- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
anam siz hiç uyumazmısınız yaw :)
benim koca kanepeyle bir oldu .. horul horul uyuyor yavrucukyarım saat sonra "haydi kalk yatağa" seslenmelerim başlayacak.. ve hissediyorum ki yine yalnız uyuyacağım bu gece yanıma gelecek gönüllü var mı
star academy modundayım :) güzel sesler var ama hepsi aynı tarzdan.. 1-2 değişik bişiy çıkıyor o da kulağa hoş gelmeyen sesler.. amaaan. :) sesim iyi olmayabilir ama kulak müzisyen kulağı (aileden kaynaklanan)
nejlacık.. bebişin cicilerini güle güle kullansın.. :) arabaları da şahane :) babası oyuncaklarla kandırabileceğini sanmasın.. günün birinde gerçeğini de isteyecek
iyi akşamlar millet.ben 2 gündür yoktum.herkes iyidir umarım.
Değiştiririm şimdi şekerimdduygucum şu benim ilk sayfadaki bilgilerde türkmenistan yazan kısmını silebilirmisin görmek istemiyorumda kocaeli olarak değiştirirsen sevinirim canım.
Herkescikler çok iyi Sen şimdi pazar günü eklediğimiz ersimleride görememişsindir Kadıköy sefamızın resimlerini ekledik Reklam olduk bütün topiğe görmeyen kalmasıniyi akşamlar millet.ben 2 gündür yoktum.herkes iyidir umarım.
anam siz hiç uyumazmısınız yaw :)
benim koca kanepeyle bir oldu .. horul horul uyuyor yavrucukyarım saat sonra "haydi kalk yatağa" seslenmelerim başlayacak.. ve hissediyorum ki yine yalnız uyuyacağım bu gece yanıma gelecek gönüllü var mı
star academy modundayım :) güzel sesler var ama hepsi aynı tarzdan.. 1-2 değişik bişiy çıkıyor o da kulağa hoş gelmeyen sesler.. amaaan. :) sesim iyi olmayabilir ama kulak müzisyen kulağı (aileden kaynaklanan)
nejlacık.. bebişin cicilerini güle güle kullansın.. :) arabaları da şahane :) babası oyuncaklarla kandırabileceğini sanmasın.. günün birinde gerçeğini de isteyecek
iyi akşamlar millet.ben 2 gündür yoktum.herkes iyidir umarım.
ben gelebilirim yanınaaa benimkide iki sarıldı bi mıncıkladı tv ye daldı
birazdan koltuga yapışır yarım saat sonra horuldamaya başlar bende yanlızları oynarımmm
ankaraya ilk tren kaçta kopişimmmm
ben gelebilirim yanınaaa benimkide iki sarıldı bi mıncıkladı tv ye daldı
birazdan koltuga yapışır yarım saat sonra horuldamaya başlar bende yanlızları oynarımmm
ankaraya ilk tren kaçta kopişimmmm
hoşgeldin bacım biz iyiyiz seni sormalı 2 gündür neler yaptın anlat bakimmmm
kocam bana beste yapmışşş
armut dalda asılsınnnnn burcu abla nasılsın
o güzel gözlerindennnn cemil abin asılsınnn
adam eve böyle girdiiiii ne diyim şimdiiiii
kocam bana beste yapmışşş
armut dalda asılsınnnnn burcu abla nasılsın
o güzel gözlerindennnn cemil abin asılsınnn
adam eve böyle girdiiiii ne diyim şimdiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?