2011 Ekim Anneleri

selam kızlaaaaar : )

bir kaç gündür giremyordum yine foruma. oğluşuma yatak odası beğendim. eksikleri tamamladım. çok yoruldum ama çoook tatlı bir yorgunluk. bu arada benim kuzu oğlum içeride takla falan atıyo bu aralar. elbisemin üstünden bile görülüyor artık hareketleri bir de son 2 günüdür çatı kemiklerim ağırmaya başladı, yürüyüş sonrası resmen canım yanıyor. sizler nasılsınız?

teşekkür ederim canım amin inşallah. Hepimiz zamanında alalım küçük canlarımızı kucağımıza inşallah

yok kız belki bi numarasını yanlış mı yazdıı :26:öyle olsa numarasını vermezdi diye düşünüyorum bennn

hoşgeldin cnm maşallah oğluşuna
aklımdaydın, ben geçen hafta hastaneye gittiğimde fiyatları sordum ayrıntılı olarak sanada aktarıyorum şimdi
normal 600
sezeryan 1200
epidural+normal 1100 epidural + 500 müş
koğuş odalar ücretsizmiş 3 kişilik
2 kişilik oda 75
tek kişilik oda 200
suit oda 250 ama onun için rezervasyon yaptırmak gerekiyormuş
bu fiyatlara bebeğin ilk bakımları ilk aşıları dahilmiş bi test varmış onu dısarı yolluyorlarmış oda 65 liraymış istersen yaptırıyormussun

yok kız belki bi numarasını yanlış mı yazdıı :26:öyle olsa numarasını vermezdi diye düşünüyorum bennn

bende günahını almayım kızın canım tanımıyorum etmiyorum..

ama bir kez gece 1de telefonum çalıyor.. yeni evlendiğim zamanlar, hattım da sıfır yani..
eşime diyorum bu saatte kim arar ki sen aç dedim.. olur mu öyle dedi.. senin hattın akraban falan belki arar (oysa babam ve annemden başka kimsede yok numaram)
açtım ben, kadının biri sinirli sinirli.. "ebru kızım nerdesin bu saat oldu, nerelerde sürtüyorsun" .. şok oldum.. teyze dedim yanlış oldu herhalde.. " numara yapma bana söyle nerdesin"
teyze dedim numarayı doğru çevirdiğinden eminmisin.. adım şudur, evliyim, ve beni gecenin köründe rahatsız ediyorsunuz dedim...bişiler mırıldandı kapattı :)
allah kolaylık versin teyzeye dedim yattım :)
hani bazen yanlış çıkabiliyor hatlardan.. ama çok nadir bir durum bence

hoşgeldin cnm fotoğraf koy bizde görelim oğlusunun cicilerini

vallahi bilemedim ki ben numaramı birisine verdiğimde dönüp dönüp kontrol ederim yanlış bir şey olmasın diye senin dediğin gibi vermek istemediğime vermezdim ama şaşırdım inşallah düşünmeye bile çekindiğim şekilde değildir yoksa çok üzülürüm çünkü gerçekten iyi niyetli olmayı seviyorum...

Canım benim çok teşekkür ediyorum, çok işime yarayacak inan. Heran değiştirme durumum olabilir çünkü şuan gittiğim hastane ve maltepe üniversite hastanesi bana aynı mesafede yakınlar doktorumdan dolayı bölge hastanesini tercih ettim. Ama bizim doktor amcamız gece ani bir doğumda gelemiyormuş geçen sordum öyle dedi. Bidahaki ay tekrar konuşacağım aynı şeyi söylerse Maltepe üniversite hastanesine geçiş yapacağım. Oyüzden ne olur ne olmaz tüm tetkik sonuçlarından bir kopya alıp saklıyorum :))

hoşgeldin cnm fotoğraf koy bizde görelim oğlusunun cicilerini

fotoğrafın çözünürlüğü yüksek olduğu için yükleyemedim tatlım ya. alttaki likten bakarsanız ikinci sıranın sonundaki yakat odası.

BELİS Bebe Mobilyası | Tarakçıoğulları

ama biraz değiştirdim. oyuncak sandığını kapalı sandık şeklinde yaptırtıcam. bir de duvara rafını yaptırıyorum. aslında denizci yatak odası vardı aklımda ama bu aralar bir sürü arkadaşım hamile ve oğlu olacakların hapsi benzer yatak odaları aldı o yüzden vaz geçtim denizci yatak odasından

canım düşündüğün şey erkek olduguysa bende facesi var çok hoş bi bayan
bakalım geldiğinde sorarız kesin tel numarasının 1 hanesini yanlış yazdı

aynı şeyi bende duymuştum cnm o yüzden doktorumla hemen konusmustum kendisi saat kaç olursa olsun kendi geleceğini söyledi bazen laf arasındada konusuyoruz anlatıyo işte saat 3 tel çaldı geldim doğuma girdim falan diye anlatıyo yani

belis mobilyanın ürünlerini bende uzun zamandır inceliyorum.. büyüyen beşikler kullanışlı geliyor bana.. bende öyle birşey düşünüyorum yalnız eşim bu aralar beni park yatak almak için ikna çabalarında..
bebek belki de 1 yaşına kadar bizim odada uyuyacak diyor.. park yatak alırız eşyasına da 2 göz boşaltırız dolaptan diyor.. aklımı karıştırdı herifim iyice :)
sonracıma ermoda mobilya var.. ordan ceviz görünümlü bir bebek odası beğendim yalnız bukadar malzeme 900 TL acaba malı iyimidir diye düşünmeye başladım..
yoksa babyhope olan büyüyen beşikten de olabilir + şifonyer.. ikisi 560-570tl falan ediyor
Ermoda Sedef bebek Odas Takm-Ceviz | | Bebefix.com

ve mobilya alacak olanlar fazla gecikmeden alsınlar.. mobilyanın kokusu 2-3 ayda anca gider (hemen kullanacaksanız beşiği )

aaa bak bu hiç aklıma gelmemişti ve doktoruma da sormadım o yüzden. cumartesi kontrolümüz var mutlaka sorayım bunu. bende tuhaf kadınım valla.. doğuma girecek fotoğrafçıyı bile ayarladım, saat kaç olursa gelir misin diye sordum ama doktora sormadım. deli miyim ne

bebişini güle oynaya büyütürsün cnm inşallah ne kadara aldın bide sakıncası yoksa

gece rüyamda bebek emziriyodum bennnnnn şimdi aklıma geldiiiii:92::92::92:
çok tatlıydı üzerinde mavi tulum vardı gögsümü verdim emerken sanki içimden soguk soguk bişeyler aktı gitti
sonra emmek istemedi bende kalkıp yerdeki kakalakları terlikle öldürmeye başladım
acaba ben normal bi rüya görebilecekmiyim çok merak ediyorumm

Son düzenleme:

bende çok istiyorum dogum fotografı ama çok pahalı yaaaaaaaa

ben oğlumu odama almayı hiç düşünmedim, hala da düşünmüyorum. eşim de pek taraftar değil odaya almaya. nasıl alıştırırsak öyle devam eder diyouz. bazılarına gaddarca geliyor bu düşünce ama ben de böyle büyütülmüşüm. eve geldiğim ilk geceden itibaren tek başıma odamda uyumaya bırakmış annem de beni. o yüzden hiç beşik düşünmedim. ama aklınızda olsun katalogdan bakarak aynısını daha ucuza imal eden imalatçı mobilyacılar var. onlara da fiyat sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…