Sensen geçmiş olsun canım.Aman dikkat et kendine. Doktor bişey yok dediyse yoktur, sakın evham yapma tatlım. Allahım korusun meleğini. Bol dua oku. Şeytan evham yaptırıp bebikini üzmene izin vermesin. Neydi parolamız Mutlu anne&mutlu bebek. İyi düşün iyi olsuuuuun.
Bu aarada hani senin çizelgen? Bu büyük bebiklerin hepten çizelgesi yok anacım. aaaaa
Denizim maşallah senin patrona yaf. Benim patronda (Normalde ağustos sonu izni hakediyorum) ağustos başı da çıkabilirsin demişti. Ama Kociş "çıkma" diyor. Yerine gelen elemanı tam yetiştirmeden çıkarsan, evden işe bağlan çalış derler diyor ki kesin derler. Ben de zamanından önce gönderdiler diye yok diyemem.:26:E elemanda bulamadılar daha. pofff...Ama araba sürmek falan zor gelirse mecbur çıkarım napim.
noldu güzelim niye karıştın sen?? iyi misin?
ne oldu canım hayırdırrrr :26::26::26:
leyna kıss sen hangi müdürlüktesin yazı işlerimiiiiiii hangi belediyeee
ben balık yagı kullanmıyorum çok canım çekerse bakırköyede balıkçımız var oraya giderimm benim doktorum daha bana bişi demedi kilo hakkında ama yeni doktorum ne diyecek bilemiyorum zaten 12-yada 13 kilo ile finişş yapmak amacım 6 kilo daha alırım bize yiterrr
yaaa kopişşş niye korkutuyon kızzzvalla şuanda çok acımıyooo ama agrırsa buza doycaz havada serin hasta olmasak bariiii
beni görmeliydin heee yavru kediler gibi ciyak ciyak odadan çıktık millet bana bakıyooo
cnm sıkıldı oturdum kaldım öyle bide yarını düşünüyorum babamın sonuçları yarın çıkacak yapmamalıyım biliyorum ama çok geriliyorum
cnm sıkıldı oturdum kaldım öyle bide yarını düşünüyorum babamın sonuçları yarın çıkacak yapmamalıyım biliyorum ama çok geriliyorum
inşallah bişi yoktur, o iyiyse bende iyiyim.
çizelge nası yapılıyo bilmiyorum canım.
Selam hatunlar... Daha geçmişe bakamadım ama umarım hepiciğiniz iyidir.
HARD-DISC sana yine bişey soracam canım. Malum mesleklar aynı olunca...Sen ne zaman doğuracaksın (Ben Ekim başında doğuracağım Allah nasip ederse) bu bir. İki de; doğum iznimizin bir kısmı Ağustos'a geliyor. Yani Ağustos izni yanıyormu. Bir bilgin varmı canım bu konuda.
canım benimm gönlünü ferah tut kendini üzme inşallah herşey güzel olacakk
yapma güzelim yapma gör bak çok güzel çıkacak inşallah. şimdiden içini karartma.
yaa şurda mutluluk propagandası yapıyoruz sabahtan beri, sen kalkmış ne diyosun kuzum yaa
Canım benim doğum ekim sonuna doğru, tahmini tarih 29 ekim, sezeryan olursa bir hafta önce 22'sinde alırız demişti doktor... Ağustostaki yanar, seminerin ilk günü al bence doğum iznini, ağustosa gelen kısmını doğum sonrası iznine ekletirsin daha iyi olur...
Benimki eylülün ilk haftası 32. hafta oluyor, ben kendimi iyi hissedersem seminerde gitmeyi düşünüyorum eylülde, böylece doğum sonrasına aktarıp o zamanki iznimi uzatmak için...
Doğuma 3 haftaya kalıncaya kadar dokordan çalışabilir raporu alıp en çok 5 haftayı doğum sonrasına ekletebiliyoruz...
inşallah ya bi temiz çıksın şurda bi daha gıkımı çıkarmıycam
Asıl sormak istediğim şeyi becerip soramadım. Ağustos yaz tatiline geldiği için yanarmı acaba,hani zaten bize tatil ya, kaynar mı bilmiyorum.
Canım geçmiş olsun, şimdi gördüm, ama hiç korkma, dr.unda bakmış nasıl olsa gönlün rahat olsun. Teyzem ve arkadaşım hamileyken minibüsten düştüler. Düşün yani hemde giden arabadan, onlarda hemen dr.larına koşmuşlardı, hiçbişey olmadı çok şükür. Kendini üzme.
her hareketi çok güzelbi tarafın şiştiğini hissediyorum geriliyor bi bakıyorum o taraf yükselmiş görünüşü çok komik oluyor şöyle yamuk yamuk bi göbek eşim bile nerde olduğunu görebiliyor tabi o şiş olan poposumu kafasımı anlamış değilim.
