tabiki canımm niye olmayasın süt olsun diye önüne konanı yemezsenyemene dikkat edersen tekrar ince bel düz karın hatlarına tekrar sahip olabilirsin
geçen yaz çekilen fotoğraflarıma bakıp iç geçiriyorumtekrar düz bir karına sahip olabilecek miyim yaaaa
olursun canım, olursun :) unutma göbişindeki fazlalık değil.. sadece bir melek konmuş oraya :)
bende aralık topiğindeki hatunların göbiş resimlerine baktım .. bu topiğinkilerine de baktım tabikide :)
artık benimde belli olsun istiyorum.. :) bazılarının 12. haftada bile kocaman göbişleri var.. biz 14 bitircez.. tık yok :) kilodan mı farkedilmiyor ki bende.. 78ile hamiş kaldım 1kg dan az aldım.. birden pört diye çıkıyomuş bebişli göbişim..
seneye bu sıralarda artık forma girmeye çalışıcaz.. emzirirken nasıl olacaksa artık :)
haa bişi aklıma geldi emzirmek diyince.. kızlar haftada 1-2 kez rezene çayı için (yasak değil)
hem anneyi rahatlatıyor hem bebeği... ayrıca emzirirken de süt yapıyor.. bebişin de gazını kolay çıkarmasını sağlıyormuş.. kokusu ve tadı biraz berbat ama değer :)
olursun canım, olursun :) unutma göbişindeki fazlalık değil.. sadece bir melek konmuş oraya :)
bende aralık topiğindeki hatunların göbiş resimlerine baktım .. bu topiğinkilerine de baktım tabikide :)
artık benimde belli olsun istiyorum.. :) bazılarının 12. haftada bile kocaman göbişleri var.. biz 14 bitircez.. tık yok :) kilodan mı farkedilmiyor ki bende.. 78ile hamiş kaldım 1kg dan az aldım.. birden pört diye çıkıyomuş bebişli göbişim..
seneye bu sıralarda artık forma girmeye çalışıcaz.. emzirirken nasıl olacaksa artık :)
haa bişi aklıma geldi emzirmek diyince.. kızlar haftada 1-2 kez rezene çayı için (yasak değil)
hem anneyi rahatlatıyor hem bebeği... ayrıca emzirirken de süt yapıyor.. bebişin de gazını kolay çıkarmasını sağlıyormuş.. kokusu ve tadı biraz berbat ama değer :)
dogumdan sonra doktorlar veriyormuş zaten komşumda içiyor ondan bakıp lazım olanları sıralıyorum kopyacı canooo
dogumdan sonra doktorlar veriyormuş zaten komşumda içiyor ondan bakıp lazım olanları sıralıyorum kopyacı canooo
liste yap bacı lise :) yavaş yavaş ta alacaklarını almaya başla
ben gülüyordum mesela erkenden bebek bezi alanlara (eltime)
ama sanırım depoya atmak lazım :) 10günde 1 paket bitmiş.. 50lik.. bebiklerin totolarına sağlık
korpina, hani sormuştun ya yatak odasının fiyatını. söylemeyi unuttum fiyata yatak ve saçtiğim uyku seti de dahilmiş. öyle teslim ediyorlarmış
bebek bezini şimdiden almaya başlamayı ben de düşündüm ama sonra arkadaşım söyledi kilolarına göre oluyormuş bezler. arkadaşımın oğluna aldığı bezler elinde kalmış oğlu 3.800 gr doğunca
ay herkeşler sıcaktan bayıldı galiba bugun 3-5 kişi sohbet edebildikkk :76::76::76:
beniö çene de düşük olmasa netçedik :) 3-5 mesaj arayla benimkiler var :)
kocacım geliyormuş ama kaçta burda olacak unuttum sormaya..
adama dedim patatesli bezelyeli yemek yapıcam eve gidince.. yok diyor.. canım değişik bişi istiyorboşver bezelyeyi dedi..
merak ettim ne yicez bu akşam :) ben otla da geçiştiririm de.. adam ne yicek şaşırdım.. beni mi yicek acep :26::26::76::76:
ben oğlumu odama almayı hiç düşünmedim, hala da düşünmüyorum. eşim de pek taraftar değil odaya almaya. nasıl alıştırırsak öyle devam eder diyouz. bazılarına gaddarca geliyor bu düşünce ama ben de böyle büyütülmüşüm. eve geldiğim ilk geceden itibaren tek başıma odamda uyumaya bırakmış annem de beni. o yüzden hiç beşik düşünmedim. ama aklınızda olsun katalogdan bakarak aynısını daha ucuza imal eden imalatçı mobilyacılar var. onlara da fiyat sorabilirsiniz
dr dan geldım kızlar kızım 433 gr 25 cm uzun boylu olcak dedı dr bundan sonra 12 kılo alabılırsın dedı ben ınanamıyorum 12 kılo daha alabıleceğimee inanmak ta istemıyorum yemene dikkat et dedı çok meyva da kılo aldırır dedı herseyden azar azar ye dedı bundan sonra ekmek hıc yok pılav makarna yasakk
4 lü test sonucumuz cıkmıstı tlf sölemıslerdı zaten şimdı anlattı dr umuz yenıden
doğum ücretlerı hakkında konustuk baya pahalı fıyatlar verdı
böbrek çıkışı bıraz büyük dedı ama 7 nın altındaysa problem yok dedı baktı 4 cm küsür problem yok dedı
kızım elı yüzünün yanında uyuyordu dr amcası uyandıramadı ne yaptıysa baş aşağı duruyor şuanda ama normal dedı
doktorumuzun keyfı yoktu bu randevumuz güzel geçmedı kızımda uyuyordu zaten agucuk yapamadık
Do you accept cookies and these technologies?