2011 Ekim Anneleri

selam kizlar dün gece sag bacagima kranft girdi halada cok aciyor böyle olan arkadaslarimiz oldumu ;(((

banada geçen gece girdi o kramp uyku arasında nasıl kötüydü çığlıklar atarak uyandım canımın acısından benim dr 1 ay daha bekleyecek magnezyum vermek için belki vücudum alışırmış.....

bende gece 4:45 te uykumdan uyandım ki tansiyonum düşmüşşş çok fena oldum attım kendimi yereee ayaklarıda koltuga dayadım kocama seslendim adam alıştı artık 2. seslenmemde hemen kolonya ile koşuyoobu aralar sıklastı sankimm ayran yapmıştım dayadı agzıma içirdi
hee o bakkalı hatırlıyommm cips arabaları falanda geldiydide koşa koşa bakkala gidip almıştın
valla kopiş seni o bakkalda unutup kapasalar tükanı yumulurdun heeee

naklen yayın aracı gibisin be cnm ayran içmen çok iyi bende bol bol içmeye çalışıyorum ayranı bide biraz ekşi olursa hımmmm.....
bak cnm şimdi tost ve ayran istedi aslında üşenmesem dışarı çıksam pazarı bi dolansam ne iyi olacak ama havada sıcak püffff....

yok be kuzu :) gebelik henüz iştahımı açmış değil.. sürekli gıda arabalarını görmekten.. gına geldi yaniiii..
pazartesi sağlık ocağına gidicem bakalım şu tansiyon için.. gerçi tansiyon aleti alsam daha mantıklı.. oraya gidene kadar normale dönüyor..
böyle baş dönmesi için erken değil mi yaw.. ya da ne bilim.. şaşırdım kaldım.. filmlerde hep bayıldıklarına ya da mide bulantısına gebe olduklarını öğrenirdi bazı kadınlar..
belirtim yok diye sızlanıyordum nezaman.. ola ola bu mu oldu şimdi belirtim..
allahtan dükkanım serin de hatta şu anda kısa kolla birazcık kollarım üşümüş gibi...
hay patatesine kuru soğanına.. amma da bağırdı..
neysem.
Allah sağlığımızı iyi etsin... kendimden çok acaba içerdekine de bişiy oluyor mu diye düşünüyorum bazen

kızlar yaaa bişi sorcam bugun kasıklarımda adet sancısı var birde şeyyyy
münüşüme iğne batıyo sankimmmmm adet günlerinin agrısımı buu

kızlarrrr

kızıma hafta başında beyaz örme battanıye geldı bugün de

3 hırka
1 yelek
2 süeter

yavru ağzı sarı çingene pembesı renklerinde :))

bu kız çok şanslı yaaa

annem benımmmmmm

merhabalar ben yeni üyeyim ekimde kısmetse oğlumu dünyaya getiricem.ilk bebeğim o yüzden çok heyecanlıyım.

hoş geldin canım ,biçoğumuzunda ilk hamileliği zaten bizde birbirimizin heyecanını paylaşıyoruz burda,hyırlı uğurlu sağlıklı olur inş.

İREM SAÇMALAMA NE ANTİBİYOTİĞİ KIZZZ..BU KIŞ OKADAR HASTA OLDUM ,farenjit bende sürekli var meslekten ötürü birazda ,doktorum hiç bi ilaç vermedi ,kuşburnu ,inane limon ve özelliklede rezene çayı çok iyigelir ,ben genelde bunların heps, ,ıhlamur ,limon ,nane ,tarçın falan katıp yapıyorum ,sende evde ne varsa kaynat iç yawrum ,ilaç milaç düşünme sakın ,sürekli ılık bişeyler tüket.

kızlaar ütüm bitti ağda faslına geçmeden önce valizin büyük bölümünüde hazırladım ,ama belim koptu ,şimdi bide acıktım ,demek fazla motive olamadım ağdaya ,neyse akşam serinine kaldı artık

