2011 Ekim Anneleri

Ayyy canım kusura bakma. Nebileyim o kadar uyudum daha da uyuyasım var deyince, otomatik olarak ctesi tatil olanlardan diye atlayıverdim üstüne. Kıskancım ben kıskanç Halbuki benden bile fazla çalışıyomuşun canım yaaa.

selam güzel annişler.herkese iyi hafta sonları olsun.
oğlum göbeğimi bir oyana bir bu yana oynatıp duruyor içerde.
arada da kaburgalarımı ittiriyor sanki yerimi dar geliyo oğluşuma acaba.

ohh maşallahhhh ekle ekle onları beğenırız bız:))
aslında bana kıvı yok ıyı gelıyordu ama bulamıyorum düzgün kıvı artık iğrenc sert ve kuru oluyolar

sorma yapışyapışım bızım patron çokk cimri klımayı bıle açamıyoruzz işte yok saçma sapan vaktı bıle gelmemıs işler yapıyoruzz oysakı mıllet yazlığa gitmek için benım çıkış saatimi bekliyorr yaaa ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ONUU

kızlar burası acayıp sıcak..40 derece cıvarı.yatılmıyo oturulmuyo..offf cam kapı acılmıyo adamın yuzune alev vuruyor resmen ..haftaya bugun bende once dıyarbakır ardından ankaraya gıdıyorum ve tatıl maratonu baslıyor ınsaallah..bu arada valızımızın çekme sapı kırılmıs esıme en az 6 7 kez yaptırmasını soyledım bana boyuna son 2 gun kala yaptırcam dıyo..bende bagırdım bıraz evvel sız erkekler ne bıcım bır turun orneklerısınız dedım yarın obur gun tetanozun 2. dozunu yaptırcam kolumu kaldıramam yaptır getır hemen ıcını yerlestıreyım utumu yapayım ısler bıtsın dedım..herseyı benmı dusuncem beeeeeeee dedım..manyak adam yaaa,hadı sapı 3 4 gunden once yapılmazsa ne edecen dedımherseyı benmı dusunecem dedımdedımdedım dedım..adamın verdıgı tepkıye bakın gel bız senle bı yatak odasına gıdelım ................ben bu adamı öldürabılırım...adam azdı kudurdu ıyıceden ..:18::18::18::18::18::18::18:yiterrr yaa yiterrrrrrrrrr

sen gel kuzum bizim dükkana :) güneş görmediğinden sanırım serin içerisi.. ama kapının önüne çıkardım burnumu az önce.. peeey nasıl sıcak sıcak esiyor..
ben içerde üşürken millet kavruluyor sanırım

aha koptum gülemktenn adama bakkk

aynı benımkı bızımkınınde sapı moptu gecen yaz ben yaptırtım

hiçç unutur aklına gelmez öle seylerr

ay keske şurdan çıkma imkanım olsa oturdugum yerde terlıyorum terımı sılıyorum süreklı

aha koptum gülemktenn adama bakkk

aynı benımkı bızımkınınde sapı moptu gecen yaz ben yaptırtım

hiçç unutur aklına gelmez öle seylerr

guzum bu erkeklerın kendılerıne has ınandıkları acayıp dogruları var..buda onlardan bırı ..sordum nıye 2 gun kala yaptırıyorsun ne dusunceyle..yok bı sebebı oyle ıstıyorum dıyo..yolacam sacını basını onu ıstıyo..hayır ben bas bas bagırıken adamın aklının hala fik fikte olusuna ne dersınız..sövsem adam iltifat sanıyor..bana dokunma cok sıcaksın zaten yanıyor vucudum dıyorum sensız uyuyamamm dıyo senı yazın bosayıp kısın yenıden evlenecem dıyorum sensız ne yaparım..ıyıkı almısım senı dıyo..evde pijamalarımla gezıyorum makyajdan nefret ederım yanı dısarı cıkmadıgım zamanlarda evde acayıp paspalımdır..adam cok seksısın karıcıgım dyor:82:düş yakamdan ve popomdan dıyorum ne sensız ne onlarsız olamam dıyor ...Allahımmmmmm acı bana....:18::18::18::18:

Son düzenleme:

aboooo hemide bu sıcaktaaa yapışıp kalırsınız kız birbirinizee
ben salonda uyuyorum bi gece yazık yanında yatim dedim baktım kolunu bacagını üstümden indirmiyo hemen kalkıp salona kaçtım
şimdi yatagı paylaşamıyoruz adamda 1.80 boy ben 1.67 bigün ezip öldürcek beni diye çok korkuyorumallahtan fik fik olayı
bizde devre dışı bu sıcakta çekemem

Son düzenleme:
ahh ahh daha sımdıden dogumdan sonra 40 gun nasıl durucam ben sensız dıyo..bende sen bana erken dogum yaptırcaksın bu gıdısle dıyorum bı arkadasım 6.5 aylık dogurdu kocasının fik fik merakı yuzunden ..cekmedıgı kalmadı kızın bebek hasta dogdu falan..bırde ınanılmaz sıcak burası hele gece cehenneme dönuyor sankı ..pesımden ve kıçımdan düşmüyor adam yaaaaaaa.

