2011 Ekim Anneleri

O pembeli benim canım soldan itibaren yalug - yslzytn - ealtinn - duygu - miryem diğer resimde ben yokum arkada ki sansee
Kötü haber yok herkes çok iyi allaha şükür Size iyi tatiller keyfinize bakın

yaa ama neden ben yokummm:84:hepiniz çok şekersiniz maşallahh
o kadar yayın yaptık burda buluşuyoruz diye saati yeri günü duymadınmı sen :26:

İyi yapmışsın ben diyicektim zaten ilk çektiklerimizi ekleyemedim ben direk makineden pcye atınca büyük oldu buraya sen mailden aldığın için boyutları küçülmüş eklemişsin
Eline sağlıkkk

Son düzenleme:

ama ama ben çook uzaktayım:84: yaklaşık 1500 km uzaktayım çok isterdim bende gelmeyii

Fotolarınızı şimdi gördüm kızlar. Tek kelimeyle süpersiniz, maşallah arkadaşlarımıza... İstanbul'da olsaydım bu hoş toplantıyı kesinlikle kaçırmazdım. Bu arada hepinizde birbirinizden şıksınız...

canlaarrr...uzun süredir planladığım tatile çıkmama bi kaç saat kaldı ve gece boyu yolda olcağımdan vede kocayı uyanık tutmam gerektiğindenbiraz uyuklamam gerekiyoo bu yüzden şimdiden hepinizi Allah a emenat ediyorum ve tabiki kendimi ve bebişimidee bihafta sonra herkeşlerle sağ salim görüşebilmek dileğiyle ...kocaman öpüyorum beni özleyin anacıımm...

canım hayırlı yolculuklarrr bol bol dinlen eglenn mutlu bir şekilde geri dönnn

Oh tatilin tadını çıkar, bol bol dinlen ve güneşte fazla durma.

oooh kızlar gelmiş resimleri yüklemiş ben daha şimdi girdim içeri çok gezentiyiz oğlumla çok sizden sonra beşiktaşa geçtim kocamın yanına ordan taksime ordan kadıköye ordan optimum avm ye ordan palladium avm ye aha şimdi totom koltuk gördü daha eşimin gömlek ve pantolonlarını ütüliycem
çok güzeldi buluşmamız kızlar hepinizi tanıdığıma bi kez daha memnun oldum tez zamanda yeniden görüşmek dileğiye inşallah sayımızda artış olur daha bi keyifli olur

kızlar bu sabah kahvaltıda 1 tane ekmek yedim bennn
hayatım boyunca bu kadar çok yimedimmmm sonra danalar gibi uyudumm
bu arada sizinde karnınız geriliyomu yada sertlik başladımııııı:26::26:
karnım yarılacak resmennnnn

bu saatta benden başka kimsecikler yok buralarda midem çok kötü 2 kez kustum reflüm azdı gene sanırsam püffff boğazım nasıl yanıyo ilacımda kalmamış hiçççç

aramıza hoş geldin.allah sağ salim kucamıza almayı nasip etsin.bende izmir bucadyım.

Tesekkür ederim canim benim Allah hepimize nasip etsin insallah. Bunu basaricaz iiiiiiinsallah
Bende Bucada oturuyoruuuuuuum cok yakiniz inanmiyorum Izkent Buca yi biliyor musun? Iste ben orada oturuyorum :) Taramalar icin da Konak devlet hastanesine gidiyorum, ama gecen özel Tinaztepe Tip hastanesine gittim yeni acilmis ya haniiii. Iste oraya gittim cok begendim. Galiba dogumu orada yapicam Sen dogumunu nerede düsünüyorsun ?

kızlar bende izmir hataydayım bizde bulusma yapsak çok güzel olur kıskandım arkadasları

Merhaba caniiim tanistigima memnun oldum :) Izmir Hataydasin demek, acaba bana ne kadar uzaklikta ? Cok mu uzak Buca ya?
Bende kesinlikle cok kiskandim arkadaslari ve bulusmayi cok isterim bende :) Katilimcilar bekliyoruuuuz

Herkese günaydiiiin

Dün pazar vardi pazara gittim oglusuma cok tatali seyler aldiiiim :)
Alt degistirme örtüsü, baddaniye, eldiven, patik, atlerler önlük aldim :) Hepsinin rengi mavi :)
Pazarda fiyatlar cok cok uygun hepsine sadece 18 tl ödedim, bu kadar ucuz olacagini beklemiyordum acikcasi
Sonra ayiptir söylemesi kendime yeni ic camasirlari aldim cünkü eskileri dar geliyor artik
Insallah bu kilolari aldigim gibi kolay veririm. Cünkü ben gercektende cok kilo almisim.
Hamile kaldigimda 58 dim simdiyse 68
Ama napalim olan oldu, kafama fazla takmamaya calisiyorum. Dogumdan sonra spor yapmam gerekicek kilolari vermem icin.

Bugünde aile hekimine gidicem ilaclarim bitmis, elvita miydi neydi ismi :) Iste ondan alicam

Günaydın kızlarrr,
Duygucum resimlerinizi gördüm ve çok kıskandım :)) Keşke bende istanbulda olsaydımda buluşmanıza katılabilseydim ama sanırım tüm topik buluşmadınız anadolu yakasımı buluştu bitek. Birde sağ baştan hangi hamiş kimmmmEdayı tanıyyabilidm bitek (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…