2011 Ekim Anneleri

ayyy bende sıkılıyorum yaaa gezmek gezmek yine gezmek istiyorum
kolum çok acıyo diyimde azcık ilgi sevkat göstersinnn

dduygucum şu benim ilk sayfadaki bilgilerde türkmenistan yazan kısmını silebilirmisin görmek istemiyorumda kocaeli olarak değiştirirsen sevinirim canım.

Ben pazar günün yorgunluğunu hala atamadım üstümden Çok çabuk yoruluyorum artık Eve geldim kendimi koltuğa attım tam dinleyim dedim bizim herif geldi daha çok yoruldum Bugünde kalktım kahvaltı hazırla topla, bilgisayardaki işleri hallettim, 2 makine çamaşır as topla katla, 2 posta market alışverişi, öğle yemeği, akşam yemeği amannnnnnnnnnnnnnnn bu ne yaaaa :84::84::84:
Eda bide bizden sonra beşiktaş sonra tekrar kadıköy yapmış gece 11-12de yazmıştı eve yeni geldim diye Maşallah valla bu kıza
Edacım okursan poponu kaşıda nazar değmesin

Namazımı kılıp yatıyım bari iyi geceler size öptüm

anam siz hiç uyumazmısınız yaw :)
benim koca kanepeyle bir oldu .. horul horul uyuyor yavrucuk yarım saat sonra "haydi kalk yatağa" seslenmelerim başlayacak.. ve hissediyorum ki yine yalnız uyuyacağım bu gece yanıma gelecek gönüllü var mı

star academy modundayım :) güzel sesler var ama hepsi aynı tarzdan.. 1-2 değişik bişiy çıkıyor o da kulağa hoş gelmeyen sesler.. amaaan. :) sesim iyi olmayabilir ama kulak müzisyen kulağı (aileden kaynaklanan)

nejlacık.. bebişin cicilerini güle güle kullansın.. :) arabaları da şahane :) babası oyuncaklarla kandırabileceğini sanmasın.. günün birinde gerçeğini de isteyecek

sağol canım.şimdidlik oyuncaklarla idare etsin de büyüyünce alır artık sahicisinden.

iyi akşamlar millet.ben 2 gündür yoktum.herkes iyidir umarım.

hoş geldin canım.biz iyiyiz şükür sende iyisindir inş.

dduygucum şu benim ilk sayfadaki bilgilerde türkmenistan yazan kısmını silebilirmisin görmek istemiyorumda kocaeli olarak değiştirirsen sevinirim canım.
Değiştiririm şimdi şekerim
kıskanç kocaya hayır kıskanç kocayada hayır
Sende işi bilmiyosun ama sen adamın yanında niye ekliyosun Çaktırmadan yapıcan böyle işleri neyse artık öğrendin gizli gizli eklersin
Herkescikler çok iyi Sen şimdi pazar günü eklediğimiz ersimleride görememişsindir Kadıköy sefamızın resimlerini ekledik Reklam olduk bütün topiğe görmeyen kalmasın

ben gelebilirim yanınaaa benimkide iki sarıldı bi mıncıkladı tv ye daldı
birazdan koltuga yapışır yarım saat sonra horuldamaya başlar bende yanlızları oynarımmm
ankaraya ilk tren kaçta kopişimmmm

hoşgeldin bacım biz iyiyiz seni sormalı 2 gündür neler yaptın anlat bakimmmm

ben gelebilirim yanınaaa benimkide iki sarıldı bi mıncıkladı tv ye daldı
birazdan koltuga yapışır yarım saat sonra horuldamaya başlar bende yanlızları oynarımmm
ankaraya ilk tren kaçta kopişimmmm

treni bilmem de :) otogarda nerdeyse her yarım saatte otobüs kalkıyor .. emin ol trenden daha rahat

ayyy baktım baktım duygucum.maşallah hepiniz birbirinizden güzelsiniz.anacım ne güzel bi gün geçirmişsinizgöbüşler de süper.ben türkiyenin dibindeyim ya.iskenderunda.yakın olsam kesin gelirdim ben deahanda şunun gibi süpürgem olsaydı ya da

kocam bana beste yapmışşş
armut dalda asılsınnnnn burcu abla nasılsın
o güzel gözlerindennnn cemil abin asılsınnn
adam eve böyle girdiiiii ne diyim şimdiiiii

benimkide yatak odasına geçti horluyor bile.

kocam bana beste yapmışşş
armut dalda asılsınnnnn burcu abla nasılsın
o güzel gözlerindennnn cemil abin asılsınnn
adam eve böyle girdiiiii ne diyim şimdiiiii

aferin enişteme
inan sesle gülüp eşimi uyandırmamak için kendimi zor tuttum gerçi duysa uyanacak sanki
neşenize hastayım :) Allah bozmasın

Son düzenleme:
ay sütaşın peynir reklamı geçti de
aklıma şey geldi kendi kendime gülüyorum..
dün eltimdeyken.. kayınım bebişin gazını çıkarmak için aldı kuzuyu.. gart gurt bişiler çıktı da.. sonra mızıldanmaya başladı yeteri kadar emmediydi çünkü, kayınımın eltime seslenişine bayıldım..
"sütaş annesi yetiş.. buzağan ağlıyor"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…