maşallah maşallah Allah bozmasın :)
adamlar da ne yapacağını şaşıyor be gülüm.. ilgi göstermezler.. somurtur söyleniriz.. ilgi gösterirler yine memnun kalmayız :) onlara da biraz hak vermek gerekiyor ama dimi :)
işleri son anda halletmeyi çok sever benim de kocacığım..
bizim düğün benim memlekette oldu.. annemler davetiyeleri düğüne 1 hafta kala dağıttı.. vize işlemlerimiz falan vardı eşim için.. adama diyorum ki bak son ana bıraktığın için vize çıkmaz da gidemezsek boşarım seni..
halllederiz gülüm sen can sıkma der.. (hallederiz kelimesine artık gıcık kapmışım duymak istemiyorum o derece)
vizede sıkıntı çımaz mı... davetiyenin bitmesine 3 aydan az süre kalmış vize için.. (1 sene önceden yaptırmıştık anneme, belki gezmeye gideriz düğünden önce diye)
haydi apar topar annem koşturdu tekrar davetiye için 4 günde o çıktı.. bize ulaştırması da 2 gün oldu.. yola çıkmamıza 2 gün kala pasaport ve vizemizi aldık..
sonunda eşim de demez mi "bak bir sorun çıktı mı yetişti nasılsa" o anda onu boğasım geldi ama neyse.. düğüne de damatsız gidilmez ya

durum aynı gibi desene :) eşim 183, ben 155 :) bir bacak atması var üstüme.. bir gün geberip kalıcam altında diye korkuyorum :) ne yapim diyor yumuşacıksın.. anca rahat ediyorum diyor..
ama bende yalnız uyumayı sevmiyorum.. kocacığımın horultusu artık ninni gibi geliyor bana.. duyamadığım zamanlar uyanıp bakıyorum acaba iyi mi diye ilk 6 ay alışana kadar da geberdim ama.. teni tenime değince bir tuhaf oluyordum (alışmışım küçüklüğümden yatakta yalnız.. kardeşimi bile yatırmazdım yanıma - ki o da aynı şu anda)
anlıycanız kocama zor alıştım çok sevmeme rağmen :)

[SUB][/SUB]
hahaaha ilahi bu erkeklerin yapıları hep aynı desene

bende kocam olmadan uyuyamıyorum hamıle kalmadan önce ona dokunmadan uyuyamazdım şimdı dokunmak ıstemıyorum ama korkuyorum bırsey olurda onu diğer odadan bağırarak uyandıramam diye nerde uyuya kalırsam kalım kocamı almadan yataga gıtmem o yanımda olunca huzurlu uyuyorum yoksa içim rahat etmıyorr

kızlar yaa ben saat birde gıtım bır tane şekerpare bır dılımde mozaık pasta aldım yedım hala canım bırsey ıstemıyoo yemek ıstemıyorummm yesem çıkarıcam belkı bı acayıpım bugun napçam ben zorla yesemmi

gülmekten öldüm yaaaa alemsiniz:))) hepiniz almanyaya gelin cok soguk burasi :)))

selam kızlar
biz geldikk
çok sıcak çok kalabalık eminönü.

ben tavsiye üzerine önce irem bebe diye bi mağaza var oraya gittim ama ufak bir yermiş
sonra gittik havuzluhana, allahım herşey var, çzellikle en alt katı tek bir yere aitmiş, market arabası gibi arabanı alıyosun biberon emzik gecelik hastane çıkışları pusetler park yataklar hepsini alıp çıkıyosun, ben önümüzdeki ay gidip o alt kattan yapıcam alışverişimi.

harika bir puset buldum kraftın travel sistem
660 tl, hemde şu arabanın gövdesinin çıktığı ana kucağının monte edilenlerden, çift yönlü kullanılıyor falan.
park yatak hep aklımda kraft 504 var, yine gittim ona baktım.
çok güzel lohusa gecelikleri ve pijamaları vardı, ben şirin olanlara baktım , kimileri dantelli falan çok kadınsı büyük kadın geceliği gibiydi.
sadece pijama yada gecelik olursa 40 50 tl üzerine sabahlık olunca 70-90 arası.
hastane çıkışları 40 ila 90 tl arasında.
chicco atta çantası ve içinde sabunu pudrası şampuanı yağı olan bi set var 45 tl
biberonlar emzikler 20 lira civarı, ama biberon almaya gerek varmı ilk başta bilmiyorum, anne sütü yeterse ilk 6 ay gereksiz olacak sanırım.

sonra 50 adet bebek şekeri, kapı süsü ve tülü, şeker sepeti, altın yastığı , hoşgeldin bebek yazısı kampanya yapmışlar 100 tl.
işte böyle...

tatlı yediğinden mi acaba böyle rahatsız oldu için..
tuzlu birşeyler yesen belki bastırır... dikkat et kendine

coturnix
bilgilendirdiğin için sağol.. şey dicem bu kraftın travel sistemdeki anakucağı dediğin portbebe olan şeyi monte edilenden mi.. bir resim bulduydum bakayım

buldum

acaba senin baktığın böyle birşeymiydi.. ben bu takımı beğentim ama nette fiyatı 800-950 arası oynuyor.. aklım karıştı

canım benim baktığım bu model değil,
port bebesi yok sadece ana kucağı var
aracın 4 yaşına kadar kullanılan koltuğu varya o çıkıyor , sadce iskeleti kalıyor, onun üzerinede ana kucağını koyuyosun
yani bebek 1 yaşına yada 9 10 kiloya gelene kadar o büyük koltuk kenarda bekliyor ana kucağı ve pusetin iskeletiyle gidiyorsun heryere.
iskelet arabanın bagajında durur, bebek ana kucağına arabaya bindirilir, aynı ana kucağı gittiğin yerde iskeletin üzerine yerleştirilir puset olur. pratik geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…