2011 Ekim Anneleri

aramıza hoş geldin.allah sağ salim kucamıza almayı nasip etsin.bende izmir bucadyım.

GÜNAYDIN....

anaaa kimseler gelmemiş kadıköye gezmeye getmiş herkesss off yaaaaaaaa bidahaki buluşmayı bu tarafta yapınn bende gelmek istiyorummm
Kadıköyde çok güzel bi hava vardı bugün

Hoşgeldin aramıza Hayırlı olsun bebişin

Nida sende benim gibi eve gelir gelmez bilgisayar başına mı geçtin
resimleri koysam mı acaba yoksa diğer kızlarıda beklesek mi Eminim onlarda eve gider gitmez resimleri görmek için açarlar

kızlar merhabalar ben izne çıktığımdan beri 180 sayfa falan konuşmuşsunuz maaşallah bende doğal olarak okuyamadım inşallah herşey yolundadır biz oğlum ve kızımla bol bol denize giriyoruz dinleniyoruz yiyip içip yatıyoruz herşey yolunda umarım herkes içinde öyledir hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın...

sol baştan yazıyorum:))Duygu,Elif,Eda,Meryem ve bennn vee diğer resimde adını yazamadığım sol başta Yalug
heheh bende ekledim işteee:)))

Son düzenleme:
slm canom bende sizi hergün takıp edıyorum sen yenıbosnada oturuyosun galıba bende kulelıde oturuyorum hangı doktra gıdıyosun :))
slm canım ben ataköy hast. ayla hanıma gidiyordum ama artık nisaya başlamayı düşünüyorum orada asiye hanım varmışş sen kime gidiyorsunn??
Nida sende benim gibi eve gelir gelmez bilgisayar başına mı geçtin
resimleri koysam mı acaba yoksa diğer kızlarıda beklesek mi Eminim onlarda eve gider gitmez resimleri görmek için açarlar
gelmeyenler dertlerine yansinlar.havada guzeldi bizim havalarda guzeldi.hersey pek guzeldi :)))

ne güzel kızz bizim yerimizede yüzzzz

kıskandım işteeeeeeee:84::84::84::84::84:bu taraftada yapınnnnn gelirimmmmm bakırköy falanyakın olsun dün o kadar yoruldum bugun yataktan hiç kalkamadım 13:30 bir yattım 5 te kalkabildim anca
ayrıca hepiniz çok güzel çıkmışınızzz

Son düzenleme:
bende başlarda nisada alev hanıma gittim ama çok kalabalıktı şimdi b.evlerde jfj ya gidiyorum asiyeyi çok ii diyolar ama ben ayrıntılı usg için reyhan demirbaşa gttım orda doktorumun tavsıyesıyle çok şeker bi bayan aklında olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…