geçmiş olsuuun : ) ye bu arada bir tek benim doktorum mu önermedi bu aşıyı? : ) yanlız hissettim kendimi:84:
kızlaaaar, çatı kemikleri ağırmaya başlayan var mı?
teşekkür ederim burcucum :)
vallahi sağlık ocağında önemini o kadar vurgulu anlatıyorlarki ben 5 dozumuda yaptırmayı düşünüyorum kalan 3 doz doğumdan sonra benim için yapılan iğneler isteğime bağlı bebeğimle alakası yok ama ben yinede yaptırıcam... bi zararını bilmiyorum neden risk alim bence sende düşün canım :94:
teşekkür ederim burcucum :)
vallahi sağlık ocağında önemini o kadar vurgulu anlatıyorlarki ben 5 dozumuda yaptırmayı düşünüyorum kalan 3 doz doğumdan sonra benim için yapılan iğneler isteğime bağlı bebeğimle alakası yok ama ben yinede yaptırıcam... bi zararını bilmiyorum neden risk alim bence sende düşün canım :94:
adaşımmm
bence sende bir sağlık ocagına gidip yaptır zararı yok aksine çok yararlı dogumda hijyenik olmayan
aletlerle senin üzerinde uygularlarsa mikrop kapma riskin var ben onun korkusuyla yaptırdımmm:92::92:
evet 5 dozu yaptırınca ömür boyu tetanoz olmuyormussun dogunca bebişede yapıyolarmışşş bende yaptırcam inşallah ama yanımda beni tutacak biriyle gitmeliyim
bu hafta tekrar konuşayım ben doktorcumla. adam benim tekrarlayan sorularımdan bıkacak zaten yakında : )
ben seni tutarım meraklanmakaçışın yok bu aşıdan iğne sana pıs yapacak.... accık ısıracak ama olsun :) senin sağlığın için gülo
benimkide yaptırmadı nereye gidiyorsun dr a ben yeşilköy international a gidiyorum,arkadaşıma da yapılmadıbi dr tanıdığa sordum şimdi steril olmayan bir alet kullanılmıyor ki dedi. oda tatmin etti açıkçası beni..
ben bir kere hastanede igne vurulacaktım kaçıverdim odadan bahçeye
2 saat çalıların arkasında saklanınca annem hastane polisine haber vermiş
bende çalıların arkasına çönüp onları izlemiştim taki annem kulagıma yapışana kadar
çok korkuyorum iğneden sebebi ben 7 yaşındayken menejit teshisi konmuştu bana
belimdeki kemikten uyuşturmadan kocaman bir igne ile ilik suyu almışlardı canlı canlı
o günden beri iğne aşı korkulu rüyamdır
hımmm desene korkun bundanmış diye
Rabbim kimseye hastalık göstermesin.. senin durum daha kötüymüş..
benimde geniş iğne geçmişim var :) hep bronşit pnömoni olurdum.. sürekli hastanelerde yatış, bir de penisilini bacaktan vuruyordular.. sabah sağdan akşam soldan.. delik deşik oluyordum.. etki etmeyince kelebekle elimin üstünden damar yolu açtıydılar serum için mi neydi hatırlamıyorum.. ama o kelebeği elime geçirene kadar 15-17 kişi tuttu beni sanırım..dün gibi hatırlıyorum o günü.. 5-6 yaşındayım.. okula başlamamıştım.. o gün de keçeli kalemlerimi biri çaldıydı (anacum yeni almıştı - orda canım sıkılmasın boya yaparım diye - e 2 hafta kalıyordum en az :) )
hastane ikinci evim gibiydi.. sanırım iğneden korkmayışım bundan.. ama kan verirken kendimden geçiyorum o ayrı konu
Bulanıyorummmmmm
ben de dün gece kanamam olduğunu göördüm. doktoruma gidiyorum hemen rüyamda, kürtaja almamız seni yine diyor (ilk bebeğimi kaybetmiştim) ter içinde uyandım sabahın 5.30'unda bir daha da uyuyamadım. hamileyken olurmuş böyle rüyalar
aşılı kolumu unutup sıktımmmmmmm:84::84::84::84::84::84:
geçen yaz çekilen fotoğraflarıma bakıp iç geçiriyorumtekrar düz bir karına sahip olabilecek miyim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?