canım benim baktığım bu model değil,
port bebesi yok sadece ana kucağı var
aracın 4 yaşına kadar kullanılan koltuğu varya o çıkıyor , sadce iskeleti kalıyor, onun üzerinede ana kucağını koyuyosun
yani bebek 1 yaşına yada 9 10 kiloya gelene kadar o büyük koltuk kenarda bekliyor ana kucağı ve pusetin iskeletiyle gidiyorsun heryere.
iskelet arabanın bagajında durur, bebek ana kucağına arabaya bindirilir, aynı ana kucağı gittiğin yerde iskeletin üzerine yerleştirilir puset olur. pratik geldi bana.
hımm anladım.. sağol canım..
anakucağına gerek yok bize şu anda.. arabamız yok çünkü.. ben o portbebesi de iskeletine takılandan istiyorum.. çok şirin duruyor gibime geldi :) benim kendi eski arabam aklıma geldi.. kırmızı kırmızı ne güzeldi :) onlardan yok artık ama sanırım...
dün ona benzer bir modele rastladım.. ama pek güzel becerememişler görüntüyü.. ve takım olarak 2500 tl falandı.. aman dedim kalsın gerek yok..
bizim için erken de.. bakalım nörcez.. sanırım doğumdan sonra anca karar veririm neye ihtiyacımızın olduğunu :) sizler de bize fikir olacaksınız :)
paylaşım için tşkler
selam kızlar biz geldik ama biraz buruk doyamadım oğluma
geçen hafta arayıp 14.30 olan randevumuzu 13.45 e almışlardı bugün 12.00 de arayıp 13.00 de burda olun dediler elim ayağıma dolandı eşimide işten erken çıkarttım ucu ucuna yetiştik ama muaynemiz toplamda 10 dk dan kısa sürdü oğlumu 2 dk dan az gördüm çocuum kıpraşamadı bile ölçüm falan derken bişi anlamadım hiç ama çok şükür ki herşey yolundaymış 430 gram olmuş oğlum haftasıyla uyumlu bende 63 olmuşum 2 hafta sonra tekrar gidicez.. hastanede aşı kalmadığı için tetanoz aşımızı olamadık eczaneden alın gelin biz yaparız dediler acilden ama civardaki 3-4 eczanede de yokmuş p.tesi işten erken çıkıp sağlık ocağında olucam..bizden havadisler bu kadar
ayyyyy çok heyecanlandım... bir bayan müşterim geldi.. baktı baktı.. hamilesin herhalde dedi :) ay belli oluyor mu dedim.. evet oluyor dedi.. yok dedim o kendi göbeğim dedim.. yok yok ben eski halini de biliyorum senin dedi.. :)
13+1 ve artık hamiş olduğum belli oluyomuş.. yuppiiiiii
ayy kızlar hiç iyi değilim ben yaa..ütüydü,valizdi bayan yordumkendimi sanırım ,bide yemek falan uğraşınca belim ve kasıklarım accayip ağrıyo ,,benim fıldırcanda baya oynamaya başladı ,ama çok aşağıda hissediyorum oynadığını yaa..hemen münüşümün üstünde sankiii...
ayy kızlar hiç iyi değilim ben yaa..ütüydü,valizdi bayan yordumkendimi sanırım ,bide yemek falan uğraşınca belim ve kasıklarım accayip ağrıyo ,,benim fıldırcanda baya oynamaya başladı ,ama çok aşağıda hissediyorum oynadığını yaa..hemen münüşümün üstünde sankiii...
slm kızlar nasılsınız herkes ayrıntılı usg yı çektırdımı ben daha çektırmedım birde şeker yüklemesini yaptırdınızmı?
Eda teyzesi biz İpek kızımla geliyoruz
yerim senin ipek kızını
rüzgar oğlumla bende geliyoruz o vakit
yerim senin ipek kızını
rüzgar oğlumla bende geliyoruz o vakit
elif geliyo Bizde nidayla beraber gelmeyi planlıyoruz bi aksilik çıkmazsa ben geliyorum nidadan da haber bekliyorum görüşmelerimiz sürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?