selam kizlar dün gece sag bacagima kranft girdi halada cok aciyor böyle olan arkadaslarimiz oldumu ;(((
bende başım dönmesin diye 2-3 gündür dayadım kendimi ayrana..
bayıldım mı kendimden mi geçtim 2-3 akşam öncesi tam anlayamadım gitti.. ama 15-20 dk ya kendimde değildim ya uyumuşum
şimdi de artık tansiyon düşmesin diye 1 kavanoz ayran yapıyorum dükkana getiriyorum.. gerçi çok sevdiğimden peş peşe içiyorum 3 büyük bardak çıkıyor.. tabi sonra mayışıp uykum geliyor .. akşama kadar da sersem sersem oturuyorum..
bugün de cumartesi.. sokaktan kimsecikler geçmiyor.. kedi köpek sinek.. anca onlar..
hııy yanda bakkal varya zırt pırt kamyoncuklar geliyor mal getiriyorlar.. şimdi de beypilicin kamyonu geldi.. 2 tane çocuk resmi var elinde tavuk budu gagalıyorlariçim karıştı öyle yağlı yağlı ellerini görünce bebelerin..
evimi ösledim ben ya. uykum var.. kocam da sağolsun gece rahat bırakmadı.. alacağını alıyor herif ya.. ben bişi isteyince neden olmuyor da onun dediği olurrrr
bende başım dönmesin diye 2-3 gündür dayadım kendimi ayrana..
bayıldım mı kendimden mi geçtim 2-3 akşam öncesi tam anlayamadım gitti.. ama 15-20 dk ya kendimde değildim ya uyumuşum
şimdi de artık tansiyon düşmesin diye 1 kavanoz ayran yapıyorum dükkana getiriyorum.. gerçi çok sevdiğimden peş peşe içiyorum 3 büyük bardak çıkıyor.. tabi sonra mayışıp uykum geliyor .. akşama kadar da sersem sersem oturuyorum..
bugün de cumartesi.. sokaktan kimsecikler geçmiyor.. kedi köpek sinek.. anca onlar..
hııy yanda bakkal varya zırt pırt kamyoncuklar geliyor mal getiriyorlar.. şimdi de beypilicin kamyonu geldi.. 2 tane çocuk resmi var elinde tavuk budu gagalıyorlariçim karıştı öyle yağlı yağlı ellerini görünce bebelerin..
evimi ösledim ben ya. uykum var.. kocam da sağolsun gece rahat bırakmadı.. alacağını alıyor herif ya.. ben bişi isteyince neden olmuyor da onun dediği olurrrr
bende gece 4:45 te uykumdan uyandım ki tansiyonum düşmüşşş çok fena oldum attım kendimi yereee ayaklarıda koltuga dayadım kocama seslendim adam alıştı artık 2. seslenmemde hemen kolonya ile koşuyoobu aralar sıklastı sankimm ayran yapmıştım dayadı agzıma içirdi
hee o bakkalı hatırlıyommm cips arabaları falanda geldiydide koşa koşa bakkala gidip almıştın
valla kopiş seni o bakkalda unutup kapasalar tükanı yumulurdun heeee
merhabalar ben yeni üyeyim ekimde kısmetse oğlumu dünyaya getiricem.ilk bebeğim o yüzden çok heyecanlıyım.
kızlar yaaa bişi sorcam bugun kasıklarımda adet sancısı var birde şeyyyy
münüşüme iğne batıyo sankimmmmm adet günlerinin agrısımı buu
merhabalar ben yeni üyeyim ekimde kısmetse oğlumu dünyaya getiricem.ilk bebeğim o yüzden çok heyecanlıyım.
yok be kuzu :) gebelik henüz iştahımı açmış değil.. sürekli gıda arabalarını görmekten.. gına geldi yaniiii..
pazartesi sağlık ocağına gidicem bakalım şu tansiyon için.. gerçi tansiyon aleti alsam daha mantıklı.. oraya gidene kadar normale dönüyor..
böyle baş dönmesi için erken değil mi yaw.. ya da ne bilim.. şaşırdım kaldım.. filmlerde hep bayıldıklarına ya da mide bulantısına gebe olduklarını öğrenirdi bazı kadınlar..
belirtim yok diye sızlanıyordum nezaman.. ola ola bu mu oldu şimdi belirtim..
allahtan dükkanım serin de hatta şu anda kısa kolla birazcık kollarım üşümüş gibi...
hay patatesine kuru soğanına.. amma da bağırdı..
neysem.
