bende beşiğini yatak odasına getirmeyi düşünmüyordum aslında bebeğimizin odası yatak odamızın hemen yanında olucak birde telsiz alırız sesini mutlaka duyarız dedik.çevremdekiler 40lı bebek yanlız bırakılmaz dedi kafam karıştı:26:
Belediyeyi biliyoruuuuuuuum
Süpermis yaaa cok sevindim :) Arkadas olaliiiiiiiim :)
Ben henüz yaptirmadim seker yüklemeyi haftaya yaptirmayi düsünüyorum insallah. Bugün 23. haftayi doldurdum sen kacinci haftadasin?
Bulusmayi gercekten cok isterim, bulusup birseyler iceriz bebis kiyafetlerine bakariz egleniriz
dr dan geldım kızlar kızım 433 gr 25 cm uzun boylu olcak dedı dr bundan sonra 12 kılo alabılırsın dedı ben ınanamıyorum 12 kılo daha alabıleceğimee inanmak ta istemıyorum yemene dikkat et dedı çok meyva da kılo aldırır dedı herseyden azar azar ye dedı bundan sonra ekmek hıc yok pılav makarna yasakk
4 lü test sonucumuz cıkmıstı tlf sölemıslerdı zaten şimdı anlattı dr umuz yenıden
doğum ücretlerı hakkında konustuk baya pahalı fıyatlar verdı
böbrek çıkışı bıraz büyük dedı ama 7 nın altındaysa problem yok dedı baktı 4 cm küsür problem yok dedı
kızım elı yüzünün yanında uyuyordu dr amcası uyandıramadı ne yaptıysa baş aşağı duruyor şuanda ama normal dedı
doktorumuzun keyfı yoktu bu randevumuz güzel geçmedı kızımda uyuyordu zaten agucuk yapamadık
hangi misafirlerrr:44::44::44::44::44::44::44:
iyi akşamlar kızlar
dün bebişime ciciler aldım onları ekliyim dedim.
dedin ya birileri gelecek çocuğu sınava girecek falan diye hayıflanıyodun o kadar hastanede yattım aramadılar işleri düşünce geliyolar falan diye
iyi akşamlar kızlar
dün bebişime ciciler aldım onları ekliyim dedim.
kız o cuma günüydü c.tesi sabahta gettiler
aman bidaha gelmesinlerrrr
hımmm ben onlar pazar günü sendeler sanıyordum onun için gelmediğini düşündüm
ayyy araba bilem almışşşşşşşşmaşallahhhh göbüşünedeeee
arabanın birinide benim oglumamı aldın teyseziii
güzel günlerde giydirmek nasip olsunnnnn
cnm güle güle giydir hepside birbirinden güzel
bu arada bi taşla 2 kuş vurmuş hatun kendinide aradan çıkartıvermiş
sanada maşallah nejlacımsadece azcık göbişin çıkmış çok fit duruyorsun kaç kilo aldın sen???
ay yok bacı pazar günü sabah 1 tane ekmegi yedimde öküz gibi uyumuşum
uyanamadımm
afiyet bal şeker olsun yarasın oğluşumuza
çok sıkıldım bugün ya kociş gelsede ona sarsam biraz evdeyim yalnızım diye trip atsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?