2011 Ekim Anneleri

]

27+1 canım.evet canım göbüş pek yok bizde içde saklıyom kanguruyum
sağol canım şuana kadar 4,5 kilo aldım.
amin inş canım .

Süpersin Kocayı yatırdın başladın arkasından iş çevirmeye Bravoooooo Maşallah göbişine bebişine

yaşasın kötülük
ne yapayım ekleme dedi bende dururmuyum illaki eklicem işte.

canom mersine gittik.haftasonu değişiklik yaptık.perşembe günü okullar tamamen kapanıyor bize.perşembeden sonra 2 ay yokum.ara sıra fırsat bulursam girerim artıkın.

kız bizi unutma heeee buralarda özlerükkk seni ve juniorunuuu
ohhh 2 ay tatilll uzanmışımmm kumsalaaaa güneş damliyy içimee
kocam sesleniyo arkamdan canooo laa güneşte kalma bebegi kuruttun içerde
sana iyi tatiller canımmmmm

anaaa saat 11 buçuk olmuş.yarın yine erkenden okul yoluna düşücez.ben gidip yatayım.duygu sen de yatacaktın.ben gidiyorum ya seni de peşimden yatırayım.fazla muhabbet etmeyin bacılar.çok fazla sayfa birikiyo.bi geliyom bi dolu sayfa olmuş.göbüşünüzdekileride sizleride kocamaniyi geceler

kuzular bende yatıcam artık sanırım.. dükkan işi iş değil.. aptal gibi hissediyorum kendimi resmen.. sırt bel hiç bişi çalışmıyor.. göbek büyüyünce de ne edicemi düşünüyorum...
haydi ben kocayı uyandırma çalışmalarına başlıyorum..

cano kuzu.. sende bu gece üstünü örttüğünden emin ol, öyle uyu :) sonra acaip aksiyonlu ruyalarla geliyorsun :) normal bişi olsun artık yaani..
yoksa içinde holywood yıldızı varda biz mi farkedemiyok

öptüm hepinizi anacıklar.. ve göbişlerdeki bebecikleri

ben öpüyorum hepiciğiniziiiiiiii gece üstümü örteyimde bu sefer macera yaşamadan güne uyanayım
haydinn iyi gecelerrrrr öptüm sizi şap şupppp

canım ağustosa gelen kısım zaten tatil dönemine denk geliyo. aktaramıyoruz bildiğim kadarıyla. ben de kendimi iyi hissedersem eylülü bitirmek istiyorum en azından doğum sonrasına aktarırım. zaten okul 19unda açılıyo galiba. işe başlama tarihi de 2 eylül. ilk hafta zaten ders yok sayılır hemen hemen bir ay oluyo.

geriden geliyorum bi önceki soruma cvp gelmiş zaten :)) ama ben yine anlamadım ya. ilk gün okula gidince ağustos bölümünü kurtarabiliyor muyuz??

Maşallah kızına Keyif yapıyomuş niye rahatsız ediyosunuz hanımefendiyi gerçi size aldırış etmemiş

tşk ederimmm kızlarrr aminn inşallahhhh onu kucağıma alıp öpmek istiyorum artık 9 ay cabuk bıtsınnn çok çzlüyorum çok merak edıyorum kıme benzeyecek

HERKESE GÜNAYDINNNLAR NEJLA GÖBÜŞÜNDE BEBEĞİN CİCİLERİDE ÇOKK TATLIIII

Son düzenleme:
Deveye sormuşlar 'boynun neden eğri?' diye, 'medula spinalisin merkezi ilk omurun, miyeli sinirlere yaptığı lokal baskıdan ötürü, dorsal ve ventral motorik sinirler sıkıştığı için' demiş.
Günaydııııııııııııııııııııııııııııın

Son düzenleme:

günayydıınn huhahahaaahah sabah sabahhh ii geldii işee adapte olabilsem bide masada bissürü evrak varr oyyyyyyyyy

herkese günaydın kızlar, bebişlerimizle birlikte güzel,sağlıklı bir gün diliyorum hepimize.

bu arada HAYIRLI KANDİLLER. Yüce Rabbim bu günlerin hürmetine sağlıkla doğum yapıp ,sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin inşallah.

gü-nayı-dıınnnnn
çoook misafirim vardı akşam antalyadan keçiörenden halalar kayınvalidemler babanne toplanıp bana geldiler ev curcunaydı hizmet etmekten helak olduk görümceciğimle ama olsun değdi güzel hediyeler geldi
sabah uyanamam sanıyordum ooo gayet iyiyim içim kıpır kıpır biri moralimi bozmadığı sürece size kucak dolusu sevgimden gönderiyorum sizi seviyorum
hepinize hayırlı kandiller allah dualarınızı kabul etsin dualarınızda bizleride unutmayın...

Son düzenleme:
Herkese hayırlı kandıllerrrrr günaydınnlarrrr

mutluluklaarrrr

rabbim tüm dualarınızı kabul etsinnn

Günaydın kızlaaaar...
Herkesin kandili kutlu olsun. Rabbim gelecek kandili bebiklerimizle sağlıkla sıhhatle ve mutluca karşılamayı nasip etsin
Kociş yok ya evde bende annemlerde kalıyorum. Ohhh nasıl özlemişim bekarlığı yahuu. Akşam gittim yemek hazır. Sabah kahvaltım hazır. Hem de ne yemek ne kahvaltı... Ya bir zamanlar ne kadar rahatmışım onu düşündüm. Bi de "salak gibi kocam gidiyooo "diye niye ağladım onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…