2011 Ekim Anneleri

doktordan geldım hemen bılgısayarın basına oturdum kalkım ev ıslerı benı beklıyo onları bı yapım ara ara gelırm yıne
ıyı sohbetler kızlar sıze

Arkadaşlar yeni doğum yapan bir arkadaşım var o söyledi, bebek hareketlensin diye derin nefis almak lazımmış. Burnunuzdan derince bir nefes alıp ağızdan verince biraz bekleyince bebişler hareket ediyorlar. Ben özellikle dikkat ettim. Sırtımı bir yere yaslayıp hafif yatar pozisyonda oturduğumda hareketlerini daha net hissediyorum. Yani illa tatlı şeyler yemeye gerek yok her seferinde. Eşim sürekli hareketlerini hissetmek istiyor, boyuna hadi çikolata yedirelim sana fln diyor da bu nefes alma olayını öğrenince biraz kurtardım tatlı yemekten. Malum çok bir faydası yok tatlının bebişlerimize.

Bende çok seviyorum bu ismi canım :) maş. ne güzel yapmışsın. Bende kendim yapmak istiyorum. Kendim emek safretmek istiyorum yaa. Başkasının yaptığını almak istemiyorum nedense :97:

yap yapp alma boşver hem senn emeğin oluyoo daha değerli oluyoo hemde daha ucuza kaliteli olmuş oluyooooo ama en güzelideee kendinden bişiler katıyo olmannnnnnnn

benimkide geçenlerde bir gün boyunca hiç kımıldamadı çok tedirgin oldum:18:.artık sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlicektim ki kıpırdanmaya başladı olabilio demekki böyle.şimdi tekmesi bi yana dönmesini bile hisstdiyorum dışarıdan hangi tarafta o bile görülebiliyor.göbeğimin bi tarafı top gibi oluyor

Benim tatlıdan miğdem bulanıyor canım hiç yemedim sadece hareket etsin istediğim zamanlarda yedim hele çikulatadan öğğ oluyorum, zorlaya zorlaya yedim mihrimah gibi bende aslında sırt üstü yatınca hafif elimi koyunca hissediyorum bi süre sonra ama çooook az önceden daha çok olurdu.. Bird ebunu deneyeyim iyi oldu söylediğin :)

seninki almış gene alacağını duygu

Yaa 26 dada oluyor demek ki böyle şeyler bilelimde ona göre paniklemeyelim ben23 ün içindeyim daha mihrimah 25 demekki her dönemde hareketler değişip tutarsız oluyor.. Yada uyuyorlar... Maşallah ben dönmesini hissetmiyorum henüz. Ne güzeldir :)

peşin peşin ödedin yani
iyi yapmışsın bu devirde kocana bile borçlu kalmayacaksınben çok borçlandım çok hep hesaba yazdırıyorum ne yapsın garibim sesini çıkarmıyor kedinin ciğer beklemesi gibi bekliyor

Yahu bana kimin kanını verdilerse bebeğe acayip yaradı içimte tazmanya canavarı var sanki.Bu gece hiç uyutmadı kendimi kum torbası gibi hissetmeye başladım işkence çekiyorum resmen dayak yemiş gibi oluyorum

her hareketi çok güzel bi tarafın şiştiğini hissediyorum geriliyor bi bakıyorum o taraf yükselmiş görünüşü çok komik oluyor şöyle yamuk yamuk bi göbek eşim bile nerde olduğunu görebiliyor tabi o şiş olan poposumu kafasımı anlamış değilim.

Evet annemde ablamda bu konuda iyilerdir canım, evet tutturabildiklerine satıyorlar. Önce bütün mağazaları gezmek lazım sonra tekrar dönüp beğendiğini almak sanırım. Çok fazla bir şey almayacağım ilk aylar için hemen büyüyor diyorlar. Atlet mendil battaniye bir kaç tulum ve temizlik malzemeleri :) mevlüt şekeri+ sepeti Beşiğinide annem alıcak.

günaydın arkadaşlar , nasılsınız görüşmeyeli. annemleri uğurladım. kahvaltımı yaptım bebişimle teyzoşlarını özledik. size bi bakalım dedik.

bu arada Çınar Ağacı diye bi film var ben izledim siz izlmeyin. ağla ağla bi hal oldum dün gece ((

geçmişe bakıyım azcık. hafta sonu neler olmuş.

