2011 Ekim Anneleri

canım normalde bu kadar şişmez..dunn saatlerce(5 saatten fazla) otobus yolculugu yaptık..o zaman sıstı..bıde stadda otururken ayagımı uzatacak bır ortam olmadı..şiştikce şişti...oturdugum yerde..cankırıdan ızmıre nasıl gıdıcem ben ona tasalanıyorum sımdı...10 saattelık yola..

Annem bana gebe iken çok zorluk çekmiş çok hareketliymişim hele son aylarda nefes bile alamıyormuş ayaklarını dayardın daha kıpırdayamazdım diyor,hep demiş ki iki bebek doğurdum büyüttüm böyle zorlanmadım doğduğunda nasıl baş edicem diye yakınırmış,kucağıma aldığımda ilk bebeğimmiş gibi heyecanladım nur topu dedikleri böyle bir şeymiş dedim diyorama azıcık yaramazmışım halen daha öyleymişim

Hıı o zaman normal benim hamile değilken bile uzun yola çıktığımda şişerdi ayaklarım ve bacaklarım odun gibi olurdu, hamileyken daha çok olması normal gitmeseydin keşke o kadar yolu... Eşine kıyamamışsın ama olan sana olmuş, hemde aşırı sıcak diyorsun oralar Allah yardımcımız olsun gerçekten bir bitseydi şu dönem hayırla..

kızında sana çekti o zaman, şu azcık yaramaz kısmını açsak biraz .. Doğumdan sonra ya kızlar benim kız gece hiç gözünü kapatmıyor dediğini duyar gibiyim şimdiden, ama nur topu gibi bi kız olucnada nazı çekilir

Bir bebek hiçmi gülerek uyanmaz der,her şeye ağlarmışım ablam ben ağladığımda bizim eşek yine anırmaya başladı dermiş

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli geceye göre midem baya bi düzelmiş durumda....
akşam fotoları kocama gösterdim çok beğendi bizi aaaa bir sürü hamiş ne güzelsiniz siz öyle dedi
bence araya fazla açmadan gene toplanalım ama açık büfe sabah kahvaltısında
bu arada şunu farkettim dün söylemeyi unuttum tamam burda 4 5 aydır yazışıp herşeyi konusuyoruz ama sanki birbirimizi uzun süredir yüzyüze tanıyor gibiydik herkes çok sıcak ve çok samimiydi ben birkez daha sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hissettim iyiki varsınız canlarım benim

ben de aynıyım iremcim. dün annemlerle keban'a çırçır şelalesine gittik balık yemeye yol yaklaşık gidiş geliş 2 buçuk saat sürdü. ama ayaklarımı tanıyamadım. babetle gitmiştim dönüşte arabada çıkardım babetleri. indiğimde olmadılar ayağıma.(((
benim de acilen terlik almam lazım. su içiyorum dünden beri bol bol. şişliğim indi azcık

Kimse bana yorum yapmamışşş

Canım eskiden öyleydi kayınvaliden doğru söylüyor bu örf adet anenelere göre değişir. Sizin hısım akrabanıza göre... Annemde abimin ilk oğlunda yaptırmıştı dantelden battaniye yatak örtüsü işlemesi cartı curtu tam takım.. benim çeyizimde vardı dantelden boğça sonrasında bebek battaniyeis olarakta kullanılsın diye :) Ama kulanmıcam dantelle uğraşmak çok zor bende senin gibi düşünüyorum. Herşeyin hazırı var,millet görücek diye kullanmak istemediğim şeyleri yaptırmayacağım.. Sadece yorgan ve yastık diktiricem güzel bir tane beşiğine uyumlu.. Diğer herşey hazır satılıyor artık güelce yıkayıp ütüleyip yerleştiririz... Bu sana kalmış ama kayınvalidenin hevesi varsa bir şey diyemem tabi...

Son düzenleme:
herkese merhabalarrr,, buluşup kadıköy semalarında gezenen hamişşşlere, olimpiytalara gidenlere,, balık yiyyenleree,, valla pek aktif herkes maaşallah ..
olurda benide merak eden olursa diyim bari:) bizde dyalıya girdik cuma günü,iiyiyde herşey çok şükür.. 15 temmumz haftası şeker yüklemesi yapılacakmışş

bizde haftasonu kaybola kaybola,, dizilerde gördüğümüz saklıcennete gittik ,harika bi göl manzarası huzurlu çok gusselldi,, tavsiye ederimm.

Eklentiler

• $IMG00015-20110625-1533.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 27

Belediyeyi biliyoruuuuuuuum
Süpermis yaaa cok sevindim :) Arkadas olaliiiiiiiim :)
Ben henüz yaptirmadim seker yüklemeyi haftaya yaptirmayi düsünüyorum insallah. Bugün 23. haftayi doldurdum sen kacinci haftadasin?
Bulusmayi gercekten cok isterim, bulusup birseyler iceriz bebis kiyafetlerine bakariz egleniriz

kızlar ben geldim cuma doktora gittik 23hafta 6 günlükdük o zaman ölçümleride şöyle 680 gram olmuş boyu 32cm olmuş bebeğim uzunmu olucak ne..üç boyutlu resmimizde var koyucam sonra doktor baya uğraştı yüzünden elini çekmedi yarım saat uğraştı çeksin diye neyse bir anlık yakaladı yüzünü ayrıntılı baktı gelişimi iyi dedi kan akışına baktı iyi dedi marcap balık hapı yağı verdi..

bnm kızda 617 gr 28 cm boyunda..kısa mı olcak ne babasına çekti kesin tüüü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…