2011 Ekim Anneleri

Oh şimdilik kurtuldun bende 8 temmuzda gidicem 2. doza 5 doz dedi toplamda 3 tanesi doğumdan sonra dedi bana senin toplamımı 3 doz? Birde balina gibi çıkmamışsın ne alakası var :)

Doğumdan sonrası için aşıların kendi isteğime bağlı olduğunu söyledi ama yaptırırsan senin için çok iyi olur dedi yoplamda 5 doz yaptıracağım:94:

Çok güzel yapmışsın zeynep dünde gördüm ama keyfim yoktu yazamadım ellerine sağlık inşallah güzel güzel dağıtmak nasip olur şekerlerinide oğluşunun :) Bunların hazırları ne kadar acaba? Bende gidicem ama nasip olursa ramazanda gitmeyi düşünüyorum hem sakin olur kalabalık olmaz eminönü tıklım tıkış biliyosun, girmek bir dert çıkmak ayrı bir dert... Bu sıcaklarda çekilmez... En güzeli herkesin oruçlu olacağı zaman, daha sakin olur... tabi yürüyebilirsem :)

Doğumdan sonrası için aşıların kendi isteğime bağlı olduğunu söyledi ama yaptırırsan senin için çok iyi olur dedi yoplamda 5 doz yaptıracağım:94:

Hımm evet evet banada öyle söyledi sanki burda bazı arkadaşları 3 doz diye okudum gibime geldi, bir sorayım dedim. Aynıymış benimde öyle.. İşin kötüsü ben birde nasip olursa doğumdan sonra 40 gün kan s. iğneye devam edicem Neyse hayırlısı ile doğum yapalımda... Gerisi önemli deil.. :)

ben bişi görmedim ne yalan söyliyeyim

hanzade benim oğlumda dün sabahtan beri kıçını bile kaldırmdı. Bi kere bile tekmelemedi. Midem bulanmasına rağmen sabahın köründe çikolata bile yedim tık yok. şimdi beyefendi uyandı iki tekmikledi tamam.
Ama içimde bişey oldu yauu sanki ööyle içimden bişeyi biri tutmuş çekmiş gibi döndümü ki acaba o sıra çok şaşırdım. Birazda ürktüm. Demekki uyku düenleri gelişiyor :97:

gunaydın

bızde bıraz once doktordan geldık oglumu gordum cok hareketlırdı masallah hıc yerınde durmuyo 577 gram olmus
24 haftamda seker yuklmesı yapılıcakmıs bıde aynı hafta detaylı ultrasona gırıcem

gecmısede baktım bulusulmus resımler cekılmıs hepınız cok guzel cıkmıssınız masallah hepınıze
zeynep seker sepetıne bayıldım ellerıne saglık cok guzel olmus

oğlumun boyu kadar sandiviç yedim peynirde zeytinde çok tuzluydu şimdiden 1 lt su içtim çatlamak üzereyim karnı burnunda sözünü şuan itibariyle hayata geçirdim

amin canım inşallahhhepimizinki nasip olur inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımızada alırızz çikolata şekerlemelerimizide dağıtırızzz
eminönünde 25 den başlıyoo ama ben pek beğenmedim kalitelerini havuzlu hanıda gezdim bunun gibiler 30 tl sonra bizim burda euro flora var ordada 49 tl y di bende ordakinin resmini çektim malszemelerini aldım evde kardeşimle yaptık içime sindii

kızz hanzade tek çıkma sakın eminönünee başın döner bişi olur yanında biri olsunnn

Evet en çokta ondan pimpiriklendim mihrimah, pekmez kek süt çikulata ne varsa yedim gece kalktım hemde 3 ten 5 e kadar dinledim ya bi kımıldar dimi yok anacım nerde... Benimde 1, 1,5 saat önce iki tekmeledi bitti.. İyi olsunda az oynasın insan merak ediyor bişimi oldu diye.. 28. haftadan sonra hareketleri saymaya başlıcaz o zaman düşünemiyorum halimizi yandık her hafta doktorda soluk alıcaz anlaşıldı şimdiden...

Günaydın Kızlar,
Size bişi danışıcam.

