2011 Ekim Anneleri

elifle birbirimize ulaşırız biz almıştık numaralarımızı önceden

Bizde yeni aldık numaralarımızı
Nida sabah haber vericek sanırım İnşallah bi aksilik çıkmaz çok istiyorum gelmeyi
Gelirsem sizi nasıl tanıycam

Ben yatıyım sabah erken kalkmıştım uykumda geldi yarında erken kalkmam lazım yemeğim yok erkenden işlerimi hallediyim
Herkese iyi geceler

bilemedim ki valla iyi akıl ettin kız biz birbirimizi nasıl tanıycaz şöyle belirgin bi özelliğimiz falan olsa karnımız falan şiş olsa şöyle hamile gibi görünsek ne güzel olurdu dimi

Arkadaşalar merhaba,
Cuma günü rutin kontrole gittim ve akıntı için de muayene oldum. Meğer bende idrar yolu enfeksiyonu varmış. Ama idrara çıkarken ne yanma ne ağrı hiçbirşey yoktu, anlayamadım. 2 tane antibiyotik verdi, çok üzülüyorum ama kullanmak zorundayım. İlaçlar b grubu. İnşallah bebeğime hiç bir etkisi olmaz. Forsef iğne ve prefix antibiyotik. Biri bitince diğeri başlayacak. 6 ayı doldurduk gerçi ama yine de ilaç kullanmak çok kötü geliyor. Aranızda bu ilaçları kullanan oldu mu?

geçmiş olsunn bana fitil vermişti doktorum 2 tane onu kullanmıştım başlarda...
ama akıntı sorunum var beyaz renkte bazende renksiz su gibi benimde kafam karışıyor enfeksiyon olabilirmi diye :s
senin nasıldı akıntın ve doktor enfeksiyon olduğunu nasıl anladı ?

GÜNAYDIN....

anaaa kimseler gelmemiş kadıköye gezmeye getmiş herkesss off yaaaaaaaa bidahaki buluşmayı bu tarafta yapınn bende gelmek istiyorummm

Hamis anneler merhaba ben Nurcan Izmirden bugün bende araniza yeni katildim :)
Benimde bebisim olucak insallah, dogum tarihim 22.10.2011. Ve bebgimin cinsiyetinide ögrendim erkekmis :82:
Ne güzel bir duyguymus anne olmak, her kipirdadiginda heyecanlaniyorum kalbim hizli hizli carpiyor sevincliyim :90:
Hayirlisiyla bir sagsalim kucaklarimiza alsak bebislerimizi, Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Bu arada Izmirden birileri varsa tanismak isterim, arkadas oluruz dertlesiriz fikirde ediniriz

Bugün Izmir sirinyer pazarina gidip oglusuma kiyafet bakmak istiyorum bakalrim neler bulucam :)

Canim enfeksiyon idrar testiyle belli olur, bende de öyle belli olmustu 2 ay önce.

heyooooooooooo 24. haftaya girmişikkkkkkyaniiii 25 .haftadayık galiba

aramıza hoşgeldin canım inşallah sağlıkla kucagına alırsın erkekinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…