2011 Ekim Anneleri

geçmiş olsuuun : ) ye bu arada bir tek benim doktorum mu önermedi bu aşıyı? : ) yanlız hissettim kendimi:84:

teşekkür ederim burcucum :)
vallahi sağlık ocağında önemini o kadar vurgulu anlatıyorlarki ben 5 dozumuda yaptırmayı düşünüyorum kalan 3 doz doğumdan sonra benim için yapılan iğneler isteğime bağlı bebeğimle alakası yok ama ben yinede yaptırıcam... bi zararını bilmiyorum neden risk alim bence sende düşün canım :94:

bu hafta tekrar konuşayım ben doktorcumla. adam benim tekrarlayan sorularımdan bıkacak zaten yakında : )

evet 5 dozu yaptırınca ömür boyu tetanoz olmuyormussun dogunca bebişede yapıyolarmışşş bende yaptırcam inşallah ama yanımda beni tutacak biriyle gitmeliyim

adaşımmm
bence sende bir sağlık ocagına gidip yaptır zararı yok aksine çok yararlı dogumda hijyenik olmayan
aletlerle senin üzerinde uygularlarsa mikrop kapma riskin var ben onun korkusuyla yaptırdımmm:92::92:

ya zaten galiba doğum yapacağım hasteneyi söyleyince gerek duymadı doktorum yada daha önce defalarca ameliyat olduğum için. ama sorucam yine bu hafta.

evet 5 dozu yaptırınca ömür boyu tetanoz olmuyormussun dogunca bebişede yapıyolarmışşş bende yaptırcam inşallah ama yanımda beni tutacak biriyle gitmeliyim

ben seni tutarım meraklanma kaçışın yok bu aşıdan iğne sana pıs yapacak.... accık ısıracak ama olsun :) senin sağlığın için gülo

bu hafta tekrar konuşayım ben doktorcumla. adam benim tekrarlayan sorularımdan bıkacak zaten yakında : )

benimkide yaptırmadı nereye gidiyorsun dr a ben yeşilköy international a gidiyorum,arkadaşıma da yapılmadıbi dr tanıdığa sordum şimdi steril olmayan bir alet kullanılmıyor ki dedi. oda tatmin etti açıkçası beni..

selam cicişlerrrrrrrrr..biz geldık kuduruk kızımla ne haberrr..asayiş berkemal mı ???

bu arada şu an internet sitem yapılıyor. yakında şirketim remen kurulmuş olacak bütün organizasyon işleriniz için beklerim :82:

Son düzenleme:
ben seni tutarım meraklanma kaçışın yok bu aşıdan iğne sana pıs yapacak.... accık ısıracak ama olsun :) senin sağlığın için gülo

ben bir kere hastanede igne vurulacaktım kaçıverdim odadan bahçeye
2 saat çalıların arkasında saklanınca annem hastane polisine haber vermiş
bende çalıların arkasına çönüp onları izlemiştim taki annem kulagıma yapışana kadar
çok korkuyorum iğneden sebebi ben 7 yaşındayken menejit teshisi konmuştu bana
belimdeki kemikten uyuşturmadan kocaman bir igne ile ilik suyu almışlardı canlı canlı
o günden beri iğne aşı korkulu rüyamdır

doktorum yavuz aydın. medicana'da ama doğumu maslak acıbadem'de yapıcam. önceki hemileliğimde bebeğim karnımda ölmüştü. son dakika ona gitmiştim, annemin de doktoru. kürtajımı o yapmıştı. sonrasında da hep ona gittiğim için hamile kalınca da yine ona gittim. doğum için acıbademlerle de anlaşması var. sanırım maslak acıbadem'de doğum yapacağım için istemedi aşıyı

hımmm desene korkun bundanmış diye
Rabbim kimseye hastalık göstermesin.. senin durum daha kötüymüş..
benimde geniş iğne geçmişim var :) hep bronşit pnömoni olurdum.. sürekli hastanelerde yatış, bir de penisilini bacaktan vuruyordular.. sabah sağdan akşam soldan.. delik deşik oluyordum.. etki etmeyince kelebekle elimin üstünden damar yolu açtıydılar serum için mi neydi hatırlamıyorum.. ama o kelebeği elime geçirene kadar 15-17 kişi tuttu beni sanırım..dün gibi hatırlıyorum o günü.. 5-6 yaşındayım.. okula başlamamıştım.. o gün de keçeli kalemlerimi biri çaldıydı (anacum yeni almıştı - orda canım sıkılmasın boya yaparım diye - e 2 hafta kalıyordum en az :) )
hastane ikinci evim gibiydi.. sanırım iğneden korkmayışım bundan.. ama kan verirken kendimden geçiyorum o ayrı konu

oyyy allah kimseye yaşatmasın 1 ay hastanede kalmıştım canım sıkılıyo diye annem kocaman tv yi hastaneye taşımıştıı ben çıktım hastaneden kardeşim 5. kattan aşagı düştüama sadece kolu kırıldı annem birde onunla ilgilendi hastanelerde yaşadık desem yeridir

biz tatil diye hastaneye gidiyoz valla gidince 1 ay kalırız

Son düzenleme:
Bulanıyorummmmmm

Bendeee. Allahım yine öğleden sonra yediğim hiçbirşey midemde durmuyor. Çok kötüyüm. Birde saat 3 te bir müşteri geldi arkadaşıma, adam burnunu çekip genizini temizledi durdu. Tiki vardı sanırım. Kendimi yerden yere vurasım geldi. Midede su bile kalmadı. Bi ara yan yan baktım herife anlasın diye anlamadı, kafa göz giresim geldi. Allahım kimseyi tik sahibi yapma yarabbim ne zor. Sonuçta elinde değildir eminim ama...

Allah korusun canım. Aman ne kötü rüya... unut sen unut onu.
Bu arada şirketin hayırlı olsun şimdiden canımcım.

Neyse ben çıkıyorum kızlar. Kendinize ii bakın. Umarım yarın bulantım olmaz Ya işte 23. haftadayız hala haftada 2-3 yokluyor. Neyse tek iyi olsun bıdışım da razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…