Oh şimdilik kurtuldun bende 8 temmuzda gidicem 2. doza 5 doz dedi toplamda 3 tanesi doğumdan sonra dedi bana senin toplamımı 3 doz? Birde balina gibi çıkmamışsın ne alakası var :)
esfa koymuştuum kıss ama dur bi daha koyayımmm altın yastığınıda yaptım onunda resmlerini yarın koyayım all bu senn için cnmm
Eki Görüntüle 215445 Eki Görüntüle 215446 Eki Görüntüle 215447 Eki Görüntüle 215448 Eki Görüntüle 215449
Doğumdan sonrası için aşıların kendi isteğime bağlı olduğunu söyledi ama yaptırırsan senin için çok iyi olur dedi yoplamda 5 doz yaptıracağım:94:
Ne güzel olmuş ellerine sağlıkesfa koymuştuum kıss ama dur bi daha koyayımmm altın yastığınıda yaptım onunda resmlerini yarın koyayım all bu senn için cnmm
Eki Görüntüle 215445 Eki Görüntüle 215446 Eki Görüntüle 215447 Eki Görüntüle 215448 Eki Görüntüle 215449
Günaydın kızlar. Bi yandan kahvaltı yapıyorum bi yandan geçmişe bakıyorum
Bizimki geçmişten gelen şans Zayıf başlayınca böyle oluyo gerçi benim göbek var ama üstümdeki bol ondan pek belli olmuyo Şahitim var göbeğimi görenler oldu Konuşsanıza şahitlerrrrr
Hissediyorum canım arada bir burdayım diyor ama önceden daha iyi burdayım diyordu :) Bakalım haftasou doktora gitmeyi düşünüyorum. Dediğin gibi uyku periyotları gelişiyodu dimi, çokmu uykucu olcak benim kızım o zaman, gece bal pekmez süt kek yemediğim kalmadı totoşunu kaldırmadı hanfendi nasıl kızdım anlatamam daha 1 saat öncesine kadar banamısın demedi. İnatmı olcak ne anası gibi
Bu arada bende gün sayıyorum canım 32. hafta gelsin bitsin diye... az kaldı 2,5 ay kaldı :) Ramazan bayramından sonra hür olcaz :)
esfa koymuştuum kıss ama dur bi daha koyayımmm altın yastığınıda yaptım onunda resmlerini yarın koyayım all bu senn için cnmm
ben bişi görmedim ne yalan söyliyeyim
Çok güzel yapmışsın zeynep dünde gördüm ama keyfim yoktu yazamadım ellerine sağlık inşallah güzel güzel dağıtmak nasip olur şekerlerinide oğluşunun :) Bunların hazırları ne kadar acaba? Bende gidicem ama nasip olursa ramazanda gitmeyi düşünüyorum hem sakin olur kalabalık olmaz eminönü tıklım tıkış biliyosun, girmek bir dert çıkmak ayrı bir dert... Bu sıcaklarda çekilmez... En güzeli herkesin oruçlu olacağı zaman, daha sakin olur... tabi yürüyebilirsem :)
hanzade benim oğlumda dün sabahtan beri kıçını bile kaldırmdı. Bi kere bile tekmelemedi. Midem bulanmasına rağmen sabahın köründe çikolata bile yedim tık yok. şimdi beyefendi uyandı iki tekmikledi tamam.
Ama içimde bişey oldu yauu sanki ööyle içimden bişeyi biri tutmuş çekmiş gibi döndümü ki acaba o sıra çok şaşırdım. Birazda ürktüm. Demekki uyku düenleri gelişiyor :97:
Haksızlık etmeyelim Eda azıcıcık vardı göbeği mesela bizim ki futbol topu Duygu'nun göbüşü tenis topu kadar
Çok güzel olmuş, çok beğendim canım. Ne kadar marifetlisin maş. nasıl yapıldığını öğrenmişmiydin bir yerden?
ben bişi görmedim ne yalan söyliyeyim
amin canım inşallahhhepimizinki nasip olur inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımızada alırızz çikolata şekerlemelerimizide dağıtırızzz
eminönünde 25 den başlıyoo ama ben pek beğenmedim kalitelerini havuzlu hanıda gezdim bunun gibiler 30 tl sonra bizim burda euro flora var ordada 49 tl y di bende ordakinin resmini çektim malszemelerini aldım evde kardeşimle yaptık içime sindii
kızz hanzade tek çıkma sakın eminönünee başın döner bişi olur yanında biri olsunnn
Evet en çokta ondan pimpiriklendim mihrimah, pekmez kek süt çikulata ne varsa yedim gece kalktım hemde 3 ten 5 e kadar dinledim ya bi kımıldar dimi yok anacım nerde... Benimde 1, 1,5 saat önce iki tekmeledi bitti.. İyi olsunda az oynasın insan merak ediyor bişimi oldu diye.. 28. haftadan sonra hareketleri saymaya başlıcaz o zaman düşünemiyorum halimizi yandık her hafta doktorda soluk alıcaz anlaşıldı şimdiden...
mihrimahhhh mihrimahhh kızım olsaydı adını mihrimah koycakdıımm favoriim bu isimmm
yok kızz tamamen göre göre olduu ama geçen sene eşimin amcasının torununun 40 ı çıkarken mevlid okutmuştu ben yapmıştım şekerleriniii tüllerini magnetlerini eminönünden almıştııkk hepteeee
Haksızlık etmeyelim Eda azıcıcık vardı göbeği mesela bizim ki futbol topu Duygu'nun göbüşü tenis topu kadar
evet meryemcim güzel örnek oldu bitanede benden olsunbizimki karpuz duygununki leblebi
Yok yoooko yüzden ramazanı bekliyorum ya, ordan burdan gel abla, hamilemisin abla, bebek takımı bebek çeyiziburda ablaaa gibi absüt sorularla semtini döndürüyorlar.. :) Bende annemle giderim sanırım yada ablamla, ablamda gelir ama araba kullanması lazım birinin aldıklarımızı taşımak için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?