Eki Görüntüle 215352 Eki Görüntüle 215353 Eki Görüntüle 215354 sol baştan yazıyorum:))Duygu,Elif,Eda,Meryem ve bennnEki Görüntüle 215355 vee diğer resimde adını yazamadığım sol başta Yalug
heheh bende ekledim işteee:)))
O pembeli benim canım soldan itibaren yalug - yslzytn - ealtinn - duygu - miryem diğer resimde ben yokum arkada ki sanseeKimin kim olduğunu da yazın canım... Eda & Elif'i tanıdım ama diğer arkadaşları da bilelim...)) Bu arada hamile süsü verilmiş pembeli arkadaş Emel (advocate85 yanılmıyorsam) mi?
Hepiniz çok güzel görünüyorsunuz...
Kötü haber yok herkes çok iyi allaha şükür Size iyi tatiller keyfinize bakınkızlar merhabalar ben izne çıktığımdan beri 180 sayfa falan konuşmuşsunuz maaşallah bende doğal olarak okuyamadım inşallah herşey yolundadır biz oğlum ve kızımla bol bol denize giriyoruz dinleniyoruz yiyip içip yatıyoruz herşey yolunda umarım herkes içinde öyledir hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın...
o kadar yayın yaptık burda buluşuyoruz diye saati yeri günü duymadınmı sen :26:yaa ama neden ben yokummm:84:hepiniz çok şekersiniz maşallahh
Eki Görüntüle 215352 Eki Görüntüle 215353 Eki Görüntüle 215354 sol baştan yazıyorum:))Duygu,Elif,Eda,Meryem ve bennnEki Görüntüle 215355 vee diğer resimde adını yazamadığım sol başta Yalug
heheh bende ekledim işteee:)))
maşallah bize ne güzel çıkmışız
bidaha ki sefere daha kalabalık olmak üzere görüşmek dileğiyle.....
bence de çok güzell çıkmışız
inşallah arka masadaki teyzelerin yaşına gelmeden bi daha toplanabiliriz
o kadar yayın yaptık burda buluşuyoruz diye saati yeri günü duymadınmı sen :26:
İyi yapmışsın ben diyicektim zaten ilk çektiklerimizi ekleyemedim ben direk makineden pcye atınca büyük oldu buraya sen mailden aldığın için boyutları küçülmüş eklemişsin
Eline sağlıkkk
O pembeli benim canım soldan itibaren yalug - yslzytn - ealtinn - duygu - miryem diğer resimde ben yokum arkada ki sansee
aramıza hoş geldin.allah sağ salim kucamıza almayı nasip etsin.bende izmir bucadyım.
canlaarrr...uzun süredir planladığım tatile çıkmama bi kaç saat kaldı ve gece boyu yolda olcağımdan vede kocayı uyanık tutmam gerektiğindenbiraz uyuklamam gerekiyoo bu yüzden şimdiden hepinizi Allah a emenat ediyorum ve tabiki kendimi ve bebişimidee bihafta sonra herkeşlerle sağ salim görüşebilmek dileğiyle ...kocaman öpüyorum beni özleyin anacıımm...
canlaarrr...uzun süredir planladığım tatile çıkmama bi kaç saat kaldı ve gece boyu yolda olcağımdan vede kocayı uyanık tutmam gerektiğindenbiraz uyuklamam gerekiyoo bu yüzden şimdiden hepinizi Allah a emenat ediyorum ve tabiki kendimi ve bebişimidee bihafta sonra herkeşlerle sağ salim görüşebilmek dileğiyle ...kocaman öpüyorum beni özleyin anacıımm...
aramıza hoş geldin.allah sağ salim kucamıza almayı nasip etsin.bende izmir bucadyım.
kızlar bende izmir hataydayım bizde bulusma yapsak çok güzel olur kıskandım arkadasları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?