- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
kızlar benim medaicla park göztepe deki seminere kimse ilgi göstermemiş. okumadınız mı :)))
kızlar test edip onayladım bebişiniz kıpraşmıyorsa ceviz yiyin ben dün cevizli kek yapmıştım
1 dilim yidim oglum içerde horon tepiyooo ha uşagum haaa
bakk seen :) şimdiden numaralara başlamış bizim bıdık :) yerim onun pusuya yatmış halini. numaracı seniii :) maşallah edoşum ikinize de.
ankarada olsa gelirdimdün akşamki tecrübemden sonra seminerlerin aranan yüzü olcam artık, nerde seminer orda ben hahah :)
canom göbeğin tamamında diyorsan evet bir sertlik var ama bu genel bir sertlik. nasıl diyim ımmm, popo kadar yumuşak değil artık göbeğim :) belli bir bölgede sertlik yok. bilmem anlatabildim mi
allah iyiliğini versin canom horon mu tepiyo.gülmekten kırıldım. birden gözümün önünde canlandı ellerinde kordonları sallıyorlar bi ileri iki geri .
bacılar daha öncede sordum cevap vermedinizz
karnınız sertleşiyormuuuuuuu taş gibi oluyomuuuu merak ediyommmmmmmmm
canımmm denizim iyiyim tatlım özledim sizleri... çok şükür .. :) okullar tatile girince yoğunluk azaldı...keyfini çıkartıyorum...sağlığım iyi ilk adetimizi olduk tahlilerimizi bugün verdik 20 gün sonra çıkacakmış... Yeni heyecan sardı tabiki inşallah sizler izne çıkarken bende tekrar hamile olucam allah izin verirse dua edin ne olur..agustosta aşılamayı tekrarlayacağız... Sizler nasılsınız bakalımmm inci taneleri nasıllar...leynacımm...yeşilim zeytinim...hanzademmm...rumuzummm....eytcimm...
günaydın denizimteşekkür ederiz oğlumla tatlı yorumun için
senin prenses hala kelebek kanadı tarzındamı yoksa başladımı tepiklemeye
arkadaşın bahsettiği seminere bende katılmak isterdim ama bu haftasonu eminönü havuzluhandayızz
senin seminer deneyimlerini zevkle okuycam ama paylaşırsan
ben senin artık popo kıvamında olmayan göbeğini yerim tarife bak ya
günaydın denizimteşekkür ederiz oğlumla tatlı yorumun için
senin prenses hala kelebek kanadı tarzındamı yoksa başladımı tepiklemeye
arkadaşın bahsettiği seminere bende katılmak isterdim ama bu haftasonu eminönü havuzluhandayızz
senin seminer deneyimlerini zevkle okuycam ama paylaşırsan
ben senin artık popo kıvamında olmayan göbeğini yerim tarife bak ya
Havuzluhankanayan yaralarıma tuz bastın
bacılar daha öncede sordum cevap vermedinizz
karnınız sertleşiyormuuuuuuu taş gibi oluyomuuuu merak ediyommmmmmmmm
Günaydıııın :)
Biz geldik kızımla, biraz yoğun olucak bu gün bizim için ama olsun moralimiz iyiyken iş yapmak zor gelmiyor nede olsa, keyfimiz yerinde akşam evimize geldik biraz sohpet dinledik namaz kıldık. Sonra uyumuşuz... Saat 12 ye geliyordu eşim geldi oda camiye gitmişti.. Sonra kalktık beraber bir şeyler yedik... Biraz sohpet ettik ve uyuduk.. Konuya girmedik ama anladığım kadarı ile bir şey almamış.. Birkaç gün sonra daha açık seçik ve rahat şekilde istişaresini yaparız :)
Birde kızlar gerçekten stres insanı etkiliyor akşam eve geldim kasıklarımın ağrısından zor durdum.. Çok ağrıdı ne sağa ne sola yatabildim.. Allahtan hissediyordumda çok paniklemedim. artık hafta dönümü ondanmı? yoksa benim yüzmdenmi bilmiyorum dr. aradım bugün yoktu, yarına randevu aldım gidicem sabah 9 gibi, kızımı görmek istiyorum...
Havuzluhankanayan yaralarıma tuz bastın
ben yenı katılıorm aranıza inşlh bende sızlerle beraber anne olucam bu süreçte birbirimze destek olursak sevınırımm
benimdeeee gitmeyi çok istiyorum ama gidemiyorummmmmmm
günaydın canlarım ikinizi de öperek başliim mektubuma mmuccckkss
benim pilensesim kozadan çıkıyor artık teyzesi. yavru serçe kanadı tadında bu aralar. gün geçtikçe daha net hissediyorum artık bitanemi. öyle güzel bir duyguymuş ki, hissettikçe mutluluktan ağlayacak gibi oluyorum. ama hanzade mi demişti, mutluluktan bile ağlamak yasakmış :) ağlayamıyorum bu durumda
sizin bu havuzlu hanı kıskanıyorum heee. sırf onun için gelcem bak. beni gezdirmezseniz darılırım vallaa. gerçi bizim burda da bir sulu han varmış bebek cicoşları satan bi yer, oraya gitcem izne ayrılınca inşallah.
tam olarak sertlik durumunu böyle anlatabildim kuzum :) kulak memesi kıvamından daha sert valla, iğne batırsam balon misali patlıycak gibi oluyor bazen.
ben de senin göbeğini, ama en çok da içindekini yeriim. ohh miss.
gaynanan geliyodu dimi :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?