Hamis anneler merhaba ben Nurcan Izmirden bugün bende araniza yeni katildim :)
Benimde bebisim olucak insallah, dogum tarihim 22.10.2011. Ve bebgimin cinsiyetinide ögrendim erkekmis :82:
Ne güzel bir duyguymus anne olmak, her kipirdadiginda heyecanlaniyorum kalbim hizli hizli carpiyor sevincliyim :90:
Hayirlisiyla bir sagsalim kucaklarimiza alsak bebislerimizi, Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Bu arada Izmirden birileri varsa tanismak isterim, arkadas oluruz dertlesiriz fikirde ediniriz
Bugün Izmir sirinyer pazarina gidip oglusuma kiyafet bakmak istiyorum bakalrim neler bulucam :)
Kadıköyde çok güzel bi hava vardı bugünGÜNAYDIN....
anaaa kimseler gelmemiş kadıköye gezmeye getmiş herkesss off yaaaaaaaa bidahaki buluşmayı bu tarafta yapınn bende gelmek istiyorummm
Hamis anneler merhaba ben Nurcan Izmirden bugün bende araniza yeni katildim :)
Benimde bebisim olucak insallah, dogum tarihim 22.10.2011. Ve bebgimin cinsiyetinide ögrendim erkekmis :82:
Ne güzel bir duyguymus anne olmak, her kipirdadiginda heyecanlaniyorum kalbim hizli hizli carpiyor sevincliyim :90:
Hayirlisiyla bir sagsalim kucaklarimiza alsak bebislerimizi, Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Bu arada Izmirden birileri varsa tanismak isterim, arkadas oluruz dertlesiriz fikirde ediniriz
Bugün Izmir sirinyer pazarina gidip oglusuma kiyafet bakmak istiyorum bakalrim neler bulucam :)
slmm hatunlarrr nasılsınızz dün gece 12 de bi başladım gece üçte bitti oğluma şekerleme sepeti yaptıımmmmmmmm
Kadıköyde çok güzel bi hava vardı bugün
Hoşgeldin aramıza Hayırlı olsun bebişin
Nida sende benim gibi eve gelir gelmez bilgisayar başına mı geçtin
resimleri koysam mı acaba yoksa diğer kızlarıda beklesek mi Eminim onlarda eve gider gitmez resimleri görmek için açarlar
ama olmamış buuu..birinde yokumm..diğperindede edacığım yüzümü gizlemiş zaten sadece kafamın olduğu resimdee
ben bu ürünü almak istiyorum.burda görünce hemen aldım :)teşekkürler
Eki Görüntüle 215352 Eki Görüntüle 215353 Eki Görüntüle 215354 sol baştan yazıyorum:))Duygu,Elif,Eda,Meryem ve bennnEki Görüntüle 215355 vee diğer resimde adını yazamadığım sol başta Yalug
heheh bende ekledim işteee:)))
slm canım ben ataköy hast. ayla hanıma gidiyordum ama artık nisaya başlamayı düşünüyorum orada asiye hanım varmışş sen kime gidiyorsunn??slm canom bende sizi hergün takıp edıyorum sen yenıbosnada oturuyosun galıba bende kulelıde oturuyorum hangı doktra gıdıyosun :))
Nida sende benim gibi eve gelir gelmez bilgisayar başına mı geçtin
resimleri koysam mı acaba yoksa diğer kızlarıda beklesek mi Eminim onlarda eve gider gitmez resimleri görmek için açarlar
gelmeyenler dertlerine yansinlar.havada guzeldi bizim havalarda guzeldi.hersey pek guzeldi :)))
ne güzel kızz bizim yerimizede yüzzzzkızlar merhabalar ben izne çıktığımdan beri 180 sayfa falan konuşmuşsunuz maaşallah bende doğal olarak okuyamadım inşallah herşey yolundadır biz oğlum ve kızımla bol bol denize giriyoruz dinleniyoruz yiyip içip yatıyoruz herşey yolunda umarım herkes içinde öyledir hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın...
Eki Görüntüle 215352 Eki Görüntüle 215353 Eki Görüntüle 215354 sol baştan yazıyorum:))Duygu,Elif,Eda,Meryem ve bennnEki Görüntüle 215355 vee diğer resimde adını yazamadığım sol başta Yalug
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?