Allah sağlığımızı iyi etsin... kendimden çok acaba içerdekine de bişiy oluyor mu diye düşünüyorum bazen
ağır bişiy kaldırdın mı ki.. ya da şeyini zorlayacak bir iş yaptın mı.. tada büyük tuvaletine gittin mi.. ne bilim..
o adet döngüsüne gelen günlerdeki ağrı geçmiş olması gerekirdi bence.. ama diğer bacılar da söylesin bakalım neyin nesidir..
ne güzel benimde kızıma ilk don almışlardı donansın diye bize ters etki yaptı galiba kimse kızıma bi çöp bile almadı daha.....kızlarrrr
kızıma hafta başında beyaz örme battanıye geldı bugün de
3 hırka
1 yelek
2 süeter
yavru ağzı sarı çingene pembesı renklerinde :))
bu kız çok şanslı yaaa
annem benımmmmmm
hoş geldin canım ,biçoğumuzunda ilk hamileliği zaten bizde birbirimizin heyecanını paylaşıyoruz burda,hyırlı uğurlu sağlıklı olur inş.
İREM SAÇMALAMA NE ANTİBİYOTİĞİ KIZZZ..BU KIŞ OKADAR HASTA OLDUM ,farenjit bende sürekli var meslekten ötürü birazda ,doktorum hiç bi ilaç vermedi ,kuşburnu ,inane limon ve özelliklede rezene çayı çok iyigelir ,ben genelde bunların heps, ,ıhlamur ,limon ,nane ,tarçın falan katıp yapıyorum ,sende evde ne varsa kaynat iç yawrum ,ilaç milaç düşünme sakın ,sürekli ılık bişeyler tüket.
kızlaar ütüm bitti ağda faslına geçmeden önce valizin büyük bölümünüde hazırladım ,ama belim koptu ,şimdi bide acıktım ,demek fazla motive olamadım ağdaya ,neyse akşam serinine kaldı artık
agır bişi kaldırmadım ama dün misafir vardı ufak çaplı çalıştım
münüşümü zorlayacak bişi yapmadım
tuvalete çıkmadım çıkamadım
agır bişi kaldırmadım ama dün misafir vardı ufak çaplı çalıştım
münüşümü zorlayacak bişi yapmadım
tuvalete çıkmadım çıkamadım
ne güzel benimde kızıma ilk don almışlardı donansın diye bize ters etki yaptı galiba kimse kızıma bi çöp bile almadı daha.....
üzülme annem sen ben sana herşeyin en güzelini en iyisini alıyorum nasıl olsa cadım benim
o ağda yapılacak efendim kurtuluşun yok ne yazikki kaçıp erteleme boşuna
banada canım geliyo onlardan ufak ufak ,özellikle çok yorulduğumda oluyo ,sanki münüşün tam iiçine iğne batıyomuş gibi oluyo ,bide kasıklarımda minik mink sızılar ,hemen dinleniyorum yatıyorum sırt üstü ,bişeycikler kalmıyo..kızlar yaaa bişi sorcam bugun kasıklarımda adet sancısı var birde şeyyyy
münüşüme iğne batıyo sankimmmmm adet günlerinin agrısımı buu
bu sabah z.yagı içtim karpuzda yidim dünde yaptım daha gelen giden yokkk acaba eleviti 2-3 gün kessemmi rahatlama maksatlııı yoksa ulu orta patlicamhemen zeytınyağı iç üzerıne ılık su bol karpuz evde varsa ne meyva varsa ye üzerıne bırazda yürü yarım saate wcdesın
bazen banada oluyo cnm adet sancısına benzer şekilde kasıklarımda ve belimde oluyo normalmiş yani
,ben daha bişey almadım kızıma ,ama seneye giyeceği pikinisi bile geldio donu ilk sen alcaktın canım ben kimse birşey almadan hemen gidip bir tane beyaz don aldım kızada erkegede olan ALLAH HEPSININ RIZKINI VERIYOR GERCEKTENDE İNŞALLAH HERSEYLERINI ALABILIRIZ GÜCÜMÜZ YETER
hemen zeytınyağı iç üzerıne ılık su bol karpuz evde varsa ne meyva varsa ye üzerıne bırazda yürü yarım saate wcdesın
bu sabah z.yagı içtim karpuzda yidim dünde yaptım daha gelen giden yokkk acaba eleviti 2-3 gün kessemmi rahatlama maksatlııı yoksa ulu orta patlicam
heeee iyi o zaman valla korkuyo insan bazı sitelerde 6. ayda düşük olmaz falan filan diye yazıyoo ama allah korusun agrı olunca kanamam olacak sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?