selamun aleykum kızlar..dun baya bır gezılmıs vakıt gecırılmıs okudum..bu arada gobıklere de nasıl buyuttunuz onları ole yaaa..Allah korusunsızıde bebıklerı de..bız esımle bu gece 02:00 de eve geldık..turkce olımpıyatlarına gıttık şanlıurfaya..gıtmek ıstememe ragmen esımın yalvarıslarına dayanamayıp mecburen gıttım ama suan kı ayaklarımı gorsenız ayaga benzetemezsınız şişten..oglen 12 de evden cıktık..hz eyyubun sabır makamı,hz ıbrahımın atese atıldıgı makam(balıklı göl)oranın ınanılmaz hosuma gıderek gezdıgım ama ancak 30 dk suren carsısı..gezdık durduk..kendıme 2 esarp aldım(aaa sımdı aklıma geldı kızlar yazarken nıyte bebıkıme bısey almadım kı ben dıye)garıp ama ben hala hamıleymısım gıbı gelmıyo sanırım...karnım buyumedıgınden elıme 3 kurus gecse hemen kendımeyatırım yapıyorum..neyse ordan sonra yemek yedık ve aksam 18:30 cıvarı stadyuma vardık..bu arada program 20:30 da baslıyacak..2 saat oyle bos bosuna bekledık,prog. basladı bıtmesı gece 24:00 buldugunda ben yuruyemıyordumoyle bır şişmıişimki bacaklarımdan ıtı baren ayakkabı ayagıma olmuyor..ınsan ayagı gıbı degıl..neysekı soforumuz hızlı gonzalesbenım uyuyakaldıgım ve pilimin bıttıgı bu dakıkalarda bızı 3 saat suren urfa mardın yolunu 2 saatte getrmıs..esımın omzunda oyle uyumusum ve terlemısım kı esım uyandırdı su ıcıyım dıye motorum su kaynattı resmen ..gece 2 de geldık ..banyoya gırdım hemen ama ne elımı kaldırabılıryorum ne yıkanabılıyorum..esım geldı benı yıkadı yazık oda cok yorulmustu ama sonradan anlasıldı derdı..hemen yatsıyı kıldık sabah namazını bekledık sabahta 3 gıbı okundu onuda kıldık yattık..hadı askım ıyı geceler dedım kı adam gelll gell dıyo bana..ben ölmek uzereyım hemıde..askım cıddımısın dedım..her kosulda dedı..bende ölüyom yetıs desen bıle suan sana anca uzaktan bakarım bocugum dedım al sana bı opucuk sımdılık bunla ıdare et haydı ıyı geceler dedım döndum kıcımı yattım..takı sabah okula gıderken onun hapşırmasıyla yatagımdan zıplayana kadar ıste...

ayak bıleklerım ıkı ınsanın bılet kalınlıgı cıvarında suan ..kızlar tatılde ne yapıcam vallahı bıelmıyorum boyle olursa..kendıme normalde 38 olan ayaklarıma 40 numara terlık alayım dıyorum..ayakkabıyla o çile cekılmezzz..allah yardımcımız olsun ..

Ne güzel ablam dediki 6. aydan sonra kaburgalarımızı filan iticekmiş eli ayağı belli olcakmış ne büyük bir mucize.. :) Totosunuda çıkarırmış annesine ya ah bi çıksalarda oralardan totoşlarını öpsek :))

Yahu bana kimin kanını verdilerse bebeğe acayip yaradı içimte tazmanya canavarı var sanki.Bu gece hiç uyutmadı kendimi kum torbası gibi hissetmeye başladım işkence çekiyorum resmen dayak yemiş gibi oluyorum

ay maşallah annesi, en hareketli kız seninki sanırım içimizde, oynasalar bir dert oynamasalar bir dert yavurlarda bizden bıktı sanırım :)) Benimki gece tık demedi ya bekle bekle gözlerim şişti uykusuzluktan... Miryem kız, gece oynayan bebekler doğunca gece uyumazlarmış uyku periyotları ona göre düzenlenirmiş ona alışırlarmış çünkü.. İnşallah uyur seninki :)

Ben okurken yoruldum irem, ayaklarının şimesi bu kadar erken dönemde normalmiymiş benimde oluyor ama senin kadar değil 2 numara büyümedi daha en azından:) Bence tatile gitmeden bir sor doktoruna ne yapman gerektiğini söyleisn en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…