2011 Ekim Anneleri

bence sen hala geçengün kafasına vileda geçirdiğin örümceğin etkisindesin :) öcünü almaya gelmiş senden :76::76::76:
şaka bir yana.. sen gece üstünü örtüyormusun bacım
bende hep kız bebiş görüyorum rüyamda :) sezeryanlı doğum bile yaptım sen ne diyon.. mavi gözlü değil diye hemşirelere laf soktum :) kuzum anasına mı çekecek ne, koyun gözlü :)

bebişini güle oynaya büyütürsün cnm inşallah ne kadara aldın bide sakıncası yoksa

saol canım. hepimiz güle oynaya büyütürüz inşallah ben bunun kataloğunu demirkapıda imalatçı bir mobilyacıya verdim, 5 parçayı 1.800'e yaptırıyorum, kesinlikle kurşun içermeyen boya kullanıyorlar ve lake yapıyor. (büyüyen beşik, 3 kapılı dolap, şifonyer, oyuncak sandığı, duvada raf gibi bir şey bi de)

ya bi kaç gecedir üstümü örtmüyomçok sıcak oluyooooooo
hamilelerin saçma sapan bazende korkunç rüya görmeleri normalmiş ama benimkide
bayaa bi anormalll

bilemedim ki.. eşim sesini duyamayız uyanırsa diye şimdilik ayrı oda istemiyor.. bana kalsa ben ayrı olmasını istiyorum.. görmeye gelen de yatak odama girip çıkmasın..
canonun da dediği gibi osuruklu totolarıyla yatağıma oturmasınlar
eşimin kuzeninin eşi mobilyacı ona yaptırırız diyoruz bizde..
sana kaça mal olacak, fiyat aldınız mı..
fiyat cevabını aldım. :) bayağımış..

Son düzenleme:

ağlarsa sesini duymak için bebek telsiz aldım bugün gelecek inşallah : )

iyi günler ben altı aylık hamileyim bugün sağlık ocağına aşı vurulmaya ve kontrole gittim ve bana monovit d3 diye bi damla verdiler günde 9 damla kullanmam gerekiyormuş aynı zamanda megadyn vitamin hapını da kullanıyorum ama monovit d3 damlanın prospektüsünde gebelik sırasında kullanımdan kaçınılmalıdır diyor bu nasıl iş madem öyle doktorlar niye veriyor sizce ne yapmalıyım kullanmalımıyım bu damlayı???? nolur kızlar yardımcı olun kullanan varmı bunu???????? haaaaa bide hemoroid sorunu için bi çözümünüz varmı doktorum ne bi krem nede bi ilaç verdi kabız olmamaya dikkat et dedi okadar şimdilik çok ileri derecede değil ama yinede arada ağrı yapıyor rahatsızım yaniiiiii

ya bi kaç gecedir üstümü örtmüyomçok sıcak oluyooooooo
hamilelerin saçma sapan bazende korkunç rüya görmeleri normalmiş ama benimkide
bayaa bi anormalll

ben de dün gece kanamam olduğunu göördüm. doktoruma gidiyorum hemen rüyamda, kürtaja almamız seni yine diyor (ilk bebeğimi kaybetmiştim) ter içinde uyandım sabahın 5.30'unda bir daha da uyuyamadım. hamileyken olurmuş böyle rüyalar

canım bence kendi doktorunun vermediği ilaçları kullanma ben kullanmadım kullanan varmı bilmiyorum kontrole gittiğin zaman doktoruna sor

merhaba, kendi doktoruna sordun mu bu damlayı? doktoruna sormadan kullanma bence. ben gynoferon ve elevit kullanıyorum sadece

selam kızlar 14.00 de işten çıkıp sağlık ocağına gittim annem ve babamıda peşimde sürükliyerek (tırsak yslzytn)
ilk dozumuzu olduk çok şükür iğne batması değilde aşıyı enjekte ederken canım yandı biraz sağ koluma yaptırdım sol kolumun üstüne yatarım çünkü hep şimdilik kolumda halsizlik var sadece bir dahaki aşımız 27 temmuzda (3.evlilik yıldönümümüzde) sonraki dozlarda senede bir olmak üzere 3 tane daha kaldı
doktorumun hamileliğimin başından aldığım 2 kiloyu daha alcaksın alcaksın nasılsa diye yorumladığı 2 kilocuğum sağlık ocağı taradından baya taktirle karşılandı
annem babam kardeşim bizdeler yemeklerimizi yaptık annemle kocamı bekliyoruz

geçmiş olsun canım..
bazen sağlık ocaklarına o konuda güvenemiyorum nedense..
istersen o ilacı bir de gebeliğini takip eden doktora soruver..
hemoroide gelince.. görümcem demişti.. pamuğa zeytinyağ dök az, o bölgede tut 5dk falan.. içebilirsin de.. aç karnına 1 kaşık zeytinyağ üstüne de ılık sıcağa yakın su.. kabızlık çözülürse hemoroid te rahatsız etmez..
bol meyve ve su tüketimi tavsiyem..
ben 2 haftadır çok rahatım.. içim dışım da meyve oldu..
genellikle kaysı ve kirazı tavsiye ederim

ayyy bende öyle bir rüya görmüştüm ve çığlıklar içinde uyanmıştım aglayarakk

eneeee herkes gündaş adaş dogumdaş olmuştu kendimi yanlız hissetmeye başlamışken bi aşıdaşım olduuu bende bugun aşı oldum 2. dozda 27 temmuzda:92::92::92::92::92::92::92:bende kocamı taktım peşimee

canım bence kendi doktorunun vermediği ilaçları kullanma ben kullanmadım kullanan varmı bilmiyorum kontrole gittiğin zaman doktoruna sor

sağol canım cevaplarığın için zaten sorcam da yinede sizede bi sormak istedim bi sorum daha olcak bu konu hakkında da bilgisi olan varsa sende dahil yardımcı olursanız sevinirm (((((((((((([vajinamın girişinde çok minik bir çıkıntı vardı eskiden şimdi baya büyümüş böyle bir şey başına gelen var mı?])))))))))))))))

valla canım bu konuda bişi bilmiyorum doktoruna sorman daha iyi olurr:44::44:

geçmiş olsuuun : ) ye bu arada bir tek benim doktorum mu önermedi bu aşıyı? : ) yanlız hissettim kendimi:84:

canom benim birgün bağlarımız kopsada kalan 3 dozumuzda (senede bir) birbirimizi analım olurmu

sağol canım tavsiyelerini deniycem inşallah bende de faydası olur aç karnına büyük ihtimalle içemem ama pamuğu döküp uygulamayı yapıcam çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…