2011 Ekim Anneleri

tmm tatlım siz iyi olunda kuzuyla......
ama ev işyle falan yorma kendini iyice dinlen

kız nispet mi yapıyon? Biz sabahın köründe şirketteyikte.

kız ne nispeti sabah 8 e uyandım 8,30dan berı ısyerındeyım akşam 19,45 e kadar çalışıcam sen erken çıkacaksın emınım ama bunun neresını bulup nıspet yapıcammm

eve gıdıp serınce bır duş alıp uyumak ıstıyorummm

keşke herkes gelebilse ne güzel olurdu.....
son duyurumuzu yapalım o zaman!!!!
KIZLAR YARIN KADIKÖY RIHTIMDA BALON CAFEDE SAAT 1 DE TOPLANIYORUZ....
gelmek isteyen herkesi bekleriz

ben de cok gelmek isterdim ama yolvaya arkadasımın yanına gidiyoruz. biz bu sene tatil yapamıyoruz esim isinden izin alamadıgı icin. o yuzden hafta sonu ufak kacamaklarla idare edicez. katılacak herkese bizim icin de muhabbet edin diyorum :)))

Yok canım çok yormıcam çamaşır filan atıcam makinaya silme süpürmeyle uğraşamam, bide benim bulantılarım geri geldi devam ediyor. 9 da kalktım yeni kahvaltı yaptım oda zorla sizde böylemisiniz?

Günaydın arkadaşlar... Benim de bulantılar bu sıralar kendini gösteriyor yine... Dün de aşı oldum, kolum biraz ağrıyor... Magnezyuma ara vermiştim ama dün kramplar yoğun olarak geri dönünce bugün içmeye başladım yeniden...

geçmiş olsun canım benimmm ben hiç bilmiyorum ne işe yarar inşallah gecerrrr
merabalar
cok fena grıp oldum 2 gundur durmadan yatıyorum ama allah sukur bugun daha ıyım

bı gecmıse goz atım gelıcem umarım herkez ıyıdır

oyy oyyy herkes hastalanmış geçmiş olsun canım benimmm

salonda bir karpuz yetişiyorr aman canoo salonda karpuz yetişirmi demeyin
eşim karpuz gibi yattı yata yata büyüyecekk bugun izinli dışarı çıkalım diyorum düğüne gitcez ya diyor:84::84::84:

selam güzeller.. bugün pek sessiz topik..
haydı benden birer ayran herkese.. biraz ifade uyuşmadı ama idare edin

BENCE BOL BOL PAPATYA CAYI ICMENI TAVSIYE EDERIM iyi gelecektir....gecmis olsun

selam güzeller.. bugün pek sessiz topik..
haydı benden birer ayran herkese.. biraz ifade uyuşmadı ama idare edin
ohhh şimdi köfte yiyodum iyi oldu sağol kopişimmmmm
selam kizlar dün gece sag bacagima kranft girdi halada cok aciyor böyle olan arkadaslarimiz oldumu ;(((

arada bendede oluyoooo yogurt süt bol tükettt magnezyum kullan azaldı bende valla magnezyum sayesindee

ohhh şimdi köfte yiyodum iyi oldu sağol kopişimmmmm

arada bendede oluyoooo yogurt süt bol tükettt magnezyum kullan azaldı bende valla magnezyum sayesindee

bende başım dönmesin diye 2-3 gündür dayadım kendimi ayrana..
bayıldım mı kendimden mi geçtim 2-3 akşam öncesi tam anlayamadım gitti.. ama 15-20 dk ya kendimde değildim ya uyumuşum
şimdi de artık tansiyon düşmesin diye 1 kavanoz ayran yapıyorum dükkana getiriyorum.. gerçi çok sevdiğimden peş peşe içiyorum 3 büyük bardak çıkıyor.. tabi sonra mayışıp uykum geliyor .. akşama kadar da sersem sersem oturuyorum..
bugün de cumartesi.. sokaktan kimsecikler geçmiyor.. kedi köpek sinek.. anca onlar..
hııy yanda bakkal varya zırt pırt kamyoncuklar geliyor mal getiriyorlar.. şimdi de beypilicin kamyonu geldi.. 2 tane çocuk resmi var elinde tavuk budu gagalıyorlar içim karıştı öyle yağlı yağlı ellerini görünce bebelerin..
evimi ösledim ben ya. uykum var.. kocam da sağolsun gece rahat bırakmadı.. alacağını alıyor herif ya.. ben bişi isteyince neden olmuyor da onun dediği olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…