2011 Ekim Anneleri

Bende mi kocacığımı bir yerlere göndersem şöyle bir seneliğine falan

Gününüz aydın kandiliniz mübarek olsun güzel annişler. Rabbim hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin inşşallah.

günaydın.herkezin kandili mübarek olsun.bütün dualarınız kabul olsun.

kızlar önümüzdeki haftaların konusunu açıyorum şeker yüklemesi. bizim topikler eminim önümüzdeki haftadan itibaren şeker yüklemesine başlıcaklar.ben yaptırdım 100grmlık 3 tanesi normal bir tanesi yüksek çıktı 2000 kalorilik diyete başladım.hergün tokluk kan şekerimi ölçüyorum. ve açımmmmm aççççççççç. allah yardımcımız olsun.

Kızlaaar siz kaç aylık diye soranlara ne diyorsunuz? Ben 20-24 arası hep 5 aylık dedim. Ama Kağan kocatepenin sayfasında 20-24 arası(6 aylık) , 24-28 hafta(7 aylık)diyoo. Biz şimdi 6. ayımızı mı bitiriyoz

günaydın canım :)
anne kahvaltısı diyince aklıma geldi geçenlerde annemde kaldığımızda akşamdan anneme sipariş verdim sabah kahvaltısı için sabah 4 tane iri közlenmiş patlıcan yemişim sandelyeden iterek kaldırdılar beni tabii bunun yanında yediğim ekmek vs.. de cabası annem yaaa sen anlatırken sanki ben yaşamış gibi oldum:)
dediğin gibi kocan gelene kadar tadını çıkar oranın

bana şeker yüklemesi yapılmayacak diyette olmam lazım çok kilo almışım ama ı ııı diyet yapamıyorum yedikçe yiyesim var
sende akşamları belirli bir saatten sonra yememeye çalış bol hareket et ama aç kalma kıyamammm

bendee annemı özledımmm bekarlığımı özledım
bana 26 temmuzda yapılcak şeker yüklemesi kızımı görmek için 1 ay sonrasına randevu verdi dr um çok uzun değil mi yaaaa

kızlar ben 5,5 aylıgım dıyorum evet bız şimdı 6. Aymızı bıtırcezz 24 hafta bıtınce 7, ayımıza başlıcazz ama o zamanda 6 ay lıgız yada 6 ay 2 hafta 6 ay 3 hafta falan

benım en sevdiğim hafta her ay bu hafta yanıı ayın 3, haftası yenı aya çok az kaldı ve çabuk gecıyo sankı

Kızlaaar siz kaç aylık diye soranlara ne diyorsunuz? Ben 20-24 arası hep 5 aylık dedim. Ama Kağan kocatepenin sayfasında 20-24 arası(6 aylık) , 24-28 hafta(7 aylık)diyoo. Biz şimdi 6. ayımızı mı bitiriyoz

o konuyu bende çözemedim bende 24 haftalığım ya 6 aylığım diyorum ama 6 aya yeni mi girdik bitiriyormuyuz bilemedim biri bizi aydınlatırmıııııııı:44:

bende senin gibi diyordum ama incelediğim bir kaç sitede benim haftalar 7 aylık oluyormuş. dediğin doğru 24 -28 7 ayık 20 -24 6 aylık oluyormş.ben bu haftalrda 6,5 aylık diyorum. rahatlıyorum

aklıma canom geldi akşama çene çalmış bir sürü şimdi totoyu yaymış uyuyodur oohh sefası olsunbakalım ne rüyalarla gelecek bu gün iremi de unutmamak lazım bakalım kocasının dün geceki hain planı neymiş

Ya tabi insanın fıtratında kilo almak olmayınca yedikçe yiyesi de gelir, 3 patlıcanda götürür aman neyse yarasın bıdığına

o konuyu bende çözemedim bende 24 haftalığım ya 6 aylığım diyorum ama 6 aya yeni mi girdik bitiriyormuyuz bilemedim biri bizi aydınlatırmıııııııı:44:

6 ay 1 haftalıksın canım :))) benim hesabım kaç haftalıksam 20 gün düşüyorum ilk 2,5 hafta oluşum olarak değerlendirildiği için. 9 ay 10 güne göre gidiyorum.

Yok ay 1 ay da uzun olur. 1 hafta 10 gün yeter

Bu gün kaynvalidem geliyor oooh bir süre mutfak sorumluluğu yok üzerimde:81:ama peşimi bırakmaz artık dayıya gidelim halaya gidelim amcaya gidelimİstanbul kazan biz kepçe döner dolaşırız artık

Son düzenleme:

ben 26 .haftada yaptırdım.seninde 26 temmuz yaklaşık 26-27. haftalar oluyor galiba normal ,uzun değil zamanında yapılıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…