2011 Ekim Anneleri

Selam kızlar.. serin bir ankaradan sesleniyorum.. uzun kollu olmama rağmen tükkanda üşüdüm yaw.. kış geri mi geliyor noldu ki

Kimse bana yorum yapmamışşş

ben geçmişe takıldığım için anca yazıyorum :)
şu kaynanalar yok mu şu kaynanalar..
ben daha hamile kalmadan kışın battaniye örüyordum kaynanam tutturdu illa kenarlarına dantel koy diye.. (nefret ederim dantelden - hala vitrinim konsolum salonda dantelsiz duruyor olmasına rağmen...)
görebileceğin bir yer varsa kaynananın şu bahsettiği olayı.. içine gönlüne yatarsa yaptırırsın.. ama bence 600 liraya daha da güzel şeyler alabilirsin bebişine...
şunu da unutma.. bebek eşyası sık sık yıkamak isteyen birşeydir.. okadar süslü püslü birşeye gerek varmı?

kız yazık sana valla kocanın yemeklerine çaktırmadan bişeyler at bence sen bildiğim kadarıyla yediklerine kilona falanda dikkat ediyorsun sen drunla konustunmu bu şişlikleri en çok sen şikayetçisin şuan bide bi resim koysana şu göbiş+bebişini bizde görelim

c.tesi gecesi banyoda düştüm, ayağım kaydı kalçamın üstüne düştüm, doktoru aradım hastanede buluştuk ultrasonla baktı bişey yok dedi jalp atışlarını dinledik. sonra eve gönderdi, içim hiç rahat değil kendimi çok suçlu hissediyorum. usg de gözükürmü ki bişey olduysa bile çok üzagünüm endişeliyim.

geçmiş olsun canım.. kendine dikkat ediver.. ultrasonda görünürdü herhalde bir sıkıntı olsaydı..
merak etme bebişin okadar korumasız değil annesi.. beşik sallaması gibi gelmiştir ona.. canın sıkma sen.. Allah korur meleklerimizi

çok geçmiş olsun cnmm korkma ters 1şey olsa belli olurdu..bu tarz darbelerde amniyon sıvısı bebeği korurmuşşş.. Allaha emanet inş..

cnm geçmiş olsun kalçanın üstüne düşmüşsün karnının üstüne düşsen sorun olabilirdi drum karına alınan sert darbeler tehlikeli demişti bende bi kere hafifçe göbişim çarpmıştım onlar o kadar korunaklı bi ortamdalarki üzülme belki o sarsıntı ona salıncak gibi falan gelmiştir kalp atışınıda duymussun sorun yapma bence iyidir meleğin

düştükten sonra kıpırtı oldu hafiften, ama küçücük vücudu öle sarsılınca nolmuştur düşününce içim acıyo.

çok geçmiş olsun cnmm korkma ters 1şey olsa belli olurdu..bu tarz darbelerde amniyon sıvısı bebeği korurmuşşş.. Allaha emanet inş..

doktorda öle söledii, o sıvının içinde onu koruyo dedi, ama ben ağlama krizindeydim o sırada gece yarısı hastaneye geldi ilk defa doğumhaneyi gördüm bölece orda usg ile baktı. şimdi yürümeye korkuyorum artık

inş dediğin gibidir, artık geri kalan 3 ay endişeli geçicek gözümle görmeden içim rahat etmicek.

bişey olsaydı doktor söylerdi canım merak etme..daha kötü düşebilirdin ALLAH korumuş bende ilkdefa bu cuma gittim gülçin hanıma baştan suratsız duruyordu sonra çıkarken gülümsedi..

arkadaşımın annesi arkadaşıma hamileyken sandalyeden düşmüş 7-8 aylıkken hemde göbeğinin üstüne allaha şükür hiç bişey olmamış olucak olduktan sonra küçük bişeyde bahane olur doktor bişey yok dediğine göre içini ferah tut allahın korunduğunu başka hiç bişey korumuyor

yapma öle cnm ne kadar kasarsan o kadar sıkıntı çekersin.rahat davran hep düşecek değilsin ya.sadece ani hareket yapma ve tüm vucudunla hareket ettt yeterrr..ağlama annesi o zmn korkar bebekinnnn

evet olucak olduktan sonra düşmeden de olur, allah kötüsünü göstermesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…