kız ne nispeti sabah 8 e uyandım 8,30dan berı ısyerındeyım akşam 19,45 e kadar çalışıcam sen erken çıkacaksın emınım ama bunun neresını bulup nıspet yapıcammm
eve gıdıp serınce bır duş alıp uyumak ıstıyorummm
ohh maşallahhhh ekle ekle onları beğenırız bız:)),ben daha bişey almadım kızıma ,ama seneye giyeceği pikinisi bile geldiminik yorgan ,yelek ,2 elbisesi var bide miniş patikleri var şimdilik ,ben hala kendime çalışıyorum ,kendime aldıklarımınmı resmini çekip koysam acabaa
aslında bana kıvı yok ıyı gelıyordu ama bulamıyorum düzgün kıvı artık iğrenc sert ve kuru oluyolarevet zeytinyağını bende duymuştum.. ama denemedim yutamadığım için.. yalnız.. kaysı ve kiraz kombinasyonun üstüne tanımam..
kabızlıktan başım dertte sürekli ama 1 haftadır çok rahatım allaha şükür.. ne kötü birşeymiş yaw..
gerçi ben şu anda ilaç kullanmıyorum ama.. vitaminler çok kabızlık yaparmış diye biliyorum.. bir de şu demir ilacı ( o da vitamin gerçi)
Ayyy canım kusura bakma. Nebileyim o kadar uyudum daha da uyuyasım var deyince, otomatik olarak ctesi tatil olanlardan diye atlayıverdim üstüne. Kıskancım ben kıskançHalbuki benden bile fazla çalışıyomuşun canım yaaa.
ohh maşallahhhh ekle ekle onları beğenırız bız:))
aslında bana kıvı yok ıyı gelıyordu ama bulamıyorum düzgün kıvı artık iğrenc sert ve kuru oluyolar
sorma yapışyapışım bızım patron çokk cimri klımayı bıle açamıyoruzz işte yok saçma sapan vaktı bıle gelmemıs işler yapıyoruzz oysakı mıllet yazlığa gitmek için benım çıkış saatimi bekliyorr yaaa ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ONUU
kızlar burası acayıp sıcak..40 derece cıvarı.yatılmıyo oturulmuyo..offf cam kapı acılmıyo adamın yuzune alev vuruyor resmen .. haftaya bugun bende once dıyarbakır ardından ankaraya gıdıyorum ve tatıl maratonu baslıyor ınsaallah ..bu arada valızımızın çekme sapı kırılmıs esıme en az 6 7 kez yaptırmasını soyledım bana boyuna son 2 gun kala yaptırcam dıyo ..bende bagırdım bıraz evvel sız erkekler ne bıcım bır turun orneklerısınız dedım yarın obur gun tetanozun 2. dozunu yaptırcam kolumu kaldıramam yaptır getır hemen ıcını yerlestıreyım utumu yapayım ısler bıtsın dedım..herseyı benmı dusuncem beeeeeeee dedım..manyak adam yaaa,hadı sapı 3 4 gunden once yapılmazsa ne edecen dedım herseyı benmı dusunecem dedım dedımdedım dedım..adamın verdıgı tepkıye bakın gel bız senle bı yatak odasına gıdelım ................ ben bu adamı öldürabılırım...adam azdı kudurdu ıyıceden .. :18::18::18::18::18::18::18:yiterrr yaa yiterrrrrrrrrr
sen gel kuzum bizim dükkana :) güneş görmediğinden sanırım serin içerisi.. ama kapının önüne çıkardım burnumu az önce.. peeey nasıl sıcak sıcak esiyor..
