2011 Ekim Anneleri

Ya tabi insanın fıtratında kilo almak olmayınca yedikçe yiyesi de gelir, 3 patlıcanda götürür aman neyse yarasın bıdığına

çok kilo almışım bacım onu anlatmaya çalışıyorum kendimi durduramıyorum doktoruma göre anormal kilo almışım e tabi bebeğime yarar inşallah:44:

Ya bana hiç geçmiyo gibi geliyoooo. Daha çok var gibi geliyoo. Hayırlısıyla 7. ayı da bitirseydim.:44: Biraz daha rahatlardım.
Ah o yumuk ellerini nası öpücem bi doğsaa.
Geçen tepikleyip duruyordu. Bende başladım sevmeye "Senin o tepik atan ayaklarını yerim ben, uyy hele bi doğ totonu da ısırıcam senin ben. Ayyy ağzını yerim ben seniinn. " derken çocuk durdu bir anda. "Aaaa niye durdun annecim" diye bebikime sordum. Babasından gelen cevap "dışarda beni yamyamlar bekliyor diye korktu çocuk":78:

benimde yarın yapılacak şeker yüklemem. bana ilk etapda 50 gramlık yükleme yapılacak canım.

Kızlaaar siz kaç aylık diye soranlara ne diyorsunuz? Ben 20-24 arası hep 5 aylık dedim. Ama Kağan kocatepenin sayfasında 20-24 arası(6 aylık) , 24-28 hafta(7 aylık)diyoo. Biz şimdi 6. ayımızı mı bitiriyoz

SAT a göre tarih hesabı yaparsan şu anda 5.ayın içindesin.ben mesala SAT 11 ocak. bugün tam 24. haftam bitiyor ve 5,5 aylığım diyorum. herhalde doğrudur ?????????

ben 26 .haftada yaptırdım.seninde 26 temmuz yaklaşık 26-27. haftalar oluyor galiba normal ,uzun değil zamanında yapılıyor .

hep 24 haftada yazmıslarr dr bana da dikkat et dedı kızlarr ya son üç aya kadar aldığın kılonun 2 katını son 3 ayda alcaksın dedı doğrumudurr yaaa ama ben 6 kılo aldım toplamda sımdı 12 kılo dahamı alcam demekkyaa

bana da doğumuna kadarr çokk varrrgibi gelıoo bır 7. ayı bi bitirsek hayırlısıylaa ozaman doğum korkusuna yavaş gecsın dıcem :))

çok güzel ya , bilgisayarın karşısında ,işyerinde bastım kahkahayı vallahi

kızlarrr HADFİ HABERİİ BENDEE ALIN BU KEZDEE

BAK BU KEZZZ ÜYE OLMAYANLARR BANA MAILLERINII ATSINLAR HEMEN DAVETIYE GÖNDERİCEMMMM

KIZLARRRRRRRRR KOŞUNNNNNNNNNNNN UNNADODA SEBAMED E SÜPER İNDİRİMLERRRR VARR CHICCO NUN BAKIM ÜRÜNLERI FALANDA :92::92::92::92::92::92:
NE YAZIKKI BEN SEBAMEDD SERISINI ÇOK DAHA PAHALIYAA ALMIŞ BULUNDUMMMM

bende 7 kilo aldım eğer son üç ayda aldığımız kilonun iki katını alıyosak vay halimize.

benimde ilk etepta 50 gramlıkla yapıldı sınırın üstünde çıkınca 100 gramlık yapıldı. inşallah iyi sonuç çıkar diyet yapmak zorunda kalmassın.

zaten kilolu olduğum için hamileliğin başından beri diyetisyene gidiyorum ben, yani bir nevi diyetteyim,sadece bebeğe yarar şeyleri yemeğe çalışıyorum. geçen hafta açlık kan şekeri ölçümüm 84 çıkmıştı. inşallah buda yüksek çıkmazda biraz daha rahat ederim hamileliğin son dönemlerinde.

son aylarda hızlı ve çok kilo alındığını biliyorumda 2 katıda fazla imiş inşallah okadar olmaz.zayıflar için neysede benim gibi kilolu olunca yandık valla.

Kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun, bebişlerimiz çok sağlıklı olsun :)

nejlacım göbüşün de, bebişinin cicileri de çok güzel. maşallah tatlım. o arabaları tutup süren minik ellerini severim, öperim öperim öperim oğlunun güzel ellerinden.

kocam bana beste yapmışşş
armut dalda asılsınnnnn burcu abla nasılsın
o güzel gözlerindennnn cemil abin asılsınnn
adam eve böyle girdiiiii ne diyim şimdiiiii

canom kız bak kocanı eleştiriyosun ama içindeki çiçek bahçesi solmamış halen açmaya devam ediyor :) isyan etme şükret hahahah :)

kızlar yatanlara iyi geceler tatlı rüyalar biz burdayız sabah sölemesi ayıp 11:15 te kalktımda uykum yok

11:15 miii. aahh düşüncesi bile hayal gibi. öyle ihtiyacım var ki. ayakta uyumaya devam ediyorum yine uykusuzum. burnum çok tıkanıyor yaa uyku kalitem düştü benim. eşimin de öyle. doktora gitti dün. ona kortizonlu ilaç ve damla vermiş dr, bana da hamilelerin kullanabileceği deniz suyu vermiş. onu sıktım biraz daha iyiyim ama iyi uyuyamııyoruumm ppoff.

Kızlaaar siz kaç aylık diye soranlara ne diyorsunuz? Ben 20-24 arası hep 5 aylık dedim. Ama Kağan kocatepenin sayfasında 20-24 arası(6 aylık) , 24-28 hafta(7 aylık)diyoo. Biz şimdi 6. ayımızı mı bitiriyoz

benim hesabımda 21+4'te 5. ay bitti canım. (4 hafta 28 gün, 1 ay 31 gün hesabına göre)
21+4'te hoopp diye 6. aya geçtik. son adet tarihine göre hesaplasan daha kolay olur.
benim sat 24 ocaktı.
24 şubat--> 1
24 mart-->2
24 nisan-->3
24 mayıs-->4
24 haziran-->5 (21+4. gün)

Uf kızlar çok gerginim ya size bir şey danışıcam bana akıl verin.. Akşam eşmle tartıştık. Kayınvalidem memlekette ve eşimi arayıp 9 kilo omomatik ile 10 kiloluk makarnalardan vb gıda istemiş. İstanbuldan görümcem ve eltim onun yanına memlekete tatile gidecekler ama 1 tl dahi harcamazlar kaynanamda onların 2 aylık temizlik ve yiyecek masrafını aklınca eşimden istiyor. Tabi eşim odun kafalı olduğu için anlamıyor akşam çok sinirlendim ve görümcemle eltimin tatilde pisliklerini yıkamak için deterjan aç karınlarını doyurmak için gıdamı göndericem dedim bu halimle ağrılı sancılı işe gelerek! Haram zıkkım olsun benden habersiz gönderirsen dedim utanmazlar, onların anne babanın beni arayıp gelinim işe gidiyosun daha önce düşük yaptın çalışabiliyormusun ihtiyacın varmı diye sormaları lazımken bizden istiyorlar dedim. Utanmaz reziller dedim, kimlerin içine düşmüşüm ben dedim! Bağırıdmda bağırdım. ağzıma geleni söyledim. Kayınpederime vaktinde beraber ev alalım dedim 100 tl vermedi bize kovmaktan beter etti bu zamana kadar çalışmamış sorumsuz aylak cahil bir adam... Nefret ediyorum eşimin ailesinden aç köpekler gibiler... Babası arar bana 2 kadife pantolon iyisinden mont ayakkabı gönder der utanmadan kendisi bize ne yaptıysa birde ben çalışmasam eşim ancak evi geçindirir. Haram zıkkım olsun diyorum boğazlarında kalsın üzerlerinde pralansın hayrını göremesinler. Aynen eşimede söyledim. Oda bana bağırdı çağırdı ama ben dah abeter yağtım sizin bu saçma sapan stresiniz yüzünden benim çocuğum abir şey olursa bu defa seni keserim dedim keser çuvala koyar annene gönderirim.. Sonra kesti sesini.. Uzun zamandır bu kadar sinirlenmedim. Anlattığım herşey dosdoğru şimdi Allahtan korkuyorum kötü bişi yapıyomuyum diye ama ben bu halimel işe geliyorum o kadar kolaysa babası çalışsaymış. Çalışmamak için demediği yalan kalmadı pis herifin...

