2011 Ekim Anneleri

kızlar benim medaicla park göztepe deki seminere kimse ilgi göstermemiş. okumadınız mı :)))

bacım ben buluşmaya gidemedim oraya heç gelemezdimmmmm
not:uyuz kocam izin vermiyoo
dün akşam kandil dualarını dinliyoruz tv den bende ne zamandır eminönüne gidelim diyodum
dedim ki keske bizde eminönü camiiye gitseydik dua ederdik
eşim şakayla karışık demezmii eminönüne gitmek için camiiyimi kullanacaksın
hiç aklımdan öyle bir düşünce geçmedi vallaaeyüp camii desem çokmu yakın sankiii
koca kafaaaaaaaa

kızlar test edip onayladım bebişiniz kıpraşmıyorsa ceviz yiyin ben dün cevizli kek yapmıştım
1 dilim yidim oglum içerde horon tepiyooo ha uşagum haaa

allah iyiliğini versin canom horon mu tepiyo.gülmekten kırıldım. birden gözümün önünde canlandı ellerinde kordonları sallıyorlar bi ileri iki geri .

günaydın denizim teşekkür ederiz oğlumla tatlı yorumun için
senin prenses hala kelebek kanadı tarzındamı yoksa başladımı tepiklemeye

arkadaşın bahsettiği seminere bende katılmak isterdim ama bu haftasonu eminönü havuzluhandayızz
senin seminer deneyimlerini zevkle okuycam ama paylaşırsan

ben senin artık popo kıvamında olmayan göbeğini yerim tarife bak ya

bacılar daha öncede sordum cevap vermedinizz
karnınız sertleşiyormuuuuuuu taş gibi oluyomuuuu merak ediyommmmmmmmm

benim de oluyo canım sertleşme, özellikle karnımın alt tarafları, kasıklarıma doğru bi geriliyo, bide taşlaşıyo sanki, dinlenince geçiyo, rahim büyümesi, doğuma hazırlık yapan yalancı kasılmalardan oluyomuş, ama sancı şeklinde gelirse, dinlenince geçmezse, ve karın gerginleşip elimizi koyduğumuzda toplanıyomuş hissi veriyosa, o zaman dr gitmek gerekirmiş.. çok şükür halimize

Günaydııııın.
Biraz geçmişe uzanayım dedim ama baktım bitmiyor bi slm vereyim dedimmmm. Herkes iyidir umarııım. Dün işler öğleden sonra çok yoğunlaştı, takip edemedim. Hatta işten kendimi zor attım diyebilirim. Bugünde bu kadar tembellik yeter, işlere bakayım bitince buradayım inşallah...

Ah yeşimcim bugün yeni okudum yazdığını kusura bakma. Hamdolsun iyiyiz canım biz. Biraz şikayetlerimiz oluyor ama demeye bile değmez.
Tahlil sonuçların umarım çok iyi çıkar da güzel haberlerini bizimle paylaşırsın buradan. Dualarımdasınız, sen de bizi unutma canım...

Havuzluhankanayan yaralarıma tuz bastın

günaydın canlarım ikinizi de öperek başliim mektubuma mmuccckkss
benim pilensesim kozadan çıkıyor artık teyzesi. yavru serçe kanadı tadında bu aralar. gün geçtikçe daha net hissediyorum artık bitanemi. öyle güzel bir duyguymuş ki, hissettikçe mutluluktan ağlayacak gibi oluyorum. ama hanzade mi demişti, mutluluktan bile ağlamak yasakmış :) ağlayamıyorum bu durumda
sizin bu havuzlu hanı kıskanıyorum heee. sırf onun için gelcem bak. beni gezdirmezseniz darılırım vallaa. gerçi bizim burda da bir sulu han varmış bebek cicoşları satan bi yer, oraya gitcem izne ayrılınca inşallah.
tam olarak sertlik durumunu böyle anlatabildim kuzum :) kulak memesi kıvamından daha sert valla, iğne batırsam balon misali patlıycak gibi oluyor bazen.
ben de senin göbeğini, ama en çok da içindekini yeriim. ohh miss.

