2011 Ekim Anneleri

inşallah bişi yoktur, o iyiyse bende iyiyim.
çizelge nası yapılıyo bilmiyorum canım.

leyna kıss sen hangi müdürlüktesin yazı işlerimiiiiiii hangi belediyeee

yok kız ne yazı işleri kadın ve aile şube müdürlüğü ndeyim nerde bir kadın biz orada o yüzden kadınlar kulübündeyim hayatım kadın oldu allahtan bu kadar kadının arasında kocamı bulabildim
ankara dayım...

ay kıyamam :)
ciyaklama sen :) doğumda da kaç tene iğne yiyeceksin haberin var mı :)
alış bunlara artık :) korkusuz canom :) korkmaz benim kuzum..
kilolara da dikkat edin ha..
7.ayda hızla bir kilo alımı başlıyor ( bebek kilo alıyor - sizin almanıza geerek yok )
bende kendime hayret ediyorum.. bukadar hareketsizliğe maşallah iyi gidiyorum :)
göbüş büyümeye başlayınca netçem.. hiç fikrim yok.. pilates alıp hamile egzersizlerine başlarım artık önümüzdeki ay.. (abo ayın bitmesine 3 gün kalmış) :26:

cnm sıkıldı oturdum kaldım öyle bide yarını düşünüyorum babamın sonuçları yarın çıkacak yapmamalıyım biliyorum ama çok geriliyorum

yapma güzelim yapma gör bak çok güzel çıkacak inşallah. şimdiden içini karartma.
yaa şurda mutluluk propagandası yapıyoruz sabahtan beri, sen kalkmış ne diyosun kuzum yaa

inşallah bişi yoktur, o iyiyse bende iyiyim.
çizelge nası yapılıyo bilmiyorum canım.

Canım geçmiş olsun, şimdi gördüm, ama hiç korkma, dr.unda bakmış nasıl olsa gönlün rahat olsun. Teyzem ve arkadaşım hamileyken minibüsten düştüler. Düşün yani hemde giden arabadan, onlarda hemen dr.larına koşmuşlardı, hiçbişey olmadı çok şükür. Kendini üzme.

Canım benim doğum ekim sonuna doğru, tahmini tarih 29 ekim, sezeryan olursa bir hafta önce 22'sinde alırız demişti doktor... Ağustostaki yanar, seminerin ilk günü al bence doğum iznini, ağustosa gelen kısmını doğum sonrası iznine ekletirsin daha iyi olur...

Benimki eylülün ilk haftası 32. hafta oluyor, ben kendimi iyi hissedersem seminerde gitmeyi düşünüyorum eylülde, böylece doğum sonrasına aktarıp o zamanki iznimi uzatmak için...
Doğuma 3 haftaya kalıncaya kadar dokordan çalışabilir raporu alıp en çok 5 haftayı doğum sonrasına ekletebiliyoruz... Erken doğum durumunda ise kullanılamayan doğum öncesi iznin tamamı doğum sonrası izne ekleniyor artık...

Son düzenleme:
canım benimm gönlünü ferah tut kendini üzme inşallah herşey güzel olacakk

yapma güzelim yapma gör bak çok güzel çıkacak inşallah. şimdiden içini karartma.
yaa şurda mutluluk propagandası yapıyoruz sabahtan beri, sen kalkmış ne diyosun kuzum yaa

inşallah ya bi temiz çıksın şurda bi daha gıkımı çıkarmıycam

Asıl sormak istediğim şeyi becerip soramadım. Ağustos yaz tatiline geldiği için yanarmı acaba,hani zaten bize tatil ya, kaynar mı bilmiyorum.

Asıl sormak istediğim şeyi becerip soramadım. Ağustos yaz tatiline geldiği için yanarmı acaba,hani zaten bize tatil ya, kaynar mı bilmiyorum.

Yazdım zaten canım, yaz tatiline gelen bölüm yanar... Ama sen idareye de bir sor, 32. haftanda çalışabilir raporu al (nasılsa tatil, prosedür yerini bulsun diye) seminerin de ilk günü okula git, ikinci günü doktora git doğum iznine ayrıl, böylece kurtarırsın ağustosa gelen bölümü ve doğum sonrasına aktarırsın...

Elif, içini ferah tut, inşallah yarın babanın güzel haberleriyle gelirsin...

Sensen80, geçmiş olsun, doktor da iyi olduğunu söylemiş, kendini daha fazla üzme, bundan böyle daha dikkatli ol ama...

ayy bu minübüsler çok tehlikeli ya,, ,inerken çok dikkat etmek laızm. allahım korumuş,
inşallah canım... nbend eöle yapmaya çalışıyourm

Ay o banada oluyor, hala alışamadım, bi taraf nasıl geriliyor ve şişiyor anlatamam. Bide alttan baskı hissediyorum. Ayağınımı dayıyor anlamıyorum. Sende oluyormu alta doğru baskı. Korkuyorum walla çıkacak gibi geliyor o zaman.

İrem artık yazdıklarını okumadan ne yazacağını tahmin edebilecek seviyeye geldim, gece hayatın gerçekten anlattığın kadar varsa çok hareketli.

Geçmiş olsun canım geçenlerde 7 aylık bir arkadaşım düştü totosunun üstüne, en ideali kalça üstüne düşmekmiş, oda çok korktu doktora gitti ama gayet iyiydi bebişi, 6. aylarda çok oluyormuş bu sensencim karın büyüüdkçe denge mekanizması değişiyor o arkadaşımda banyoda düştü 10 gün evvel, mümkün mertebe paspas koyun banyoya, eğer duşa giriyorsanız duşun içinede bir havlu ser, ayakta yıkanma, mutlaka otur... Korkmuşsundur elbet ama iyidir allahın izniyle yengemde düşmüştü bu banyoda düşme olayı çok sık oluyor...

Aramızda çok fazla gün farkı yok Deniz, ben 16. da hissettim pıt pıtları hala beni oynatıcak kadar vurmadı benimkide ama daha sık hissediyordum . Neyse herkes aynmışmış iyi olsunlarda dediğin gibi....6. 7. aylardada aynı nezaketleri kalıcakmı çok merak ediyorum daha babasına hissettiremedik şöyle kuvvetlensin diye bekledik ama hiç oralı değil hanım :)

Bol bol sevaba giriyosunuz işte maşallah :)

1 ay bekleyebileceğimi, hiç sanmıyorum zaten, bu ayda 3 hafta sonra gitmiştim. Belli bi haftadan sonra daha sık gidiliyo diye duymuştum ama kaç haftadan sonra bi,lmiyorum
15 gün sonra tekrar git canım kontrolünü ol için rahat etsin 1 ay bekleme elbet...

Hayır olsun elifçim ne oldu böyle? :)

Son düzenleme:

Tamam şimdi anladım canım. Çünkü mevzuatta göremedim izin yaz tatiline gelirse ne olur diye. Çok teşekkürler...

ayy sıktı diğer topikler eski neşesi kalmadı.. beni de alın içinize.. hamiş olmasam da beni de bağrınıza basın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…