Kızlar ya kaynanamı arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum, bu gün kandil kandil bahanesiye arayıp arada laf sokuşturayım diyorum Allahtan korkuyorum, kendimi çok zor tutuyorum aramamak için... Bana bir akıl verin... Napayım?

http://lbdf.lilypie.com/ySpDp3.png
canım bunu kontrol paneline girip profili düzenleye tıkla orada çizelge yazan yere yapıştır

ya ben bişi yaptım benim satta sevdakeşle aynı baktım canomcum bir çizelge hazırlamış bende yapmayı bilmediğimden çizelgeyi çaldım sevdakeş arkadaşım beni affet olmamı

bu arada herkese günaydınlaarr bir haftadır yoktum umarım herkes çooook iyidir yaklaşık 300 sayfa okumam var çoook çalışmam lazım çoook

Oofff kıyamam yaa ne hale getirmişler seni. ilk kez böyle sinirli görüyorum vallahi çok şaşırdım. seni bile bu hale getirdilerse durum gerçekten kritik. hiç hoş karşılamazdım ben bu durumu. tatile kim gidiyorsa, masrafını da kendi çeksin derdim. onlar tatil yapıp keyif çatacak diye kocamın ne var ne yok doldurup göndermesine müsaade etmezdim ben de. eltin görümcen tatile gitmeyi biliyorsa, kayınvaliden onları davet etmeyi biliyorsa ellerini de ceplerine atacaklar kimse kusura bakmasın. Dediğin gibi, senin hangi sıkıntılarla kazandığını biliyorlar mı, yok. o zaman harcama işini de sen, siz bilirsiniz. kimse bütçenize müdahale etmesin canım bunu uygun bir dille kandil vesilesiyle arayıp söyle bence. ama mübarek gün, kalp kırmadan yapmakta fayda var. daha da önemlisi sen üzülme, kızın üzülmesin, stres hormonu salgılama sakın :)

hanzadeciğim kandil kandil moralini bozma.şimdi ararsan eğer bu sinirle çok ağır laflar edeceksin gibi geliyor bana.bence sakinleş ve seninde anne olacağını düşün. evet bazen çok düşüncesiz ve cahil olabiliyorlar,senden alıp diğer çocuklarına verebiliyor bazı anne babalar. ama sonuçta biz nasıl zorluklarla taşıyorsak şu anda bebişlerimizi onlarda aynı şekilde bizleri ve eşlerimizi taşıdılar 9 ay ve emzirdiler. başka bir şey yapmasalar bile en azından bunları yaptılar eşlerimize. bunları düşünüp sakinleş biraz. madem istemişler çocuğunun sadakası olarak yolla 3- 5 birşeyler mühim olan eşinin gönlü olsun. tabi yinede sen bilirsin. ben böyle bir durumda hep başımın gözümün sadakası olsun deyip razı oluyorum.bir fakire yardım ediyormuş gibi düşünürsen belki çok içerlemezsin. hep kullanılıyormuş gibi geliyor insana ama emin ol sonunda sen kazançlı çıkasaksın. Yüce Rabbim bunları görecek ve bizede hayırlı evlatlar verecek. ben buna inanıyorum

kaç kilo aldın şu ana kadar.ben 7 kilo aldım toplamda şekerde kilo alımını hızlandırıyormuş.
canım toplamda 7 kilo almış görünüyorum ama geçen 1 ayda aldığım 3,5 kilo moralimizi bozmuştu doktor böyle gidersen hamileliği 30 kiloyla bitiririsin demişti meyvede çok şeker varmış aslında onu bile kararında yemek lazım

çok ağır konuşmuşsun tamam çok haklısın ama haram olsun falan deme boşver hakkın varsa öteki dünyada alacağın olsun ha hakkınıda yedirme tabi ama şimdi kayınvalideni de ararsan iyice yüz göz olursun iş cıvıklaşır ne yap ne et kocana sözünü dinlet senin rızan olmadan bir şey yapamasın iyi bir şey değil kayınvalidenin yaptığı kendi rahatını düşünürken sizin huzurunuzu bozacağını düşünemiyormu senin çocuğunun rızkı var sinirlenme kardeşim sakin ol allah görüyor herşeyi haklıyı da haksızı da o bilir ama sen kocana dediğini yaptır bir şekilde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…