2011 Ekim Anneleri

hımm anladım.. sağol canım..
anakucağına gerek yok bize şu anda.. arabamız yok çünkü.. ben o portbebesi de iskeletine takılandan istiyorum.. çok şirin duruyor gibime geldi :) benim kendi eski arabam aklıma geldi.. kırmızı kırmızı ne güzeldi :) onlardan yok artık ama sanırım...
dün ona benzer bir modele rastladım.. ama pek güzel becerememişler görüntüyü.. ve takım olarak 2500 tl falandı.. aman dedim kalsın gerek yok..
bizim için erken de.. bakalım nörcez.. sanırım doğumdan sonra anca karar veririm neye ihtiyacımızın olduğunu :) sizler de bize fikir olacaksınız :)
paylaşım için tşkler

rica ederim canım , birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var, Allah sağlıkla bebişlerimizin gelmesini nasip etsin gerisi halloluyor bi şekilde

ayyyyy çok heyecanlandım... bir bayan müşterim geldi.. baktı baktı.. hamilesin herhalde dedi :) ay belli oluyor mu dedim.. evet oluyor dedi.. yok dedim o kendi göbeğim dedim.. yok yok ben eski halini de biliyorum senin dedi.. :)
13+1 ve artık hamiş olduğum belli oluyomuş.. yuppiiiiii

selam kızlar biz geldik ama biraz buruk doyamadım oğluma
geçen hafta arayıp 14.30 olan randevumuzu 13.45 e almışlardı bugün 12.00 de arayıp 13.00 de burda olun dediler elim ayağıma dolandı eşimide işten erken çıkarttım ucu ucuna yetiştik ama muaynemiz toplamda 10 dk dan kısa sürdü oğlumu 2 dk dan az gördüm çocuum kıpraşamadı bile ölçüm falan derken bişi anlamadım hiç ama çok şükür ki herşey yolundaymış 430 gram olmuş oğlum haftasıyla uyumlu bende 63 olmuşum 2 hafta sonra tekrar gidicez.. hastanede aşı kalmadığı için tetanoz aşımızı olamadık eczaneden alın gelin biz yaparız dediler acilden ama civardaki 3-4 eczanede de yokmuş p.tesi işten erken çıkıp sağlık ocağında olucam..bizden havadisler bu kadar

maşallah rüzgar bebeğe e annesi iy bakıyo oğlusuna oda güzelce büyüyerek veriyo karşılığını

benım hamıs olduguma kımse ınanmıyor halen ...ben halımden memnunum ama..

ayy kızlar hiç iyi değilim ben yaa..ütüydü,valizdi bayan yordumkendimi sanırım ,bide yemek falan uğraşınca belim ve kasıklarım accayip ağrıyo ,,benim fıldırcanda baya oynamaya başladı ,ama çok aşağıda hissediyorum oynadığını yaa..hemen münüşümün üstünde sankiii...

canım benim çok yormuşsun kendini dinlen biraz bende hastaneden gelir gelmez oğluma doyamamanın vermiş olduğu asabiyetle işe giriştim pestilim çıktı eşiminde aynı şekilde pestilini çıkarttım olan bize oldu ailecek şimdi yaydım yatıyorum bende oğlumu çok aşşağıda hissediyorum ama doktor sorun yok dedi bende sormadım uzan dinlen canım biraz üzme kendini zaten yorgunsun

canım nıye uzuyosun kı kendını..o ıllakı yukarı cıkıcak hep assagıda kalmıcak korkma..bana da 21 haftalıkken gıttıgımde doktorum 1 haftaya kadar cıkar yukarı demıstı cıdden bazen yukarda oluyo hareketler bazen alt karnımda..ama endıselenmeyın bıraz oluruna bırak hem kendın sıkılmaz stres yapmazsın hem bebeısın oldumu..

slm kızlar nasılsınız herkes ayrıntılı usg yı çektırdımı ben daha çektırmedım birde şeker yüklemesini yaptırdınızmı?

slm kızlar nasılsınız herkes ayrıntılı usg yı çektırdımı ben daha çektırmedım birde şeker yüklemesini yaptırdınızmı?

Ayrıntılı hemen hemen hepimiz yaptırdık gibi ama şeker yüklemesi henüz 4-5 kişi yaptırdı Bende haftaya şeker yüklemesi 8 temmuzdada kontrol ve tetenoz aşısının ikinci dozunu yaptırıcam

zehra komşumm hoşgelmişsinn
beyzamız korkutmuş seni ama çok şükür ki iyimişsiniz çok geçmiş olsun canım
haydi yarın kadıköye gidiyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…