Herkeseee günayddınn kızlarrr
bugün çok uyuşuğum uyudum aslında ama hala çokk uykumm varrrr neden acabaaa
Kahvaltı yapıyordum canım forum açık, şimdi bitti. İki üç gündür kasık ağrısı ile kalkıyorum bu haftasonu dinlenmeyi düşünüyordum hiç çıkmadan, sabahta öyle kalktım yine ve gece uykum berbat... Yorgunluktan sanırım iki gündür kızım çok hafif hafif oynuyor. İyice dinleneyim istiyorum, bu gün biraz ev işi ve mutfak alışverişi yapıcam, az sonra fasulye yemeği yapıcam. İyi hissetseydim kesinlikle kaçırmazdım Size iyi eğlenceler :)
tmm tatlım siz iyi olunda kuzuyla......
ama ev işyle falan yorma kendini iyice dinlen
kız nispet mi yapıyon? Biz sabahın köründe şirketteyikte.
keşke herkes gelebilse ne güzel olurdu.....
son duyurumuzu yapalım o zaman!!!!
KIZLAR YARIN KADIKÖY RIHTIMDA BALON CAFEDE SAAT 1 DE TOPLANIYORUZ....
gelmek isteyen herkesi bekleriz
bende azcık popomu kaldırsam ne güzel olacak
Yok canım çok yormıcam çamaşır filan atıcam makinaya silme süpürmeyle uğraşamam, bide benim bulantılarım geri geldi devam ediyor. 9 da kalktım yeni kahvaltı yaptım oda zorla sizde böylemisiniz?
aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğin ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin bebeğini...merhabalar ben yeni üyeyim ekimde kısmetse oğlumu dünyaya getiricem.ilk bebeğim o yüzden çok heyecanlıyım.
Ben biraz kaldırdım bir yatak topladım bir çamaşır serdim takatim bitti düştüm yine ütü yapayım diyorum aslında ama sıcakta bayılırsam diye korkuyorumDaha yemek yapıcam Hanzade den özendim fasülye yapıcam akşama
geçmiş olsun canım benimmm ben hiç bilmiyorum ne işe yarar inşallah gecerrrrgunaydın kızlar..ben cok hastayım..faranjıtım azdı..kuru kuru öksürdükce karnımın ıcı acıyo..ne ıyı gelır bılen varmı..yoksa doktora gıdıp antıbıyotık ıcıcem mecburen ..bebegım hopluyo sankı ben öksurdukce..genzımde tıkalı kac gundur..offf 40 derece sıcakta bıle hasta olunuyoya sinir oluyorum sinir
merabalar
cok fena grıp oldum 2 gundur durmadan yatıyorum ama allah sukur bugun daha ıyım
bı gecmıse goz atım gelıcem umarım herkez ıyıdır
gunaydın kızlar..ben cok hastayım..faranjıtım azdı..kuru kuru öksürdükce karnımın ıcı acıyo..ne ıyı gelır bılen varmı..yoksa doktora gıdıp antıbıyotık ıcıcem mecburen ..bebegım hopluyo sankı ben öksurdukce..genzımde tıkalı kac gundur..offf 40 derece sıcakta bıle hasta olunuyoya sinir oluyorum sinir
ohhh şimdi köfte yiyodum iyi oldu sağol kopişimmmmmselam güzeller.. bugün pek sessiz topik..
haydı benden birer ayran herkese..biraz ifade uyuşmadı ama idare edin
selam kizlar dün gece sag bacagima kranft girdi halada cok aciyor böyle olan arkadaslarimiz oldumu ;(((
ohhh şimdi köfte yiyodum iyi oldu sağol kopişimmmmm
arada bendede oluyoooo yogurt süt bol tükettt magnezyum kullan azaldı bende valla magnezyum sayesindee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?