2011 Ekim Anneleri

geçen yaz çekilen fotoğraflarıma bakıp iç geçiriyorum tekrar düz bir karına sahip olabilecek miyim yaaaa

olursun canım, olursun :) unutma göbişindeki fazlalık değil.. sadece bir melek konmuş oraya :)
bende aralık topiğindeki hatunların göbiş resimlerine baktım .. bu topiğinkilerine de baktım tabikide :)
artık benimde belli olsun istiyorum.. :) bazılarının 12. haftada bile kocaman göbişleri var.. biz 14 bitircez.. tık yok :) kilodan mı farkedilmiyor ki bende.. 78ile hamiş kaldım 1kg dan az aldım.. birden pört diye çıkıyomuş bebişli göbişim..
seneye bu sıralarda artık forma girmeye çalışıcaz.. emzirirken nasıl olacaksa artık :)
haa bişi aklıma geldi emzirmek diyince.. kızlar haftada 1-2 kez rezene çayı için (yasak değil)
hem anneyi rahatlatıyor hem bebeği... ayrıca emzirirken de süt yapıyor.. bebişin de gazını kolay çıkarmasını sağlıyormuş.. kokusu ve tadı biraz berbat ama değer :)

16. haftadan sonra birden çıktı benim karnım da. ama 7,5 kilo aldım daha şimdiden. doğuma kaçla giricem allah bilir

dogumdan sonra doktorlar veriyormuş zaten komşumda içiyor ondan bakıp lazım olanları sıralıyorum kopyacı canooo

dogumdan sonra doktorlar veriyormuş zaten komşumda içiyor ondan bakıp lazım olanları sıralıyorum kopyacı canooo

liste yap bacı lise :) yavaş yavaş ta alacaklarını almaya başla
ben gülüyordum mesela erkenden bebek bezi alanlara (eltime)
ama sanırım depoya atmak lazım :) 10günde 1 paket bitmiş.. 50lik.. bebiklerin totolarına sağlık

bebek bezini şimdiden almaya başlamayı ben de düşündüm ama sonra arkadaşım söyledi kilolarına göre oluyormuş bezler. arkadaşımın oğluna aldığı bezler elinde kalmış oğlu 3.800 gr doğunca

korpina, hani sormuştun ya yatak odasının fiyatını. söylemeyi unuttum fiyata yatak ve saçtiğim uyku seti de dahilmiş. öyle teslim ediyorlarmış

ya onlar okadar önemli değil taş çatlasın 120-150 liradan fazla tutmaz yatak ve uyku seti :) yine de bilgi verdiğin için sağol cnm..
yalnız bu bebek odasının fiyatı beliste nekadar.. sordun mu yani... ben gitti gidiyorda falan onları takip ediyorum da 1500den pahalısı görmedim belisin.. belki kullanılan maddeden kaynaklanıyordur fiyat
babyhope benim aslında seçtiğim takım buydu...
BABYHOPE BEBEK ODASI BEŞİK KARYOLA ŞİFONYER GittiGidiyor.com'da #41392864

bir önceki gösterdiğim örnek te fiyattan dolayı beğenmiştim :) malum durumlar fazla parlak olmayınca tasarrufa kaçıyoruz bizde.. ama tabi bebişimin sağlığı daha önemli..

oy maşallah..
yeğenim 3kg doğdu.. 1 haftada 3,300 olmuş.. aldıkları bezler de yenidoğan :) ben ilk gördüğümde gülmüştüm hatta bu ne böyle.. :) küçük gelir dediydim.. hatta bol geldi diyebilirim..
yenidoğan boyu da 2-4kg arası bişeydi herhalde.. alırız artık 2-3 paket.. 1 ay idare etsin başta yeter :) sonra totosuna uydururuz donunu :)

ay herkeşler sıcaktan bayıldı galiba bugun 3-5 kişi sohbet edebildikkk :76::76::76:

beniö çene de düşük olmasa netçedik :) 3-5 mesaj arayla benimkiler var :)
kocacım geliyormuş ama kaçta burda olacak unuttum sormaya..
adama dedim patatesli bezelyeli yemek yapıcam eve gidince.. yok diyor.. canım değişik bişi istiyor boşver bezelyeyi dedi..
merak ettim ne yicez bu akşam :) ben otla da geçiştiririm de.. adam ne yicek şaşırdım.. beni mi yicek acep :26::26::76::76:

bende gelimmiiiii yemegee heç yemek yapasım yok kocişte akşam 12 de anca gelirr

dr dan geldım kızlar kızım 433 gr 25 cm uzun boylu olcak dedı dr bundan sonra 12 kılo alabılırsın dedı ben ınanamıyorum 12 kılo daha alabıleceğimee inanmak ta istemıyorum yemene dikkat et dedı çok meyva da kılo aldırır dedı herseyden azar azar ye dedı bundan sonra ekmek hıc yok pılav makarna yasakk

4 lü test sonucumuz cıkmıstı tlf sölemıslerdı zaten şimdı anlattı dr umuz yenıden

doğum ücretlerı hakkında konustuk baya pahalı fıyatlar verdı
böbrek çıkışı bıraz büyük dedı ama 7 nın altındaysa problem yok dedı baktı 4 cm küsür problem yok dedı

kızım elı yüzünün yanında uyuyordu dr amcası uyandıramadı ne yaptıysa baş aşağı duruyor şuanda ama normal dedı

doktorumuzun keyfı yoktu bu randevumuz güzel geçmedı kızımda uyuyordu zaten agucuk yapamadık

bende beşiğini yatak odasına getirmeyi düşünmüyordum aslında bebeğimizin odası yatak odamızın hemen yanında olucak birde telsiz alırız sesini mutlaka duyarız dedik.çevremdekiler 40lı bebek yanlız bırakılmaz dedi kafam karıştı:26:

maşallah cimcimoşuna :)
kendisini gördün ya :) uyuyor annesi güzellik uykusundaymış o anda :) Rabbim kazasız belasız, sağlıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin.. Pozitif düşünün.. pozitif olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…