hımmm aslında olabilir deee kadıköy de arabayı nereye koyarım bir de balon cafe balonun olduğu yerde mi? Elif sen bana özelden telini atsana ben eşimle de bir konuşayım aramız limoni şimdi bir şey der gelicem derim gelemem sözümden caymış olmiim. Sen bana telini ver ben sana akşam ulaşırım

kızlar bende gelmek istiyorum ama bakalım ,yarınki durumuma bağlı ,bide akşam uzuun bir yola çıkacağım için otobüs tren olayına girmiyim diyorum ,bunun içinde duygudan ses bekliyorum ...
bu arada kahvaltımı yaptım ,birazdan ağda yapcam bütün vücur ,şimdi konsantre ve motive olmak için biraz ütü yapcam yaa sizce şu göbek deliğinin etrafındaki tüyleri almamda bi sorun olurmuu?:18:

Son düzenleme:
keşke herkes gelebilse ne güzel olurdu.....
son duyurumuzu yapalım o zaman!!!!
KIZLAR YARIN KADIKÖY RIHTIMDA BALON CAFEDE SAAT 1 DE TOPLANIYORUZ....
gelmek isteyen herkesi bekleriz

Kişiden kişiye değişiyor demekki... Ağrı eşiğine bağlıdır belki birazda...

Acısını düşündümde neyse geçici bi acı olcak :)

evet tatlım orası aslında arabayı almasan daha rahat edersin cnm sizin ordan otobüs fazla sürmüyo bide duraktan bineceğin için oturursun yarın çok sıcak olmayacakmış zaten bu arada hep geleceksin diye konustum

tmm cnm duygu gelince yazar zaten ama gel ya 1 2 saat oturursun valizin hazır olursa zaten e bide gece yola çıkacaksınız e bide bütün gün kocan uyuyacak gelmezsen eğer keşke gitseydim diye için içini yer
(ikna kabiliyetim nasıl ama ???)

merabalar
cok fena grıp oldum 2 gundur durmadan yatıyorum ama allah sukur bugun daha ıyım

bı gecmıse goz atım gelıcem umarım herkez ıyıdır

merabalar
cok fena grıp oldum 2 gundur durmadan yatıyorum ama allah sukur bugun daha ıyım

bı gecmıse goz atım gelıcem umarım herkez ıyıdır

Hoşgeldin canımm. Ne olsun bizde iiyiz. Bi vukuat yok Allaha şükür. Kızlar yarın kadiköyde buluşacaklar. Onun ayarlamasını yapıyorlar. Hazır kocada yok, atlayıp İstanbula gitmek vardı ama...

Varya sabahtan beri kalem oynatmadım. Hiç bir işe güce dokunmadım.oyyy oy pazartesi altında kalacam, biraz işe bakim. Burdayım ara ara bakarım ama...

seninki süpper canım ,ama ben asıl duygunun kocasını ikna kabiliyetini merak ediyorum (gaz verme kaabiliyetim nasıl???)

Epilatörden korkuyorum ben ya etini kıstıran koparanlar falan oluyormuş o yüzden hiç denemedim bile ağda daha iyi en azından 6-7 hamlede kesin çözüm

Eliifff imkansız bunun bir gelişi bir de dönüşü var 45 dk dan 1.5 saat otobüste ayy yok Ben seni çaldırdım bu arada sonu 39 lu olan numara beniiimmmm

tmm cnm gelde nasıl gelirsen gel

Herkeseee günayddınn kızlarrr

bugün çok uyuşuğum uyudum aslında ama hala çokk uykumm varrrr neden acabaaa

hanzade senin sesin niye çıkmıyo bakim sen gelmeyecekmisin yoksa

Kahvaltı yapıyordum canım forum açık, şimdi bitti. İki üç gündür kasık ağrısı ile kalkıyorum bu haftasonu dinlenmeyi düşünüyordum hiç çıkmadan, sabahta öyle kalktım yine ve gece uykum berbat... Yorgunluktan sanırım iki gündür kızım çok hafif hafif oynuyor. İyice dinleneyim istiyorum, bu gün biraz ev işi ve mutfak alışverişi yapıcam, az sonra fasulye yemeği yapıcam. İyi hissetseydim kesinlikle kaçırmazdım Size iyi eğlenceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…