Günaydıııın :)

Biz geldik kızımla, biraz yoğun olucak bu gün bizim için ama olsun moralimiz iyiyken iş yapmak zor gelmiyor nede olsa, keyfimiz yerinde akşam evimize geldik biraz sohpet dinledik namaz kıldık. Sonra uyumuşuz... Saat 12 ye geliyordu eşim geldi oda camiye gitmişti.. Sonra kalktık beraber bir şeyler yedik... Biraz sohpet ettik ve uyuduk.. Konuya girmedik ama anladığım kadarı ile bir şey almamış.. Birkaç gün sonra daha açık seçik ve rahat şekilde istişaresini yaparız :)

Birde kızlar gerçekten stres insanı etkiliyor akşam eve geldim kasıklarımın ağrısından zor durdum.. Çok ağrıdı ne sağa ne sola yatabildim.. Allahtan hissediyordumda çok paniklemedim. artık hafta dönümü ondanmı? yoksa benim yüzmdenmi bilmiyorum dr. aradım bugün yoktu, yarına randevu aldım gidicem sabah 9 gibi, kızımı görmek istiyorum...

bacılar daha öncede sordum cevap vermedinizz
karnınız sertleşiyormuuuuuuu taş gibi oluyomuuuu merak ediyommmmmmmmm

Ayy çıkamadım. Soruyu cevaplayım öyle çıkayım. Canom bende de oluyor. Dha önce de yazmıştım özellikle yürüyüşte kasılıyorum, dediğin gibi karnım cartt diye yırtılacak gibi oluyo. Normalde de popo yumuşaklığında değil benimki, onun biraz serti ama yürüyünce ve wc ye çıkmakta gecikince taşşş gibi oluyor. Doktoruma sormuştum da rahim kasılması demişti, sancı yoksa ve uzun sürmüyorsa sorun yok demişti.. Dinlenince hemen geçiveriyor benimki o yüzden dikkate almıyorum.

kızlar şeker yüklemesi yaptırıp sonuçlarını alan varmı.benim bir tanesi yüksek çıktı diyete başladım.doktor kontrolunde diyet yapan varsa listesinde neler var bilgi verirseniz sevinirim.

sana o kadar didikkk stres olma diye kulak çekme smili olsaydı sana yollardım birdaha kendini ve yegenimizi üzme sağlıkla kucagına al bebişini sonra
hep beraber dalarız kaynananaay ne güzel herkesler doktora gidiyooooo biz bu hafta gitceydik emmeee olmadı haftaya p.tesi gitcez oglumu çok özledimmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

ben yenı katılıorm aranıza inşlh bende sızlerle beraber anne olucam bu süreçte birbirimze destek olursak sevınırımm

oy maşallah benim güzel kızıma evet evet bencede yasak olmalı dün kendi kendime bişi buldum eşimde doğruladı ben strese girince üzülünce ağlayınca daha hareketli oluyo çünkü o da geriliyo huzursuz oluyo ama ben mutluyken kafam rahatken tık yok huzurla uyuyo içerde kanımca en son aşı olurken gerildim çok o zaman yedim tepiğini dünden beri pek nazik senin kız gibi serçe kanadı kıvamında
bende sizin siteleri kıskanıyorum siteleri gezemedende aldık odasını ama neyseki 0 maliyetle içime sinen oda oldu yoksa içime dert olurdu :) sen gel ben seni nerelere götürcem istanbul kazan biz kepçe sözzz

gaynanan geliyodu dimi :26::26:

Evet geliyor hafta sonu düğün var gaynanayı atlatması kolay amaa
eşime sormuştum cumartesi gidermiyiz Eminönüne diye çalışıyorum dedi kestirip attıiçine bir kurt düşmüş olacak ki ben tek başıma çıkar giderim diye kredi kartlarımı ve bankamatik kartımı almış cüzdanımdansanki ben netten havale yapamam ahhh ahhh beni hala daha çözememiş garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…