Sana da hayırlı günler eyt cim hoşgeldin. Bebeğinin durumu ile ilgili konuları kafana takıp uykusuz kaldın muhtemelen. bir ay sonra gittiğinde geçmiş olur ve vadesinde sağlıcakla gelir inşallah bebeğin canım.
a aaaaa
kimse bana yorum yapamadı:26:
bir şey oldu kızlar,
hani kipra isimli bayan vardı ya o bana numarasını vermişti tabii ben de ona ankaraya taşınacaktı uzun zamadır buraya da gelmiyor geçenlerde bi arayım dedim aradım neyse karşımdaki bir adam sesi; kübrayla görüşecektim dedim benim kübraya benzer bir halim var mı dedi bana şok geçirdim resmen şimdi çıktım şoktan size de anlatayım dedim
acaba bayan bana yanlış numara mı verdi diye düşünüyorum allah allah hala mesajlarımda duruyor numara oysa ki ben iyilik yapmak istemiştim
Hayırlı günler herkese
Biz geldik çok uykusuzuz gece 01:44 te kalktık kalkış o kalkış uyuyamadım sabaha kadar. Niye ben böyle oldum bilmiyorumHer bir yerim ağrıyor h.sonu full yattım bir doktora gittim o kadar. Cuma akşamı ayrıntılı randevum vardı 18.30 da koştur koştur gittim daha dinlenemeden aldılar hemen. Oğluşumu gördüm ama hayal kırıklığı yaşadım 2 boyutluymuş makinaları meğersem doktor önemli olan artistik resim değil elde ediceğimiz bulgular dedi. Gayet sağlıklıydı ama sol taraftan kan akışında sorun görünüyor bu haftalarda olabilir ama 1 ay sonra tekrar bakıcaz dedi geçmiş olması gerekir. Geçmezse gebelik zehirlenmesi tehlikesi olur ve erken doğum olur dediler. Bu arada oğlum 483gr olmuş pek rahatına düşkündü sırt üstü yatmış bacaklar kollar açık sağda kafası solda bacakları vardı. Yüzünü bile dönmedi keyiften. Cumarteside doktora gittim kiloma baktılar 72 olmuşum hamile kalmadan önceki kiloma 1 kaldı + lara geçiyorum neredeyse. Doktor amca hiç birşey demedi kiloma tansiyon düzenli kontrol edilecek dedi o kadar. Balık hapı felan sordum vitamin içiyorsun yeterli dedi. 1 ay sonra gideceğim tekrar kısmetse. Bende bukadar zor bir kaç gün geçirdim ve bu akşamdan sonra yarına normal olmayı umud ediyorum.
yok kız belki bi numarasını yanlış mı yazdıı :26:öyle olsa numarasını vermezdi diye düşünüyorum bennn
selam kızlaaaaar : )
bir kaç gündür giremyordum yine foruma. oğluşuma yatak odası beğendim. eksikleri tamamladım. çok yoruldum ama çoook tatlı bir yorgunluk. bu arada benim kuzu oğlum içeride takla falan atıyo bu aralar. elbisemin üstünden bile görülüyor artık hareketleribir de son 2 günüdür çatı kemiklerim ağırmaya başladı, yürüyüş sonrası resmen canım yanıyor. sizler nasılsınız?
yok kız belki bi numarasını yanlış mı yazdıı :26:öyle olsa numarasını vermezdi diye düşünüyorum bennn
hoşgeldin cnm maşallah oğluşuna
aklımdaydın, ben geçen hafta hastaneye gittiğimde fiyatları sordum ayrıntılı olarak sanada aktarıyorum şimdi
normal 600
sezeryan 1200
epidural+normal 1100 epidural + 500 müş
koğuş odalar ücretsizmiş 3 kişilik
2 kişilik oda 75
tek kişilik oda 200
suit oda 250 ama onun için rezervasyon yaptırmak gerekiyormuş
bu fiyatlara bebeğin ilk bakımları ilk aşıları dahilmiş bi test varmış onu dısarı yolluyorlarmış oda 65 liraymış istersen yaptırıyormussun
hoşgeldin cnm fotoğraf koy bizde görelim oğlusunun cicilerini
vallahi bilemedim ki ben numaramı birisine verdiğimde dönüp dönüp kontrol ederim yanlış bir şey olmasın diye senin dediğin gibi vermek istemediğime vermezdim ama şaşırdım inşallah düşünmeye bile çekindiğim şekilde değildir yoksa çok üzülürüm çünkü gerçekten iyi niyetli olmayı seviyorum...
