nejlaaaa.....sen kaç haftalıksın anacım.göbüş falan azıcık çıkmış.bu arada çok hoşsun maşallah çok da fit görünüyosun.oğluşuna aldığın cicilerde hayırlı olsun.güle güle giysin aslanın
SüpersinKocayı yatırdın başladın arkasından iş çevirmeye Bravoooooo Maşallah göbişine bebişine
canom kız seviyom kız seni.çok hoşsunuz valla kocanla
aferin enişteme
inan sesle gülüp eşimi uyandırmamak için kendimi zor tuttumgerçi duysa uyanacak sanki
neşenize hastayım :) Allah bozmasın
canom mersine gittik.haftasonu değişiklik yaptık.perşembe günü okullar tamamen kapanıyor bize.perşembeden sonra 2 ay yokum.ara sıra fırsat bulursam girerim artıkın.
canom mersine gittik.haftasonu değişiklik yaptık.perşembe günü okullar tamamen kapanıyor bize.perşembeden sonra 2 ay yokum.ara sıra fırsat bulursam girerim artıkın.
Canım benim doğum ekim sonuna doğru, tahmini tarih 29 ekim, sezeryan olursa bir hafta önce 22'sinde alırız demişti doktor... Ağustostaki yanar, seminerin ilk günü al bence doğum iznini, ağustosa gelen kısmını doğum sonrası iznine ekletirsin daha iyi olur...
Benimki eylülün ilk haftası 32. hafta oluyor, ben kendimi iyi hissedersem seminerde gitmeyi düşünüyorum eylülde, böylece doğum sonrasına aktarıp o zamanki iznimi uzatmak için...
Doğuma 3 haftaya kalıncaya kadar dokordan çalışabilir raporu alıp en çok 5 haftayı doğum sonrasına ekletebiliyoruz... Erken doğum durumunda ise kullanılamayan doğum öncesi iznin tamamı doğum sonrası izne ekleniyor artık...
Yazdım zaten canım, yaz tatiline gelen bölüm yanar... Ama sen idareye de bir sor, 32. haftanda çalışabilir raporu al (nasılsa tatil, prosedür yerini bulsun diye) seminerin de ilk günü okula git, ikinci günü doktora git doğum iznine ayrıl, böylece kurtarırsın ağustosa gelen bölümü ve doğum sonrasına aktarırsın...
maşallah cimcimoşuna :)
kendisini gördün ya :) uyuyor annesi güzellik uykusundaymış o anda :) Rabbim kazasız belasız, sağlıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin.. Pozitif düşünün.. pozitif olsun :)
Maşallah kızına Keyif yapıyomuş niye rahatsız ediyosunuz hanımefendiyi gerçi size aldırış etmemiş
Deveye sormuşlar 'boynun neden eğri?' diye, 'medula spinalisin merkezi ilk omurun, miyeli sinirlere yaptığı lokal baskıdan ötürü, dorsal ve ventral motorik sinirler sıkıştığı için' demiş.
Günaydııııııııııııııııııııııııııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?