2011 Ekim Anneleri

ayy sıktı diğer topikler eski neşesi kalmadı.. beni de alın içinize.. hamiş olmasam da beni de bağrınıza basın...

gel yavrum gel... böörüme basıverdim bile :) bak beni bile aldılar aralarına.. seni niye almasın bu güzel hatunlar :)

Hehe evden çalışınca maaş verilmiyor cicim. Hatta eve de gerek yok. Yani evde değilim demen de kurtarmıyor seni.
Aman neyse artık. HAyırlısıla Ağustosa ulaşalım da belki az kaldı diye diye devam ederiz.

inşallah bişi yoktur, o iyiyse bende iyiyim.
çizelge nası yapılıyo bilmiyorum canım.

Ayy bende yapamamıştım yaa. Benimkini de Leyna yapmıştı sanırım. Bu konuda yardımsever arkadaşlarımız var, söyleyince yapıyorlar genelde.

bir şey oldu kızlar,
hani kipra isimli bayan vardı ya o bana numarasını vermişti tabii ben de ona ankaraya taşınacaktı uzun zamadır buraya da gelmiyor geçenlerde bi arayım dedim aradım neyse karşımdaki bir adam sesi; kübrayla görüşecektim dedim benim kübraya benzer bir halim var mı dedi bana şok geçirdim resmen şimdi çıktım şoktan size de anlatayım dedim
acaba bayan bana yanlış numara mı verdi diye düşünüyorum allah allah hala mesajlarımda duruyor numara oysa ki ben iyilik yapmak istemiştim

Hayırlı günler herkese

Biz geldik çok uykusuzuz gece 01:44 te kalktık kalkış o kalkış uyuyamadım sabaha kadar. Niye ben böyle oldum bilmiyorum Her bir yerim ağrıyor h.sonu full yattım bir doktora gittim o kadar. Cuma akşamı ayrıntılı randevum vardı 18.30 da koştur koştur gittim daha dinlenemeden aldılar hemen. Oğluşumu gördüm ama hayal kırıklığı yaşadım 2 boyutluymuş makinaları meğersem doktor önemli olan artistik resim değil elde ediceğimiz bulgular dedi. Gayet sağlıklıydı ama sol taraftan kan akışında sorun görünüyor bu haftalarda olabilir ama 1 ay sonra tekrar bakıcaz dedi geçmiş olması gerekir. Geçmezse gebelik zehirlenmesi tehlikesi olur ve erken doğum olur dediler. Bu arada oğlum 483gr olmuş pek rahatına düşkündü sırt üstü yatmış bacaklar kollar açık sağda kafası solda bacakları vardı. Yüzünü bile dönmedi keyiften. Cumarteside doktora gittim kiloma baktılar 72 olmuşum hamile kalmadan önceki kiloma 1 kaldı + lara geçiyorum neredeyse. Doktor amca hiç birşey demedi kiloma tansiyon düzenli kontrol edilecek dedi o kadar. Balık hapı felan sordum vitamin içiyorsun yeterli dedi. 1 ay sonra gideceğim tekrar kısmetse. Bende bukadar zor bir kaç gün geçirdim ve bu akşamdan sonra yarına normal olmayı umud ediyorum.

Son düzenleme:

o sanırım aşşağıda olduğu zamanlar oluyor hep aynı yerde durmuyor ki bebişim sürekli gezinio bi aşşağı bi yukarı aşşağıdaki hareketleri daha f
arklı oluyor dediğin gibi baskı gibi nasıl anlatsam kazınma gib allah hiç birimizi bebiklerimizin hareketlerinden mahrum bırakmasın

olsun cnm nedemekkkkkkk yakın olsaydın sanada yapardım pembişşşşş pembişşş daha tatlı oluyoooor

aa bizde öle bi birim yok bu işlere yazı işlerii bakıyoo kafam ondan gittii her belediye birimi ayrı demekkii
kocişinede sanada maşallahhhhhh Nazar

eyt ciğim gözün aydın bebeğini görmüşsün maşallah size

Son düzenleme:
ayt ciğim gözün aydın bebeğini görmüşsün maşallah size

teşekkür ederiz teyzesi büyümüş oğluşum. Çok komik ama, artık nerde konumlandığını öğrendim için kafamı, tekmemi, yumrukmu attığını anlayabiliyorum. Dün benle beraber oda hiç uyumadı gece boyunca kafa göz daldı annesine Şimdide uyuyor herhalde sabahtan beri tık yok.

Bu arada Anadolu yakası buluşmuş çok istiyordum eşimde dün çalışıyordu ama çok kötüydüm yataktan çıkamadım. Çok üzgünüm gelemediğim için bir daha ki sefere kısmetse muhakkak geleceğim. Resimleri görünce için cızz etti.

Sana da hayırlı günler eyt cim hoşgeldin. Bebeğinin durumu ile ilgili konuları kafana takıp uykusuz kaldın muhtemelen. bir ay sonra gittiğinde geçmiş olur ve vadesinde sağlıcakla gelir inşallah bebeğin canım.

Benim kuzu içerde ne haltlar karıştırıyo bilemedim ki:)
İki gündür çıldırdı çocuğum
Tepikleri bekliyorum sabırsızlıkla ben de:)

sen zayıftın gerçi.. belki 16-18 haftadan önce de hissedersin bişiyler :)
anlatayım da gül biraz :)
akşam eşimle oturmuş tv izliyoruz, meyve yiyoruz falan.. bir anda.. peşpeşe 4-5 defa soldan seyirme gibi bişiy oldu.. dondum kaldım.. hadi canım dedim kendi kendime..
eşim de ne dese beğenirsin.. kayısılar etkisini göstermiştir hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…