Canım benim çok teşekkür ediyorum, çok işime yarayacak inan. Heran değiştirme durumum olabilir çünkü şuan gittiğim hastane ve maltepe üniversite hastanesi bana aynı mesafede yakınlar doktorumdan dolayı bölge hastanesini tercih ettim. Ama bizim doktor amcamız gece ani bir doğumda gelemiyormuş geçen sordum öyle dedi. Bidahaki ay tekrar konuşacağım aynı şeyi söylerse Maltepe üniversite hastanesine geçiş yapacağım. Oyüzden ne olur ne olmaz tüm tetkik sonuçlarından bir kopya alıp saklıyorum :))
canım düşündüğün şey erkek olduguysa bende facesi var çok hoş bi bayan
bakalım geldiğinde sorarız kesin tel numarasının 1 hanesini yanlış yazdı
fotoğrafın çözünürlüğü yüksek olduğu için yükleyemedim tatlım ya. alttaki likten bakarsanız ikinci sıranın sonundaki yakat odası.
BELİS Bebe Mobilyası | Tarakçıoğulları
ama biraz değiştirdim. oyuncak sandığını kapalı sandık şeklinde yaptırtıcam. bir de duvara rafını yaptırıyorum. aslında denizci yatak odası vardı aklımda ama bu aralar bir sürü arkadaşım hamile ve oğlu olacakların hapsi benzer yatak odaları aldı o yüzden vaz geçtim denizci yatak odasından
Canım benim çok teşekkür ediyorum, çok işime yarayacak inan. Heran değiştirme durumum olabilir çünkü şuan gittiğim hastane ve maltepe üniversite hastanesi bana aynı mesafede yakınlar doktorumdan dolayı bölge hastanesini tercih ettim. Ama bizim doktor amcamız gece ani bir doğumda gelemiyormuş geçen sordum öyle dedi. Bidahaki ay tekrar konuşacağım aynı şeyi söylerse Maltepe üniversite hastanesine geçiş yapacağım. Oyüzden ne olur ne olmaz tüm tetkik sonuçlarından bir kopya alıp saklıyorum :))
fotoğrafın çözünürlüğü yüksek olduğu için yükleyemedim tatlım ya. alttaki likten bakarsanız ikinci sıranın sonundaki yakat odası.
BELİS Bebe Mobilyası | Tarakçıoğulları
ama biraz değiştirdim. oyuncak sandığını kapalı sandık şeklinde yaptırtıcam. bir de duvara rafını yaptırıyorum. aslında denizci yatak odası vardı aklımda ama bu aralar bir sürü arkadaşım hamile ve oğlu olacakların hapsi benzer yatak odaları aldı o yüzden vaz geçtim denizci yatak odasından
aaa bak bu hiç aklıma gelmemişti ve doktoruma da sormadım o yüzden. cumartesi kontrolümüz var mutlaka sorayım bunu. bende tuhaf kadınım valla.. doğuma girecek fotoğrafçıyı bile ayarladım, saat kaç olursa gelir misin diye sordum ama doktora sormadım. deli miyim ne
belis mobilyanın ürünlerini bende uzun zamandır inceliyorum.. büyüyen beşikler kullanışlı geliyor bana.. bende öyle birşey düşünüyorum yalnız eşim bu aralar beni park yatak almak için ikna çabalarında..
bebek belki de 1 yaşına kadar bizim odada uyuyacak diyor.. park yatak alırız eşyasına da 2 göz boşaltırız dolaptan diyor.. aklımı karıştırdı herifim iyice :)
sonracıma ermoda mobilya var.. ordan ceviz görünümlü bir bebek odası beğendim yalnız bukadar malzeme 900 TL acaba malı iyimidir diye düşünmeye başladım..
yoksa babyhope olan büyüyen beşikten de olabilir + şifonyer.. ikisi 560-570tl falan ediyor
Ermoda Sedef bebek Odas Takm-Ceviz | | Bebefix.com
ve mobilya alacak olanlar fazla gecikmeden alsınlar.. mobilyanın kokusu 2-3 ayda anca gider (hemen kullanacaksanız beşiği )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?