selamun aleykum kızlar..dun baya bır gezılmıs vakıt gecırılmıs okudum..bu arada gobıklere denasıl buyuttunuz onları ole yaaa..Allah korusunsızıde bebıklerı de..bız esımle bu gece 02:00 de eve geldık..turkce olımpıyatlarına gıttık şanlıurfaya..gıtmek ıstememe ragmen esımın yalvarıslarına dayanamayıp mecburen gıttım ama suan kı ayaklarımı gorsenız ayaga benzetemezsınız şişten..oglen 12 de evden cıktık..hz eyyubun sabır makamı,hz ıbrahımın atese atıldıgı makam(balıklı göl)oranın ınanılmaz hosuma gıderek gezdıgım ama ancak 30 dk suren carsısı..gezdık durduk..kendıme 2 esarp aldım (aaa sımdı aklıma geldı kızlar yazarken nıyte bebıkıme bısey almadım kı ben dıye )garıp ama ben hala hamıleymısım gıbı gelmıyo sanırım...karnım buyumedıgınden elıme 3 kurus gecse hemen kendımeyatırım yapıyorum.. neyse ordan sonra yemek yedık ve aksam 18:30 cıvarı stadyuma vardık..bu arada program 20:30 da baslıyacak..2 saat oyle bos bosuna bekledık,prog. basladı bıtmesı gece 24:00 buldugunda ben yuruyemıyordum oyle bır şişmıişimki bacaklarımdan ıtı baren ayakkabı ayagıma olmuyor..ınsan ayagı gıbı degıl..neysekı soforumuz hızlı gonzales benım uyuyakaldıgım ve pilimin bıttıgı bu dakıkalarda bızı 3 saat suren urfa mardın yolunu 2 saatte getrmıs..esımın omzunda oyle uyumusum ve terlemısım kı esım uyandırdı su ıcıyım dıye motorum su kaynattı resmen .. gece 2 de geldık ..banyoya gırdım hemen ama ne elımı kaldırabılıryorum ne yıkanabılıyorum..esım geldı benı yıkadı yazık oda cok yorulmustu ama sonradan anlasıldı derdı.. hemen yatsıyı kıldık sabah namazını bekledık sabahta 3 gıbı okundu onuda kıldık yattık..hadı askım ıyı geceler dedım kı adam gelll gell dıyo bana.. ben ölmek uzereyım hemıde..askım cıddımısın dedım..her kosulda dedı..bende ölüyom yetıs desen bıle suan sana anca uzaktan bakarım bocugum dedım al sana bı opucuk sımdılık bunla ıdare et haydı ıyı geceler dedım döndum kıcımı yattım..takı sabah okula gıderken onun hapşırmasıyla yatagımdan zıplayana kadar ıste...
ayak bıleklerım ıkı ınsanın bılet kalınlıgı cıvarında suan ..kızlar tatılde ne yapıcam vallahı bıelmıyorum boyle olursa..kendıme normalde 38 olan ayaklarıma 40 numara terlık alayım dıyorum..ayakkabıyla o çile cekılmezzz..allah yardımcımız olsun ..
c.tesi gecesi banyoda düştüm, ayağım kaydı kalçamın üstüne düştüm, doktoru aradım hastanede buluştuk ultrasonla baktı bişey yok dedi jalp atışlarını dinledik. sonra eve gönderdi, içim hiç rahat değil kendimi çok suçlu hissediyorum. usg de gözükürmü ki bişey olduysa bile çok üzagünüm endişeliyim.
Ben de çok evham yapıyordum ama kızımı tanımaya başladım sanırım. şiddet karşıtı benim yavrum. anladım yani, sevmiyor öyle tekme filan, tarzı değil :) ben de üstelemiyorum. zamane çocukları işte, ne yaparsın canım söz dinlemiyorlar :) her dr kontrolünde görüyoruz ki kıpır kıpır, ölçü almayı bile zorlaştırıyor ama hissetme ya da hissettirmeyle ilgili bi sıkıntımız var :)
söylediğiniz gibiyse uykuya dalma, sık sık uyuma dönemine giricez ama hala minik pıtpıtlar dönemindeyiz biz hala. şu süreci doyasıya yaşayamadım ya, ona yanarım peehh
AYYYHHH
çok sıkıldım bütün işler beni beklemiş biri bitiyor biri geliyor birde düğünümüz var ayın 10 unda belediye olarak 211 çifti evlendiriyoruz canım çıktııııııııı gelin damat kaynıyo burası
15 gün sonra tekrar git canım kontrolünü ol için rahat etsin 1 ay bekleme elbet...1 ay bekleyebileceğimi, hiç sanmıyorum zaten, bu ayda 3 hafta sonra gitmiştim. Belli bi haftadan sonra daha sık gidiliyo diye duymuştum ama kaç haftadan sonra bi,lmiyorum
Yazdım zaten canım, yaz tatiline gelen bölüm yanar... Ama sen idareye de bir sor, 32. haftanda çalışabilir raporu al (nasılsa tatil, prosedür yerini bulsun diye) seminerin de ilk günü okula git, ikinci günü doktora git doğum iznine ayrıl, böylece kurtarırsın ağustosa gelen bölümü ve doğum sonrasına aktarırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?