2011 Ekim Anneleri

slmm hatunlarrr nasılsınızz dün gece 12 de bi başladım gece üçte bitti oğluma şekerleme sepeti yaptıımmmmmmmm

selam canlarım.. nasılsınız.. pek bir sessiz (pazar ya herkes geziyor sanırım)
ben de bön bön evde oturuyorum.. eşimle küsüm bugün .. biraz içini yesin akşama kadar bu durum.. (sebep akşam kanepeden kaldıramadım .. yani değişik bir hikaye değil)
bir pazarı var gidiyor herkesin işini hallediyor.. bugün de kayınımın yapılan dairesine kablo boruları falan yapmaya gittiler müteahhit salon ve mutfak haricinde diğer odalara birer elektrik prizi koyuyormuş ta falan da filan..
haftaya da kaynanamda iş var.. okadar paraları var ustaya para vermemek için eşimi çağırıyorlar.. (tavana yapışan desenli strafor kaplamalar var ya onlar düşmüş onları yapacakmış bizimki)
hay allahım.. bukadar becerikli kocam varda neden mutsuzum..
canınızı sıkmayım neyse..
sizi seviyorum.. içimi döktüm biraz..

ay yükleyebilmişmiyimm bilmiyorrummmm daa sadece beyaz kurdalesi kaldııı kulpunun sağına soluna fiyonk yapıp mgnetlerden koycazz bitiyoooo oğluşummaaaaaaaaa

ay nerdeee bende evdeyim kahvaltı yaptım kimsesizler gibi oturuyorum
dünde benim eşim izinliydi bu hafta o kadar gezdi tozdu benide biryerlere götürür diye
bekliedim 11 de uyandı kahvaltı yaptık sonra tv başında zaman geçirdii
saat 2 de bir yattıı 5 e kadar5 te ben uyudum 6 da uyandım demedi ki hayatım bu hafta
ben çok sokaklarda sürttümmm senide bi sinemaya ne bilim bi çay bahçesine götüreyim demedi
akşam düğüne gittik gezmiş olduk ona göre şu erkek milleti kendini düşünüyo sadece zaten valla
çok sıkıldım dogumdan sonra izmire gitmeyi düşünüyorum adam ya ailesinin keyfini yada kendi keyfini düşünüyo
arada benide insan içine çıkartsa gönlümü hoş tutsa bende çemkirmemmmmmm

tünaydın kızlar.biz geldik.istanbullular buluşmaya gitti sanırım pek sessiz burası ee tabi birde pazar günü olması etkiliyor.

hoşgeldin canım aramıza.

çok güzel olmuş ellerine sağlık.

senle ev mi tutsak netsek.. duyarsız kocalar da para göndersin yeter... madem ondan başka bir işe yaramıyacaklar bu ara.. özlesinler..
annem çalışan biri olmasaydı yaza onun yanına gitmeye düşünürdüm doğumdan sonra.. kafamı dinlerdim bebişimle.. gezer tozardık orada rahat rahat.. arkadaşlarımın hepsi nasılsa orada.. eşim böyle yaptıkça evlendiğime çok pişman oluyorum..
sonra kendi kendimi teselli ediyorum.. ben mi kafamda çok kuruyorum takıyorum.. yoksa sabrımdan mı kaynaklanıyor eşimin rahat davranışları bilmem..

