Kızlar hava nasıl oralarda
Burda felaket bi yağmur başladıııııı
süper
nida kimdi bilemedim ben :26:
tepeüstünden bildiriyorum aşşağı yukarı 2 saattir yağıyor yanılmıyorsam :26:
Sansee 5.hastalık diye bi rahatsızlığı çıkmıştı ordan hatırlarsın
bildim bildim nickini söylemen yetti
Bi ara buralardaydı ama şimdi yok sabah haber verir sanırım. Elifin nosu var bende kesin geliyomuş o. Her durumda haber veririm ona
elifle birbirimize ulaşırız biz almıştık numaralarımızı önceden
Bizde yeni aldık numaralarımızı
Nida sabah haber vericek sanırım İnşallah bi aksilik çıkmaz çok istiyorum gelmeyi
Gelirsem sizi nasıl tanıycam
Ben yatıyım sabah erken kalkmıştım uykumda geldi yarında erken kalkmam lazım yemeğim yok erkenden işlerimi hallediyim
Herkese iyi geceler
5. hastalıklı Nida'dan herkese iyi gecelerrr
büyük ihtimal gelcem canım ,inşallahh...sende bizimle gelsene,otobüslerde uğraşmaaiyi geceler cnm duygu senden haber bekliyordu geliyomusun bakimmm???
büyük ihtimal gelcem canım ,inşallahh...sende bizimle gelsene,otobüslerde uğraşmaa
geçmiş olsunn bana fitil vermişti doktorum 2 tane onu kullanmıştım başlarda...
ama akıntı sorunum var beyaz renkte bazende renksiz su gibi benimde kafam karışıyor enfeksiyon olabilirmi diye :s
senin nasıldı akıntın ve doktor enfeksiyon olduğunu nasıl anladı ?
Hamis anneler merhaba ben Nurcan Izmirden bugün bende araniza yeni katildim :)
Benimde bebisim olucak insallah, dogum tarihim 22.10.2011. Ve bebgimin cinsiyetinide ögrendim erkekmis :82:
Ne güzel bir duyguymus anne olmak, her kipirdadiginda heyecanlaniyorum kalbim hizli hizli carpiyor sevincliyim :90:
Hayirlisiyla bir sagsalim kucaklarimiza alsak bebislerimizi, Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Bu arada Izmirden birileri varsa tanismak isterim, arkadas oluruz dertlesiriz fikirde ediniriz
Bugün Izmir sirinyer pazarina gidip oglusuma kiyafet bakmak istiyorum bakalrim neler bulucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?