ben içerde üşürken millet kavruluyor sanırım
aha koptum gülemktenn adama bakkk
aynı benımkı bızımkınınde sapı moptu gecen yaz ben yaptırtım
hiçç unutur aklına gelmez öle seylerr
kızlar burası acayıp sıcak..40 derece cıvarı.yatılmıyo oturulmuyo..offf cam kapı acılmıyo adamın yuzune alev vuruyor resmen .. haftaya bugun bende once dıyarbakır ardından ankaraya gıdıyorum ve tatıl maratonu baslıyor ınsaallah ..bu arada valızımızın çekme sapı kırılmıs esıme en az 6 7 kez yaptırmasını soyledım bana boyuna son 2 gun kala yaptırcam dıyo ..bende bagırdım bıraz evvel sız erkekler ne bıcım bır turun orneklerısınız dedım yarın obur gun tetanozun 2. dozunu yaptırcam kolumu kaldıramam yaptır getır hemen ıcını yerlestıreyım utumu yapayım ısler bıtsın dedım..herseyı benmı dusuncem beeeeeeee dedım..manyak adam yaaa,hadı sapı 3 4 gunden once yapılmazsa ne edecen dedım herseyı benmı dusunecem dedım dedımdedım dedım..adamın verdıgı tepkıye bakın gel bız senle bı yatak odasına gıdelım ................ ben bu adamı öldürabılırım...adam azdı kudurdu ıyıceden .. :18::18::18::18::18::18::18:yiterrr yaa yiterrrrrrrrrr
guzum bu erkeklerın kendılerıne has ınandıkları acayıp dogruları var..buda onlardan bırı ..sordum nıye 2 gun kala yaptırıyorsun ne dusunceyle..yok bı sebebı oyle ıstıyorum dıyo..yolacam sacını basını onu ıstıyo..hayır ben bas bas bagırıken adamın aklının hala fik fikte olusuna ne dersınız..sövsem adam iltifat sanıyor.. bana dokunma cok sıcaksın zaten yanıyor vucudum dıyorum sensız uyuyamamm dıyo senı yazın bosayıp kısın yenıden evlenecem dıyorum sensız ne yaparım..ıyıkı almısım senı dıyo.. evde pijamalarımla gezıyorum makyajdan nefret ederım yanı dısarı cıkmadıgım zamanlarda evde acayıp paspalımdır..adam cok seksısın karıcıgım dyor:82:düş yakamdan ve popomdan dıyorum ne sensız ne onlarsız olamam dıyor ... Allahımmmmmm acı bana....:18::18::18::18:
aboooo hemide bu sıcaktaaa yapışıp kalırsınız kız birbirinizee
ben salonda uyuyorum bi gece yazık yanında yatim dedim baktım kolunu bacagını üstümden indirmiyo hemen kalkıp salona kaçtım
şimdi yatagı paylaşamıyoruzadamda 1.80 boy ben 1.67 bigün ezip öldürcek beni diye çok korkuyorum allahtan fik fik olayı
bizde devre dışı bu sıcakta çekemem
guzum bu erkeklerın kendılerıne has ınandıkları acayıp dogruları var..buda onlardan bırı ..sordum nıye 2 gun kala yaptırıyorsun ne dusunceyle..yok bı sebebı oyle ıstıyorum dıyo..yolacam sacını basını onu ıstıyo..hayır ben bas bas bagırıken adamın aklının hala fik fikte olusuna ne dersınız..sövsem adam iltifat sanıyor.. bana dokunma cok sıcaksın zaten yanıyor vucudum dıyorum sensız uyuyamamm dıyo senı yazın bosayıp kısın yenıden evlenecem dıyorum sensız ne yaparım..ıyıkı almısım senı dıyo.. evde pijamalarımla gezıyorum makyajdan nefret ederım yanı dısarı cıkmadıgım zamanlarda evde acayıp paspalımdır..adam cok seksısın karıcıgım dyor:82:düş yakamdan ve popomdan dıyorum ne sensız ne onlarsız olamam dıyor ... Allahımmmmmm acı bana....:18::18::18::18:
ahh ahh daha sımdıden dogumdan sonra 40 gun nasıl durucam ben sensız dıyo..bende sen bana erken dogum yaptırcaksın bu gıdısle dıyorum bı arkadasım 6.5 aylık dogurdu kocasının fik fik merakı yuzunden ..cekmedıgı kalmadı kızın bebek hasta dogdu falan..bırde ınanılmaz sıcak burası hele gece cehenneme dönuyor sankı ..pesımden ve kıçımdan düşmüyor adam yaaaaaaa.
aboooo hemide bu sıcaktaaa yapışıp kalırsınız kız birbirinizee
ben salonda uyuyorum bi gece yazık yanında yatim dedim baktım kolunu bacagını üstümden indirmiyo hemen kalkıp salona kaçtım
şimdi yatagı paylaşamıyoruzadamda 1.80 boy ben 1.67 bigün ezip öldürcek beni diye çok korkuyorum allahtan fik fik olayı
bizde devre dışı bu sıcakta çekemem
kızlar yaa ben saat birde gıtım bır tane şekerpare bır dılımde mozaık pasta aldım yedım hala canım bırsey ıstemıyoo yemek ıstemıyorummm yesem çıkarıcam belkı bı acayıpım bugun napçam ben zorla yesemmi
coturnix
bilgilendirdiğin için sağol.. şey dicem bu kraftın travel sistemdeki anakucağı dediğin portbebe olan şeyi monte edilenden mi.. bir resim bulduydum bakayım
buldum
Eki Görüntüle 214999
acaba senin baktığın böyle birşeymiydi.. ben bu takımı beğentim ama nette fiyatı 800-950 arası oynuyor.. aklım karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?