akşam da büyük (tuhaf)görümcem yanıma geldi evde enişteyle çocukları yalnız beklemesin diye..
kaynanam bir ara burdaydı da görümcemin çocuklarına göz kulak olmam için bir kaç kez kaynanam bana dükkana bıraktı onları.. o sırada da ben kaynanama dedim çocuklar burda sıkılıyor evde zaten yalnız duruyorlar tv falan izlerler dedim niye burda bırakıyorsun.. sende onlarla git demişti bana.. yok ya dedim.. ben dükkanı kapatıp çıkabilsem eve yatmaya gidicem çocuk bakmaya değil
sen git bu lafı kaynanam görümceme söyle kıvıra kıvıra.. dükkan kapansa bile çocuklarına bakmıyacakmış demiş görümceme.. akşam da diyo ki bana sen böyle bir şey dedin mi.. ben de öyle bir şey demedim dedim.. söyleyeni de demiyor bana.. bende dedim kim söylediyse güzel kıvırıp söylemiş sana.. o da diyo niye kıvırsın ki.. bana değil söyleyene sor dedim.. dedim kaç kez çocuklarına baktım.. bakmak istemeseydim 1 gün bile ilgilenmezdim bende dedim.. zaten artık benimde bebeğim olcak istesemde ilgilenemem eskisi gibi dedim.. çok kızdım.. akşam yatınca aklıma geldi kaynanamla aramda geçen konuşma..
ben her gelen gidenin lafını birbirine taşısam ailede bağ kalmaz ama neyse bana göre değil bu işler..
akşam da 23,30a kadar misafir vardı.. büyük görümcem cocuklar eniştem.. ortanca görümcem de çocuklarla.. ev ahır gibi koktu.. o nasıl bir ayak kokusu var çocuklarda anlatamam.. kapı pencere ne varsa açık bıraktım bütün gece.. eşimde koltukta sızıp kalınca iyice cinlendim.. of tamam susturuyorum kendimi.. temizliğe verim kendimi anca sinirim geçer

çok yorulmaaa sakın boşver artıkk onları bebişini düşünnnn 3. ayı geçtik tehlike yok diye sakın düşünmee
yorulup üzülüp bebişide üzmee tutalım kız senle bi evv ama denize nazır olsun söylee kocaman bahçelii
doamates biber sogan ekerikk pazara götürüp satarızz geçimimizi sağlarızz offf off su 3 ay çabuk geçsede
bebişimi alsam kucagımaaaaaa dün gece otobus duragına gidiyoruz adam bana koş diyoonasıl koşayım kii dr bana hızlı yürüme
koşma diyo benim herüf koş diyo bende koştumbindik otobuse bana diyoki niye koşmuyosun bende otobusun içinde hamileyim ben nasıl koşayım dedim utandıbütün gece kasık agrısı çektim şuandada birazcık var biraz yatayım ben üzülme stres yapma diyor ama
önce kendi üzmesin beni

slm canom bende sizi hergün takıp edıyorum sen yenıbosnada oturuyosun galıba bende kulelıde oturuyorum hangı doktra gıdıyosun :))

kızlar ben biraz yatayım görüşürüz sonra öpüldünüzzzzzz

dinlen kuzu dinlen.. ben salonu bitirdim diğer odalara dalıyorum.. 3+1 evin temizliği de zormuş be anam.. alışmıştım 1+1de :) bitiveriyordu hemencecik..
sonracıma da azıcık dedikodu programlarını izlerim.. uyurum tamam.. gün bişi yapmadan bitti.. akşama da kocayla kavga planlıyorum nekadan kötüyüm.. içimdeki zehiri dökmem lazım.. yoksa kendim zehirlenicem artık bu gidişle..

kızlar.. atv de yeni bir dizi başladı.. kalbim seni seçti. :) çok güzel tavsiye ederim..
bu arada emir(emre) rolünü oynayan çocuğu oğuzhan koç sandıydım.. ozan osmanpaşaoğluymuş insan birbirine bukadar mı benzer.. ya da ben benzettim

ben bu ürünü almak istiyorum.burda görünce hemen aldım :) teşekkürler

güle güle kullan canım.cok iyi bir krem oldugunu duyuyorum hep bende mustela kullanıyorum simdilik memnunum ama bitmek üzere.tek kuskulandıgım balerin.com dan daha önce birsey almadım sahte ürün vs olmaması.normalde olsa bu kadar düsünmem de hamilelik malum insan daha cok dikkat ediyor.son kullanma tarihi mi yakın acaba diyorum neden bu fiyat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…