Kaynanam geldi bizde şimdi. Diyo ki, bebek doğduğunda her neye ihtiyacı olacaksa, 600 milyona yapıyolarmış. Ondan yaptıralım diyo. İşlemeli kaliteliymiş sölediğine göre. Bulunması lazımmış. O neymiş öle dedim ya, bikaç ay sonra büyüycek zaten. Artık içeriğinde ne var bilmiyorum. Eş dost gelip görcekmiş, lazımmış. Eşim de haa öleyse yaptıralım yaptıralım diyo...İkinci çocuğa kalırmış, toruna kalırmışHadi ikinci çocuğu anladım da, kendi gibi taaa torunlara sandıkta eşya bekletecem sanki:))

Kendisi Konyalı. Evlenirken gelinlerin çeyizlerini bi görseniz ağzınız açık kalır. Aklına gelebilecek her yerde danteell Neefffreet ederimm. Anneme de fazla yaptırmadım zaten. Gittim boncuk işlemeli çok güzel takımlardan aldım. Her yere de örtü örtmeyi sevmem. Öle yaptım diye beni eksik görüyo. Çeyizim yokmuş! Çekmecelerine örtü işletelim diyo kadın ya. İstemez dedim, saçma sapan şeyler. Sen bilmezsin diyo bana

Yani velhasılı kelam. Bu bebek takımı yine bu kadının abartması mı yoksa hakkaten gerekli mi? Anneleriniz de böle bişi söledi mi size?

Çok güzel olmuş, çok beğendim canım. Ne kadar marifetlisin maş. nasıl yapıldığını öğrenmişmiydin bir yerden?

mihrimahhhh mihrimahhh kızım olsaydı adını mihrimah koycakdıımm favoriim bu isimmm
yok kızz tamamen göre göre olduu ama geçen sene eşimin amcasının torununun 40 ı çıkarken mevlid okutmuştu ben yapmıştım şekerleriniii tüllerini magnetlerini eminönünden almıştııkk hepteeee

ben bişi görmedim ne yalan söyliyeyim

nasıl görmedin Hiç yoktan iyidir mesela elifinkinden iyidir
Buluşma işi en çokda bana pahalıya patladı eve geldim peşimden eşimde eve geldi aramızda geçen konuşma şu oldu
-arabama yakıt koydun mu?
-yoooooo
-o zaman arabamın günlük kirasını alıyım
-gece öderim
-olmaz şimdi dedi ve ödemeyi peşin aldı Ben zaten hiç sorun çıkarmadan üstüne bide arabayı verip göndermesinden kıllanmıştım ama bu kadar beklemiyodum

Yok yoook o yüzden ramazanı bekliyorum ya, ordan burdan gel abla, hamilemisin abla, bebek takımı bebek çeyiziburda ablaaa gibi absüt sorularla semtini döndürüyorlar.. :) Bende annemle giderim sanırım yada ablamla, ablamda gelir ama araba kullanması lazım birinin aldıklarımızı taşımak için...

bende dün akşam neler yemedimki kımıldasın beyefendi diye hiç yok. Bu gün öğlene kadarda kımıldamasaydı Dr gidicektim

Bende çok seviyorum bu ismi canım :) maş. ne güzel yapmışsın. Bende kendim yapmak istiyorum. Kendim emek safretmek istiyorum yaa. Başkasının yaptığını almak istemiyorum nedense :97:

Haksızlık etmeyelim Eda azıcıcık vardı göbeği mesela bizim ki futbol topu Duygu'nun göbüşü tenis topu kadar

evet meryemcim güzel örnek oldu bitanede benden olsun bizimki karpuz duygununki leblebi

Bide dalga geçiyolar benim göbeğimle Bi daha ki buluşmaya koca bi göbekle gelicem o zamana kadar büyümezse pompayla şişiricem

aynen ölee abla gel ablaa burayaa ablaa ablaa hem arabasız çıkmaa hemde pazarlığı kuvvetli birini götür ben bi tane hastane çıkışı beğenmiştim havuzlu handa 65 dedii annem onu 50 a aldıı arada farka bakarmısın 65 neree 50 nere yani düşünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…