Son düzenleme:

ağır bişiy kaldırdın mı ki.. ya da şeyini zorlayacak bir iş yaptın mı.. tada büyük tuvaletine gittin mi.. ne bilim..
o adet döngüsüne gelen günlerdeki ağrı geçmiş olması gerekirdi bence.. ama diğer bacılar da söylesin bakalım neyin nesidir..

benımde eskıden çok tansıyonum düşerdı halsızce uykum gelır ellerım üşürdü
ama hamıle kaldıgımdan berı öle olmadım

agır bişi kaldırmadım ama dün misafir vardı ufak çaplı çalıştım
münüşümü zorlayacak bişi yapmadım
tuvalete çıkmadım çıkamadım

ne güzel benimde kızıma ilk don almışlardı donansın diye bize ters etki yaptı galiba kimse kızıma bi çöp bile almadı daha.....
üzülme annem sen ben sana herşeyin en güzelini en iyisini alıyorum nasıl olsa cadım benim

o ağda yapılacak efendim kurtuluşun yok ne yazikki kaçıp erteleme boşuna

agır bişi kaldırmadım ama dün misafir vardı ufak çaplı çalıştım
münüşümü zorlayacak bişi yapmadım
tuvalete çıkmadım çıkamadım

hemen zeytınyağı iç üzerıne ılık su bol karpuz evde varsa ne meyva varsa ye üzerıne bırazda yürü yarım saate wcdesın

o donu ilk sen alcaktın canım ben kimse birşey almadan hemen gidip bir tane beyaz don aldım kızada erkegede olan ALLAH HEPSININ RIZKINI VERIYOR GERCEKTENDE İNŞALLAH HERSEYLERINI ALABILIRIZ GÜCÜMÜZ YETER

banada canım geliyo onlardan ufak ufak ,özellikle çok yorulduğumda oluyo ,sanki münüşün tam iiçine iğne batıyomuş gibi oluyo ,bide kasıklarımda minik mink sızılar ,hemen dinleniyorum yatıyorum sırt üstü ,bişeycikler kalmıyo..

hemen zeytınyağı iç üzerıne ılık su bol karpuz evde varsa ne meyva varsa ye üzerıne bırazda yürü yarım saate wcdesın
bu sabah z.yagı içtim karpuzda yidim dünde yaptım daha gelen giden yokkk acaba eleviti 2-3 gün kessemmi rahatlama maksatlııı yoksa ulu orta patlicam
bazen banada oluyo cnm adet sancısına benzer şekilde kasıklarımda ve belimde oluyo normalmiş yani

heeee iyi o zaman valla korkuyo insan bazı sitelerde 6. ayda düşük olmaz falan filan diye yazıyoo ama allah korusun agrı olunca kanamam olacak sanıyorum

o donu ilk sen alcaktın canım ben kimse birşey almadan hemen gidip bir tane beyaz don aldım kızada erkegede olan ALLAH HEPSININ RIZKINI VERIYOR GERCEKTENDE İNŞALLAH HERSEYLERINI ALABILIRIZ GÜCÜMÜZ YETER
,ben daha bişey almadım kızıma ,ama seneye giyeceği pikinisi bile geldi minik yorgan ,yelek ,2 elbisesi var bide miniş patikleri var şimdilik ,ben hala kendime çalışıyorum ,kendime aldıklarımınmı resmini çekip koysam acabaa

evet zeytinyağını bende duymuştum.. ama denemedim yutamadığım için.. yalnız.. kaysı ve kiraz kombinasyonun üstüne tanımam..
kabızlıktan başım dertte sürekli ama 1 haftadır çok rahatım allaha şükür.. ne kötü birşeymiş yaw..
gerçi ben şu anda ilaç kullanmıyorum ama.. vitaminler çok kabızlık yaparmış diye biliyorum.. bir de şu demir ilacı ( o da vitamin gerçi)

kız zeytın yağının üzerıne ılık su içtin mi

bak bugünde de üzerıne ılık su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…