2011 Ekim Anneleri

günaydın arkadaşlar, hayırlı günler diliyorum hepinize..
Buluşmaya giden arkadaşlara çok özendim, bende gelmek istemiştim ama, pazar günü misafirim vardı, kısmet olmadı.. bu arada kızlar harika görünüyosunuz...
Bende dün çok yorulmuşum heralde, belim çoookk ağrıyo, ellerim deseniz öyle bi şişmişki shrek gibi olmuş, avucumu açıp kapamakta zorlanıyorum, çok acayipim

pardon duygucum daha önceki sayfalarda yazmışsınız ama ben geçmişi okumadan daldığım için görememişim :)) Ama aşk olsun senin hiç göbüşün yok bide elifte hamiş olduğunu belli etmiyor. Ne yiyip ne içiyorsunuz bakim böyle fitsiniz hala :)))))

Günaydın, bol yağmurlu bir güne uyandım hemde çok zor uyandım, yağmur yağarken uyumak ne tatlı oluyor oysa.. Bu Pazartesileri ile hiç anlaşamayacağım sanırım, haftasonu bir hayli dinlendim güyaa, yine halsizim... Kızımda çok fazla oynamıyor teyzeleri yaa 2-3 gündür çok nazlanıyor, mıyıl mıyıl yani lütfediyor hanımefendi... Onada canım sıkılıyor, sizlerdede olmuştu dimi böyle?

Bu arada buluşma resimleriniz çok hoş çıkmış kızlar, Avrupa yakasınada bekleriz :)

Son düzenleme:
Herkese günaydııın. Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hafta diliyorum herkese.
Umarım herkes iyidir. Haftasonum çok yoğun geçti. Pazar hiç bakamadım topikime Neyse geçmişe dalıp, çıkayım(çıkabilirsem)

Günaydın hanzadecimm. Geçmişe bakıp geleyim dedim ama senin mesajı okuyunca hemen sayfaları taradım ve fotolara baktım.
Bende zor kalkıyorum kaç zamandır. Her gün ağustosa kaç gün kaldığını sayıyorum. İnan yerime eleman bulsalar, isterseniz ben gideyim diyeceğim. Ya ben uyumak, gezmek ve alışveriş yapmak istiyoruuummm.
Bu arada bebekler 24. haftalarda sanırım günlerinin %90 ını uyuyarak geçirirlermiş.Yağ depolayıp dünyaya hazırlıklı gelmek içiiin Bir de kızlar nazlı oluyo canım. Bak denize ve diğer kız annelerine. Arada bir hissediyorsan merak etme. Ama üst üste (2-4 gün) hissedemediğin olursa doktora sormak lazım.

Hissediyorum canım arada bir burdayım diyor ama önceden daha iyi burdayım diyordu :) Bakalım haftasou doktora gitmeyi düşünüyorum. Dediğin gibi uyku periyotları gelişiyodu dimi, çokmu uykucu olcak benim kızım o zaman, gece bal pekmez süt kek yemediğim kalmadı totoşunu kaldırmadı hanfendi nasıl kızdım anlatamam daha 1 saat öncesine kadar banamısın demedi. İnatmı olcak ne anası gibi

Bu arada bende gün sayıyorum canım 32. hafta gelsin bitsin diye... az kaldı 2,5 ay kaldı :) Ramazan bayramından sonra hür olcaz :)

Son düzenleme:
kızlar resimler cok hos gercekten. benim de canım cekti ama gelemedim.

biz oldukca farklı bir hafta sonu gecirdik oglum ve esimle. yalovada bir arkdasımın aileisni ziyarete gitmsitik kısa tatil niyetine. cumartesi aksam üzeri ordaydık. pazar aksama kadaar orada kalıcaktık plana göre.

cumartesi gece 1 e kadar arkadasım ve kzı kardesiyle muhabbet ettik ailesi 12 gibi yatmıstı. sonra biz de dayanamadık. sabah 5.30 sularında feryatlarla uyandık. icimiz cok kötü oldu. arkadasımın annesi sürekli feryat figan yas tutuyordu ne oldugunu anlayamadık. odadan cıkınca bir de ogrendik ki anaannesini kaybetmişler haber gelmis o saatte erzurumda kadıncagız vefat etmiş. arkadasımın anneis cok kötüydü. sürekli anne sen gel demistin bana ben gelemedim yanında olamdım diye aglıyordu. kadını nasıl teselli edecegimizi bilemedik. acı bir kaybı kim teselli edebilir ki? söylenen her sey sanki havada kalıyordu. sarıldım, kadın oyle feryattaydı ki anlamıyordu kim yanında kim degil, bir ara karnım cok kasıldı kadın üzerime yıgıldı gibi ara ara. esimden destek istedim, o teyzeyi tuttu. saat 8.30 a kadar bu sekilde devm ettik. ev halkının her birine teselli vermeye calıstık. sakinlestirmek icin ugrastık. ben bir ara fenalastım kimseye caktırmadan bir odada uzandım, demir solüsyonumdan ictim az kendime geldim. yakın cevreden komsu bir akraba falan da geldi. yola cıkmak icin plan yapıldı, arabayla arkadsımın babası hemen yol cıkmak istedi. adamın uzun yol tecrübesi de hic yokmus. simdi de yolda kaza olmasın diye endiselendik hep beraber. valzilerini hazılradık ve yola cıktılar. biz de apar topar ido biletimizi degsitirip istanbula geldik.
cok perisan haldeydik esimle. hemen biseyler atıstırdık. yol boyunca durumu muzakere ettik. bir varız bir yokuz iste dedik. planlar yapıyoruz ama bos, baska bir plan yapan var.
eve geldigimizde sadece sızdık aksama ancak uyandık.

