ayy sıktı diğer topikler eski neşesi kalmadı.. beni de alın içinize.. hamiş olmasam da beni de bağrınıza basın...
ayy sıktı diğer topikler eski neşesi kalmadı.. beni de alın içinize.. hamiş olmasam da beni de bağrınıza basın...
hoşgeldinnn bacımmmmmmmmm
Harikasın canım bak ne güzel benimsemişsin :) Darısı sıkıntı çeken, evham yapan herkese inşallah :) Mutlu anne olalım, bebeklerimizi çok mutlu edelim. Ben işi abartırmışım ve çocuum kahkahalar atarak doğarmış, ağlaman gerekiyor yavrum, hahahh diye bir ses gelirse hiç şaşmam :)
Senin patronun da benimki de iyiliğimizi istedikleri için, evde dinlenelim diye demişlerdir canım. E biraz da performans düşüklüğü olduysa ondandır belkiAmaaan deyip, tek omzumuzu kaldırıp yandan gülüp, azcık da göz kırpalım bu duruma Ne diyoruz en baştan beri, önemli olan bebeklerimiz. ağustos sıcağında kan ter içinde yollarda sefil olmaya daha fazla dayanamam herhalde. malum araba kullanma yeteneksizliğim de var, bu durumda çok zorlandığım an bırakıcam ama şimdilik iyiyim çok şükür sıkıntı yok. Sen de önce kendini ve bebeğini düşün, sağlığınızı tehlikeye atma canım mmucks. Bi de ne diycem, evden bağlanıp çalışmak ve maaşının ssk nın olması iyi olmaz mı? Home office, ohh süper :) Tabi bunları vaat edeceklerse ve evde kalmaktan sıkılırım ben evden de çalışayım diye düşünürsen iyi olabilir.
inşallah bişi yoktur, o iyiyse bende iyiyim.
çizelge nası yapılıyo bilmiyorum canım.
gel yavrum gel... böörüme basıverdim bile :) bak beni bile aldılar aralarına.. seni niye almasın bu güzel hatunlar :)
Ay o banada oluyor, hala alışamadım, bi taraf nasıl geriliyor ve şişiyor anlatamam. Bide alttan baskı hissediyorum. Ayağınımı dayıyor anlamıyorum. Sende oluyormu alta doğru baskı. Korkuyorum walla çıkacak gibi geliyor o zaman.
İrem artık yazdıklarını okumadan ne yazacağını tahmin edebilecek seviyeye geldim, gece hayatın gerçekten anlattığın kadar varsa çok hareketli.
zeeyyneepp :) oğluşunun şeker sepetine bayıldım. iyi günlerde kullanın canım çok güzel olmuş ellerine sağlık.
alıntılarım kaybolmuş, sizleri böyle teker teker gördükçe aklıma gelecek artık yazacaklarım. biraz alakasız yerden girebilirim konulara şimdiden kusura bakmayın
yok kız ne yazı işleri kadın ve aile şube müdürlüğü ndeyim nerde bir kadın biz orada o yüzden kadınlar kulübündeyimhayatım kadın oldu allahtan bu kadar kadının arasında kocamı bulabildim
ankara dayım...
Birincisii
ahh, ah, az kaldı, sende kurtulacaksın bu durumlardan.. :) yakında tepik yemeye başlıcaz karnımızdakinden
ayt ciğim gözün aydın bebeğini görmüşsün maşallah size
Hayırlı günler herkese
Biz geldik çok uykusuzuz gece 01:44 te kalktık kalkış o kalkış uyuyamadım sabaha kadar. Niye ben böyle oldum bilmiyorumHer bir yerim ağrıyor h.sonu full yattım bir doktora gittim o kadar. Cuma akşamı ayrıntılı randevum vardı 18.30 da koştur koştur gittim daha dinlenemeden aldılar hemen. Oğluşumu gördüm ama hayal kırıklığı yaşadım 2 boyutluymuş makinaları meğersem doktor önemli olan artistik resim değil elde ediceğimiz bulgular dedi. Gayet sağlıklıydı ama sol taraftan kan akışında sorun görünüyor bu haftalarda olabilir ama 1 ay sonra tekrar bakıcaz dedi geçmiş olması gerekir. Geçmezse gebelik zehirlenmesi tehlikesi olur ve erken doğum olur dediler. Bu arada oğlum 483gr olmuş pek rahatına düşkündü sırt üstü yatmış bacaklar kollar açık sağda kafası solda bacakları vardı. Yüzünü bile dönmedi keyiften. Cumarteside doktora gittim kiloma baktılar 72 olmuşum hamile kalmadan önceki kiloma 1 kaldı + lara geçiyorum neredeyse. Doktor amca hiç birşey demedi kiloma tansiyon düzenli kontrol edilecek dedi o kadar. Balık hapı felan sordum vitamin içiyorsun yeterli dedi. 1 ay sonra gideceğim tekrar kısmetse. Bende bukadar zor bir kaç gün geçirdim ve bu akşamdan sonra yarına normal olmayı umud ediyorum.
olsun cnm nedemekkkkkkk yakın olsaydın sanada yapardım pembişşşşş pembişşş daha tatlı oluyoooor
Benim kuzu içerde ne haltlar karıştırıyo bilemedim ki:)
İki gündür çıldırdı çocuğum
Tepikleri bekliyorum sabırsızlıkla ben de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?