Ben okurken yoruldum irem, ayaklarının şimesi bu kadar erken dönemde normalmiymiş benimde oluyor ama senin kadar değil 2 numara büyümedi daha en azından:) Bence tatile gitmeden bir sor doktoruna ne yapman gerektiğini söyleisn en azından..
ay maşallah annesi, en hareketli kız seninki sanırım içimizde, oynasalar bir dert oynamasalar bir dert yavurlarda bizden bıktı sanırım :)) Benimki gece tık demedi ya bekle bekle gözlerim şişti uykusuzluktan... Miryem kız, gece oynayan bebekler doğunca gece uyumazlarmış uyku periyotları ona göre düzenlenirmiş ona alışırlarmış çünkü.. İnşallah uyur seninki :)
canım normalde bu kadar şişmez..dunn saatlerce(5 saatten fazla) otobus yolculugu yaptık..o zaman sıstı..bıde stadda otururken ayagımı uzatacak bır ortam olmadı..şiştikce şişti...oturdugum yerde..cankırıdan ızmıre nasıl gıdıcem ben ona tasalanıyorum sımdı...10 saattelık yola..
Annem bana gebe iken çok zorluk çekmiş çok hareketliymişim hele son aylarda nefes bile alamıyormuş ayaklarını dayardın daha kıpırdayamazdım diyor,hep demiş ki iki bebek doğurdum büyüttüm böyle zorlanmadım doğduğunda nasıl baş edicem diye yakınırmış,kucağıma aldığımda ilk bebeğimmiş gibi heyecanladım nur topu dedikleri böyle bir şeymiş dedim diyorama azıcık yaramazmışım halen daha öyleymişim
kızında sana çekti o zaman, şu azcık yaramaz kısmını açsak biraz.. Doğumdan sonra ya kızlar benim kız gece hiç gözünü kapatmıyor dediğini duyar gibiyim şimdiden, ama nur topu gibi bi kız olucnada nazı çekilir
Bir bebek hiçmi gülerek uyanmaz der,her şeye ağlarmışım ablam ben ağladığımda bizim eşek yine anırmaya başladı dermiş
selamun aleykum kızlar..dun baya bır gezılmıs vakıt gecırılmıs okudum..bu arada gobıklere denasıl buyuttunuz onları ole yaaa..Allah korusunsızıde bebıklerı de..bız esımle bu gece 02:00 de eve geldık..turkce olımpıyatlarına gıttık şanlıurfaya..gıtmek ıstememe ragmen esımın yalvarıslarına dayanamayıp mecburen gıttım ama suan kı ayaklarımı gorsenız ayaga benzetemezsınız şişten..oglen 12 de evden cıktık..hz eyyubun sabır makamı,hz ıbrahımın atese atıldıgı makam(balıklı göl)oranın ınanılmaz hosuma gıderek gezdıgım ama ancak 30 dk suren carsısı..gezdık durduk..kendıme 2 esarp aldım (aaa sımdı aklıma geldı kızlar yazarken nıyte bebıkıme bısey almadım kı ben dıye )garıp ama ben hala hamıleymısım gıbı gelmıyo sanırım...karnım buyumedıgınden elıme 3 kurus gecse hemen kendımeyatırım yapıyorum.. neyse ordan sonra yemek yedık ve aksam 18:30 cıvarı stadyuma vardık..bu arada program 20:30 da baslıyacak..2 saat oyle bos bosuna bekledık,prog. basladı bıtmesı gece 24:00 buldugunda ben yuruyemıyordum oyle bır şişmıişimki bacaklarımdan ıtı baren ayakkabı ayagıma olmuyor..ınsan ayagı gıbı degıl..neysekı soforumuz hızlı gonzales benım uyuyakaldıgım ve pilimin bıttıgı bu dakıkalarda bızı 3 saat suren urfa mardın yolunu 2 saatte getrmıs..esımın omzunda oyle uyumusum ve terlemısım kı esım uyandırdı su ıcıyım dıye motorum su kaynattı resmen .. gece 2 de geldık ..banyoya gırdım hemen ama ne elımı kaldırabılıryorum ne yıkanabılıyorum..esım geldı benı yıkadı yazık oda cok yorulmustu ama sonradan anlasıldı derdı.. hemen yatsıyı kıldık sabah namazını bekledık sabahta 3 gıbı okundu onuda kıldık yattık..hadı askım ıyı geceler dedım kı adam gelll gell dıyo bana.. ben ölmek uzereyım hemıde..askım cıddımısın dedım..her kosulda dedı..bende ölüyom yetıs desen bıle suan sana anca uzaktan bakarım bocugum dedım al sana bı opucuk sımdılık bunla ıdare et haydı ıyı geceler dedım döndum kıcımı yattım..takı sabah okula gıderken onun hapşırmasıyla yatagımdan zıplayana kadar ıste...
ayak bıleklerım ıkı ınsanın bılet kalınlıgı cıvarında suan ..kızlar tatılde ne yapıcam vallahı bıelmıyorum boyle olursa..kendıme normalde 38 olan ayaklarıma 40 numara terlık alayım dıyorum..ayakkabıyla o çile cekılmezzz..allah yardımcımız olsun ..
gunaydın
bızde bıraz once doktordan geldık oglumu gordum cok hareketlırdı masallah hıc yerınde durmuyo 577 gram olmus
24 haftamda seker yuklmesı yapılıcakmıs bıde aynı hafta detaylı ultrasona gırıcem
Usluem maşallah oğluşuna çok iyi bakmışsın canım :) Bende bir dahaki gidişimde yaptırıcam şeker yüklememi, detaylı için 24. haftayımı bekleidn yoksa 2. kezmi girceksin?
doktorum 24 haftayı beklıyelım dedı daha buyumus olur daha rahat gozlemlenır herseyı dedı o yuzden 24 haftayı bekledım daha ılk defa yaptırıcam cnm seker yuklemesı ıcınde ac karnına gel dedı aksam 10 dan sonra hıc bırsey yeme 12 den sonrada hıc bırsey ıcme dedı
Kimse bana yorum yapmamışşş
yakınız belediyenin ordayım ben kent hatanesine gidiyorum. geçenlede tınantepeye gittim şeker yüklemesi için bende çok beğendim.kentte doğum çok pahalı düşünüyorum nerde doğum yapsam diye karar veremedim.evet bende kıskandım valla .bizde izmirli hamileler olarak birgün biryere gelelim
kızlar ben geldim cuma doktora gittik 23hafta 6 günlükdük o zaman ölçümleride şöyle 680 gram olmuş boyu 32cm olmuş bebeğim uzunmu olucak ne..üç boyutlu resmimizde var koyucam sonra doktor baya uğraştı yüzünden elini çekmedi yarım saat uğraştı çeksin diye neyse bir anlık yakaladı yüzünü ayrıntılı baktı gelişimi iyi dedi kan akışına baktı iyi dedi marcap balık hapı yağı verdi..
bnm kızda 617 gr 28 cm boyunda..kısa mı olcak ne babasına çekti kesin tüüü)
uzun olur merak etme benim eşimde kısa boylu boyumuz aynı hatta ama benim babam abim uzun onlaramı çekti ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?