Ne kadar doğru... planlar yapıyoruz ama boş başka planlar yapan var.. Allah rahmet eylesin, yakınlarına ferahlık versin içlerine su serpilsin inşallah..

Son düzenleme:
günaydın kızlar mutlu huzurlu ağrısız sızısız su gibi geçicek bir hafta diliyorum hepimize

Canım benim hiç merak etme herşey yolunda :)) Benim kızımda bundan 4-5 gün önce hareket ediyordu ama bir kaç hafta önceki hareketleri daha beligin ve daha sıktı. Bende eşime sürekli her geçen gün büyüyor olmasına rağmen hareketleri neden daha hafif ve az hissediliyor diye dert yanıyordum. Oda illa canını sıkıcak birşey buluyorsun hareket ediyor işte belkide sadece dönüyordur yada sen uyurken daha çok hareket ediyordur bir kaç gün sonra değişir diyordu. Ama bide bana anlat iyce pimpiriklenmiştim. Oysa şimdi hareketleri bazen canımı yakıyor hatta bu sabah minübüste öyle bir tekme attıki birden sıçradım insanlar yüzüme garip garip bakınca çok utandım ama annesini yuerinden sıçratıcak kadar hızlı ve güçlüydü kızım :)) Sanırım dönem dönem değişiyor hanzade oyüzden kafana takma hiç. Birde geçenlerde patronuma doğum günü hediyesi almıştım ve burda olamayacağı için erken verdim ama patronum, hediyeyi doğum gününde açmak istediğini söyledi bende biraz heyecanlandım ya beğenmezse diye. o anda kızımda heyecanlandı. Ayaktayım kalbim biyuerden karnım biyerden pıt pıt atıyor ayaklarımla kafam hariç heryerim davul çalıyodu sanki çok garip bi histi artık heyecan,üzüntü,sevinç ve korkuyu hissediyor miniklerimiz buyüzden boşuna endişelenip minik prensesinide üzme hiç annesi. Fatoş demişti dersin 2-3 güne kadar yine güçlü ve sık hareket etmeye başlıycak :)))

Ah canım kötü olmuş senin orada bulunman ama Allah tan iyisin. Allah gidenin mekanını cennet yapsın inş., kalanlara da sabır versin.
Plan konusunda haklısın ama insan planda yapmak zorunda. Plansız, önüne geldiği gibi yaşayamam ben. Her gün ertesi gün ne yapacağımı belirlerim. Ama her gelecek cümlemde "inşallah, Allah kısmet ederse vs" kullanmaya çalışırım. Bunu çok yadırgayanlar ve eleştirenler oldu arkadaşlarımdan. Ama bence doğrusu böyledir. Biz planımızı yapalım da kısmet neyse yine o olur.

Günaydın
Aşımızın ikinci dozunu yaptırdık bu sabah,üçüncü doz doğumdan sonra aralık ayında bebeğim kucağımda gideceğim aşıya inşallah.

Dün her şey çok güzeldi keşke daha da kalabalık olsaydık Avrupa yakası sizde bir randevu hazırlayın biz uçarak geliriz.
Bu arada resimlerde yüz kiloluk bir balina gibi çıkmışım koşarak aynaya bakmaya gidiyorum gerçekten öylemiyim diye :)

Canım çok çok çoook sağol, içimi rahatlattın nasıl iyi geldi anlatamam, tam bende bunu düşünüyordum.. Büyüdükçe kuvvetlenmesi lazım ama daha az diyordum hatta dr randevu bile aldım :) Daha öncede oldu ama o zaman daha küçüktü.. Şimdi okuyorum okuyorum heryerde hareketler sıklaşır kuvvetlenir diyordu.. Bende ister istemez acaba beslenemiyormu gelişemiyormu vs diye kurmaya başlamıştım. hatta ufaktan kızdımda bizim küçük hanıma beni üzüyorsun diye :) Sonra rumuzun dediği gibi uyuyordur diye düşündüm. Bir istikrar sağlasalar artık çok sevinicem... Terazi burcu olucaklar ya bir saatleri diğerini tutmuyor şimdiden...yandıkmı ne? Bende eşime kızdığımda sağlam bir kaç tekme yemiştim kuzucumda aynı anda hissetti demek ki Evet artık tam anlamıyla ne yaşıyorsak yaşıyorlar çok dikkat etmemiz lazım ama arada bir korkutuyolar bizi teyzesi bizde onları çok sevdiğimizden üzülüyoruz işte Hiç bitmiyormuş bu telaşlar hiç 12 hafta bilmem ne hepsi hikayeymiş doğurana kadar devam yani :)

Son düzenleme:

yakınız belediyenin ordayım ben kent hatanesine gidiyorum. geçenlede tınantepeye gittim şeker yüklemesi için bende çok beğendim.kentte doğum çok pahalı düşünüyorum nerde doğum yapsam diye karar veremedim.evet bende kıskandım valla .bizde izmirli hamileler olarak birgün biryere gelelim

Son düzenleme:

Oh şimdilik kurtuldun bende 8 temmuzda gidicem 2. doza 5 doz dedi toplamda 3 tanesi doğumdan sonra dedi bana senin toplamımı 3 doz? Birde balina gibi çıkmamışsın ne alakası var :)

Günaydın kızlar. Bi yandan kahvaltı yapıyorum bi yandan geçmişe bakıyorum

Bizimki geçmişten gelen şans Zayıf başlayınca böyle oluyo gerçi benim göbek var ama üstümdeki bol ondan pek belli olmuyo Şahitim var göbeğimi görenler oldu Konuşsanıza şahitlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…